21 Νοεμβρίου 2008

Της φυλακής τα σίδερα!!!

Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει έστω κι έτσι τη μύχεια σκέψη των Ελλήνων!!!!!
Εμείς να προσθέσουμε ότι,μιας και δε χωράνε άλλους εγκληματίες οι φυλακές,προτείνουμε να μετατραπεί η μονή Βα(ρ)τοπεδίου σε φυλακή ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,γιατί αυτοί είναι οι πλέον επικίνδυνοι εγκληματίες οικονομικού εγκλήματος!!!!!!!!
______________________________________________________________
PRESS-GR

Περί φυλακής το ανάγνωσμα...

.
.
Να που η απεργία πείνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές απέδωσε καρπούς. Ήδη ορισμένα από τα αιτήματά τους θα ικανοποιηθούν. 5.500 κρατούμενοι, από τους 12.315 συνολικά, θα αποφυλακιστούν μέχρι τον Απρίλιο. Από όλη αυτή την ιστορία, ένα συμπέρασμα έβγαλα: Πως πολλοί άνθρωποι με κοινό στόχο, που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, που δεν υποκινούνται από πολιτικά συμφέροντα, όπως κάνουμε συνήθως εμείς οι απέξω, συνδικαλιστήκαν, συνεργάστηκαν, πάλεψαν και στο τέλος ίσως (τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια) κερδίσουν μια μεγάλη μάχη. Μέχρι και blog δημιούργησαν.

Φωτιά θα πέσει να με κάψει. Από τις λίγες, έως σπάνιες, φορές που συμφωνώ με δήλωση του ΚΚΕ: «Οι κρατούμενοι δεν πρέπει να στερούνται κανένα άλλο δικαίωμα εκτός από την ελευθερία τους».

Το προφίλ του Έλληνα τοξικομανούς. Το Καφενείο προσφέρει σε συνέχειες, ενδιαφέροντα αποσπάσματα από βιβλίο που σκιαγραφεί το πορτρέτο του σύγχρονου Έλληνα τοξικομανούς. Είναι χρήσιμο να ξέρουμε λίγα πράγματα γι’αυτούς τους ανθρώπους.

Το προφίλ του κατάλληλου κρατούμενου. Δε θέλει ερώτημα. Η φωτογραφία επάνω τα λέει όλα. Και όχι μόνο αυτοί, υπάρχουν τόσοι πολλοί ακόμα, που άνετα μπορούν να καλύψουν το κενό των 5.500 θέσεων στις ελληνικές φυλακές. Όπως ας πούμε και μερικοί «κύριοι» που αν αληθεύουν αυτές οι δηλώσεις, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Άσχετο. Μια που το σημερινό post είναι αφιερωμένο στις φυλακές, θα κλείσω με το εξής: Στη στρατιωτική μου θητεία, τιμωρήθηκα με 35 μέρες φυλακή (ήμουν στην τελευταία ΕΣΣΟ που υπηρέτησε 18 μήνες). Ίσα που άγγιξα το όριο και δεν υπηρέτησα ούτε μέρα παραπάνω… Τις 5 απ’αυτές τις «έφαγα», επειδή όσο ήμουν υπεύθυνος στο εστιατόριο του στρατοπέδου (λοχίας γαρ), ένας από τους εστιάτορες καθυστέρησε να σερβίρει… Ακόμα το ψάχνω το κωλόπαιδο…

ΥΓ. Το βίντεο με τη live συνεδρία Καραμανλή «πετάει». Δεν έκλεισε 24 ώρες και ξεπέρασε κιόλας τις 4.000 επισκέψεις!
--------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 11:15 πμ 5 comments

Αλογοσ-κούφεια κλανιά!!!


Ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει αυτά που λέει αυτή την ώρα!!!!!!
Εδώ βουλιάζει η παγκόσμια οικονομία κι αυτός το παπαροβιολί του!!!!!!
Μιλά για...ανάπτυξη και μέσα του έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια κι αυτό φαίνεται στη φάτσα του!!!!!!
Μπερδεύει τα λόγια του,γιατί άλλα σκέφτεται και κάνει προσπάθεια να πει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα,έτσι που να φαίνονται αληθινά!!!!!!
Τον έπιασε και βήχας τώρα,ξεροκαταπίνει,παίρνει βαθιές ανάσες,κάνει σαρδάμ!!!!!!
Στο τέλος θα ρίξει και μια...αλογοσ-κούφεια πορδή,για να σκορπίσουν όλοι και τελειώσαμε!!!!!!!

Θα δείτε σε λίγο καιρό στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο,ανθρώπινα ψοφίμια!!!

Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών,είναι αυτή η Νέα Δούλα.
Τέτοιο ξεπούλημα,τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει από τότε που συστάθηκε αυτό το κράτος.
Αφού διέλυσαν τα πάντα,καταφέρνουν τώρα και το τελευταίο καίριο πλήγμα στην ίδια την ύπαρξη της κοινωνίας!
Η παροιμία του λαού :"γειά μου,πλούτη μου" ήταν πάντα το ματζούνι των φτωχών για να κοροιδεύουν τη φτώχεια!Υπονοώντας βέβαια ότι και φράγκο να μην έχουν στην τσέπη,αρκεί να έχουν την υγειά τους!
Πάει κι αυτό!
Θα δείτε σε λίγο καιρό στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο,ανθρώπινα ψοφίμια!!!Ανθρώπους που χωρίς φράγκο δεν θα έχουν καμμιά δυνατότητα να πληρώνουν γιατρούς και φάρμακα,θα πεθαίνουν αβοήθητοι από αυτό το ανύπαρκτο "κράτος",από υπουργούς και βουλευτές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σωτηρία της παράταξής τους και η δική τους καρέκλα,η οποία πλέον είναι κατασκευασμένη από ανθρώπινα κόκκαλα και επενδυμένη από ανθρώπινα δέρματα.
Τώρα θα δείτε όλοι,ότι οι κυβερνήτες που τρέχατε πίσω τους ως πρόβατα,δεν κάνουν ούτε για τσοπάνηδες!
Δεν είναι ικανοί ούτε δυό γαιδουριών άχυρα να χωρίσουν!

Είναι έτσι όμως;
Δεν είναι έτσι!
Τα τέρατα αυτά λειτουργούν με σχέδιο!
Βήμα-βήμα αποδομούν και διαλύουν όλο το οικοδόμημα εδώ και χρόνια,εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές που έχουν πάρει!
Διότι αν όντως ήταν βλάκες,δεν θα μπορούσαν με τέτοια ταχύτητα να λύνουν το "πρόβλημα" των τραπεζών,να δίνουν αύξηση στο μηνιάτικο των βουλευτών,εν ριπή οφθαλμού να δίνουν χάρισμα όλη την Ελλάδα στους μελανιμονούντες καλόγερους,να έχουν συμμετοχή σχεδόν όλοι τους σε...κατασκευαστικές εταιρίες δημοσίων έργων μέσω των οποίων ξεσκίζουν τις σάρκες της Ελλάδας,ρουφώντας με απληστία όσα περισσότερα λεφτά μπορούν!
Διότι αν ήταν ηλίθιοι,δεν θα χάριζαν τα χρέη πάντα και μόνο των...πλουσίων και δεν θα ρούφαγαν με το καλαμάκι το μεδούλι των φτωχών!
Είναι πανέξυπνοι λοιπόν,που ξέρουν να δουλεύουν τον κόσμο και ξέρουν να εργάζονται για τα συμφέροντα των αφεντικών τους και τα δικά τους!
Ηλίθιοι,βλάκες,τυφλοί,κορόιδα είμαστε εμείς ο λαός!
Οι χτεσινοί κοψοχέρηδες που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και πήγαν στη Ν.Δ.,τώρα πάλι κοψοχέρηδες είναι έτοιμοι να πάνε εκεί από όπου έφυγαν!
Ε,δεν έχουν δίκιο να μας δουλεύουν;