02 Νοεμβρίου 2011

Ο αντισυνταγματικός μεν,αλλά μόνο συμβουλευτικός χαρακτήρ του δημοψηφίσματος!ΧΑΧΑΧΑ...

Καθίστε,λοιπόν,πάλι στους καναπέδες σας και βαυκαλιστείτε ότι όταν...ΘΑ...ψηφίσετε...ΘΑ...έχετε ικανοποιηθεί!!!Μέχρι και τα αποτελέσματα του...βαυκαλισμού σας έχουν προαποφασίσει...!


Τη τελευταία χθεσινή μου ανάρτηση-γελοιογραφία, με την εικονική σκωληκοειδίτιδα του βοθροκοιλιά, που πάει στη βουλή για να ενημερωθεί από τον ανεκδιήγητο Τζέφρι και γκαγκά, για τη τάχα αιφνιδιαστική εξαγγελία δημοψηφίσματος την είδατε. Αν όχι, κατεβείτε πιο κάτω να τη δείτε.
(Να ξέρετε ότι παιδεύομαι με το δάκτυλο και το ποντίκι του φορητού για να φτιάξω αυτά τα ….   «αριστουργήματα», αλλά από την εποχή της χούντας, έχει γίνει πιστεύω μου, ότι οι γνώσεις δεν αρκούν σε έναν πόλεμο και ότι το χιούμορ σκοτώνει όλες τις χούντες. Τους προκαλεί μακρόσυρτο θάνατο με φρικτούς πόνους).
Αν κάποιος μου στείλει κάτι καλό, φυσικά και το ανεβάζω, αρκεί να μη μπερδεύει το διαδικτυακό σύστημα.
Λοιπόν, αν βάλουμε κάτω τα πράγματα κάτω και τα δούμε ψυχρά τα τελευταία «ΝΕΑ» γεγονότα για να τα αντικειμενοποιήσουμε και να βγάλουμε σωστές πολιτικές εκτιμήσεις, σύντομα διαπιστώνουμε:
1.— Έχει γίνει πλέον συνείδηση και του πιο αναλφάβητου απλού ανθρώπου, ότι από τη πρώτη μέρα της διακυβέρνησής του και στη συνέχεια αδιάκοπα, ο Τζέφρι Παπανδρέου ξεσκίστηκε να δείχνει παντού

ότι υπηρετεί τους ξένους (κυρίως) και ντόπιους τραπεζίτες και μεγαλοχρηματιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, σε μια κατάσταση ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΜΟΚ!!!! Στη κυριολεξία ισοπέδωσε τους πάντες και τα πάντα, για να εξασφαλίσει άγαρμπα, την αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος, υπέρ των μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων, στα οποία συμφέροντα κυριαρχεί συντριπτικά η Εβραϊκή εθνοτική μικροομάδα. Για να προλάβει κάποιες από τις αντιδράσεις, αυτός και οι λοιποί Εβραίοι συνάδελφοί του, που ασκούν πολιτική εξουσία στα κράτη της ΕΕ, θεσμοθέτησαν με τον πλέον βλακώδη τρόπο, την υποταγή συνειδήσεων σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς, του αυτοαποκαλούμενου από τους Εβραίους Σιωνιστές, ολοκαυτώματος, με ποινικοποίηση οποιασδήποτε ΑΤΟΜΙΚΗΣ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ άρνησης …αποδοχής.  Επειδή παραέγινε καραγκιόζης με τις αντιλαϊκές αθλιότητές του, τόσο σε θέματα οικονομικής, εισοδηματικής, φορολογικής και ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ πολιτικής, τις τελευταίες μέρες ξαναέγινε ρεζίλης, όταν βγήκε να αποδώσει τις λαϊκές εξεγέρσεις εναντίον του, (για περικοπή μισθών, συντάξεων, κοινωνικών επιδομάτων, για την άγρια φορολογία των χαμηλοσυντήρητων οικογενειών των ΑΜΕΑ μη εξαιρουμένων, για την επιβολή της πιο άγριας ακρίβειας κλπ), σαν δήθεν επίθεση των συνενόχων του τραπεζιτών …εναντίον του!!!

2.— Τουλάχιστον ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, κορυφαία στελέχη της συμμορίας Τζέφρι Παπανδρέου, πότε ο ένας, πότε ο άλλος, πήγαιναν στα υποταγμένα στο τραπεζοεβραϊκό κεφάλαιο ΜΜΕ, και σε μεθοδευμένες-στημένες συνεντεύξεις, κρατούσαν πάντα ζεστό το εργαλείο ενός στημένου δημοψηφίσματος. Αναφέρομαι δε ξεκάθαρα σε στελέχη, σαν τους, Παπανδρέου,Πάγκαλο,Βενιζέλο, Λοβέρδο, Σαραγκούσσι, Μόσσιαλο, Ρέπα, Καστανίδη κλπ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ, η μαλακία των εντός της χώρας ΜΜΕ, για δήθεν αιφνιδιασμό των πάντων και των στενών συνεργατών του, από τον μεγάλο ΓΚΑΓΚΑ, καταντά μια γελοιότητα, χρήσιμη για ανέκδοτο προς νήπια και μέλη υπουργικού συμβουλίου, έτσι για να γελάσουν τα πικραμένα τους. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ είναι και η διαρροή σαν δήθεν ισχυρισμού του θερμού υποστηρικτή μιας τέτοιας αθλιότητας, του φασίστα ΜΠΕΝιζέλου, ότι τάχα δεν είχε ενημερωθεί!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ: δεν λένε ότι δεν ήξερε, ούτε ότι έχει διαφορετική άποψη, ούτε ότι δεν είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ!!!!!. Λέει η προπαγάνδα της συμμορίας των Εβραίων των Αθηνών, ότι τάχα δεν τον είχε ενημερώσει ο Γκαγκάς!!!! Και λίγη ώρα πριν ανακοινώσει ο Γκαγκάς τη διενέργεια φασιστικού δημοψηφίσματος, ο αντιγκαγκάς Β’, μπαίνει σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, για εικονική «ΟΞΕΙΑ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ». Όλοι ξέρουμε και τις φιλοδοξίες του χοντρού ΜΠΕΝ και όλοι ξέρουμε, πως λειτουργεί ένας διεφθαρμένος κομματικός μηχανισμός, όταν πρέπει να κρατήσει υπό έλεγχο τις όποιες πιθανές εξελίξεις, της λεγόμενης ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑ-ΓΚΑΓΚΙΑ ΜΕΡΑΣ, αφού από τη φύση της η κατάσταση είναι ρευστή, σαν αποτέλεσμα των οικονομικών και φασιστικών επιλογών. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, το σάπιο σύστημα, επιθυμεί να διαφυλάξει τουλάχιστον μια ομαλή διαδοχή στο κόμμα εξουσίας, στη πολύ πιθανή περίπτωση της κατάρρευσης. Έτσι ανακαλύφθηκε η σκωληκοειδίτιδα που ….μάλλον δεν χρήζει ανάγκης χειρουργικής επέμβασης!!!! Αν είχαν επικαλεσθεί κάτι σοβαρό, τότε θα χανόταν το όνειρο του χοντρού για αρχηγία!!!! Η επιλογή του ιδιωτικού νοσοκομείου από οποιοδήποτε δημόσιο, σαφώς και έγινε για την εξασφάλιση εχεμύθειας και όχι επειδή το ιδιωτικό είναι πιο κοντά στο σπίτι του χοντρού. Σε κάθε περίπτωση (για να μη βγαίνουμε και εκτός θέματος), η χοντρή αντιπροεδρική σκατομηχανή, όχι απλά ήξερε ή δεν ήξερε, αλλά αν δούμε τα πράγματα σε σχετικό βάθος χρόνου, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΥΜΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ!!!!
3.— Ο Ελληνικός λαός, είναι πλέον δεδομένο, ότι νιώθει μίσος για τις ηγεσίες των ισχυρών κρατών της Ευρώπης, κυρίως γιατί εκεί που πριν από δυο χρόνια ήσαν υπόλογες για τη συντριπτική πλειοψηφία των οικονομικών σκανδάλων διαφθοράς και καταλήστευσης του Ελληνικού δημόσιου χρήματος, από το πουθενά, τα ίδια καθάρματα, μέσα από ένα πλέγμα εκβιασμών, βρέθηκαν από πάνω, να ζητούν και τα ρέστα, βάζοντας αδιάκοπα πάνω από τα κεφάλια μας τον μπαμπούλα της κατασκευασμένης Ελληνικής χρεοκοπίας. Το να κάνουν κινήσεις (όπως αυτή της αποδοχής της εκδοχής, ότι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ, θα ήταν σαν να έριχναν λάδι στη φωτιά, που εκεί που έφτασαν (στο μη παρέκει) τα πράγματα εδώ, δεν αποκλείεται να βλέπαμε και καμιά πρεσβεία να γινότανε λαμπάδα. Η διεξαγωγή δημοψηφίσματος εγκρίθηκε άτυπα στη σύνοδο κορυφής και παρά τις μαλακίες



που γράφονται εδώ, για αιφνιδιασμό της Μέϊρκελ και του Σαρκοζί, η ΝΕΑ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗΣ και Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΚΙ’ ΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ και ΟΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ ΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΣ) — ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ (λέγε καλύτερα το μεγάλο εβραιοτραπεζικό κεφάλαιο), ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ.
Ξέραμε τη πρεμούρα τους για έγκριση όλων των σε βάρος μας ληστειών, από ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία και τις πιέσεις που έχουν ασκήσει για τον σκοπό αυτό. Αφού πείσθηκαν από τον Σαμαρά των ΜΠΕΝάκηδων, που τους είπε, ότι αν συμμετάσχει ανοικτά στη κομπίνα, τότε τόσο αυτός όσο και συνολικά η ΝουΔου, θα αποτελέσουν καμένο χαρτί σαν εναλλακτική λύση. Βλέποντας ο Σαμαράς των ΜΠΕΝάκηδων και οι ΕβραιοΕυρωπαίοι εγκάθετοι της ΕΕ, ότι τα δύο κόμματα εξουσίας, έχουν συνολικό ποσοστό (μαζί) 34%, συνειδητοποίησαν ότι εύκολα όλα θα μπορούσαν να τιναχτούν στον αέρα και αυτό δεν το θέλουν, γιατί έχουν μεγάλα σχέδια καταλήστευσης ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!! Όμως η έγκριση από αυξημένη πλειοψηφία τους είναι απαραίτητη, για να μη μπορεί καμιά ανεπιθύμητη γι’ αυτούς πολιτική εξέλιξη, να αμφισβητήσει τα συμφωνημένα. Η εναλλακτική ισχυρή λύση, δεν είναι άλλη από ένα δημοψήφισμα ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, με το αποτέλεσμα του οποίου θα μας δέσουν χειροπόδαρα για πάρα πολλά χρόνια. Ακόμα και αν πούμε ΟΧΙ (ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ), θα μας επαναφέρουν κακήν-κακώς στη δραχμή του πολιτικά αλητήριου πράκτορα Χατζάκη. Για τους ΕβραιΕυρωπαίους ληστές, είτε πούμε ΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ή ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΥΠΟΤΙΜΗΖΟΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
Μια τόσο κρίσιμη απόφαση, όπως το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο Τζέφρι και γκαγκάς Παπανδρέου, που σαφώς επηρεάζει και ευνοεί το παιχνίδι των διεθνών κερδοσκόπων, ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΒΡΑΙΟΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ’ ΟΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΡΙΟ. Εδώ, βλέπουμε έναν βουλευτή να φεύγει, και πριν καν το μάθουμε, βγαίνει ταυτόχρονα κάποιο πουλημένο σκυλί άλλου κόμματος και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!
4.— Η ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΓΚΑΓΚΑΔΙΚΗΣ ….ΕΚΠΛΗΞΗΣ!!!
Όλοι ξέρουμε ότι με ένα 14%, στο οποίο έχει συρρικνωθεί το διεφθαρμένο ψευδοΠΑΣΟΚ, οργανωτικά και από πλευράς «ορέξεως για κομματική δουλειά», ο γκαγκαδισμός έχει πιάσει πάτο. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος αυτή την εποχή, δεν θα σκεφτόταν τη διαστροφή, να βγει αυθορμήτως στα ΜΜΕ και στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, να μας κάνει μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς.
ΚΙ’ ΟΜΩΣ!!! Και στο θέμα της εβραιογκαγκαδικής υποστήριξης, δεν πρόλαβε να μαζέψει ο γκαγκάς τη βρομόγλωσσά του, με το ανεκδιήγητο να μας παίξει στριφτό-δημοψήφισμα και να μας λέει θρασύτατα «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΩ – ΚΟΡΩΝΑ ΧΑΝΕΤΕ», με έκπληξη διαπιστώσαμε χθες και σήμερα, ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑ, με διαφορετικά e-mails, σε απεριόριστο αριθμό αποδεκτών, χρηστών του διαδικτύου!!!! Σε καθεστώς απόλυτης κατοχής της χώρας μας, οι υποστηρικτές των απατεώνων, προσπαθούν να μας νουθετήσουν και να μας συμμορφώσουν με τη γκαγκάδικη δημοκρατία. ΕΠΟΜΕΝΩΣ η ύπαρξη έτοιμου μηχανισμού υποστήριξης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και στα ΜΜΕ, της απάτης ενός δημοψηφίσματος σε καθεστώς κατοχής, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΛΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ???? Γι’ αυτό λέω και επιμένω: Βαράτε αδέλφια προς πάσαν κατεύθυνση. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου