06 Ιουλίου 2008

Οι "Μακεδόνες" Αλβανοί και η γλώσσα τους που "μιλούσε" ο Μέγας Αλέξανδρος!!!!!.

Τελικά θα αποφασίσουν ποιά γλώσσα μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος;Αλβανικά,Σλάβικα,Βουλγάρικα,Τούρκικα; Κι αν είναι έτσι ας μας διαβάσουν τέλος πάντων δημόσια,τα γράμματα τα χαραγμένα πάνω στα μάρμαρα που είναι διάσπαρτα σε όλη τη χερσόνησο του Αίμου και τότε να δεχθούμε ότι πράγματι είναι αυτόχθονες και όχι εισβολείς-καταπατητές!!!! Γιατί από ό,τι έχουν γράψει οι ιστορικοί και ειδικά ο Ηρόδοτος(ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της Ιστορίας και διδάσκεται και στα Αμερικανικά πανεπιστήμια),οι Αλβανοί είναι μετανάστες στα Βαλκάνια καθότι μέχρι τα χρόνια του Αλέξανδρου ζούσαν στη Κασπία (στο σημερινό Αζερμπαιτζάν) όπου υπάρχει και ποτάμι που λέγεται Αλβανός,οι Σλάβοι (Σέρβοι,Βούλγαροι) είναι μετανάστες κι αυτοί και το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι είναι αδέρφια με τους Ρώσους.Όσο για τους Τούρκους είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι Μογγόλοι!!!!!.

Πλάτων Πισατίδης
__________________________________________________________________

Από το http://greece-salonika.blogspot.com/

Κυριακή, 6 Ιούλιος 2008

Το όνομα,η..αποκατάσταση του UCK και τα υπόλοιπα εμπόδια της νέας συν-κυβέρνησης στην ΠΓΔΜ.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, αναφέρουν οτι ο εντολοδόχος πρωθυπουργός και αρχηγός του VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι και ο αρχηγός του μέχρι πρότινος αντιπολιτευόμενου αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι (φωτογ.), συμφώνησαν για το σχηματισμό κυβέρνησης στην ΠΓΔΜ, αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το DUI θα λάβει στη νέα κυβέρνηση πέντε υπουργεία (Οικονομίας, Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιβάλλοντος), καθώς και έναν αντιπρόεδρο κυβέρνησης, αρμόδιο για την εφαρμογή της ειρηνευτικής συμφωνίας της Οχρίδας.

Τα προβλήματα ανάμενεται να είναι αρκετά καθώς ο κ. Αχμέτι τάσσεται υπέρ της αναζήτησης μίας συμβιβαστικής λύσης για το θέμα της ονομασίας, για να καταστεί δυνατή η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.Είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πως "ακόμα και Ντισνευλαντ να ονομαστεί η χώρα δεν τον ενδιαφέρει..!"
Ο κ. Γκρούεφσκι από την πλευρά του, ζητά από τον κ. Αχμέτι σε περίπτωση που το DUI συμμετέχει στην κυβέρνηση, να συμφωνήσει και να σεβαστεί τις θέσεις του VMRO-DPMNE για το ζήτημα της ονομασίας.
Άλλα σημεία τριβής φαίνεται πως θα αποτελέσουν τα αιτήματα του DUI για την αποκατάσταση των πρώην ανταρτών του UCK -καθώς και ο ίδιος ο Αχμέτι είναι πρώην οπλαρχηγός - και τη θεσμοθέτηση της αλβανικής γλώσσας, ως δεύτερης επίσημης γλώσσας στην ΠΓΔΜ.
Ο κ.Αχμέτι είχε απειλήσει την επομένη των εκλογών πως "σε περίπτωση μη συμμετοχής του στην κυβέρνηση θα πάρει τα όπλα και βγεί πάλι στα βουνά όπως το 2001.."
Το DUI του Αλί Αχμέτι έχει εκλέξει 18 έδρες, ενώ ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος του κ. Γκρούεφσκι, το DPA (Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανών) του Μέντουχ Θάτσι διαθέτει 11 έδρες.
Αν τελικά επικυρωθεί η συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ VMRO-DPMNE και DUI, κάτι που είναι και το πιθανότερο, τότε μία τέτοια κυβέρνηση θα έχει πλειοψηφία 2/3 στη Βουλή και μπορεί να προχωρήσει ακόμη και σε τροποποίηση του Συντάγματος για μία σειρά άρθρων τα οποία ο κ. Γκρούεφσκι φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει.
Ο κ. Γκρούεφσκι έχει προθεσμία μέχρι τις 12 Ιουλίου να υποβάλει στη Βουλή τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και το πρόγραμμα αυτής.

Που θα βρεθεί ο Έλληνας που θα κάνει αγωγή;

Από τοhttp://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/07/blog-post_05.html

Οι Ελληνες πολίτες να κάνουμε Αγωγή στη κυβέρνηση Καραμανλή, για διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος κι οχι μόνο...


Εφ όσον μια κυβέρνηση ανέχεται φαινόμενα διαφθοράς και διασπάθισης του Δημοσίου χρήματος, πρέπει να καθίσει στο σκαμνί.

Μια κυβέρνηση, η οποία δεν επιτρέπει στη Δικαιοσύνη να εντοπίσει τους συγκεκριμένους αποδέκτες της μίζας των 100 εκατ. ευρώ της SIEMENS, είναι σαν να κλέβει η ίδια λεφτά του Ελληνικού λαού.

Μια κυβέρνηση, η οποία αποδείχθηκε ανίκανη να τιμωρήσει τους ληστές του Χρηματιστηρίου, είναι συνυπεύθυνη για τα εκατομμύρια που χάθηκαν.

Μια κυβέρνηση, η οποία τοποθετεί επικεφαλής της Εξεταστικής Επιτροπής για τις Μίζες στα Εξοπλιστικά του Υπ. Εθνικής Άμυνας, έναν ανεπαρκή για τέτοιου είδους ευθύνη- τον βουλευτή Τραγάκη- με τα γνωστά αστεία αποτέλεσματα είναι συνυπεύθυνη και για αυτή την εθινική "προδοσία" των γνωστών πράσινων λαμόγιων.


Μια κυβέρνηση, η οποία αφήνει του πολίτες έρμαια σε κάθε είδους παρακολουθήσεις-σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους βάζουν κοριούς ακόμη οι καλές Υπηρεσίες-τότε δεν έχει λόγο να βρίσκεται στην εξουσία.

Ενας πρωθυπουργός, που επιτρέπει στον εξάδελφό του Υπουργό, να σουλατσάρει στην Ευρώπη με τον άνθρωπο-Μίζα, δίνει την εντύπωση ότι κυβερνάει Μπανανία. Ετσι μας αντιμετωπίζει.

Μια κυβέρνηση, η οποία αποδεδειγμένα δεν σέβεται το περιβάλλον, δεν πρέπει να παραμένει ούτε ώρα στην εξουσία.

Γι αυτους και πολλούς ακόμη λόγους, θα πρέπει οι Έλληνες Πολίτες, εδω και τώρα με την βοήθεια κορυφαίων νομικών να καταφύγουμε πρώτα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στη συνέχεια στα Ευρωπαικά Δικαστήρια , με αγωγές εκατομμυρίων ευρώ κατα της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο...