14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Αρτέμης Σώρρας 


ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΧΑΖΑΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Ο Κεμάλ πούλησε 400 τόνους οστά Ελλήνων σε εργοστάσια. Φτιάξτε του κι άλλο μουσείο



Αρτέμης Σώρρας

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΚ@@ΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ROTHCILD ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΣΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΤΑΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΣΚΑΝΑΖΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΣΚΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΖΩΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΤΕ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΖΩΑ ΚΤΗΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Η απαγορευμένη ταινία για την Καταστροφή της Σμύρνης

Η ταινία γυρίστηκε το 1978.
Βασίστηκε σε αυθεντικές μαρτυρίες και στο μυθιστόρημα «Το νούμερο 31328» του Ηλία Βενέζη.
Επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή απαγορεύτηκε η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους, επειδή το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι τέτοιες ταινίες δυναμιτίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Παρόλα αυτά, ο Κούνδουρος πήρε μια κόπια του έργου και την πρόβαλε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του 1978, σαρώνοντας τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, φωτογραφίας (Νίκος Κακαβουδάκης) Α' Ανδρικού (Βασίλης Λάγγος) και Α' Γυναικείου ρόλου (Ελεωνόρα Σταθοπούλου).
Αλλά και με τις μετέπειτα κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ η ταινία δεν είχε καλύτερη τύχη.
Το 1982, όπως αναφέρει ο κριτικός κινηματογράφου Γιώργος Πισσαλίδης, η ταινία επρόκειτο να προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βουδαπέστης. Όμως λίγο πριν την προβολή της ταινίας επενέβη το Ουγγρικό υπουργείο Εξωτερικών με προτροπή του Έλληνα πρέσβη και κατέσχεσε την κόπια. Μόνο με παρέμβαση του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Καψή η κόπια αποδόθηκε στον Κούνδουρο. Ενώ του απαγορεύθηκε να προβάλει ποτέ την ταινία του στην Θράκη.
Η συγκάλυψη της Ιστορίας λοιπόν, σε όλο της το μεγαλείο!
Για να δείτε την ταινία σε πλήρη οθόνη, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:


Από Palmografos.com: Palmografos.com - "1922" Του Νίκου Κούνδουρου - Δείτε όλη την απαγορευμένη ταινία (video) 

1922_695323409.jpg

Πήγε ο άνθρωπος στη Σελήνη; Η κατάκτηση της Σελήνης - Ένα μεγάλο βήμα ή ένα μεγάλο ψέμα για την ανθρωπότητα;



Πήγαμε άραγε πράγματι στη Σελήνη; ~ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΑΝΤΟΥ
Η κατάκτηση της Σελήνης - Ένα μεγάλο βήμα ή ένα μεγάλο ψέμα για την ανθρωπότητα;
Το 2012 ξεκίνησε μια νέα πολυδιάστατη κούρσα για την κατάκτηση της Σελήνης. Στις 2 Ιανουαρίου τέθηκαν σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι τα δίδυμα σκάφη «Grail» της NASA, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το εσωτερικό της Σελήνης και να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το βαρυτικό της πεδίο, ενώ εντός του έτους η εταιρεία Virgin Galactic θα προχωρήσει στην κατασκευή του «SpaceShipTwo», του πρώτου ιδιωτικού διαστημικού σκάφους που θα προορίζεται για μαζικές πτήσεις τουριστών με ακριβά γούστα –το πολύτιμο εισιτήριο θα κοστίζει 200.000 ευρώ– και που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα «Fly me to the moon» («Πήγαινέ με ως το φεγγάρι»). Την ίδια στιγμή, η Κίνα ανακοίνωσε ότι σε δέκα χρόνια θα έχει ολοκληρώσει το δικό της διαστημικό σταθμό στο δορυφόρο της Γης.

ΑΠΑΙΤΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 400 Δις ΑΛΛΟΙ 500 Δις ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!! – ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΙΑ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΠΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;; 

Ευκρατίδης – ο Έλληνας βασιλιάς του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και της βόρειας Ινδίας!!

220px-EucratidesStatere

Ευκρατίδης – ο Έλληνας βασιλιάς του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και της βόρειας Ινδίας!!

Ε΄-ΙΝΔΙΑ-ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ


Έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών, βρήκα τελικά την ευκαιρία να ασχοληθώ με μερικά από τα υπόλοιπα σημαντικότερα μνημεία της Ινδίας που είδαμε στο ταξίδι και να διαβάσω            αρκετά γι΄ αυτά ώστε να μπορέσω να γράψω τα επόμενα σχετικά ποστ.
 Σήμερα θα ασχοληθώ με μερικούς  περίφημους ναούς και μοναστήρια   που έχουν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό. Εκτός από τόπος λατρείας είναι όλα λαξευμένα μέσα στον βράχο και είναι διακοσμημένα με πλήθος αγαλμάτων και παραστάσεων, όλα σκαλισμένα στους βράχους.

Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης, Γεωργαντζάς στις 13.9.2013 στο artFM Radio

Η φαρσοκωμωδία της Επιτροπής Δικαιοσύνης – προχώρησαν σε ψηφοφορία με 3 βουλευτές στην αίθουσα (βίντεο)


Η φαρσοκωμωδία της Επιτροπής Δικαιοσύνης – προχώρησαν σε ψηφοφορία με 3 βουλευτές στην αίθουσα (βίντεο)

E.N.D.: "ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ"

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ

Πρωτόκολλα

Τα επίσημα πρωτόκολλα των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα και του συμβουλευτικού οργανισμού ΕΙ-ΕΝD προς την Κύπρο.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ

Δικαστική απόφαση-σταθμός: Δεν θα πληρώσουν οι λαοί τις τράπεζες!

Φωτογραφία για Δικαστική απόφαση-σταθμός: Δεν θα πληρώσουν οι λαοί τις τράπεζες!
Με ικανοποίηση χαιρετίζουμε την απόφαση του δικαστηρίου της ΕΖΕΣ (Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών), η οποία απορρίπτει όλες τις καταγγελίες που κατατέθηκαν από τις Κάτω Χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά της Ισλανδίας στην υπόθεση «Icesave» | 1 |, σημειώνει σε άρθρο του ο Ερίκ Τουσέν, της οργάνωσης CADTM, (Επιτροπή για την κατάργηση του χρέους του Τρίτου Κόσμου)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΖΙΔΗΣ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2001 ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ...



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2001 ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ...

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ! 



ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

20-22 Σεπτεμβρίου: 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ Για Τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (Ηράκλειο Κρήτης)

E. Lambrakis & A. Valsamakis Ellenische DNA ist das NESARA Gesetz.



E. Lambrakis & A. Valsamakis Ellenische DNA ist das NESARA Gesetz.

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο μεγάλος μαθηματικός Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή(1873-1950)

Η ΝΕΛΛΗ ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Η Νέλλη Λούτσιου και το κούρεμα από τον συμπέθερο  (audio)
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το μέλος της οικογένειας του συμπέθερου του Προέδρου της Δημοκρατίας,