11 Ιουλίου 2011

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2010:Ανακοίνωση ημέρας συνάντησης για ίδρυση πολιτικού φορέα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ    

ΘΕΜΑ  : ΟΝΟΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ  ΥΠΟ  ΙΔΡΥΣΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΕΑ,  
ΕΓΚΡΙΣΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ  ΤΟΥ  ΚΑΙ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ.


Η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΟΡΙΣΤΗΚΕ  ΤΗΝ  ΕΠΟΜΕΝΗ  ΔΕΥΤΕΡΑ  18  ΙΟΥΛΙΟΥ,  
ΩΡΑ  6 μμ - 9 μμ  ΣΤΟ  ΚΤΙΡΙΟ  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ   28  ΓΩΝΙΑ  ΜΕ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΠΙ  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ)  ΣΤΟΝ  5ο   (ΠΕΜΠΤΟ)  ΟΡΟΦΟ.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΡΥΘΜΙΣΤΕ  ΤΙΣ  ΑΣΧΟΛΙΕΣ  ΣΑΣ,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΣΑΣΤΕ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ  ΟΤΙ  Η  ΜΕΡΑ  ΑΥΤΗ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ   ΣΤΑΘΜΟ  ΣΤΟ ΝΕΟ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ,  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ  ΠΟΥ  ΛΙΓΟ  ΕΛΛΕΙΨΕ   ΝΑ  ΜΑΣ  ΑΦΑΝΙΣΕΙ.


ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ   ΝΑ  ΓΙΝΕΤΕ   ΣΥΝΕΠΩΣ  ΜΑΡΤΥΡΕΣ  ΕΝΑΡΞΗΣ  ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ  ΜΑΣ,   ΜΕ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 200  ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΛΕΥΤΕΡΙΑ  ΜΑΣ   ΤΟ  1829,   ΜΕ   ΔΟΤΟΥΣ   ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ   ΚΑΙ   ΛΙΓΑ   ΦΩΤΕΙΝΑ   ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ 


     ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010

Σχετικό θέμα:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΟΥΛΑ-ΚΑΡΑΛΆΟΣ:ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ 

Κ. Μητρόπουλος: Επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων
Αθήνα
«Εκλεισε» το κεντρικό πρόσωπο που θα αναλάβει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Κ. Μητρόπουλος, πρόεδρος της χρηματιστηριακής της Eurobank και άλλοτε βασικός μέτοχος της εταιρείας συμβούλων Cantor AE.

Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι πρόεδρος του Ταμείου θα είναι ο καθηγητής κ. Μιχ. Σταθόπουλος κάτι που διέψευσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος

Η πρόταση του πρόεδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά, για την τοποθέτηση ενός μέλους κοινής αποδοχής στο ΔΣ του Ταμείου είναι ο κ. Αντ. Βαρθολομαίος. Επίσης, στο ΔΣ θα τοποθετηθεί και εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.
Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη πράξη πολιτικής συναίνεσης και μάλιστα στο επίμαχο ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων. Τρία κόμματα του Κοινοβουλίου θα έχουν παρουσία και λόγο στο πιο δύσκολο κομμάτι της προσπάθειας διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.

Πως επέλεξε ο Σαμαράς τον Αντώνη Βαρθολομαίο


Μετά από πολλές συζητήσεις ο κ. Σαμαράς και αφού εξετάστηκαν διάφορα ονόματα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. δέχθηκε εισήγηση για το πρόσωπο του οικονομολόγου κ. Βαρθολομαίου. Στις συζητήσεις που έγιναν είχε ακουστεί και το όνομα του καθηγητή Μακροοικονομίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, του κ. Ι. Μουρμούρα, που είναι και σύμβουλος του κ. Σαμαρά. Επειδή ο κ. Μουρμούρας είναι και πρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) και λόγω του ασυμβίβαστου, δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην επιτροπή, ενώ και ο κ. Σαμαράς δεν ήθελε να αλλάξει η διάταξη στην οικονομική του ομάδα.

Ο 54χρονος οικονομολόγος είναι γνώστης της αγοράς και θεωρείται από την ηγετική ομάδα της Ν.Δ. ένα πρόσωπο που μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. Με το προεδρικό περιβάλλον είχε στενή επαφή τους τελευταίους μήνες, ενώ πέρυσι με την αλλαγή σκυτάλης στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, επελέγη να συμμετάσχει και στο Δ.Σ. ως μέλος.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς (1980), ενώ ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του ως M.A. – Ph.D Candidate in Financial Economics and International Finance στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης (1986).
 Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στον τραπεζικό χώρο από την Atlantic Bank of New York το 1981 και μέχρι το 1992 ανέλαβε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε τραπεζικούς οργανισμούς των ΗΠΑ.
Κατά τη δωδεκαετή παραμονή του στις ΗΠΑ απέκτησε σημαντική τραπεζική εμπειρία και εξειδικεύτηκε σε θέματα πιστοδοτήσεων, κεφαλαιαγοράς, κτηματαγοράς και ανάπτυξης ακινήτων καθώς και τιτλοποίησης στεγαστικών δανείων.  

 Το 1992 επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην ηγετική ομάδα της INTERBANK, με κύρια ευθύνη τη δημιουργία προγραμμάτων Στεγαστικής Πίστης. Από τον Ιούνιο του 1996, ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, και διετέλεσε μέλος της διοικητικής ομάδας, αλλά και όλων των Εκτελεστικών Επιτροπών της τράπεζας καθώς και Αντιπρόεδρος της Εγνατίας ΑΕΔΑΚ (Εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων).
Τον Ιανουάριο του 2000 ανέλαβε τις θέσεις, αρχικά του Γενικού Διευθυντή και μετέπειτα, του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της εταιρίας ΕΥΡΩΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε. Επίσης ήταν μέλος σε πολυάριθμα Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών εταιρειών και υλοποίησε πολύπλοκα σχέδια εξαγορών, συγχωνεύσεων, spin-offs, χρηματοδοτήσεων και ρευστοποίησης συμμετοχικών επενδύσεων.
Μετά τη νίκη της Ν.Δ. το Μάρτιο του 2004 επελέγη για τον κρατικό μηχανισμό, ενώ την ίδια περίοδο ο πρώτος εξάδελφός του Ιωάννης Βαρθολομαίος (επί σειρά ετών γενικός διευθυντής του κόμματος) αναλάμβανε διοικητής του ΙΚΑ.
Έτσι, τον Ιούνιο του 2004, εξελέγη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και τον Μάιο του 2005 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με πρόεδρο τον κ. Κ. Κωστούλα. Στη συνέχεια εξελέγη Πρόεδρος Δ. Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Έκραζαν τον..."ασβό"(Αντωνακόπουλο) κι αυτός έβγαλε λόγο στο λαό του Πύργου και της Ηλείας:..."είστε φασίστες"...!

Ξετρύπωσε ο αποκαλούμενος "ασβός" και είπε να πιεί ποτό!Και το αλάνθαστο ένστικτο του λαού τον αποκαλεί έτσι,διότι χρόνια τώρα δεν αφήνει πανηγύρι και γιορτή που να μην εμφανιστεί για να..."σφίξει" τα χέρια με τον κόσμο!
 
Μπράβο...κυρ-Τάκη!Τελικά,φασίστες οι κάτοικοι της Ηλείας!Περίεργο γιατί μέχρι χθες πανηγύριζαν για την..."πράσινη Ηλεία"!Ώστε κυρ-Τάκη,μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στην "πρασινοφασιστική Ηλεία"...!

Ισχυρή έκρηξη σε ναυτική βάση στην Κύπρο...

Πάνω από 10 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Ζύγι μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας στην Κύπρο. Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών. Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς η πυρκαγιά μαίνεται σε τρία σημεία μέσα στη ναυτική βάση, αλλά και στην παρακείμενη ηλεκτροπαραγωγική μονάδα στο Βασιλικό.
Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι εκρήξεις οφείλονται σε φωτιά που πήραν 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας.
Στο μεταξύ, βλάβες σημειώθηκαν στους ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς της Μονής και του Βασιλικού, οι οποίοι τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Οι βλάβες εκτιμάται ότι οφείλονται στις εκρήξεις.
Ο χώρος έξω από τη ναυτική βάση θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς ο δρόμος γύρω από αυτή είναι γεμάτος από σπασμένα κλαδιά, σωλήνες, σίδερα, γυαλιά από τζάμια αυτοκινήτων.
Από τις εκρήξεις, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της κοινότητας Μαρί έχει γεμίσει από θραύσματα. Δύναμη της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο για να καθαρίσει το δρόμο και να ρυθμίσει την κίνηση.
Σε εξέλιξη είναι έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Χριστόφιας θα μεταβεί στον τόπο της τραγωδίες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», υπάρχουν αναφορές για έναν αγνοούμενο στην ηλεκτροπαραγωγική μονάδα στο Βασιλικό. Σημειώνεται ότι δίπλα στη βάση της Εθνικής Φρουράς βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΕΛΔΥΚ

ANTINEWS

Σχόλιο: Ήταν ανθρώπινο λάθος,μια τυχαία έκρηξη ή...κάτι τρέχει;