28 Ιουνίου 2009

ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!


ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...αλλά και ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...
http://apollonios.pblogs.gr/2009/06/diwte-thn-anthellhnida-ypoyrgo-ntora-twraaaa-deite-to-binteo-me-.html

Φταίει η Ντόρα ή ο Κωστάκης για το «μακεδονικό» αεροπλάνο;

Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Θεωρούμε πως η πλήρης επίρριψη ευθυνών στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη είναι υπεκφυγές. Ο κ. Καραμανλής την έχει διορίσει, ο κ. Καραμανλής είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της, ο κ. Καραμανλής είναι ο εκλελεγμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αν η υφιστάμενη Υπουργός Εξωτερικών του κάνει -δήθεν- «του κεφαλιού της», αυτό είναι και δικό του σφάλμα. Άρα είτε οφείλει να την αποκαθηλώσει, είτε να παραιτηθεί ο ίδιος, είτε να βγει να πει καθαρά και ξάστερα ότι του την επέβαλαν «άλλες» δυνάμεις, είτε αυτές είναι το ελλαδικό «Μητσοτακέικο», είτε τα «ξένα κέντρα αποφάσεων» (το διεθνές «Μητσοτακέικο»). Αν φταίει η Ντόρα, φταίει και ο Κωστάκης. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, και οι μόνοι κερδισμένοι δεν είναι ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΛΑΟΣ, ούτε τα διάφορα καπετανάτα εντός ΝΔ, αλλά η Βαρδαρία.

Αεροπλάνων των «Μακεδονικών» Αρεγραμμών [πηγή: jetphotos.net]

Έθνος';
«Η Ντόρα υπέρ της ...; «Μακεδονίας»!»
19 Ιουνίου 2009
Γιώργος Δελαστίκ

Τίναξε στον αέρα την υποτιθέμενη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, με την προχθεσινή απόφασή της να επιτρέψει στον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, τον υστερικό και προκλητικό ανθέλληνα Αντόνιο Μιλοσόσκι, να προσγειωθεί στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα με κρατικό αεροσκάφος που φέρει την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Αιτία αυτής της στάσης της υπουργού Εξωτερικών είναι όχι μόνο οι απόψεις της στο θέμα αυτό, αλλά και η αγχώδης, απεγνωσμένη προσπάθειά της να ανακάμψει πολιτικά από την ανεπανόρθωτη πολιτική ζημιά που υπέστη με τους διαβόητους πλέον χειρισμούς της στο σκάνδαλο Siemens, που αντικειμενικά διευκόλυναν τη φυγή στο εξωτερικό του κατηγορούμενου Χρήστου Καραβέλα. Δικαίως τα πικραμένα στελέχη της ΝΔ καταλογίζουν στην Ντόρα Μπακογιάννη σημαντικό μερίδιο των ευθυνών για την ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές λόγω αυτής της στάσης της. Προκειμένου αυτό να μην αποβεί μοιραίο για τις πρωθυπουργικές φιλοδοξίες της, η Ντόρα αναζητεί στο εξωτερικό τα στηρίγματα που έχασε στο εσωτερικό και πασχίζει να πρωταγωνιστήσει πάση θυσία σε κάτι που θα την προβάλει.

Το πρόσχημα που επέλεξε η Ντόρα για να στείλει στους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους το μήνυμα ότι η ίδια δεν έχει καμιά αντίρρηση ουσιαστικά για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» από τα Σκόπια είναι κυριολεκτικά γελοίο: μια σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)! Οι σύνοδοι αυτές είναι παντελώς ασήμαντες σε υπουργικό επίπεδο, καθώς ουδέποτε λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις.

Προσφέρονται όμως για προσωπικές δημόσιες σχέσεις στο διεθνές πολιτικό «τζετ σετ», καθώς συμμετέχουν δεκάδες υπουργοί από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία κ.α.

Ουδέποτε οι αποφάσεις των υπουργικών συνόδων του ΟΑΣΕ απασχολούν τη διεθνή κοινή γνώμη. Κατά την Ντόρα Μπακογιάννη όμως, η οποία θα προεδρεύσει επειδή η Ελλάδα έχει την προεδρία αυτό το εξάμηνο, η σύνοδος του ΟΑΣΕ, που μάλιστα είναι και «άτυπη», δεν είναι δηλαδή καν εξουσιοδοτημένη να πάρει αποφάσεις, είναι ...; «πολύ σημαντική, συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη διεθνή κοινή γνώμη και γι αυτόν τον λόγο αυτή τη φορά, κατ εξαίρεση και χωρίς να αλλάζει επ ουδενί η πολιτική μας στο συγκεκριμένο θέμα, θα επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του κ. Μιλοσόσκι»!

Η απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη συνιστά άμεση υπονόμευση του βέτο που είχε βάλει πέρυσι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά της ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, αν προηγουμένως δεν δοθεί κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα του ονόματος. Φαιδρή θα φαντάζει πλέον και πάλι η θέση της Αθήνας στους ξένους: δέχεται το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για μια ασήμαντη, άτυπη σύνοδο υπουργών και δεν το δέχεται προκειμένου να διασφαλιστεί εξωτερικά ακόμη και η συνέχιση της ύπαρξης ενός κράτους και ίσως να αποφευχθεί η αλληλοσφαγή των Αλβανών και Σλάβων κατοίκων του!

Ακριβώς η αντίθετη όφειλε να είναι η στάση της κυβέρνησης της ΝΔ. Να αρνηθεί κατηγορηματικά την προσγείωση τέτοιου αεροσκάφους. Αν ο Μιλοσόσκι τελικά δεν ερχόταν, τότε όλοι οι παριστάμενοι υπουργοί του ΟΑΣΕ θα συνειδητοποιούσαν ότι η Ελλάδα είναι ανυποχώρητη στις διαπραγματεύσεις για το όνομα, πέραν των υποχωρήσεων που έχει ήδη κάνει, οπότε όλοι θα πίεζαν την ΠΓΔΜ να λογικευτεί για το καλό της.

Τώρα η Ντόρα έστειλε το διαμετρικά αντίθετο μήνυμα: ότι η ίδια και η κυβέρνησή της δεν ξεκινούν από καμιά θέση αρχής ότι η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» είναι απαράδεκτη για την Ελλάδα, αλλά απλώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την «ξεροκεφαλιά» του ελληνικού λαού. Γι αυτό και προσπαθούν σιγά σιγά να εθίσουν την ελληνική κοινή γνώμη στη χρήση του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τα Σκόπια, ώστε σταδιακά να το αποδεχθούν οι Ελληνες και να λήξει το πρόβλημα!

Μετά από αυτό, τον άλλο μήνα η Ντόρα θα υποκρίνεται ότι δήθεν «διαπραγματεύεται σκληρά» το όνομα με τον Νίμιτς. Ντροπή και κοροϊδία ...;

Στάση συνενοχής: Πολιτικός όμηρος ο πρωθυπουργός
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι την απόφαση για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έλαβε η Ντόρα σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Είναι αδύνατον να λέει ψέματα σε ένα τέτοιο θέμα. Αυτό σημαίνει όμως ότι ο Κ. Καραμανλής έχει περιέλθει πλέον σε τέτοια κατάσταση πολιτικής ομηρείας, ώστε να υποχρεώνεται να στρέφεται ακόμη και εναντίον του ...; εαυτού του! Δεν είναι φυσικά δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται ο Κ. Καραμανλής ότι εγκρίνοντας την προσγείωση του «μακεδονικού» κρατικού αεροσκάφους όχι απλώς υπονομεύει, αλλά κυριολεκτικά γελοιοποιεί τη στάση που κράτησε πέρυσι ο ίδιος. Πώς θα τολμήσει να ξαναεμφανιστεί ενώπιον των ηγετών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και να ξαναβάλει βέτο; Εκτός και αν είναι βέβαιος πως δεν θα είναι αυτός πρωθυπουργός.

Η Επιστροφή των Μαρμάρων και η καταστροφή των Βαρβάρων

Ισοπέδωσε αρχαίο κτήριο, για να φτιάξει... κοτέτσι

Τούτ' η γη μας με τ' αρχαία,
γη δεν φαίνεται τυχαία.
Τούτ' η γη των Παρθενώνων,
βγάζει πλήθος ημιόνων.
Τούτ' η γη των καφενέδων,
βγάζει πλήθη κουνενέδων...

(Γεωργίου Σουρή, απόσπασμα απ' το ποίημα «Ο Ρωμιός»).
Η Ρωμιοσύνη της μπουλντόζας.

Το άρθρο αυτό ξεκίνησε με ένα μικρό απόσπασμα απ' το σατυρικό ποίημα του Γιώργου Σουρή, «Ο Ρωμιός». Αιτία, για άλλη μία φορά το «μεγαλείο» της Ρωμιοσύνης. Κουράγιο να έχει κάποιος να καταγγέλλει τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν καθημερινά σ' αυτόν τον τόπο. Βέβαια όσα μπορεί ν' αντιληφθεί ως κωμικοτραγικά μέσα απ' την βαθιά αφασία, στην οποία βρίσκεται και διαβιεί.

Στις 22 Ιουνίου του 2009 η πομφόλυγη βυζαντινοανατολίτικη κουστωδία των πολιτικών μας και των επισήμων εγκαινίασε με τον γνωστό υποκριτικό και φαρισσαϊκό της τρόπο το νέο Μουσείο (εξάμβλωμα) της Ακρόπολης. Μέσα σ' ένα κλίμα κατάνυξης και εθνοκαπηλίας οι ανευθυνοεπίσημοι πολιτικοί μας ζητούσαν με μία φωνή μέσω του υπουργού παρα-πολιτισμού της Ρωμιοσύνης και με περίσσιο θράσος, να επιστραφούν τα μάρμαρα της ακρόπολης των Αθηνών απ' το Βρεταννικό κράτος, αυτοχαρακτηριζόμενοι ως τα θύματα της υπόθεσης, όταν επί χρόνια το Ρωμαίικο Κράτος, η Εκκλησία και οι Νεορωμιοί αφ' ενός εμπορεύονται τα αρχαία με αρχαιοκαπήλους κι αφ' ετέρου ακόμα και σήμερα δείχνουν τελείως απαξιωτική συμπεριφορά προς την αρχαία κληρονομιά.

Το έργο της ξεθεμελίωσης αρχαιοτήτων από τους εκχριστιανισμένους Βησιγότθους του Αλάριχου καθοδηγούμενων από καλόγηρους στο πέρασμά τους από την Ελλάδα στις αρχές του 4ου αιώνα (γκραβούρα Gallieni, αριστερά) συνεχίζουν απτόητοι με σύγχρονα εκσκαφικά μηχανήματα οι νεοέλληνες. Στη δεξιά φωτογραφία φαίνεται ένα τεμάχιο κίονα, που απέμεινε από την πρώτη φάση της καταστροφής της αρχαίας Ακρόπολης Πεταλιδίου από ερπυστριοφόρο μηχάνημα ιδιώτη. (Πηγή: Εφημερίδα Μεσσηνίας, «Ελευθερία», 23.06.09.)

Ένα μόλις εικοσιτετράωρο, πρίν τα εγκαίνια του Μουσείου, ένας επιφανής Μεσσήνιος Ρωμιός (πρώην αστυνομικός, όπως ανέδειξε η έρευνα) έδειχνε το πραγματικό στυγνό πρόσωπο και το μίσος της Ρωμιοσύνης για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Πώς; Ισοπεδώνοντας με μπουλντόζα ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο και τ' απομεινάρια του ναού της ακρόπολης στο Πεταλίδι (αρχαία Κορώνη) της Μεσσηνίας, που βρίσκονταν μέσα στο αγροτεμάχιό του, για να φτιάξει ένα κοτέτσι!Σε ένα λόφο... μπάζα μετατράπηκε το αρχαιολογικό κτίσμα.


Δεν μας παραξένεψε καθόλου το γεγονός, ότι ο εν λόγω βάρβαρος νεορωμιός εκθεμελίωσε εκ βάθρων την Ακρόπολη και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Κορώνης για το κοτέτσι του. Μας εντυπωσίασε όμως, για άλλη μία φορά η παντελής αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, που πούλησε αγροτεμάχιο, όταν ήδη γνώριζε, για την ύπαρξη του αρχαιολογικού χώρου, που βρισκόταν εντός του.

Παρόμοιες πωλήσεις και αρχαιοκαπηλίες αρχαιολογικών χώρων μέσα σε αγροτεμάχια προς πώληση γίνονται σε όλη την επικράτεια της Ρωμιοσύνης. Η καταστροφή του χώρου χρειάστηκε πολλαπλές επεμβάσεις του εκσκαφέα, ξεκίνησε δε απ' τις 6 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την ημέρα των εγκαινίων του τερατόμορφου μουσείου - κουτιού της Ακρόπολης. Ένα μουσείο τύπου φυλακή, που θα ταίριαζε περισσότερο σε χώρες του ανατολικού μπλοκ, όπου η αισθητική και το κάλλος απουσιάζει παντελώς.

Από αυτό το σημείο ξεκινούσε το αρχαίο οικοδόμημα.


Ας ολοκληρώσουμε (όπως και η Πετρούλα μας) την καταγγελία αυτή με μία ακόμα στροφή του ποιήματος του Γιώργου Σουρή, που από τότε κι εκείνος είχε αντιληφθεί το μέγεθος της βαρβαρότητας και της βλακείας του ανίατου λαού μας...

Τούτ' η γη με τους κοτίνους,
βγάζει πλήθος Αρλεκίνους,
και κηφήνας και παλιάτσους,
πούχουν μάγουλα και μπάτσους.
Τούτ' η γη μας η Ρωμιά,
βγάζει τόση φρονιμιά,
που δεν την χωρεί το σπίτι,
του Ζωρζή Δρομοκαΐτη...

(Απόσπασμα απ' το ποίημα «Ο Ρωμιός»).

Βασίλειος Μαυρομμάτης

Πηγή...
Δική μας Πηγή...

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση τιμής προς τον Ιουλιανό και τον Πλήθωνα.

Δείτε την εκδήλωση τιμής στον Μέγα Ιουλιανό και τον Πλήθωνα.Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση προς τιμή Ιουλιανού και Πλήθωνος στον λόφο των Μουσών 27/6/2009.

Αστροναύτης Δρ.Έντγκαρ Μίτσελ: Δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν! (Μέρος 2ο)


Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι η πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη του Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ που μετέδωσε μεταφρασμένη το κανάλι μας στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.youtube.com/watch?v=lWy9TWWVNro

ότι πρόκειται για ψεύτικη συνέντευξη και ότι στην ουσία το κανάλι μας ( http://www.youtube.com/user/paratiritikos ) αναμεταδίδει κάλπικες στημένες συνεντεύξεις όπου κάποιοι υποτίθεται ότι υποδύονται την φωνή του αστροναύτη!!!
Το παρόν βίντεο (Μέρος 2ο) αποτελεί την αποστομωτική απάντηση του καναλιού μας σε αυτούς τους ανθρώπους και στις ανυπόστατες και άνευ λογικής συκοφαντίες τους.
Παρουσιάζονται απόσπασμα ντοκυμαντερ ("Out of the Blue") και οπτικοακουστικές συνεντεύξεις μια εκ'των οποίων στο γνωστό τηλεοπτικό εταιρικό κανάλι CNN όπου στο τέλος η παρουσιάστρια κάνει και δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει ο Ομπάμα να ανοίξει τα αρχεία των ΑΤΙΑ όπως προτείνει ο Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ και πολλοί άλλοι μετά τις τελευταίες καταιγιστικές αποκαλύψεις και άνοιγμα των αντίστοιχων αρχείων άλλων χωρών.
Ο Δρ. Εντγκαρ Μίτσελ 6ος άνθρωπος που πάτησε στη σελήνη μας αποκαλύπτει την ισχυρή πεποίθηση του ότι όχι μόνο δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, αλλά και ότι μας επισκέπτονται εξωγήινοι, ενώ κάνει λόγο και για υψηλόβαθμους πληροφοριοδότες του εντός του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών που επιβεβαιώνουν εκτός των άλλων και το περίφημο περιστατικό στο Ροσγουελ. (την ιδιαίτερη πατρίδα του Μίτσελ)
O σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του CNN αναμεταδίδει τις ίδιες πληροφορίες:

http://edition.cnn.com/2009/TECH/04/20/ufo.conference/index.html

Μήπως ο Συνταγματάρχης Κόρσο ήταν ένας από αυτούς τους πληροφοριοδότες του Μίτσελ, που θέλησαν να πουν την ιστορία τους λίγο πριν πεθάνουν;
Μελετήστε την εκπληκτική ιστορία του Κόρσο ξεκινώντας από τα παρακάτω ιστολόγια:
http://makelio.blogspot.com/2009/05/blog-post_1776.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/05/blog-post_30.html

http://andromedios.blogspot.com/2009/06/2.html

Η ΗΛΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!


ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

Εδώ καμμένη Ηλεία...εδώ καμμένη Ηλεία...ακούει κανείς;

Ακούει ο Μολυβιάτης...ακούει ο κουρασμένος...ακούει Γ@@@ το Χ@@@@@ σας,ακούει γ@@@ ό,τι έχετε και δεν έχετε,ακούει κανείς;

Που πήγαν τα 200.000.000 ευρώ,ρε ξεφτυλισμένοι,λεφτά που έδωσε ο κοσμάκης για τους πυρόπληκτους;Τι γίνανε οι αποζημιώσεις για τις καμμένες ελιές;Για τα καμμένα σπίτια;Για τις ζωές;Που πήγαν;..............

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;...Ποιός να ακούσει;....

Φωνή βοώντος εν τη καμμένη γη..................

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΟΝΔΟΥΡΑ.Η ΝΙΚΗ του ΛΑΟΥ!

Απόδειξη ότι όταν ο λαός θέλει,μπορεί να κάνει τη γη να γυρίσει ανάποδα!Διότι και ο κάθε στρατός αποτελείται από παιδιά του λαού!Ένα παράδειγμα που πρέπει να σκεφτεί ο κάθε Έλληνας...Που νομίζει ότι η μείωση θητείας και η μετατροπή του στρατού σε...μισθοφορικό,είναι κατάκτηση τάχα κάποιου δικαιώματος!Το μόνο δικαίωμα που κερδίζει,είναι μία θέση στο χρονοντούλαπο...της Ιστορίας!


Μια ακόμη ήττα για τις ΗΠΑ! Στην Ονδούρα τα κοινωνικά κινήματα βγήκαν στους δρόμους και οι δικτατορίσκοι απομακρύνονται!

Τα κοινωνικά κινήματα, η λαϊκή αντίδραση υποχρεώνουν τους στρατιωτικούς σε άτακτη υποχώρηση!
Αύριο τα 8 εκατομμύρια πολιτών της Ονδούρας ψηφίζουν για Συνταγματική Συνέλευση, παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους.
Από τους επίσημους οργανισμούς μόνον ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ Manuel D’Escoto, καταδίκασε, έστω με μια απλή δήλωση το πραξικόπημα: «καταδικάζουμε το πραξικόπημα στην Ονδούρα, εναντίον του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Manuel Zelaya…». Η Ευρωπαϊκή Ένωση σιώπησε για μια ακόμη φορά, υποκύπτοντας δουλικά στις ΗΠΑ. Κι όμως, τα κινήματα των πολιτών έκανε τους καραβανάδες να επιστρέψουν στα λαγούμια τους, αναμένοντας καλύτερες μέρες και καλύτερη οργάνωση από τ’ αφεντικά τους (ΗΠΑ), για να σώσουν την Ονδούρα από τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».
Την πιο κρίσιμη ώρα ο πρόεδρος της Ονδούρα βγήκε στους δρόμους και μίλησε στο λαό. Τα κοινωνικά κινήματα κατάλαβαν στρατόπεδα και το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας. Η αστυνομία ανέλαβε να σταλούν στα εκλογικά τμήματα τα ψηφοδέλτια, μιας και αυτό το «έργο» ήταν αρμοδιότητα του στρατού. (φωτογραφία)
Συγκλονιστικές ειδήσεις, που δυστυχώς αποκρύβουν τα ΜΜΕ για μια ακόμη φορά.
Η αντιπολίτευση στην Ονδούρα, μετά την αποτυχία των στρατιωτικών να επιβάλλουν την «τάξη» αποτρέποντας τις εκλογές, απαιτεί την παραίτηση του εκλεγμένου προέδρου Manuel Zelaya, για λόγους υγείας!
Διατυμπανίζουν: «Ο Manuel Zelaya είναι τρελός και πρέπει να παραιτηθεί».
Ίσως είναι τρελός. Αλλά η αλλαγή και ο αγώνας εναντίον της αποικιοκρατίας έχει ανάγκη τέτοιους τρελούς. Τρελούς που αρνούνται να λένε συνεχώς και αδιάλειπτα yes sir!
Οι λατινοαμερικάνοι ηγέτες, με μπροστάρη τον Hugo Chávez και την Κούβα, στάθηκαν αλληλέγγυοι στον Manuel Zelaya και δεν περίμεναν τις εξελίξεις…
Άλλη μια γνωστή ψυχολογική επιχείρηση της Cia, που χρησιμοποιούν και εναντίον του Chávez. Μια ήττα για τον Barack Hussein Obama II, που δεν κατάλαβε ΤΙΠΟΤΑ από τη Διάσκεψη του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που δεν διάβασε το βιβλίο που του δώρισε ο Hugo Chávez.
Στη δημοκρατική Ευρώπη, αυτές οι συγκλονιστικές ειδήσεις φθάνουν από τα blogs, που ξεφεύγουν από το φίλτρο των ευρωπαίων πολιτικών ηγετών…