02 Νοεμβρίου 2011

Η ελληνική δυναστική κομματοκρατία “συστημικός κίνδυνος” για την Ευρώπη και τον κόσμο. Να συλληφθεί ο πρωθυπουργός ως πολιτικός εγκληματίας!


Η απόφαση του Γ.Παπανδρέου να διεξαγάγει δημοψήφισμα δεν υπαγορεύθηκε από δημοκρατική ευαισθησία. Αποβλέπει στον εκβιασμό της κοινωνίας. Την οποία αφού έστησε στο χείλος του γκρεμού την απειλεί ότι θα την πυροβολήσει εάν δεν αυτοκτονήσει.
Ο Γ.Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές με απάτη διακηρύσσοντας ότι “λεφτά υπάρχουν”, ενώ γνώριζε ότι η χώρα ευρίσκετο ένα βήμα πριν από το αδιέξοδο, έχοντας επί μακρόν, με συστηματικό τρόπο, λεηλατηθεί ο δημόσιος πλούτος και το κράτος διαφθαρεί από την πολιτική τάξη. Ως πρωθυπουργός, για πολλούς μήνες, δεν έπραξε το παραμικρό για να προλάβει τη συμφορά, κάνοντας έτσι αναπόφευκτη την

Δημοψήφισμα

Η Kim Kardashian μιλάει για το διαζύγιο της


Μια ημέρα μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries, η αμερικανίδα σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι Kim Kardashian αρνήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τον γάμο της ο οποίος μεταδόθηκε από την τηλεόραση, γα να κερδίσει χρήματα.
«Κυκλοφορούν φήμες ότι κέρδισα εκατομμύρια δολάρια από το γάμο. Οι φήμες αυτές είναι ψευδείς και με λυπεί πολύ ακόμα και το γεγονός ότι πρέπει να τις διαψεύσω. Είμαι ευγνώμων προς όλους εκείνους που ήλθαν στο γάμο μου και τα χρήματα από τα δώρα θα δοθούν στο Dream Foundation», 
έγραψε η Kardashian σε μήνυμά της στο διαδίκτυο. 
Στο μήνυμα της, η Kim Kardashian αναφέρει πως δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν με την απόφαση της να χωρίσει, ενώ προσθέτει πως παντρεύτηκε για τον έρωτα και όχι για την τηλεόραση, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους ισχυρισμούς πως παντρεύτηκε για χάρη του reality show στο οποίο πρωταγωνιστεί.
Η ίδια τονίζει πως απλά «πιάστηκε» στον ενθουσιασμό των γυρισμάτων, και ενώ θα έπρεπε να είχε τερματίσει την σχέση της, δεν ήξερε πώς να το κάνει και κυρίως δεν ήθελε να απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

Χτες βράδυ, με έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται ότι οι κύριοι Παπουτσής και Μπεγλίτης, δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις ένοπλες και ένστολες δυνάμεις της χώρας! Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για δήθεν

Ο αντισυνταγματικός μεν,αλλά μόνο συμβουλευτικός χαρακτήρ του δημοψηφίσματος!ΧΑΧΑΧΑ...

Καθίστε,λοιπόν,πάλι στους καναπέδες σας και βαυκαλιστείτε ότι όταν...ΘΑ...ψηφίσετε...ΘΑ...έχετε ικανοποιηθεί!!!Μέχρι και τα αποτελέσματα του...βαυκαλισμού σας έχουν προαποφασίσει...!


Τη τελευταία χθεσινή μου ανάρτηση-γελοιογραφία, με την εικονική σκωληκοειδίτιδα του βοθροκοιλιά, που πάει στη βουλή για να ενημερωθεί από τον ανεκδιήγητο Τζέφρι και γκαγκά, για τη τάχα αιφνιδιαστική εξαγγελία δημοψηφίσματος την είδατε. Αν όχι, κατεβείτε πιο κάτω να τη δείτε.
(Να ξέρετε ότι παιδεύομαι με το δάκτυλο και το ποντίκι του φορητού για να φτιάξω αυτά τα ….   «αριστουργήματα», αλλά από την εποχή της χούντας, έχει γίνει πιστεύω μου, ότι οι γνώσεις δεν αρκούν σε έναν πόλεμο και ότι το χιούμορ σκοτώνει όλες τις χούντες. Τους προκαλεί μακρόσυρτο θάνατο με φρικτούς πόνους).
Αν κάποιος μου στείλει κάτι καλό, φυσικά και το ανεβάζω, αρκεί να μη μπερδεύει το διαδικτυακό σύστημα.
Λοιπόν, αν βάλουμε κάτω τα πράγματα κάτω και τα δούμε ψυχρά τα τελευταία «ΝΕΑ» γεγονότα για να τα αντικειμενοποιήσουμε και να βγάλουμε σωστές πολιτικές εκτιμήσεις, σύντομα διαπιστώνουμε:
1.— Έχει γίνει πλέον συνείδηση και του πιο αναλφάβητου απλού ανθρώπου, ότι από τη πρώτη μέρα της διακυβέρνησής του και στη συνέχεια αδιάκοπα, ο Τζέφρι Παπανδρέου ξεσκίστηκε να δείχνει παντού

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Μία αξιοπρεπής μούντζα


Αφιερωμένο σε όσους ξεχνάνε (εκτός των άλλων) ότι η σημερινή πολιτική άφησε ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Φρίξατε ή όχι ακόμα;