19 Μαΐου 2011

Οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι έσφαξαν τον Μανώλη Καντάρη για να του αρπάξουν την κάμερα...

Κατ' εξαίρεση για αυτά τα αλλοδαπά ζώα να επιβληθεί η θανατική ποινή

Δύο Αφγανοί, 20 και 27 ετών, και ένας Πακιστανός, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.

Οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι έσφαξαν τον οικογενειάρχη για να του αρπάξουν την κάμερα που θα κατέγραφε τη γέννηση του παιδιού του και να την πουλήσουν στη συνέχεια στη...
 «μαύρη αγορά» στο Μοναστηράκι, για 120 ευρώ. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν, ενώ ο Πακιστανός συνεργός τους αναζητείται.


Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, έχοντας στα χέρια τους τα καρέ από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής, που είχε καταγράψει τα πρόσωπα των δραστών, κατάφεραν, έπειτα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας, να κάνουν έφοδο το πρωί της Πέμπτης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και να προσάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη συνεχίζονται.

Πηγή...

Σχόλιο Αλφειού:Ποιος ταΐζει τους λαθρομετανάστες;

Αυτοί,αλλά και οι άλλοι(οι πολιτικοί), δεν πρέπει να τιμωρηθούν ως συνεργοί με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματιών;;;

Περισσότερα για τους νέους..."έλληνες" εποίκους-κατακτητές της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου