19 Μαΐου 2011

Οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι έσφαξαν τον Μανώλη Καντάρη για να του αρπάξουν την κάμερα...

Κατ' εξαίρεση για αυτά τα αλλοδαπά ζώα να επιβληθεί η θανατική ποινή

Δύο Αφγανοί, 20 και 27 ετών, και ένας Πακιστανός, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.

Οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι έσφαξαν τον οικογενειάρχη για να του αρπάξουν την κάμερα που θα κατέγραφε τη γέννηση του παιδιού του και να την πουλήσουν στη συνέχεια στη...
 «μαύρη αγορά» στο Μοναστηράκι, για 120 ευρώ. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν, ενώ ο Πακιστανός συνεργός τους αναζητείται.


Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, έχοντας στα χέρια τους τα καρέ από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής, που είχε καταγράψει τα πρόσωπα των δραστών, κατάφεραν, έπειτα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας, να κάνουν έφοδο το πρωί της Πέμπτης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και να προσάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη συνεχίζονται.

Πηγή...

Σχόλιο Αλφειού:Ποιος ταΐζει τους λαθρομετανάστες;

Αυτοί,αλλά και οι άλλοι(οι πολιτικοί), δεν πρέπει να τιμωρηθούν ως συνεργοί με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματιών;;;

Περισσότερα για τους νέους..."έλληνες" εποίκους-κατακτητές της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αποκάλυψη Πάνου Καμμένου για τον..."career broker"!!!Ποιοί κατέχουν τα...CDS;



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.

olympiada


Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ...

Από τη Σαμψούντα στη Σρεμπρενίτσα

Πηγή:
http://www.ocena.info/index.php/el/Ποντιακή φωνή εντός Τουρκίας
Σπάνια θα βρεις δυο τόσο όμοιους λαούς, αλλά και τόσο διαφορετικούς ιδεολογικά, όπως οι σύγχρονοι Έλληνες και Τούρκοι. Η αιτία δεν βρίσκεται τόσο στην λαϊκή διάθεση, αλλά στο γεγονός ότι ο εθνικισμός έχει παραμορφώσει το αληθινό και το έχει αντικαταστήσει με τον μύθο και το ιδεολόγημα. Παράλληλα, δεν έχουν αναπτυχθεί εκείνες οι γέφυρες επικοινωνίας, μέσω των οποίων θα ήταν δυνατόν να προσεγγιστούν νηφάλια τα ιστορικά γεγονότα που διαχώρισαν τους πληθυσμούς και οδήγησαν σε σκληρούς θρησκευτικούς πολέμους με εθνικό επικάλυμμα, γενοκτονίες, κατοχές εδαφών, ανταλλαγές πληθυσμών.
Η ελληνοτουρκική ιστορία και ειδικά η περίοδος που αφορά το πέρασμα από την πολυεθνική, προνεωτερική, ισλαμική Οθωμανική Αυτοκρατορία στα σύγχρονα εθνικά κράτη έχει διερευνηθεί ελάχιστα. Τα κυρίαρχα εθνικιστικά ιδεολογικά δόγματα –και στις δυο πλευρές- έχουν συσκοτίσει την έρευνα και έχουν εμποδίσει την επικοινωνία των απροκατάληπτων ιστορικών να αναζητήσουν τους νόμους της Ιστορίας αλλά και τις τεχνικές που εφαρμόστηκαν κατά το μεγάλο εκείνο δραματικό μετασχηματισμό.
Αφορμή για το σημείωμα αυτό αποτελεί η πρόσφατη αναφορά στην ομαδική σφαγή 7.000 χιλιάδων αμάχων Βόσνιων μουσουλμάνων στη Σρεμπρένιτσα και η τελετουργική ταφή των υπολειμμάτων των θυμάτων που ταυτοποιήθηκαν. Στην τελετή για τα θύματα της Σρεμπρένιτσα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Η κυβέρνηση Ερντογάν είχε μεσολαβήσει για να αναγνωρίσουν οι Σέρβοι τη σφαγή. Επιπλέον, στο πλαίσιο της «προστασίας» που θέλει να παρέχει στους μουσουλμάνους της Βαλκανικής και της προβολής της «οθωμανικής κληρονομιάς» έχει στηρίξει οικονομικά τη Βοσνία προωθώντας επενδύσεις στη χώρα, ενώ έχει μεσολαβήσει στις συνομιλίες προσέγγισης μεταξύ Σερβίας, Βοσνίας και Κροατίας.

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...