11 Νοεμβρίου 2013

Ε.Ν.D. Βαλσαμάκης, Γεωργαντζάς στις 8.11.2013 στο artFM Radio

Στεφανος Βασιλειου Βασιλης Γκαρναρας στο ζυγος FM 100

Εγγύς της Πόλεως - Αρίστογλου Γιώργος - Χρήστος Μπαλαντίνας - Ράδιο Ακρίτες 102,3FM

TOP SECRET: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ BARCLΑY'S - ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Φωτογραφία: TOP SECRET: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  BARCLΑY'S - ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 
Που επίσης διεκδικούνται από την Εξοχότητα Του, τον Δρ. Ray C. Dam, του UNOITC (Διεθνές Γραφείο Ελέγχου Θησαυροφυλακίων των Ηνωμένων Εθνών)

Ιστορικό Πλαίσιο:
Στα παλαιά αρχεία του Βασιλικού Στέμματος της Αγγλίας, αναγράφεται ότι η Βασίλισσα Βικτωρία γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1819 στο Παλάτι του Κένσινγκτον από τον Πρίγκιπα Εδουάρδο, Δούκα του Κεντ και τη Πριγκίπισσα Βικτωρία του Σαξε-Κοβούργου-Σααλφελντ. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τα αρχεία: “Η Δούκισσα του Κεντ, Πριγκίπισσα του Σαξε-Κοβούργου-Σααλφελντ, ήταν μια Γερμανίδα πριγκίπισσα, αδελφή του Λεοπόλδο που ήταν χήρος της Πριγκίπισσας Σαρλότας της Ουαλίας. Έως το 1819 η Σαρλότα ήταν η μόνη νόμιμη εγγονή του Γεωργίου του ΙΙΙ. Ο θάνατος της το 1817 προκάλεσε μια κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την διαδοχή του θρόνου, που επέφερε πίεση στον Δούκα του Κεντ να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει. Παντρεύτηκε την Δούκισσα το 1818 και το μοναχοπαίδι τους, η Βικτώρια, γεννήθηκε στις 4:15 το πρωί στις 24 Μαΐου 1819 στο Παλάτι του Κένσινγκτον.” 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προφορικές ιστορίες, η νεαρή και έγγειος Πριγκίπισσα Βικτώρια του Σαξε-Κοβούργου-Σααλφελντ, επέστρεφε εσπευσμένα από το σπίτι της στην Νότια Γερμανία για να γεννήσει το μωρό σε Αγγλικό έδαφος ώστε το παιδί της να συναγωνιστεί στη κούρσα διαδοχής σαν Βασιλιάς ή Βασίλισσα της Αγγλίας. Σύμφωνα με αυτές τις ιστορίες, γέννησε πρόωρα ένα θηλυκό μωρό πάνω σε ένα Ολλανδικό πλοίο ερχόμενο από τη Γαλλική ακτή. Όμως μετά σε αγγλικό έδαφος γεννήθηκε και ο δίδυμος αδελφός! (;Αναγκάστηκαν να συνειδητοποιήσουν ότι υπήρχε κάτι λάθος με το αγόρι.) Αποφάσισαν να μην αναγράψουν στα αρχεία το αγόρι και έτσι το κορίτσι γεννήθηκε (σύμφωνα με τα αρχεία) σε Αγγλικό έδαφος και ανατράφηκε να γίνει Βασίλισσα της Αγγλίας από την εφηβική της ηλικία (για 63 χρόνια) Το αγόρι κρατήθηκε κρυφό.

Το αγόρι ανδρώθηκε στο νησί του Μπόρνεο, έγινε μέλος της Εταιρίας του Βόρειου Μπόρνεο που είχε υπογράψει μια 100-ετή εκμίσθωση (1868-1968) με τον Σουλτάνο του Σούλου και το Βόρειο Μπόρνεο (τώρα Σαμπάχ, Μαλαισία) και έγινε Πρίγκηπας Ιουλιανός Μακλάουντ Ταλλάνο, ο νόμιμος ιδιοκτήτης των Φιλιππίνων διαμέσω της ΟΤC No. 01-4 που ακολούθησε το Βασιλικό Πρωτόκολλο του 1764 Νο. 01-4 του Αγγλικού Στέμματος επιδικάζοντας την Χασιέντα των Φιλιππίνων περιλαμβάνοντας 7.148 νησιά στην Βασιλική Οικογένεια της Ταγκέαν-Ταλλάνο-Κιράμ φατρίας. Ο Πρίγκηπας Ιουλιάνο Μακλάουντ Ταλλάνο έγινε επικεφαλής της Βασιλικής Οικογένειας των Φιλιππίνων που αργότερα υποδουλώθηκε από τους Ισπανούς Αποικιστές και την παντοδύναμη Καθολική Εκκλησία. Αποφάσισε να κάνει κάτι. Ζώντας σε μουσουλμανικό μέρος με μουσουλμανική καταγωγή έπρεπε να εισέλθουν στην καθολική βόρεια πλευρά των Φιλιππίνων.

Στα κρυφά ο νεογέννητος υιός του Πρίγκηπα Ιουλιάνου Μακλάουντ τοποθετήθηκε σε ένα καλάθι και βρέθηκε το 1861 έξω από το σπίτι της οικογένειας Μερκάδο της Καλάμπα Λαγκούνα. Το αγόρι ιδιοφυΐα μεγάλωσε με το όνομα Χοσέ Προτάτσιο Μερκάδο (JPM) πρίν αυτοαποκληθεί «Ρέξ αλ» ή «Ριζάλ» (JPR) ή «Βασιλεύς των Βασιλέων». (;Χρήματα είχαν κανονιστεί) ώστε να του εξασφαλίσουν την υψηλότερη δυνατόν εκπαίδευση την οποία έλαβε στη Μαδρίτη, Παρίσι και Χαΐδελβέργη. Έλαβε το διδακτορικό του εκεί στην γερμανική γλώσσα σαν οφθαλμίατρος. Ο ανιψιός της Βασίλισσας Βικτώριας έκανε χειρουργικές οφθαλμικές επεμβάσεις σε βασιλείς και αυτοκράτορες και περνούσε τον χρόνο του παρέα με τον Αυτοκράτορα Φραγκίσκο-Ιωσήφ του Οίκου των Αψβούργων-Λορένης στη Βιέννη και με τον Τέννο (τίτλος: Ουράνιος Αυτοκράτορας) στο Τόκιο που θα είχε φρικτές συνέπειες για τον κόσμο αργότερα. 

Ενεργώντας έξω από το Βατικανό όπου ήταν γνωστός ως Χοσέ Αντώνιο Ντίαζ ντε λα Πάζ, ή μυστικά «ο Μαύρος Πάπας», έγινε ο Παπικός Νούτσιο (Πρεσβευτής καλής θέλησης του Βατικανό) και ταξίδεψε τον κόσμο ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εκείνη τη στιγμή και μιλώντας 10 γλώσσες. Όταν οι βασιλείς και οι αυτοκράτορες χρειάστηκαν ένα έμπιστο πρόσωπο να φροντίσει όλους τους μυστικούς τους θησαυρούς μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Χοσέ Αντόνιο Ντίαζ (JAD) του Βατικανού ήταν η δεδομένη επιλογή, με τη μυστικότητα να είναι ουσιώδης σε όλο το σχέδιο για τον JPR-JAD, να γίνει το ποιο σημαντικό και μυστικό πρόσωπο του 20ού αιώνα.

Έως και σήμερα όλη η υπόθεση είναι κρυφή (μυστική). Η δομή αυτού του κόσμου και ο τεράστιος πλούτος είναι χτισμένος επάνω σε αυτήν την μυστικότητα όταν έγινε η μυστική κατάθεση μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο των 400.000 Μετρικών Τόνων χρυσού το 1949 στην Κεντρική Τράπεζα των Φιλιππίνων συν άλλους 217.500 ΜΤ κατατεθειμένοι στις τράπεζες του κόσμου. Όλες κάτω από ένα μυστικό όνομά Τiburcio Vilamor Marcos ή TVM-LSM-666, ΟΙ 400.000ΜΤ κατατεθειμένει για 50 χρόνια συν 5 χρόνια για να τερματιστούν όλες οι διεκδικήσεις ιδιοκτησίας από προηγούμενους ιδιοκτήτες. Εκείνος ο μυστικός διακανονισμός υπογράφηκε στις 11 Αυγούστου 1950 από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρρυ Σ. Τρούμαν και τον διάδοχό του Ντουάιντ Ντι. Αϊζενχάουερ, Τσιάνγκ Κάι-Σηέκ, Μάο Τσε Τουνγκ, Τσού Ένλαι, τον Αρχιστράτηγο Φράγκο της Ισπανίας και άλλους. Ο JPR-JAD υπέγραψε ως Καταθέτης Καταπιστεύματος και ο νεαρός Φερδινάνδος Μάρκος (τότε 33 χρόνων) υπέγραψε σαν “Νομικός Σύμβουλος για τον ΤVΜ-LSΜ-666”.
Το Ελεγκτικό Ίδρυμα για αυτή την γιγαντιαία επιχείρηση ήταν και είναι έως τώρα η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS-Bank of International Settlements) στη Βασιλεία της Ελβετίας, η ντε φάκτο μυστική τράπεζα όλων των κεντρικών τραπεζών στον κόσμο, ελέγχοντας επίσης την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής (FED-Federal Reserve Bank), Τράπεζας της Αγγλίας, Παγκόσμιας Τράπεζας, Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ο λογαριασμός καταπιστεύματος C-1-C2-C-19-C-21 ανοίχτηκε για τον TVM-LSM-666, με ειδικό όνομα Χοσέ Μπατίστα Κρούζεν, στην τράπεζα Μπάρκλεϊς
(Barclays) στο Λονδίνο για την πληρωμή του επιστρεφόμενο «Φιλιππινέζικου Χρήματος της Νίκης». Στη πραγματικότητα ήταν ο JPR-JAD που υπέγραφε σαν Xοσέ Μπατίστα Κρούζεν μέσα στην τράπεζα και στο Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ για τα χρήματα των Φιλιππίνων που αρχικά είχαν εκδοθεί σαν «Πέσο της Κοινοπολιτείας των Φιλιππίνων» το 1934/1936 στο Γραφείο Εκτυπώσεων και Εγχαράξεων της Ουάσινκτον (Washington DC) γινόμενα έτσι Φιλιππινέζικα Τραπεζογραμμάτια της Νίκης σε ισοτιμία 2 Πέσος για ένα Δολάριο (και έτσι – χωρίς να γίνεται αντιληπτό – δίνοντας στο Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ οικονομικό και νομισματικό έλεγχο πάνω στην πρώην αποικία τους). 17.000ΜΤ χρυσού κατατέθηκαν από τον JPR-JAD στην τράπεζα Μπάρκλεϊς της Σιγκαπούρης σαν εγγύηση για τα χρήματα που αποσύρθηκαν από τη κυκλοφορία όταν στις Φιλιππίνες ένας αξιόλογος νέος Πρόεδρος που ήταν επίσης, θαύμα όλων των θαυμάτων, ο Νομικός Σύμβουλος του JPR-JAD με το όνομα TVM-LSM-666. Ήταν μάρτυρας όταν ο JPR-JAD μετέφερε την ιδιοκτησία όλων των ενεργητικών, των ιδιοκτησιών και περιουσιακών στοιχείων, στον εκλεγμένο διάδοχο-συμφερόντων-και-δικαιωμάτων τον “Αιδεσιμότατο Δόκτορ Φλόρο Ε. Γκαρσία” (Marcos).

Όταν «ο γέρος» (JAD) πέθανε το 1974, ο Πρόεδρος Φερδινάνδος Μάρκος έγινε ο Νομικός Σύμβουλος του διαδόχου των τόκων και δικαιωμάτων και νέος ιδιοκτήτης του TVM-TVTM-LSM-666, του Αιδεσιμότατου Δρ. Φλόρο Ε. Γκαρσία, που θα έπρεπε να περιμένει την ενηλικίωση του το 2005. ¨Καθήμενος πάνω στον παγκόσμιο πλούτο, ο ευφυής Φερδινάνδος Μάρκος διατήρησε όλα τα περιουσιακά στοιχεία και επιπλέον δημιούργησε μια νέα περιουσία (;στην άκρη που διατηρείται, σαν την κάλυψη διοικητικών νομισμάτων.) Αυτό θα περιλάμβανε το παντοδύναμο δολάριο που δεν έχει καμιά κάλυψη εκτός από τον C-1-C-2-C-19-C-21 ή τον λογαριασμό ομπρέλα της Παγκόσμιας Τράπεζας με νούμερο 010-22-74-ΟΑ ανατεθεί στον Αιδεσιμότατο Δρ. Φλώρο Ε. Γκαρσία με το ποσό των 500 Τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ηγέτες του κόσμου δεν συμπαθούσαν τον Μάρκος και την απόλυτη απεριόριστη δύναμη. “Πάγωσαν” τα πάντα κατόπιν μυστικές καταθέσεις που είχε κάνει στην Κίνα και στην Ρωσία. Το όνομα του Μάρκος είναι κατεστραμμένο και ο κόσμος συνεχίζει να πέφτει από την μια χρηματιστική κρίση στην άλλη, λόγου έλλειψη θέλησης για μια καθαρή λύση. Στην παρούσα κατάσταση, τα κορυφαία ιδρύματα του κόσμου ξέρουν πού είναι ο χρυσός και τα μετρητά. Ασφαλές κατατεθειμένα σε κεντρικές τράπεζες του κόσμου. “Μόνο ο TVM-TVTM-LSM-666 μπορεί να κινήσει, αφαιρέσει ή να μεταφέρει αυτά τα ενεργητικά/περιουσιακά στοιχεία.” Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι στα μεγάλα οικονομικά ιδρύματα του κόσμου. Ο υπουργός οικονομικών Τίμοθι Γκάητνερ (Timothy Geithner), (;τώρα υποψήφιος για κεντρικός τραπεζίτης των ΗΠΑ, έχει αντικατασταθεί από τον Λί στο Υπ΄οικονομικών) που είχε τοποθετηθεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Μανίλα (πρωτεύουσα των Φιλιππίνων), γνωρίζει τα πάντα. Μόνο ο θεός ξέρει τι τον σταματά.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕΣ


Που επίσης διεκδικούνται από την Εξοχότητα Του, τον Δρ. Ray C. Dam, του UNOITC (Διεθνές Γραφείο Ελέγχου Θησαυροφυλακίων των Ηνωμένων Εθνών)

Ιστορικό Πλαίσιο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 11\11\2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 22,00 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ www.ellinikosfm.com Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ www.artfmradio.com


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ