20 Οκτωβρίου 2011

Χατζάρας: Ο Τζέφρυ θα εκτελεστεί στο Γουδί!..

Τζέφρυ Μινέϊκο-Τσαντ..."Παπανδρέου":"Είμαι περήφανος που είμαι γουρούνι..."!!!

JEFFREY MINEIKO-GAP-παπανδρεου hebrew zionist μασονος global 

governance


Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη για το νεκρό διαδηλωτή...



Επιφανους 1, 117 42 Αθήνα
τηλ. 210-9214863fax 210-9236325
e-mail: mikisthe@otenet.gr 


Δ Η Λ Ω Σ Η

Η προκλητική κυβερνητική αναλγησία μετρά τον πρώτο νεκρό διαδηλωτή. Η καλυπτόμενη κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας επαίσχυντη και ένοχη για την καταστροφική πτώχευση Ολιγαρχία έχει γυρίσει το ρολόι της ιστορίας πίσω στην δεκαετία του ΄60.Όμως ο ελληνικός λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής του απαγχονισμού του. Αποτίουμε φόρο τιμής στον νεκρό διαδηλωτή και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του. Στεκόμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε τον αγώνα.

Αθήνα,
20.10.2011
Μίκης Θεοδωράκης

.........................................................................................................................


ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 
ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΛΙΠΑΣΜΑ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ

Οἱ Ἑλληνες ἀντιστέκονται στὴν παγκοσμιοποίησι καὶ τιμοῦν τὶς παραδόσεις των καὶ τὸν πολιτισμὸ των.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
 «Ἡ Δάειρα»

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ΩΡΑ 11.00΄ π.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ - ΙΡΙΣ 

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΡΟΥ - πρός τούς έχοντες κακήν σχέσιν μέ τήν Ιστορία, ο Κυναίγειρος, αδελφός τού τραγικού ποιητου Αισχύλου, υιός τού Ευφορίωνος, από τήν Ελευσίνα,  ήταν ο Έλλην οπλίτης, ο οποίος εις τήν μάχην τού Μαραθώνος κατά τών Περσών, τό -490, καταδιώκων τούς Πέρσες, προσεπάθησε νά εμποδίση ένα πλοίο νά αποπλεύση, τό άρπαξε μέ τό χέρι του περιμένοντας νά φθάσουν οι συμπολεμιστές του. Ένας πέρσης στρατιώτης τού έκοψε τό χέρι μέ τσεκούρι, ελεθερώνοντας τό πλοίο. Ο Κυναίγειρος πέθανε από τήν αιμοραγία.

Οι Αθηναίοι τόν ετίμησαν ως ήρωα. Ο ζωγράφος Πολύγνωτος τόν απαθανάτισε, τό -460, στήν απεικόνισι τής μάχης τού Μαραθώνος, σέ πίνακες οι οποίοι εκτίθεντο εις τήν Ποικίλη Στοά τών Αθηνών.

Οι συμπολίτες του ("απόγονοί" του) τόν τιμούν μέ ἀνέγερσι μηνείου στήν Ελευσίνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ

Πηγή: ηλ.τα.
http://www.schizas.com/

ΔΙΕΓΡΑΦΗ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ!

Προ ολίγου με..."διαταγή" του κατοχικού εντολοδόχου διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη επειδή δεν ψήφισε το άρθρο 37...!
Όμως πριν από λίγο καιρό ο Τζέφρυ Μινέϊκο-Τσαντ,είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να...κυβερνήσει με 153 βουλευτές!
Καλά...περιμένετε να έχει τσίπα;

"Κουκουλοφόρος" διατάζει τα ΜΑΤ!!!


Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ – Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21


Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να...
πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».
Από kentrinews, μέσω "Το Γρέκι"

Σήμερα πρέπει να γκρεμιστεί αυτή η μαφία!Είναι ορκισμένοι και οι 154 να εξαφανίσουν την Ελλάδα,αρκεί να μη χάσουν τις έδρες τους!


Αυτοί δεν υπολογίζουν τίποτα!Δεν τους απασχολεί καθόλου το γεγονός της πολιτικής τους εξαφάνισης!Η όλη τους συμπεριφορά δείχνει ότι μάλλον έχουν υπογράψει εδώ και χρόνια συμβόλαια θανάτου!Οι πιο πολλοί από δαύτους είναι πρώην νομάρχες,δήμαρχοι,περιφερειάρχες,κομματόσκυλα,αργόσχολοι κρατικοδίαιτοι,προωθημένοι από το κόμμα εργατοπατέρες της δεκάρας,που ουσιαστικά δεν έχουν εργαστεί ποτέ κι έτσι είναι άγνωστη γι' αυτούς η κόπωση της εργασίας και ο ιδρώτας με τον οποίον ποτίζεται το ψωμί που τρώει ο Έλληνας!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ...!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΠΟΤΕ...!
ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ...!!!

Ψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο- θηλιά- Ψήφισαν άπαντες του ΠΑΣΟΚ

Ψηφίστηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν,ΚΚΕκαι ΛΑΟΣ. Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε και από τους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Σε σύνολο 295 βουλευτών, «ναι» ψήφισαν 154 και «όχι» 141.
Αύριο το νομοσχέδιο θα πρέπει να ψηφιστεί επί των άρθρων ώστε να γίνει νόμος του