18 Ιουλίου 2009

Πως οι Εβραίοι ως βδέλλες μας πίνουν το αίμα ακόμα!

Ο ρόλος των Εβραίων στην επανάσταση του 1821

Με το ξέσπασμα του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821, η μισελληνική στάση των εβραίων φθάνει στο αποκορύφωμά της. Εβραίοι λειτουργούν σαν κατάσκοποι και προδίδουν τις επαναστατικές κινήσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λαμβάνουν μέρος και σε ομαδικές σφαγές.

Τον Απρίλιο του 1822, 600 εβραίοι που αποτελούσαν τμήμα του στρατού του πασά Αβδούλ Αμπούδ, κατέστρεψαν τη Νόουσα και δολοφόνησαν εκατοντάδες κατοίκους της. Εντονη επίσης υπήρξε η συμμετοχή των εβραίων στην καταστροφή της Χίου, την οποία οι ίδιοι παρασκηνιακά υποκίνησαν, στοχεύοντας να επιδοθούν στην λεηλασία των πλούσιων εργαστηρίων του νησιού. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μίσος των εβραίων κατά του Ελληνικού πληθυσμού ήταν τέτοιο, ώστε όχι απλά φόνευαν αλλά και διαμέλιζαν τα πτώματα των Ελλήνων. Ανάλογη ήταν η συμπεριφορά των εβραίων και σε άλλες περιοχές του ελλαδικού χώρου.Κατά την ταραγμένη εκείνη περίοδο οι εβραίοι όχι μόνο καταληστεύουν ή δολοφονούν τον Ελληνισμό, αλλά και τον εξουσιάζουν.

Μετά την αποτυχία του εβραίου τραπεζίτη και οικονομικού παράγοντα της οθωμανικής αυτοκρατορίας Ναζή Ιωσήφ (ή Νόσση) να ιδρύσει ιουδαϊκή εστία στην Παλαιστίνη, ο σουλτάνος θα του παραχωρήσει τη διοίκηση πολλών νησιών του Αιγαίου και ιδίως της Νάξου, της Μήλου και της Άνδρου, απονέμοντάς του τον τίτλο του Δούκα. Το παρασκήνιο της αναθέσεως της διοικήσεως των Κυκλάδων από τη δυναστεία του Κρίσπη, επιτύγχανε την αφύπνιση των Ελλήνων και κατέστησε τις επαναστατικές διεργασίες περισσότερο ορατές. Τότε ακριβώς οι τούρκοι, προκειμένου να προλάβουν έγκαιρα το επαναστατικό ξέσπασμα των Ελλήνων, ανέθεσαν στον Νάσση, ο οποίος χαρακτηριζόταν για τη δολιότητά του, την διοίκηση, με στόχο να εξαπατήσουν τους Ελληνες και να τους κατευνάσουν. Η τοποθέτηση του Νάσση στη θέση αυτή, έγινε κατόπιν εντολής του ίδιου του σουλτάνου Σελίμ, ευνοούμενος του οποίου ετύγχανε ο βαθύπλουτος εβραίος.

Ο Σελίμ, τοποθέτησε το Νάσση στη θέση του διοικητή, κατόπιν δωροδοκίας του.Μέχρι το θάνατό του αφαίμαξε στην κυριολεξία τα Κυκλαδίτικα νησιά, αφού όπως αναφέρεται στο βιβλίο του Π. Ζερλέντου «Ιωσήφ Νάζης Ιουδαίος Δουξ του Αιγαίου Πελάγους, 1566-1579», εισέπραττε ως φόρο 15.000 δουκάτα, από τα οποία αποδίδονταν στον σουλτάνο μόλις 2.000. Είχε δηλαδή υπερδιογκώσει το φόρο, προκειμένου να θησαυρίσει ακόμη περισσότερο, υποβάλλοντας τον υπόδουλο Ελληνισμό σε δυσβάστακτα βάρη...Το επαναστατημένο γένος είχε αντιληφθεί τον ρόλο των εβραίων και τους μισούσε ακόμη περισσότερο και από τους ίδιους τους τούρκους, ορκιζόμενο να εκδικηθεί, ένα συναίσθημα το οποίο αμέσως μετά τον ξεσηκωμό δεν άργησε να εκδηλωθεί.

Με την κατάληψη της Τριπόλεως, οι Ελληνες κατέσφαξαν όλους τους εβραίους της πόλεως -οι οποίοι ετύγχαναν συνεργάτες των τούρκων και αφόρητοι συγκατακτητές- εκτός από 12, τιμωρώντας τους κατ’ αυτό τον τρόπο, για τα εγκληματικά έργα τα οποία διέπραξαν στο πλευρό των τούρκων.Κατά την απελευθέρωση του Αγρινίου (Βραχωρίου), ο ιστορικός Δ. Κόκκινος αναφέρει ότι συνέβησαν, σε σχέση με τους εβραίους τα ακόλουθα: «Αλλ’ η αγριότης η εξαπτομένη υπό του πολέμου εξέσπασε κατά των εβραίων του Βραχωρίου. Ανυπεράσπιστοι ευρέθησαν υπό την μάχαιραν των νικητών. Οι Έλληνες στρατιώται κατά την αγρίαν αυτών καταδίωξιν των θυμάτων των εφώναζαν δια τους βανδαλισμούς που υπέστη ο νεκρός του Πατριάρχου από τον εβραϊκόν όχλον και δια τα καταμηνύσεις των κρυπτομένων εκεί Ελλήνων υπό εβραίων...», καταλήγοντας ο Δ. Κόκκινος αναφέρει ότι οι πράξεις αυτές ήταν «Εκδίκησις εναντίον αθώων, αλλ’ ανηκόντων εις φυλήν που είχεν ανωμάλους λογαριασμούς κατά τον Ελληνικόν αγώνα». Το τι υπονοεί ο ιστορικός με την τελευταία φράση, είναι ευνόητο. Υπαινίσεται τον άθλιο ρόλο των εβραίων κατά του Ελληνικού στοιχείου.Αναφορικά με την διαπόμπευση της σωρού του πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’ από τους εβραίους, ο καθηγητής Ανδρεάδης σε ανακοίνωσή του στη Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών στις 14 Φεβρουαρίου 1926 αναφέρει, επικαλούμενος στοιχεία ληφθέντα από τουρκικές πηγές, τα ακόλουθα: «Ο Μέγας Βεζύρης Μπεντερλή Αλή Πασά, κάλεσε τους επικεφαλείς των εβραίων Μουτάλ, Μπιταχή και Λεβή λέγοντάς τους επιγραμματικά τα ακόλουθα: «Καλώς ήρθατε ω εβραίοι, ιδού κρεμάστηκε ο κοινός μας εχθρός, πετάξετέ τον στη θάλασσα».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΑ ΔΑΝΕΙΑ


Από όσα προαναφέρθηκαν προκύπτει ότι οι εβραίοι δεν επιθυμούσαν για κανέναν λόγο την απελευθέρωση των Ελλήνων. Αντίθετα εργάζονταν προς όφελος των Τούρκων, διότι η τουρκοκρατία εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους για εκμετάλλευτική αισχροκέρδεια σε βάρος του υπόδουλου Ελληνισμού.Οι εβραίοι ωστόσο, πανούργοι από τη φύση τους, κατάφεραν να επωφεληθούν οικονομικά και από εκείνο ακόμη το γεγονός που απεύχονταν και το οποίο δεν ήταν άλλο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η οικονομική δυσπραγία του Ελληνισμού και οι αυξημένες ανάγκες του σε όπλα, πολεμοφόδια και τρόφιμα, έγιναν αντικείμενο τηςπιο σκληρής εκμεταλλεύσεως από τους εβραίους, οι οποίοι επωφελήθηκαν των περιστάσεων με σκοπό να γίνουν και πάλι κύριοι της καταστάσεως, υποδουλώνοντας οικονομικά το επαναστατημένο γένος.

Κατά τη διάρκεια του δαπανηρού αλλά κυρίως αιματηρού αγώνα, ο Ελληνισμός είχε ως μόνη διέξοδό του, για να επιβιώσει και να συνεχίσει την εξέγερση, τον εσωτερικό δανεισμό. Οι μόνοι πρόθυμοι να δανείσουν τους Ελληνες ήταν οι τοκογλύφοι εβραίοι, θέτοντας φυσικά ως προϋπόθεση για τη σύναψη δανείων, όρους εξοντωτικούς.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγγλοεβραίοι τραπεζίτες Ρικάρντο (Ιωσήφ και Σαμψών), εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να δανειοδοτήσουν τους Ελληνες, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι θα λάμβαναν ως υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και θα εισέπρατταν ως εξόφληση, τα διπλάσια χρήματα απ’ όσα είχαν συγκεντρώσει ως φιλέλληνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ιδιαίτερα επαχθείς ήταν και οι όροι του εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ.

Το αποτέλεσμα ήταν, το Έθνος δανειοδοτούμενο κάτω από ληστρικές συνθήκες, να περιέλθει σε μία πιο ασφυκτική μορφή εξάρτησης, την οικονομική, από τους εβραίους...Στο σημείο ακριβώς αυτό, γίνονται κατανοητοί οι υπερχρονικοί στίχοι του κατά πολύ μεταγενέστερου ποιητή Κ. Καρυωτάκη «Λευτεριά, Λευτεριά, θα σε αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι...».Τελικά το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824. Οι Ελληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας. Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών. Ως εγγύηση δε -παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν όλα τα «Εθνικά κτήματα». Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και... έξοδα από τους εβραίους.

Το τελικό ποσό αποφασίσθηκε να κατεβεί στις τράπεζες του φιλοεβραίου Καίσαρα Λογοθέτη και του εβραίου Σαμουήλ Βαρφ, στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα.Το δεύτερο αγγλικό δάνειο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι εβραίοι αδελφοί Ρικάρντο, οι ληστρικές αξιώσεις των οποίων αναφέρθηκανπαραπάνω. Η συμφωνία για τη σύναψη του δανείου, τελικά υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1825. Το ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν στα 2.000.000 λίρες στερλίνες για έξοδα δε του... τραπεζικού οίκου, προμήθεια πληρωμής τόκου, προμήθεια για τα μεσιτικά έξοδα συνομολογήσεως καθώς και για όλες τις εβραϊκές «εκδουλεύσεις», το ύψος του ποσού το οποίο θα παρελάμβαναν οι Έλληνες κατήλθε στις 816.000 λίρες, ενώ η χρέωση λόγω του δανείου ίσχυσε για ολόκληρο το ποσό (2.000.000 λίρες).Ομως ούτε και αυτό το ποσό τελικά ήταν στη διάθεση των Ελλήνων.


Τέθηκε στη διάθεση της αγγλοεβραϊκής διαχειρίσεως με εκβιαστικούς όρους και αντί να σταλούν όπλα και χρήματα στην Ελλάδα, όπως είχε εκ των προτέρων συμφωνηθεί, παραγγέλθηκαν πλοία στην Αγγλία, φρεγάτες στις ΗΠΑ, μισθώθηκαν πανάκριβα αμειβόμενοι ξένοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα όχι βέβαια για να συμβάλλουν στην διεξαγωγή του Αγώνα, αλλά για να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι καιροσκοπικά, τις δυσμενείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, το δε εναπομείναν ποσό κατασπαταλήθηκε στο... χρηματιστήριο.Ποτέ άλλοτε Εθνος δεν καταληστεύθηκε κατ’ αυτό τον επαίσχυντο τρόπο, όπως συνέβη με το Ελληνικό στην προκειμένη περίπτωση.Το υλικό, ότι δηλαδή απέμεινε από αυτό, παραδόθηκε τελικά στις Ελληνικές δυνάμεις προς το τέλος σχεδόν του αγώνα, μόλις το 1826 και αυτό υπήρξε ελλειπέστατο.Αυτές, σε συντομία, ήταν οι ληστρικές - τοκογλυφικές επιδόσεις των εβραιοάγγλων και των εβραιοαμερικανών «φιλελλήνων», για να επιβεβαιωθεί τελικά το εικοστό άρθρο από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο αναφέρει επιγραμματικά τα ακόλουθα: «Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμμονται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλες. Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι χριστιανοί αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας...».

Νιώθοντας απέχθεια αλλά και αγανάκτηση από την κατάσταση που επικρατούσε, μία κατάσταση η οποία με ελαφρές παραλλαγές εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, ο φιλέλλην Λόρδος Βύρων σε ποίημά του, μεταξύ των άλλων, αναφέρει και τους ακόλουθους στίχους.

Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
Οχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά. Ηταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο πλούσια σε εβραίους; Ολες οι καταστάσεις. Ολα τα πράγματα.Ολες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν. Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο» με μεγάλη ταχύτητα. Αυτοί τραπεζίτης - κτηματομεσίτης - Βαρώνος. Βοηθούν την χρεωκοπία μας τύραννοι για το συμφέρον τους...

Πηγή http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=100&t=2169&p=5419#p5419

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Τελικά υπάρχει καμιά κυβέρνηση στον πλανήτη ελεύθερη να αντισταθεί στα Chemtrails;

Προοδεύει η εκ των έσω κατάληψη,μέσω των..."λαθρομεταναστών"!

«Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας...»: (από την ανακοίνωση των Σόρος-Αφγανών)
Τα ψέματα της προπαγάνδας και η πραγματικότητα.

Σπύρος Χατζάρας

«H Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν μόνο τα περιφερειακά ζητήματα, αλλά και άλλα, στα οποία πρέπει να εμπλακεί, δηλαδή το Αφγανιστάν αλλά και τη Μέση Ανατολή».
Daniel Speckhard Κέντρο Woodrow Wilson της Ουάσιγκτον 30 Μαρτίου 2009
Αναφερόμενος στην κατάσταση στο Αφγανιστάν, που αποτελεί προτεραιότητα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ,ο αμερικανός πρέσβης σημείωσε ότι «αφορά άμεσα και την Ελλάδα» καθώς 25 χιλιάδες Αφγανοί λαθρομετανάστες εισήλθαν πέρυσι παράνομα στη χώρα μας, σε σύνολο 140 χιλιάδων.

«Για να υπάρξουν αποτελέσματα, πρέπει να διαθέτουμε επαρκή αριθμό στρατιωτών. Δεν με ενδιαφέρει αν οι επιπλέον στρατιώτες θα είναι Βρετανοί, Αμερικανοί ή Αφγανοί, αλλά πρέπει να ενισχυθούμε αν πραγματικά επιθυμούμε την επίτευξη του στόχου», στρατηγός Ντάνατ 14 Ιουλίου 2009.

Ο Δανιήλ, ο Αμερικανός πρέσβης, εξήγησε με τις δηλώσεις του την δράση των επαγγελματιών υποστηρικτών των λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο της στον πόλεμο. Η περίθαλψη των προσφύγων είναι ένα από αυτά. Βέβαια πρέπει να στείλουμε και στρατιώτες.

Οι Αφγανοί , είναι ένα υπέροχος και βασανισμένος λαός. Πάνω από 7.000.000 είναι οι νεκροί της αμερικάνικης εισβολής. Αν υπολογίσουμε τη σοβιετική εισβολή και τη δράση της «κατάρας των Ταλιμπάν», που έριξαν πάνω στους Αφγανούς, οι «περιούσιοι Τραπεζίτες» μεσω Cia και Σαουδικής Αραβίας, τότε το μαρτυρολόγιο ξεπερνάει τα 12.000.000 χαμένες ψυχές τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι μια πραγματική γενοκτονία και ένα πραγματικό «ολοκαύτωμα» για το οποίο δεν μιλάει το Χόλυγουντ.

Οι υπεύθυνοι της γενοκτονίας κατά του αφγανικού λαού, βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ριάντ. Αυτοί δίνουν τις εντολές την για τον βομβαρδισμό των σπιτιών, και τις δολοφονίες των αμάχων.
Το κύμα της προσφυγιάς από το Αφγανιστάν, το προκάλεσε η αμερικανική εισβολή, οι βομβαρδισμοί και οι συγκρούσεις με τους «Ταλιμπάν του Μωυσή ».

Επομένως ηθικά υπεύθυνοι για την περίθαλψη των προσφύγων είναι οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι Τραπεζίτες. Ο καταυλισμός των αφγανών προσφύγων δεν έπρεπε να βρίσκεται στην Πάτρα, αλλά στον περίβολο της αμερικανικής πρεσβείας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα.
Αντί λοιπόν να έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις μπροστά στην αμερικανική πρεσβεία με τη συμμετοχή και των «κατ' επάγγελμα αντι-ρατσιστών» για να δεχθούν
τους αφγανούς στις ΗΠΑ, έχουμε καταλήψεις των ελεύθερων χώρων στις ελληνικές πόλεις, και επιθέσεις κατά των Ελλήνων πολιτών.

Οι οργανωμένοι Αφγανοί «πρόσφυγες» στη χώρα μας, είναι μια ειδική κατηγορία, που έχει «ειδικές σχέσεις» με τη μαφία, το βαθύ κράτος στην Τουρκία και τις αμερικανικές «ειδικές υπηρεσίες».

Είναι τα «μουλάρια», που μεταφέρουν το προϊόν του ΝΑΤΟ ,την ηρωίνη, στην Τουρκία, από όπου γίνεται το παγκόσμιο «Ντιλίβερι». Η αμοιβή για τη μεταφορά της ηρωίνης καλύπτει τα έξοδα για την διευκόλυνση του περάσματος στην Ελλάδα.
Δεν είναι «κάτοικοι της χώρας μας» είναι εισβολείς. Και σαν τέτοιοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Αντίθετα. Επειδή είναι εισβολείς ,είναι εχθροί της ελληνικής κοινωνίας, που χρηματοδοτεί από το υστέρημα της και το έλλειμμα των Ταμείων τη δωρεάν τους περίθαλψη.
Μετά τη συγκέντρωση των κατοίκων στην Πλατεία Αττικής, οι άνθρωποι του Σόρος
Στην Αθήνα εξέδωσαν ανακοίνωση με την κουκούλα των «αγανακτισμένων Αφγανών», στην οποία λένε:
«...Οι φασίστες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αττικής στις 7.30 μμ και ομάδα που φορούσε κράνη επιτέθηκε με τυφλό μίσος κρατώντας ξύλα ενάντια σε κάθε (λαθρο)μετανάστη και (λαθρο)μετανάστρια που έβρισκε μπροστά της, παιδιά, γυναίκες ηλικιωμένους κάθε εθνικότητας...».

Επειδή καλύψαμε δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά τη συγκέντρωση, αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν υπήρξε καμία επίθεση. Μαζεύτηκαν 350-400 τρομοκρατημένοι κάτοικοι, που δεν ήθελαν να φανούν τα πρόσωπά τους γιατί φοβόντουσαν ότι τα «τάγματα εφόδου» του Σόρος θα τους έκαιγαν τα σπίτια. Η συγκέντρωση δεν στρεφόταν κατά των λαθρομετανάστών , αλλά κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί οι λαθρομετανάστες δεν συγκεντρώνονται στις πλατείες στην Εκάλη, την Κηφισιά, και το Παλαιό Ψυχικό, αλλά στην Πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελεήμονα;

"...Από την επιχείρηση τραυματίσθηκαν αρκετοί, ενώ άλλοι φοβισμένοι απομακρύνθηκαν από την Πλατεία κυνηγημένοι από τους φασίστες. Όλα αυτά συνέβηκαν ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο και έβλεπαν τα γεγονότα χωρίς να παρεμβαίνουν..." λέει η «Αφγανική Κοινότητα». Και αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Η ανακοίνωση των κατ' επάγγελμα υποστηρικτών των λαθρομεταναστών που βγήκε με την κουκουλα «Αφγανική Κοινότητα» προσθέτει,

"...Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα για να γλιτώσουμε την ζωή μας από το πόλεμο και την κατοχή στη χώρα μας. Για αυτό θέλουμε ανθρώπινη μεταχείριση και όχι ρατσιστικές επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα από την Αστυνομία. Θέλουμε άσυλο και στέγη για να ζήσουν ανθρώπινα οι φτωχές οικογένειες και τα παιδιά που φτάσανε εδώ με χίλια βάσανα. Εμείς θέλουμε να φύγουν όλοι οι στρατοί του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, να σταματήσει η κατοχή, οι σφαγές και η καταλήστευση του λαού μας για να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε. Ζητάμε την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για να σταματήσουν τα ρατσιστικά πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών. Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας..."

Επομένως γιατί δεν ζητούν άσυλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Πηγή...

Η απάντηση του troktikoυ σε Κοτρώτσο- Παπαδρόσο που τους έκαναν μήνυση.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ

Και τώρα εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Λέμε για την μήνυση του Κοτρώτσου και του Παπαδρόσου στο troktiko. Ο ένας είναι ο δ/ντης που έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που επί θητείας του έκλεισε ο Ε.Τ και ο άλλος που επί θητείας του καταργήθηκε το ενημερωτικό πρόγραμμα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό!
Θα μας κλείσει άραγε ο Παπαδρόσος και ο Κοτρώτσος όπως θέλουν; Προσέξτε τι έκαναν. Κατέθεσαν μήνυση για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ επειδή γράψαμε ότι οι σύζυγοι τους εργάζονται στην ΕΥΠ(για τον συντάκτη του ΑΝΤ1 δεν έχουμε μάθε ακόμα αν κατέθεσε γιαυτό δεν αναφέρουμε τίποτα). ΑΛΗΘΕΙΑ είναι. Δεν το διαψεύδουν. Αλλά λένε ότι είναι άκρως απόρρητα τα στοιχεία. Όμως δεν βάλαμε ονόματα συζύγων. Γράψαμε ότι έβαλε πριν δύο εβδομάδες το "Πρώτο Θέμα" και η εφημερίδα "Αξία" αλλά και όσα κατήγγειλε ο Κώστας Βαξεβάνης. Από αύριο αρχίζουμε να αναδημοσιεύουμε για να τα δει και ο κ.Σακελάκος. Εκεί όμως δεν κατέθεσαν καμία μήνυση. Θέλουν να χτυπήσουν το troktiko. Να μας φοβήσει το σύστημα τους. Βρε εδώ είμαστε και τα πράγματα θα είναι χειρότερα για εσάς που είστε οι εκπρόσωποι του συστήματος. Ξέρετε γιατί; Τώρα ο Β.Παπαδρόσος είναι δ/ντης ειδήσεων στον ALPHA. Σε 1-2 χρόνια θα είναι όταν θα γίνει η δίκη;

Και επί της ουσίας. Είναι ή όχι αντιδεοντολογικό να εργάζονται οι σύζυγοι επιτελικών δημοσιογράφων στην ΕΥΠ; Μπορούν ή όχι να αντλούν πληροφορίες(σύμφωνα με την λογική) έναντι άλλων ΜΜΕ; Εδώ η ΕΣΗΕΑ δεν κουνιέται;
Παίδες εδώ είμαστε και θα τα λέμε. Κάντε όσες μηνύσεις θέλετε. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. ΤΕΛΟΣ.


ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ο "απλανής"...πλανητάρχης!

Πάνε καλά οι Ρώσοι;Τολμούν να γράφουν τον πλανητάρχη;

Κι εκείνος ο Μεντβέντεφ(Αρκούδος),δεν έχει καθόλου τακτ;Τι απλώνει το χέρι του;
Κανονικό γράψιμο στα..."χαμηλά"!



Οι Ρώσοι πολιτικοί ενώ τους συστήνει ο πρόεδρος τους στον Ομπάμα, τον γράφουν εκεί που του πρέπει!

Για να σκεφτούμε τα δικά μας λιγούρια...

Πηγή...

Η "θεία κοινωνία" και "ισχυρό αντιγριπικό"!!!Που κατάντησαν!

Προχθές άλλοι...αρχιερείς,έλεγαν τα αντίθετα!Ότι ελοχεύει κίνδυνος μετάδοσης της γρίπης εντός των..."οίκων του θεού",και προέτρεπαν τους ασθενείς αλλά...πιστούς χριστιανούς να μην εισέρχονται!Τέλος πάντων,θα δούμε στο τέλος τι θα...αποφασίσει ο..."θεός"!Μέχρι στιγμής ηττάται από τον...ιό της γρίπης των ανθρώπων!

Ο (παρά)λογος του... Θεού!!!!


...λέγεται "θεία κοινωνία"
και συνιστάται ανεπιφυλάκτως

και ως...αντιγριπικό!

Πηγή...