08 Οκτωβρίου 2010

Κινήσεις στην παγκόσμια σκακιέρα...

 Λόγω του ότι συμβαίνει μια...Περίεργη ομιχλώδης περιδίνηση γεωπολιτικών γεγονότων...

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ DEFENCENET

Ο καθ' όλα αξιόλογος συντάκτης του παρακάτω άρθρου και αναλυτής γεωστρατηγικής Δρ. Αθανάσιος Ε. Δρουγος στην παρένθεση όπου αναφέρει:

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου(για αυτό υποστηρίζω ότι δεν έχουμε σοβαρή πληροφόρηση και το επίπεδο ανάλυσης-εκτίμησης είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό…) παρουσιάζεται η εξής κατάσταση(και σε λίγες ημέρες θα δώσω πιο πολλά στοιχεία..). "
Και…

"Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΥΦΗ… ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΟΥΧΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΝ. "

Εννοεί ότι εξαίρεση αποτελεί το ψεύδος της ιστοσελίδος defencenet.gr

ΙΔΕ LINK:
ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DEFENCENET.GR
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/defencenetgr.html

…ότι δηλαδή τάχα τα αεροσκάφη κατά την Τουρκική άσκηση στο Ικόνιο δεν ήταν Κινεζίκα αλλά ήταν δήθεν Ρωσικά !!!

Και με την λέξη «ΜΥΣΤΙΚΑ» «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΥΦΗ» εννοούσε...

ΟΜΑΔΑ "Μπλέ Ουρανοί" --> Ξεκινάμε!

Συντονιστείτε τώρα!!!
Να χαίρεστε ήδη για τους μπλέ ουρανούς που επιστρέφουν!

 Πριν λίγες μέρες σαν ενημέρωσα μέσα από ένα κείμενο εδώ στον Τοξότη πως ξεκινάμε δυναμικά για την επιστροφή των καθαρών μπλέ ουρανών.

(Βλέπε Συνείδηση και chemtrails. Οι μπλε ουρανοί επιστρέφουν !!!)

Ήδη έχω λάβει αρκετές συμμετοχές και γνωρίζω πως θα έρθουν και εκατοντάδες άλλες. Ακτιβιστικές ομάδες στο θέμα των χημικών αεροψεκασμών, από ΗΠΑ και Γερμανία έδειξαν ήδη το ενδιαφέρον τους για να δράσουν αντίστοιχα. 

Η ΟΜΑΔΑ αυτή θα είναι φυσικά ανοιχτή και θα γίνονται ανά πάσα στιγμή δεκτές οι συμμετοχές και νέων μαχητών του πνεύματος. Ανθρώπων που συνειδητά επιφέρουν την πραγματικότητα που ποθεί η καρδιά και η λογική τους. 

Ο συντονισμός θα γίνεται μέσω ομαδικών e-mail προς όλους τους ενδιαφερόμενους. 

Ξεκινάμε λοιπόν ! 

Κυριακή 10 10 2010 στις 10μμ.

Συντονιστείτε! 

Ενημερώστε και κόσμο στο εξωτερικό! 

ΔΙΑ-δώστε το, ΕΦ-αρμόστε το! :)

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!

Για συμμετοχές και λεπτομέρειες σχετικά το συντονισμό στο:

Όσοι έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή 
θα λάβετε σύντομα αλληλογραφία σχετικά με τον τρόπο συντονισμού.


Με απέραντο σεβασμό στη Γη & τον ουρανό που μοιραζόμαστε
η τοξότισσα

Η Ανάσταση του Έλληνα ήρωα που έσπασε τον κύκλο της ζωής και του θανάτου.

Το ντοκιμαντέρ είναι από ξένους καθηγητές και μελετητές, ξένη παραγωγή και παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική σειρά Clash of the Gods‏. Η εκπομπή παρουσιάστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια των περισσοτέρων πολιτισμένων χωρών της γης. Εκτός της Ελλάδος.

Εμείς δεν παραμένει παρά να ξαναευχαριστήσουμε ολόθερμα την μεταφράστρια για τους ελληνικούς υπότιτλους.

Νίκος Σάμιος

Ολόκληρη η έρευνα : Ηρακλής

"Στα πρόβατα υπάρχει πάντα ένας ποιμένας"!Ειδική Συνοδική επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος θα μελετήσει τα βιβλία των Θρησκευτικών, της Ιστορίας και των Νεοελληνικών Κειμένων...!ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΙΣ...ΜΕΣΑΙΩΝ...

 
Συνεδρίαζε για δεύτερη μέρα σήμερα Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010 η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρεία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, εξέφρασε την ανησυχία του για το θέμα της αποχριστιανοποίησης της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα Μητροπολίτης της Κεντρικής Ελλάδος μιλώντας στην «Romfea.gr», τόνισε, ότι  «μετά από προσωπική πρόταση του Αρχιεπισκόπου αποφασίστηκε  η ειδική Συνοδική επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος να μελετήσει τα βιβλία των Θρησκευτικών, της Ιστορίας και των Νεοελληνικών Κειμένων.»
«Επίσης, αποφασίστηκε η Ιερά Σύνοδος να κάνει διάβημα προς το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ώστε να διορθωθούν τα εν λόγω βιβλία», πρόσθεσε στην «Romfea.gr» ο Μητροπολίτης.
Για το εν λόγω θέμα μίλησε στην Ιεραρχία και ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, ο οποίος φαίνεται να είπε ότι «Όλα αυτά τα οποία γίνονται, είναι γιατί η οικονομική κρίση είναι αποτέλεσμα της ηθικής κρίσης. Η οποία ηθική κρίση οφείλετε, στο ότι δεν υπάρχει Παιδεία…» Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γερμανός ανέφερε, ότι «αρχίζει η Κυβέρνηση και γκρεμίζει το υπόβαθρο της Παιδείας, διότι δεν έχει μέσα τα Θρησκευτικά την και την Ιστορία της Πατρίδας μας…»
Πολλοί ήταν εκείνοι οι Μητροπολίτες που εξέφρασαν και αυτοί την ανησυχία τους, όσον αφορά την αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, όχι από το κοντάρι αλλά από το ύφασμα.
Αφού η συζήτηση είχε προχωρήσει πήρε το λόγο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Αρχιεπίσκοπο μεταξύ άλλων τόνισε: «Βεβαίως και να το κάνουμε αυτό το πράγμα με τα βιβλία, απλώς εγώ θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι όταν είχε γίνει κάτι παρόμοιο επί προκατόχου σας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μας έστειλε μια αρνητική απάντηση και μας είπε, ότι δεν έχει κανένα λόγο η Ιερά Σύνοδος για τα θέματα αυτά»
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απαντώντας στον Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ, τόνισε: «Δεν πειράζει Άγιε Καισαριανής, εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας!»
Τέλος, να αναφερθεί, ότι Μητροπολίτης της Πελοποννήσου απευθυνόμενος προς τον Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι «Μακαριώτατε, στα πρόβατα υπάρχει πάντα ένας ποιμένας, έτσι και στην Εκκλησία πρέπει να υπάρχει ένας που πρέπει να είναι μπροστάρης και να βγαίνει μπροστά. Και εδώ είστε εσείς Μακαριώτατε! Εσείς θα δημιουργήσετε τις υποθέσεις, εσείς είστε εκείνος ο οποίος θα χαράξει τον δρόμο και εμείς θα ακολουθήσουμε…»

Απάνω τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ "ΙΕΡΑ" ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ....ΒΙΒΛΙΑ!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ!!

Προτείνουμε,λοιπόν,επί τη ευκαιρία της υπό μελέτην προτάσεως της..."ιεράς εξετάσεως",σχετικά με το μάθημα της "Ιστορίας της Πατρίδας μας"(όπως το είπε ο δεσπότης της Ηλείας),να συμπεριληφθούν και ...Τα παιδιά του Αλκείδη(Ηρακλή).

 Αντί δικού μας σχολίου,μεταφέρουμε ένα σχόλιο που βρίσκετε...εδώ.


Ο ΑΡΗΣ says:
Μην τσιμπάτε στο στημένο παιχνίδι με την εκκλησιά!! Άπλα δείτε τις σημερινές αντιδράσεις στα ΜΜΕ αλλά και σε blogs. Εδώ καταργούν την Ελληνική γλώσσα, την Ελληνική Ιστορία, την επιστήμη από το σχολείο και εμείς ασχολούμαστε με τους παπάδες!!! Η Χούντα χρειαζόταν να αποπροσανατολίσει τα πρόβατα λιγάκι και η Εκκλησία ήταν μια εύκολη αλλά και πρόθυμη (βλέπε Ιερώνυμος) λύση!
Αντί για ελεύθερους σκεπτόμενους Έλληνες με κριτικό πνεύμα και αυτογνωσία, η Χούντα θέλει τριτοκοσμικούς πολίτες γενικής φύσεως. Γλάστρες για μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές και μπουμπούκια για τα γήπεδα!! Δηλαδή πελάτες για να συντηρούν την συντεχνία τους!
Για να αποφύγει τον σοβαρό διάλογο και να περάσει τα μέτρα που θέλει, για την παιδεία και άρα το μέλλον της Ελλάδος, μια καλή χούντα που σέβεται τον εαυτό της τι κάνει; Επιστρατεύει όλα τα μέσα (πολιτικούς, Εκκλησία, ΜΜΕ κλπ), στήνουν ένα ωραίο θέμα που πατάει και στα ψέυτο-αριστερά κόμπλεξ του Νεο Έλληνα ραγιά και τέρμα η συζήτηση!! – Νo problem που θα έλεγε ο GAP….
Μην τσιμπάτε και μην αναπροσανατολίζεστε!!!

Σχετικό link: ΑΙΣΧΟΣ!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ "ΙΕΡΟ" ΔΑΝΕΙΟ 27 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!