05 Ιουνίου 2014

ΜΥΘΩΔΙΑ - ΣΤΙΧΟΙ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ



Από τις φωτογραφίες του διαστημικού δορυφόρου Cassini γνωρίζουμε ότι ο δορυφόρος Τιτάνας Ιαπετός είναι τεχνητός με δυο κούφια ημισφαίρια που έχουν ενωθεί μεταξύ τους και αυτή η τέλεια ραφή φαίνεται παρα πολύ καθαρά, εξίσου γνωρίζουμε ότι το γένος των Ελλήνων προέρχεται από τον Τιτάνα Ιαπετό....απο το Cassini αλλά και το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble έχουν ξεφύγει φωτογραφίες της NASA οι οποίες δείχνουν από το 1996 νέους δορυφόρους να εχουν αφιχθεί στους Δακτυλίους του Κρόνου (Saturn) οι επιστήμονες στη ΝΑΣΑ μιλάνε για νέους φυσικούς δορυφόρους που όλο όμως και αυξάνονται, υπαρχουν κάποιοι ερευνητες ανεξάρτητοι επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να είναι φυσικοί και ότι είναι τεχνητοί δορυφόροι τύπου Ιαπετού δηλαδή τεράστια Αστρόπλοια όπως ήταν και η Σελήνη της οποίας την πίσω πλευρά της καλά μας κρύβουν...το 2001 η ΝΑΣΑ αποφάσισε με δικαιολογία μια αποστολή στον Άρη να δώσει στους Στύλους του Ολυμπίου Διός μια συναυλία στέλνοντας ηχο μηνύματα στο διάστημα να το λάβουν αν υπάρχουν κάποιοι άλλοι πολιτισμοί του διαστήματος όπως είπαν, το ότι επελεξαν τους Στύλους δεν είναι τυχαίο διότι εχουν ουράνια ένωση με συγκεκριμένους αστερισμούς και γαλαξία, όπως ακόμα λέγεται οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός είναι StarGate.

Η Αλήθεια για την Σελήνη link με Βίντεο ντοκiμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης
http://delfeios.blogspot.gr/2011/12/b...

Σειρά υπέρυθρων φωτογραφιών των δακτυλίων του Κρόνου από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.... που ελήφθησαν απο το 1996. Οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ λένε ότι από αυτές ανακάλυψαν νέους δορυφόρους του Κρόνου. "παράξενο" όλοι οι δορυφόροι του Κρόνου εκτός του Ιαπετού είναι σε επίπεδο και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τους πλανήτες !!
http://youtu.be/SliMlSYbWpA

Κομμουνισμός-Ναζισμός - "Παιδιά" ίδιας "μάνας"


Απόσπασμα ενός ντοκιμαντέρ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία διεθνώς και αναγνώρηση από όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια του κόσμου. Αλλά φυσικά δεν προβλήθηκε καν στην "δημοκρατική" Ελλάδα, την μόνη δυτική χώρα στην οποία Ακροδεξιοί-ναζιστές συμμετέχουν κανονικά στις εκλογές και η -Κομμουνιστική- βαρβαρότητα όχι μόνο είναι στο απυρόβλητο, αλλά παριστάνει από πάνω και τον τιμητή.

Με Άποψη - Ρουσινοπούλου-Τριανταφυλλίδης 04/06/14

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΧΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ 50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ 100 ΔΙΣ (ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ!) ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, (ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΤΑ 37% ΣΥΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 450 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ!)


Αλέξανδρος Μακεδόνας ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΧΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ 50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ 100 ΔΙΣ (ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ!) ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, (ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΤΑ 37% ΣΥΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 450 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ!) 

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, (ΤΧΣ), ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, (ΝΠΙΔ) ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2010. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 10 - (ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!).
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Σκοπός του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι η συνεισφορά στη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Το Ταμείο ενεργεί σε συμμόρφωση με τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας που απορρέουν από το νόμο 4046/2012 (Α’ 28)! 

Γιάννης Καλογερόπουλος Κοτάξτε πώς λαμβάνει αποφάσεις η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς....


Γιάννης Καλογερόπουλος Κοτάξτε πώς λαμβάνει αποφάσεις η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς....
Γιά να μήν φάει πρόστιμο η Τράπεζα Πειραιώς, ώς καθολική διάδοχος της MARFIN (ορθώτατα, παρά το ότι νομοθέτησαν πρόσφατα στη Βουλή την ασυλία της γιά τις ευθύνες των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα έναντι των ομολογιούχων κλπ), το οποίο είχαν επιβάλλει στις 22/05 γιά πραβάσεις της Νομοθεσίας Κεφαλαιγοράς,

Με Άποψη - Ρουσινοπούλου-Τριανταφυλλίδης 04/06/14


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΗΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙ-END ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ!!!!http://youtu.be/_oyZIhfZ4Sg

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ" ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ"


ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΕΛ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΕΛ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Vasilis Theodoropoulos ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΕΛ.!!!!!!!!!!
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ » ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ » ΓΙΟΥΡΚΕΝ ΠΟΛΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…………… Η Ο.Δ.Γ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……….. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ……………
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλογερόπουλος Μπαλαντίνας στο Ράδιο Κρητόραμα


ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents

Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury
Unpublished Conference Documents
The PDF files below contain photographs of documents circulated at the Bretton Woods conference, from daily news bulletins to the telephone directory at the Mount Washington Hotel. These documents were not published in the 1948 conference proceedings because they were considered to be of low interest. We found many but not all of the unpublished conference documents. Many of the PDF files are very large and not easily viewed with slow Internet connections.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ :ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ!!!



ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ :ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ!!!
"ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!
ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨΙΛΩΝ.
ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ.
ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ
(ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ), ΠΥΡΟΣ (ΔΕ)
ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ, ΦΥ (ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ)"
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
(ΑΛ= ο νοητός ήλιος, ΕΛ=ο ορατός ήλιος, ο ερχόμενος)
Αλ, εσύ που είσαι το φως, έλα στη γη!
κι εσύ Ελ ρίξε τις ακτίνες σου στη λάσπη που ψήνεται.
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν
πάνω στην παλλόμενη γη.
http://www.youtube.com/watch?v=_OxF2evPfPg&feature=share&list=UUBKyZKF30kw0O9NeJ6sS0Bw

Την… κάνουν με ελαφρά από το ΥΠΟΙΚ οι συνεργάτες του Στουρνάρα

ΠΑΥΛΟΣ ΚΥΡΑΓΓΕΛΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 04-06-2014

ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Συνελληνίδες, Συνέλληνες, Η κρίσιμη μάζα αφύπνισης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Συνελληνίδες, Συνέλληνες,
 Η κρίσιμη μάζα αφύπνισης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Άρχων του μόνου Ελληνικού Οργανισμού EI - E.N.D. Ιατρός Εμανουήλ Λαμπράκης είπε σε συνέντευξη του την Παρασκευή 30 Μαϊου στον Νίκο Αμάραντο.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Η κρίσιμη μάζα αφύπνισης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Συνελληνίδες, Συνέλληνες,
 Η κρίσιμη μάζα αφύπνισης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Άρχων του μόνου Ελληνικού Οργανισμού EI - E.N.D. Ιατρός Εμανουήλ Λαμπράκης είπε σε συνέντευξη του την Παρασκευή 30 Μαϊου στον Νίκο Αμάραντο.

O Λόρδος Jacob Rothschild στην εκπομπή My Kerkyra Live


ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 04-06-2014