19 Σεπτεμβρίου 2008

Ηλεκτρική διακοπή στο CERN. Μάλλον ο ΖΕΥΣ αγρίεψε με την ΥΒΡΙΝ.

Το πρώτο τεχνικό πρόβλημα στο CERN
Χριστίνα Ντέντε - 18/09/2008 22:11
Εκτός λειτουργίας τέθηκε ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Large Hadron Collider - LHC) λόγω ηλεκτρικού προβλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας Στοιχειωδών Σωματιδίων (CERN) την Τετάρτη (17/9).
Μία εβδομάδα μετά την έναρξη του ιστορικού πειράματος στη Γενεύη οι επιστήμονες του CERN ήρθαν αντιμέτωποι με τεχνική βλάβη, η οποία αποκαταστάθηκε μια μέρα μετά.
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε ακριβώς θα επαναλειτουργήσει ο επιταχυντής.
«Το τεχνικό πρόβλημα επηρέασε ένα σύστημα ψύξης των υψηλής ισχύος μαγνητών, που κατευθύνουν τις δέσμες σωματιδίων στο μήκους 27 χλμ. υπόγειο τούνελ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του CERN.
«Ο επιταχυντής βρίσκεται ακόμα σε αρχική φάση, είναι ένα πολύ πολύπλοκο μηχάνημα και είναι φυσικό να υπάρχουν τέτοιες διακοπές», δήλωσε εκπρόσωπος του CERN.
Υπενθυμίζεται ότι το πιο ακριβοπληρωμένο πείραμα της ιστορίας –κόστους άνω των 6 δισεκατομμυρίων ευρώ- στοχεύει στην αναζήτηση του «σωματιδίου του Θεού» και ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου.
http://www.cosmo.gr/Space/Switzerland/212897.html

______________________________________________________
Έχετε την εντύπωση ότι θα "αφεθούν" να συνεχίσουν την ΥΒΡΙΝ;
Έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο!

"...Ανεξερεύνητο είναι το θέλημα του Διός.Μα ότι και αν γενή,αστραποβολά αιφνιδίως πολλές φορές και μέσα εις τα πιο πυκνά σκοτάδια,φέροντας σκληρή τιμωρία δια τους βροτούς..."
"Πέφτει πάντα πετυχημένα,δεν αστοχεί ποτέ κάθε απόφασις όπου θα ωριμάση μέσα εις το κεφάλι του Διός.Διότι είναι πυκνοί και βαθύσκιωτοι οι δρόμοι απ'όπου περνούν δια να φθάσουν εις τους σκοπούς των οι θεικοί του λογισμοί και κανένα μάτι δεν μπορεί να τους ξεδιαλύνη".
ΑΙΣΧΥΛΟΥ "ΙΚΕΤΙΔΕΣ" 85-98
Από το βιβλίο του Φουράκη "ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ",εκδόσεις ΤΑΛΩΣ Φ.

"Φάκελος" Ισαακασβίλι.Όταν ο θύτης θα παρουσιαστεί ως θύμα!!!!!!

Κι ενώ όλοι,ακόμα και οι ΗΠΑ,έχουν παραδεχθεί ότι τον πόλεμο ξεκίνησε ο "σχιζοφρενής" κατ'εμάς Ισαακασβίλι,ένα καθαρά όργανο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του μέλους της οργάνωσης "Κρανίο και οστά" Τζωρτζ Μπους,έρχεται στις 29/9/2008 ο Παπαχελάς της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,ανοίγοντας τους φακέλους της νέας σαιζόν,με μιά συνέντευξη "καρμπόν" του Ισαακασβίλι να εμφανίσει τον θύτη ως θύμα!!!!!Η...συνέχεια επί της οθόνης του ΣΚΑΙ στις 29 του μήνα για να απολαύσετε το ύφος των συνομιλητών!!!!!!

______________________________________________________
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Η Οσετία έρχεται από το µέλλον;

Η Οσετία έρχεται από το µέλλον;
Περικλής Κοροβέσης*

Η «Επιτροπή Διεθνών Κρίσεων» πρόσφατα έδωσε στη δηµοσιότητα µια έκθεση, που περιγράφει το καθεστώς τού Σαακασβίλι ως ένα ιδιαίτερα αυταρχικό καθεστώς που τσακίζει βίαια κάθε αντιπολίτευση και κλείνει όλα τα ανεξάρτητα ΜΜΕ.
Όλα τα ΜΜΕ και όλες οι κυβερνήσεις των «προθύµων» που υποστήριξαν ενεργά τη στρατιωτική κατοχή στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, όπως και τη σφαγή περισσοτέρων των χιλίων αµάχων Λιβανέζων από το Ισραήλ πριν δύο χρόνια, ξαφνικά –προφανώς ύστερα από θεϊκή φώτιση– ανακάλυψαν µετά την εισβολή των Ρώσων στη Νότια Οσετία το Διεθνές Δίκαιο, θυµήθηκαν τη Συνθήκη τής Βεστφαλίας, που έλεγε πως «κανένα κυρίαρχο κράτος δεν επιτίθεται σε άλλο κυρίαρχο κράτος», και, φυσικά, τα ανθρώπινα δικαιώµατα µαζί µε το απαραβίαστο των εθνικών συνόρων. Πρωταθλητές αυτού του ευγενούς αγώνα, ο Ντικ Τσένυ και ο Τζορτζ Μπους. Ο πρώτος δήλωσε πως τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να µένουν αναπάντητες και ο δεύτερος είπε πως τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες στον 21ο αιώνα.
Η στήλη αυτή δεν πάσχει από στείρο αντιαµερικανισµό και είναι πρόθυµη να δεχτεί και την αλήθεια των αντιπάλων. Αυτές οι δηλώσεις θα µπορούσαν να είχαν και µια άλλη ανάγνωση. Οι ΗΠΑ, βάσει των δηλώσεων αυτών, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, τόσο για το Ιράκ όσο και για το Αφγανιστάν, αναθεωρούν τη θέση τους για το Ισραήλ και υποστηρίζουν τη δηµιουργία ενός Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό αργότερα, αλλά µέχρι τη στιγµή που γράφονται αυτές οι γραµµές τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Οπότε, σύµφωνα µε την κοινή λογική, η υποκρισία είναι η ιδεολογία του «Αµερικάνικου 21ου αιώνα».
Αν κάποιος κοιτάξει τον χάρτη τής πρώην ΕΣΣΔ, θα διαπιστώσει πως µόνο εφτά από τις πρώην Σοβιετικές Δηµοκρατίες έχουν σχηµατίσει Οµοσπονδία µε τη Ρωσία. Όλες οι υπόλοιπες, από τις Βαλτικές χώρες µέχρι το Κιργκιστάν, έχουν σχηµατίσει ένα ασφυκτικό κλοιό γύρω από την Κεντρική Οµοσπονδία των οκτώ δηµοκρατιών, που αρχίζει από τη Βαλτική θάλασσα και φτάνει µέχρι την Κίνα. Όλες αυτές οι χώρες έχουν λίγο ή πολύ φιλοδυτικές κυβερνήσεις, µε έντονο αντιρωσικό χαρακτήρα, θεωρούν τη Ρωσία τού Πούτιν µεταµφιεσµένη ΕΣΣΔ, και ο κύριος παράγοντας «εκδηµοκρατισµού» αυτών των χωρών είναι η CIA που µ’ ένα πακτωλό χρηµάτων αγοράζει ΜΜΕ και συνειδήσεις και µε κωδικούς ονόµατα χρωµάτων, δηµιουργεί τις «πορτοκαλί» ή τις «ροζ» «επαναστάσεις».
Ο Σαακασβίλι, όπως και ο προκάτοχός του, ποτέ δεν αρνήθηκαν πως η Γεωργία είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ, η Γεωργία κάνει λόµπι στους Ρεπουµπλικάνους, δίνοντας χρήµατα από τον κρατικό προϋπολογισµό για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, διαθέτει το έδαφός της για στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και ο στρατός της έχει δηµιουργηθεί από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Αυτή η µικρή χώρα έχει στείλει στο Ιράκ τον τρίτο µεγαλύτερο στρατό σε απόλυτα νούµερα, µετά τις ΗΠΑ και το Ηνωµένο Βασίλειο. Η «Επιτροπή Διεθνών Κρίσεων» πρόσφατα έδωσε στη δηµοσιότητα µια έκθεση που περιγράφει το καθεστώς τού Σαακασβίλι, ως ένα ιδιαίτερα αυταρχικό καθεστώς που τσακίζει βίαια κάθε αντιπολίτευση και κλείνει όλα τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, όπως στην περίπτωση του ανεξάρτητου «Δηµοκράτη» τον περασµένο Νοέµβριο. (Η πληροφορία που έχω δεν διευκρινίζει αν ήταν εφηµερίδα, ραδιόφωνο ή τηλεόραση και αυτό σηµαίνει πως πρέπει να µάθω να µπαίνω στο ίντερνετ).
Σύµφωνα µε διεθνείς παρατηρητές, η βία τού στρατού τής Γεωργίας είχε πολλά κοινά σηµεία µε τη βία των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη, πράγµα που εξηγείται µε την «ισραηλινή του στρατιωτική εκπαίδευση». Σε δυο-τρεις µέρες δολοφόνησαν πάνω από 4.000 αµάχους και δηµιούργησαν ένα πρωτοφανές κύµα προσφυγιάς που ο αριθµός τους ανέρχεται περίπου στις 130.000. Να σηµειώσουµε πως τόσο η Νότια Οσετία όσο και η Αβγασία, ουδέποτε είχαν δεχτεί την κυριαρχία των Γεωργιανών και έχουν ρώσικα διαβατήρια. Ειδικά στη Νότια Οσετία, υπήρχε και µια ειδική ειρηνευτική δύναµη που την αποτελούσαν Ρώσοι, Οσέτοι και Γεωργιανοί. Πράγµα που σηµαίνει πως το επίσηµο επιχείρηµα του Σαακασβίλι για την στρατιωτική εισβολή, που ήταν η επιβολή τού νόµου και της τάξης, δεν στέκει, γιατί η «αταξία» τού σήµερα υπάρχει από το 1990.Το ερώτηµα που απασχολεί όλους τους διεθνείς αναλυτές είναι γιατί τώρα αυτή η παρέµβαση και όχι εχθές και γιατί αυτή η στρατιωτική εισβολή, που ήταν σίγουρο πως θα προκαλούσε στρατιωτική παρέµβαση από την πλευρά τής Ρωσίας.
Μια µαριονέτα µπορεί να αποφασίσει µόνη της ή έχει πάρει πράσινο φως από τους προστάτες της; Τι θα γινόταν αν αυτό το υποψήφιο µέλος τού ΝΑΤΟ, ήταν ήδη στο ΝΑΤΟ, όπως οι Βαλτικές χώρες; Θα είχαµε πόλεµο µεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας; Όπως και να έχει το πράγµα, ένα είναι σίγουρο. Η Ρωσία βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και µε τους πυραύλους που θέλουν να εγκαταστήσουν οι ΗΠΑ στην Πολωνία και την Τσεχία γίνονται και στρατιωτικός στόχος. Η Οσετία να είναι µια πρώτη δοκιµή από αυτά που θα δούµε στο µέλλον;
* Και Βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ
"ΓΑΛΕΡΑ"

Η ΝΕΑ ΔΟΥΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ!!!

________________________________

ENΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...


...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠOΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΤΗΝ AEGEAN TΩΝ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ...ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ! ME THN ΕΞΘΓΙΑΝΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΜΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ;;;
(ΑP PHOTO BY SYMELA PANTZARTZI).

Οι μαύρες-μυστικές ΜΚΟ.


http://politis-gr.blogspot.com/
ΜΚΟ - Μυστικές Κυήσεις Οξύνσεων !


Όσοι παρακολουθούν από κοντά την αμερικανική διαδρομή στο Κυπριακό και στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβία , με τρόμο παρατηρούν τις ίδιες συμπεριφορές και παρεμβάσεις -στο όνομα των ...ανθρωπίνων δικαιωμάτων-, στη Θράκη και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας .

Την τελευταία δεκαετία η προέκταση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ ακούει στο όνομα …. «ΜΚΟ» (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)!

Δεν είναι μυστικό αφού το αποδεικνύει και η «απόρρητη» ομιλία του προέδρου Τζορτζ Μπους σε κλειστή συνεδρίαση που οργάνωσε η περίφημη USAID παρουσία του πρώην διευθυντή της Αντριου Νάτσιου.

Σύμφωνα με αυτή και την οποία έφεραν στο φως της δημοσιότητας Αμερικανοί ερευνητές, ο κ. Μπους σε έντονο ύφος υπενθύμισε πως οι «ΜΚΟ» είναι προέκταση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και ζήτησε να κόβεται η οικονομική ενίσχυση στις «ΜΚΟ», οι οποίες δεν υποστηρίζουν με …ακρίβεια και ….επάρκεια την στρατηγική των ΗΠΑ.

Είναι και επίσημα γνωστό από την Αμερικανική Γερουσία ότι μέσω «ΜΚΟ» και τεράστιων χρηματικών ποσών έγινε προσπάθεια να ….υφαρπαχτεί το Ναι για το σχέδιο Ανάν.

Το ανησυχητικό είναι ότι και στην χώρα μας οι «ΜΚΟ» που χρησιμοποιούνται ως «οχήματα» , ξεφυτρώνουν όπως τα μανιτάρια.

Ένθερμος υπερασπιστής τους ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του στην ημερίδα Κοινωνία των πολιτών «ΜΚΟ» και Συνταγματική Αναθεώρηση : «Άλλοι ρωτούσαν τι εκφράζουν και ποιοι είναι αυτοί; Ή μήπως είναι και… απειλή σε κατεστημένες λογικές και κατεστημένες καταστάσεις; Το τελευταίο ερώτημα, είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίον πιστεύω στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και στην κοινωνία των πολιτών. Πρέπει να είναι η απειλή(sic!) στις κατεστημένες αντιλήψεις και στις κατεστημένες καταστάσεις …»

Επί θητείας του στο ΥΠΕΞ (ο σκοτεινός ρόλος του Άλεξ Ρόντος) χρηματοδοτήθηκαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ (18,5 εκατ. ευρώ) πολλές «ΜΚΟ», όπου η διαχείριση, το ποιοι συμμετέχουν και …..τι έργο προσφέρουν, καλύπτονται από απόλυτο σκοτάδι, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Έτσι λοιπόν φθάσαμε στο χαρακτηριστικό σημείο της «Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρείας της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» (ΠΕΚΕΜ).

Ο σκοπός της «ΜΚΟ» ξεκάθαρος ! Θέλει να αποδείξει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι της περιοχής είναι …Τούρκοι! Με περίσσιο θράσος θα ζητήσει και ….χρηματοδότηση από το Ελληνικό κράτος (ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο κ. Παπανδρέου) όπως δήλωσε ο πρώην βουλευτής Γκαλήπ Γκαλήπ σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θράκης.

Η εν λόγω .. «ΜΚΟ» σκοπό έχει την ….ανάδειξη όλης της μειονότητας σε Τουρκογενή (την αρχή άλλωστε την έκανε ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζοντας την μειονότητα γενικά ως…. Τούρκους, παραβαίνοντας τη Συνθήκη της Λοζάνης), αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για πειθήνιο όργανο του κεμαλικού κράτους, από το οποίο και χρηματοδοτείται (ακόμη και στο καταστατικό προβλέπονται «δωρεές από το εξωτερικό»).

Όμως μην νομίζεται ότι σταματάνε εκεί οι επιδιώξεις τους αφού στο καταστατικό περιλαμβάνεται: Καλλιέργεια της τουρκικής γλώσσας, ανάδειξη του τουρκικού πολιτισμού(!),αλλά και το …ζουμί της υπόθεσης ,…. «Να προβεί στην ίδρυση σχολείων πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών» (άρθρο 5). …..«Να ανεγείρει και να μισθώνει κτίρια, για να στεγαστούν τα παραπάνω εκπαιδευτικά ιδρύματα» (άρθρο 6). …..«Να συνεργαστεί με φυσικά ή νομικά πρόσωπα στον ευρωπαϊκό, βαλκανικό και ευρύτερο …διεθνή χώρο για τα θέματα της μειονότητας… ».

Το μακρύ χέρι της Αμερικανικής εξωτερικής πολίτικης που …λέγαμε στην αρχή !

Κατά τα άλλα ο κ. Παπανδρέου ακόμα επιμένει ότι : «Εκφράζονται απόψεις που μέχρι σήμερα θα χάνονταν. Νέες φωνές ακούγονται και …..αδύναμες φωνές. Περιθωριοποιημένες φωνές βρίσκουν τη δική τους βάση, τη δική τους έκφραση,… τη δική τους δύναμη…» .

Μην εκπλήσσεστε .Είναι άλλωστε γνωστές οι απόψεις του….Μερικά...στρέμματα γης…. λιγότερα , για να κοιμάται ήσυχος….!!! (εδώ).

Ο υποχρεωτικός προσυλιτισμός και η εκκόλαψη καλογέρων στα σχολεία της Ελλάδας!!!!

Να γιατί κάθε χρόνο σκοτώνεται στους δρόμους της Ελλάδας μια μικρή πόλη!!!!!!!


Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση.

Αν αυτό δεν είναι υποχρεωτικός προσυλιτισμός,σε μυαλουδάκια μικρών παιδιών που σίγουρα τα αποβλακώνουν,τότε τι είναι;;;;;Ελληνική παιδεία;;;;;;;;
Εσείς που έχετε μικρά παιδιά και θέλετε να γίνουν έξυπνα,πιστεύετε ότι με αυτές τις ηλιθιότητες θα γίνουν;;;;Περιμένετε να γίνουν Έλληνες;;;;;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκκολάπτονται μελλοντικοί καλόγεροι,και δωρητές της περιουσίας σας προς την Αδελφότητα!!!!!!!!!
Γιαυτό κόπτονται να μη καταργηθούν τα..."θρησκευτικά"!!!!!!
Φοβούνται μη χάσουν την...πελατεία!!!!!!
Όσο για τις ερωτήσεις,ξέρετε οι μεγαλύτεροι Έλληνες ήρωες ήταν ο Σαούλ,ο Χριστόφορος,ο Ιγνάτιος.........!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ Η.......ΕΛΛΑΣ.........!
Και εμείς λέμε να μη καταργηθούν τα θρησκευτικά,μόνο που αντί για την...εβραική παραμυθοπλασία,να διδάσκεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΓΟΝΙΑ και οι ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ,όπως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Η οικογένεια Μπους,συνεργάτες με τον Χίτλερ και τους Σοβιετικούς!!!!

Διαβάστε αυτό το μικρό απόσπασμα,για να αντιληφθείτε ποιοί,πως και γιατί καταστρέφουν την ανθρωπότητα!!!!!!!!Η οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ και ΟΣΤΑ",παρακλάδι της Μασωνίας,της Αδελφότητας της Μάλτας και πάει λέγοντας.....
Μαύρη Μαγεία,σατανιστικές(Γιαχβικές) τελετές,(πρώτος διδάξας ο Αβραάμ),έχουν δέσει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε τέτοια δεσμά που μόνο με την επέμβαση του Δία θα λυθούν!!!!!!!

_________________________________________________________________
".....
O Prescott S.Bush,ο πατέρας του Τζώρτζ,είχε επίσης σχέσεις με την Brown Brothers Harriman,καθώς και με άλλες δυναμικές οικονομικές επιχειρήσεις,όπως την Union Banking Corporetion.Αλλά,ως συνέταιρος στην Brown Brothers Harriman, o Prescott S.Bush και οι αδελφοί του από την εταιρεία των Οστών και τις άλλες μυστικές στοές,έδωσε τη μεγαλύτερη συνεισφορά του στην παγκόσμια ανατρεπτική συνωμοσία που είχε αποκληθεί χαρακτηριστικά: "Βοήθεια προς τους Ναζί και τους Κομμουνιστές.
Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αναμφισβήτητων αποδείξεων ότι,άμεσα ή έμμεσα,η εταιρεία επενδύσεων και τραπεζών,στην οποία ο πατέρας του Τζώρτζ Μπους(του μεγάλου) είχε ανώτερη θέση,έδωσε από νωρίς οικονομική βοήθεια προς τον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζί,καθώς και στον Ρούντολφ Ες.
Νωρίτερα,τη δεκαετία του 20,είχαν βρει σκόπιμο να χρηματοδοτήσουν την κομμουνιστική επανάσταση και το καθεστώς του Βλαντιμίρ Λένιν στην Σοβιετική Ρωσία,όπως έγραψε και αποκάλυψε σχετικά ο Anthony Sutton στο βιβλίο του "Τα δύο πρόσωπα του Τζωρτζ Μπους".
Το αποτέλεσμα είναι ότι η εταιρεία Harriman και ο Prescott S.Bush είχαν στενές σχέσεις,χρηματοδοτώντας τους Ναζί και τους Σοβιετικούς,και με τα δύο δηλαδή άκρα του πολιτικού φάσματος της προπολεμικής εποχής.
Υποτίθεται πως το διαλεκτικό πρόγραμμα της Μυστικής Αδελφότητας ήταν να στηρίξουν,να εξοπλίσουν και να χτίσουν δύο μεγάλους κολοσσιαίους πύργους,του Ναζισμού και του Κομμουνισμού,και να παρακολουθούν χαιρέκακα,καθώς στη συνέχεια αυτά τα δύο πολιτικά άκρα θα "έσχιζαν,θα κατασπάραζαν και θα σύντριβαν το ένα το άλλο".Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν ότι,αφού η Γερμανία και η Ρωσία,ανόητα και δίχως λόγο εξασθένισαν και ταλαιπώρησαν τα έθνη τους στις μάταιες εκστρατείες τους για παγκόσμια ηγεμονία και κυριαρχία,μία τρίτη παγκόσμια δύναμη,μεγαλύτερη από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε,η Νέα Παγκόσμια Τάξη,θα αναδύονταν από το πουθενά και θα κατευθύνονταν από την Αδελφότητα προς την παγκόσμια κυριαρχία.
........"



Μικρό απόσπασμα από το βιβλίο :
"ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ" του Νίκου Χειλαδάκη,από τις εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ

Τα συγκοινωνούντα δοχεία του ενός ιδιοκτήτη!!!!

http://alkimosarchive.blogspot.com/
«Τεχνικό λάθος» κρατικής τράπεζας στην Γερμανία ύψους 300 εκατ. Ευρώ.

.
Η κρατική αναπτυξιακή τράπεζα της Γερμανίας KfW έστειλε 300
εκατομμύρια ευρώ στη Lehman Brothers την ημέρα που η τελευταία
ανακοίνωνε τη χρεοκοπία της. Εσκεμμένη κίνηση ή αμέλεια;
.
Του Κώστα Συμεωνίδη – DW

.
Μεσούσης της χρηματοπιστωτικής κρίσης κυριαρχεί στη Γερμανία μία υπόθεση που μοιάζει με σκάνδαλο, σε κάθε περίπτωση αγγίζει τα όρια της σκανδαλώδους αμέλειας. Η κρατική αναπτυξιακή τράπεζα της Γερμανίας KfW (Κreditanstalt für Wiederaufbau) έστειλε 300 εκατομμύρια ευρώ στη Lehman Brothers στη Νέα Υόρκη. Μία συναλλαγή μεταξύ τραπεζών δεν θα αποτελούσε από μόνη της ποτέ είδηση. Μόνον που τα χρήματα αυτά εστάλησαν την περασμένη Δευτέρα, την ημέρα ακριβώς που η Lehman ανακοίνωνε τη χρεοκοπία της. Η γερμανική τράπεζα μιλά για «τεχνικό λάθος».

300 ή 600;

Πρόκειται αναμφίβολα για μία περίεργη υπόθεση. Η κρατική αναπτυξιακή τράπεζα της Γερμανίας KfW (Κreditanstalt für Wiederaufbau) έστειλε 300 εκατομμύρια ευρώ στη Lehman Brothers στη Νέα Υόρκη και μάλιστα την περασμένη Δευτέρα, την ημέρα ακριβώς που η Lehman Brothers ανακοίνωνε τη χρεοκοπία της. Ο βουλευτής των Φιλελευθέρων, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της KfW, Γιούργκεν Κόπελιν, εκτιμά ωστόσο ότι το ποσό που διοχετεύθηκε είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο. Ο ίδιος κάνει λόγο για 500 με 600 εκατομμύρια ευρώ.

Γιατί εστάλησαν τα χρήματα την συγκεκριμένη ημέρα, που βρίσκονται σήμερα και μήπως έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη για να ενισχύσουν τα άδεια ταμεία της Lehman Brothers; Πρόκειται για ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα, όπως τόνισαν χθες στο κοινοβούλιο βουλευτές όλων των κομμάτων. Πάντως ούτε το υπουργείο Οικονομικών ήταν σε θέση να δώσει αξιόπιστες απαντήσεις. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Τόρστεν Άλμπιγκ: «Αυτό που είδαμε σήμερα είναι κάτι παραπάνω από παράξενο και εκνευριστικό. Περιμένουμε να εξακριβωθεί άμεσα το τεχνικό λάθος, το οποίο είναι ανεξήγητο για εμάς, ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα και τότε θα υπάρξουν και συνέπειες».

Τεχνικό λάθος;

Ποιες θα είναι αυτές παραμένει ασαφές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η KfW είναι μία κρατική τράπεζα που ανήκει στο δημόσιο και τα ομόσπονδα κρατίδια και δραστηριοποιείται κυρίως στη χορήγηση πιστώσεων για αναπτυξιακά προγράμματα σε επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες. Στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας συμμετέχουν αρκετά πολιτικά στελέχη.

Οι αρμόδιοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν την υπόθεση αποδίδοντάς την στον αυτοματισμό των κομπιούτερ που υποτίθεται ότι εκτέλεσαν μια εντολή ανειλημμένης υποχρέωσης βάσει συμφωνίας που είχε κλείσει για την αγορά συναλλάγματος, αλλά η χρονική στιγμή που έγινε το έμβασμα των 300 εκατομμυρίων ευρώ στη μαύρη τρύπα της Lehman Brothers εγείρει ένα τεράστιο ζήτημα για τη διοίκηση της κρατικής τράπεζας.

Το σχόλιο του Γκέγκορ Γκίζι από το κόμμα της Αριστεράς: «Ακούω στις ειδήσεις ότι η τράπεζα αυτή έστειλε 300 εκατομμύρια λίγο πριν τη χρεοκοπία της Λίμαν, τα λεφτά έγιναν καπνός, φοβεροί ειδικοί αυτοί που κάθονται εκεί, μόνο αυτό έχω να πω».

Η συγκεκριμένη τράπεζα έχει «αμαρτωλή» ιστορία. Είχε μερίδιο και στην κατάρρευση της αναπτυξιακής τράπεζας για τους μικρομεσαίους ΙΚΒ που κόστισε οχτώ δις ευρώ. Πολιτικοί από όλα σχεδόν τα γερμανικά κόμματα ζητούν να αλλάξει το στάτους της κρατικής αναπτυξιακής τράπεζας ώστε να διοικείται και να ελέγχεται όπως ένας ιδιωτικός τραπεζικός όμιλος.
.
~~~~~
.

Να κοπεί η μισθοδοσία της Εκκλησίας από το κράτος!

Εμείς λέμε,όχι μόνο να κοπεί η μισθοδοσία,αλλά και να κατασχεθεί όλη η ακίνητη περιουσία ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και δει των ακτημόνων,των πολυτέκνων,των ανέργων και γενικά των φτωχών!!!Έτσι κι αλλιώς δεν την έχουν αγορασμένη!!!!!Κλεμμένη είναι από τους Έλληνες!!!!

http://press-gr.blogspot.com/
Μοναστήρια και περιουσίες... Να κοπεί η μισθοδοσία της Εκκλησίας από το κράτος!
. .
Γράφει ο ΑΝΤΟΝΥ Ολυμπιου
εισοδηματιας
.
Για τα μοναστηρια που διεκδικουν ακινητα, του κοσμακη βεβαια, ειναι ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι τα μοναστηρια ειναι η ΜΑΣΤΙΓΑ της κοινωνιας μας, κάτι σαν το AIDS ή τον καρκινο, που ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ κανουν και οχι καλό! Είναι και οι πολιτικοι που ψηφιζουν νομους υπέρ της εκκλησιας με αποτελεσμα ολο αυτο το μπάχαλο.
Δηλαδη οι μοναχοι θελουν τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας ...δικά τους!Εχουν οι της εκκλησιας ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ και αφορολογητα τυχερα και "αναξιοποιητη" δηθεν περιουσια!ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ... ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ!! Και ασυδοτουν...
Ας κοπει εδω και τώρα η μισθοδοσια της εκκλησιας απο το κρατος και ας τα βγαλει πέρα μονη της απο εθελοντικες συνδρομες των πιστών της! Να δουμε τοτε πόσοι ειναι στ' αληθεια οι πραγματικοι πιστοι. Οπως γινεται και με τις εκκλησιες αλλων δογματων που ΔΕΝ επιχορηγουνται απο το κράτος!
Λέτε να γίνει; Δεν το νομιζω προσωπικα, γιατι στην Ελλάδα εχουμε μεσαιωνα αντιλήψεων!!! Ως τοτε..... Με τις υγειες σας....
---------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 19:26 19 comments

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ και τα "φοινίκεια ψεύδη"!

http://pyrisporos.blogspot.com/

Τα "φοινίκεια ψεύδη"... Μικρό μόνο μέρος του αδυσώπητου Ιδεολογικού Πολέμου Κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων!


Επειδή βλέπω κάποια σύγχυση... ακόμα και στους πιο καλοπροαίρετους!

Για την Ιστορία, λοιπόν, και για όσους θέλουν να πεισθούν ότι ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ, αναφέρω ότι:


Το Ελληνικό Αλφάβητο των 24 Γραμμάτων -έτσι όπως τα γνωρίζουμε σήμερα- καθιερώθηκε τον 5ο π.χ. αιώνα στην Αθήνα και σταδιακά το υιοθέτησαν και άλλες πόλεις, μέχρι που καθιερώθηκε ως Κοινό Πανελλήνιο Αλφάβητο.

Διότι η καθεμία Πόλη στην Αρχαία Ελλάδα είχε το δικό της Αλφάβητο -από περισσότερα ή λιγότερα Στοιχεία-Γράμματα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Σάμου, η οποία αναφέρεται στα κείμενα ως "Πολυγράμματος Δήμος"...

Δεν είχαμε ανάγκη "εισαγωγής" κανενός αλφαβήτου. Η Ελλάδα είχε τόσα Αλφάβητα ώστε έκανε και εξαγωγή: Βλ. Κυμαϊκό Αλφάβητο (Κύμη Ευβοίας), το σημερινό Λατινικό...

Τα περί Φοινίκων, δεν είναι παρά "φοινίκεια ψεύδη", όπως έλεγαν παροιμιωδώς οι Πρόγονοί μας!

Επομένως, το σημερινό ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ έχει μια ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2.500 ΕΤΩΝ!

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΠΟΝΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΚΑΙ "ΕΧΘΡΩΝ" ΜΑΣ; ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ, ΨΕΥΔΟΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ! ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ "ΓΗΝ" ΚΑΙ ΤΟ "ΥΔΩΡ" ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΓΙΑ "ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ" -ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!


ΒΛ. Η ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ


Ο Αλφειός, ο Πύραμος, ο Νείλος !


"Και χύνοντας ορμητικά νερό από τα εφτά στόματά του, ο περιπλανώμενος Νείλος συναντούσε τον ερωτοχτυπημένο Αλφειό, από τους οποίους ο ένας ήθελε να έρπει μέσα σε αυλάκια εύφορης γης, ευχαριστώντας με δροσερά φιλιά τη διψασμένη νύμφη, ο άλλος,όμως, έχοντας αλλάξει την προηγούμενη συνηθισμένη πορεία του, κυλούσε πικραμένος.
Βλέποντας ότι ρέει μαζί του ο ποθητός Πύραμος φώναζε με δυνατή φωνή: "Νείλε, τι να κάνω τώρα, που καλύφθηκε η Αρεθούσα; Πύραμε γιατί τρέχεις βιαστικά; Σε ποιόν εγκατέλειψες τη γνωστή Θίσβη; Καλότυχος ο Ευφράτης, γιατί δεν έτυχε να ερωτευτεί.
Ζήλεια έχω αναμιγμένη με φόβο. Γιατί ο υγρός Κρονίδης ίσως να κοιμήθηκε με την ποθητή Αρεθούσα, Φοβάμαι, μήπως με το χύσιμο των νερών παντρεύτηκε και τη δική σου Θίσβη.
Ω Πύραμε, παρηγοριά του Αλφειού, εμάς τους δύο δεν αναστάτωσε η βροχή του Δία, όσο το βέλος της αφρογεννημένης θεάς.
Ακολούθησε εμένα, τον εραστή, θα αναζητήσω τα ίχνη της Αρεθούσας από τις Συρακούσες, ενώ εσύ, Πύραμε, να ψάξεις τη Θίσβη.
Αλλά θα πεις ότι η γη τινάζεται, ότι ο ουρανός σκοτεινιάζει, ότι η θάλασσα φουρτουνιάζει, ότι και ο ίδιος ο άνεμος, που δεν ξέρει να κολυμπήσει, ταλαντεύεται από τα αφρισμένα κύματα της βροχής. Δε λογαριάζω τη μανιασμένη θύελλα.
Αχ, μεγάλο θαύμα ! Η βροχή του Δία έλουσε όλη την καμένη γη και τη φλόγα της θάλασσας και τους ποταμούς όλους, δεν έσβησε μόνο τη φωτιά της Αφροδίτης, που καίει τον Αλφειό. Αλλά, αν με κλονίζει η δυνατή βροχή, αν υποφέρω από τη φωτιά, υπάρχει ένα μικρό φάρμακο για το δικό μου πόνο ότι, δηλαδή και ο ίδιος ο ευγενής Άδωνις περιπλανιέται δυσαρεστώντας την Αφροδίτη."

Απόσπασμα από τα Διονυσιακά του Νόννου ραψωδίες Α' έως ΣΤ'.
Η συζήτηση του Αλφειού με το Νείλο και τον Πύραμο, λίγο πριν το τέλος του κατακλυσμού του Δευκαλίωνα !!!
Ωιμέ, ποιός άλλος λαός έχει τέτοια ΙΣΤΟΡΙΑ, ποιός άλλος έχει τόσο πόνο;
Έρχεται όμως ο καιρός, όσμωσε τον αιθέρα, ο Δίας ο Κρονίδης έφτασε στις παρυφές του Ήλιου' Πύραμε εσύ τη Θίσβη σου θα βρεις, την Αρεθούσα ο Αλφειός θα κάνει πια δική του !!!
Και του Κρονίδη ο κεραυνός θα κάψει τα φοινίκεια !!!!