28 Αυγούστου 2008

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:"Εγώ,τώρα που έγινα βασιλιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ..."


Συνεχίζουμε με αποσπάσματα από τον ΑΡΡΙΑΝΟ.
Εδώ ο ίδιος ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,σε απαντητική επιστολή που έστειλε στο Δαρείο μετά τη μάχη της Ισσού,κατά την οποία οι Πέρσες ηττήθηκαν ολοσχερώς και ως λάφυρα ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κρατούσε την οικογένεια του Δαρείου,του έγραψε τα εξής περίπου:
" Οι δικοί σας πρόγονοι έφτασαν και στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα,και κακοπάθαμε από αυτούς,παρόλο που δεν είχε προηγηθεί καμιά πρόκληση.
Εγώ,τώρα που έγινα βασιλιάς των Ελλήνων,έφτασα στην Ασία για να πάρω εκδίκηση για τα αδικαιολόγητα δεινά που μας προκαλέσατε.
Πέρα από αυτό όμως,εσείς συνδράματε τους Περίνθιους,οι οποίοι έβλαπταν τον πατέρα μου' ο Ώχος έστειλε στρατό στη Θράκη που ήταν υπό τη δική μας κυριαρχία.Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε ύστερα από δική σας επιβουλή,πράγμα για το οποίο κομπάσατε με επιστολές που στείλατε παντού.
Επιπλέον,εσύ ο ίδιος,με τη βοήθεια του Βαγώα,σκότωσες τον Αρσή' έτσι πέρασε η εξουσία στα δικά σου χέρια,παράτυπα,ενάντια στην περσική εθιμοτυπία και αδικώντας τους Πέρσες.Και έστειλες στους Έλληνες επιστολές στις οποίες εκτόξευες κατηγορίες για μένα,με σκοπό να τους κάνεις να στραφούν εναντίον μου.
Δωροδόκησες,μάλιστα,τους Λακεδαιμόνιους και κάποιους άλλους από τους Έλληνες-αν και οι μόνοι που πήραν τελικά τα χρήματα ήταν οι Λακεδαιμόνιοι-και οι άνθρωποί σου προκάλεσαν κακό στους φίλους μου,στην προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ήρθα λοιπόν να σε πολεμήσω αφού πρώτα εσύ ξεκίνησες την έχθρα.Και αφού κέρδισα τις μάχες πρώτα απέναντι στους στρατηγούς και τους σατράπες σου και έπειτα απέναντι σε σένα τον ίδιο,και αφού οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ μου παραχώρησαν αυτές τις περιοχές,όσοι δικοί σου κατάφεραν να ξεφύγουν ήρθαν σε μένα' αυτοί απολαμβάνουν τις φροντίδες μου,στέκονται στο πλάι μου εκούσια,και εκούσια πολεμούν με το μέρος μου.
Οφείλεις λοιπόν να με θεωρείς απόλυτο κύριο ολόκληρης της Ασίας.Και αν φοβάσαι πως στην περίπτωση που έρθεις να με βρεις θα κακοπάθεις από μένα,τότε στείλε κάποιους δικούς σου να μεταφέρουν την υποταγή σου.Αφού έρθεις λοιπόν σε μένα,ζήτησέ μου τη μητέρα,τη σύζυγο και τα παιδιά σου,αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να επιθυμείς' αν είσαι πειστικός,θα πάρεις ό,τι ζητήσεις.
Και στο εξής,όταν θα αλληλογραφείς μαζί μου,θα μου απευθύνεσαι με το χαρακτηρισμό "Βασιλιάς της Ασίας".Δεν στέλνεις γράμμα σε κάποιον ίσο σου,αλλά παρακαλείς να σου δοθεί ό,τι θέλεις από αυτόν που ορίζει την περιουσία σου.
Αν δεν συμμορφωθείς σε αυτές τις υποδείξεις,η συμπεριφορά σου θα θεωρηθεί προκλητική.Αν όμως έχεις ενστάσεις για το ποιός είναι τελικά ο βασιλιάς,μείνε και αγωνίσου' μη φύγεις γιατί,όπου κα να πας,θα έρθω στο κατόπι σου".
______________ ___________ _____________
"Οι δικοί σας πρόγονοι έφτασαν ΚΑΙ στη Μακεδονία ΚΑΙ στην ΥΠΟΛΟΙΠΗ Ελλάδα,και ΚΑΚΟΠΑΘΑΜΕ από αυτούς" !!!!
Ποιοί κακοπάθαμε;;;;Οι ΕΛΛΗΝΕΣ φυσικά!!!!!!!
_______________
"Εγώ,τώρα που ΕΓΙΝΑ βασιλιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ" !!!!!!!!!!!!!!!
Τότε οι Έλληνες,μόνο ΕΛΛΗΝΑ βασιλιά δέχονταν για ΑΡΧΗΓΟ τους!!!!
_______________
"έφτασα στην Ασία για να πάρω εκδίκηση για τα δεινά που ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ"
Μας προκαλέσατε δεινά.Σε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ φυσικότατα!!!!!!!
_______________
"έστειλες στους Έλληνες επιστολές.....,με σκοπό να τους κάνεις να στραφούν εναντίον μου"
Ποιοί να στραφούν εναντίον του ΑΡΧΗΓΟΥ τους;;;οι ΕΛΛΗΝΕΣ οπωσδήποτε!!!!!
_______________
"Δωροδόκησες,μάλιστα,τους Λακεδαιμόνιους και κάποιους άλλους από τους Έλληνες"
Ξεχωρίζει κάποιους ΕΛΛΗΝΕΣ,από τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!
_______________
"οι άνθρωποί σου προκάλεσαν κακό στους φίλους μου,στην προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την ειρήνη που καθιέρωσα στην Ελλάδα"
Που καθιέρωσε την ΕΙΡΗΝΗ(αφού μέχρι τότε οι πόλεις-κράτη αλληλοσφάζονταν);;;
Στην ΕΛΛΑΔΑ,την πατρίδα του!!!!!
_______________
"θα μου απευθύνεσαι με το χαρακτηρισμό "ΒΑΣΙΛΙΑΣ της ΑΣΙΑΣ"
Εδώ πολύ απλά του λέει "θα με χαρακτηρίζεις βασιλιά της Ασίας",επειδή ακριβώς δεν ήταν Ασιάτης.Ενώ πριν του λέει "τώρα που έγινα βασιλιάς των Ελλήνων",εννοώντας φυσικά ότι οι Έλληνες τον εξέλεξαν,επειδή ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ, αρχηγό τους.!!!

Ο έχων δύο χιτώνας θέλει όλους τους χιτώνας....

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΣΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΠΑΤΕ! 

Αναρτήσαμε και το σχόλιο ενός αναγνώστη του Press gr γιατί λέει αυτά που ο καθένας μας θέλει να πει,αλλά μάλλον τρέμει στην ιδέα μήπως πάει στην...κόλαση,άσχετα αν...κολάζεται κάθε μέρα εθελοντικά! Όταν δεν αναρωτιέστε,από που τη βρήκε την ακίνητη περιουσία η...αντιπροσωπεία του "Θεού της αγάπης",όταν δε σας απασχολεί το ότι ανασύρουν τούρκικα "κωλόχαρτα",δηλαδή χαρτιά ενός κατακτητή,ενώ από την άλλη αισθάνεστε περήφανοι για τους Επαναστάτες του '21,που πολέμησαν να διώξουν τους δυνάστες, την ίδια στιγμή που το Πατριαρχείο ΑΦΟΡΙΖΕ την Επανάσταση,τότε καλά κάνουν!

Αν πράγματι το ψάξετε θα ανακαλύψετε ότι η Ελλάς βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη από το 127 π.χ. περίπου!ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ,αξίζει τον κόπο!ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ,τότε δεν πρέπει να ακουστεί ούτε κιχ στο μέλλον γιαυτές τις κλεψιές!Κι όταν δεν θα έχετε ούτε ένα γραμμάριο μεδούλι,όταν θα έχετε μείνει πετσί και κόκκαλο,τότε ο "Θεός της αγάπης" θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του..."Παραδείσου".!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΛΛΗΝΕΣ.....

____________________________________________
PRESS-GR
Το σκάνδαλο με το Βατοπέδιο...
Επανέρχονται οι αποκαλύψεις που πρώτο έκανε το Press-gr

.
Θυμάστε που πρώτο το Press-gr είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου με τίτλο "Σούπερ απάτη στο Ολυμπιακό Χωριό..."; (Διαβάστε εδώ)
Το κεντρικό κτίριο στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες παραχωρήθηκε στη Μονή έναντι πινακίου φακής με τη γνωστή μέθοδο της ...ανταλλαγής άλλων εκτάσεων -πολύ μικρότερης αξίας- που είχε πάρει η Μονή όταν έκανε τις άλλες ...ανταλλαγές με τις εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, στη Θράκη, τις οποίες ο ηγούμενος Εφραίμ άρχισε να διεκδικεί εδώ και χρόνια ως "κληρονομιά" από τη βυζαντινή εποχή...
Αρχικά η Μονή πήρε το κτίριο και την έκταση στο Ολυμπιακό Χωριό με τη ρητή συμφωνία ότι εκεί θα ανεγερθεί Μουσείο Βυζαντινών Κειμηλίων. Με τις ευλογίες του Θ. Ρουσόπουλου άλλαξε η χρήση. Και δόθηκε στη Μονή το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί εμπορικά την ιδιοκτησία αυτή. Πολύ απλά, να την πουλήσει!!!Πόσα υπολογίζεται ότι θα κερδίσει; Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!
Σήμερα, λοιπόν ο Θ. Ρουσόπουλος ρωτήθηκε: "Κύριε Υπουργέ, το κράτος παραχώρησε το κεντρικό κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού στη Μονή Βατοπεδίου. Μήπως μπορείτε να μας πείτε, τι συμφωνία έχει γίνει και τι οφέλη έχει το ελληνικό κράτος από αυτή τη συμφωνία;"
Και τι ...απάντησε: "Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα εξειδικευμένο θέμα για το οποίο θα σας παρακαλέσω να απευθυνθείτε στο αρμόδιο υπουργείο. Δεν έχω να σας πω κάποια πληροφορία".
Κι όπως σχολιάζει το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com "Δηλαδή, σήμερα (27 Αυγούστου 2008) ο κ. Ρουσόπουλος δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ! Σίγουρα, κι ο καταλληλότερος της «σεμνότητας και ταπεινότητας», ο πολέμιος των «νταβατζήδων» δεν γωρίζει ΤΙΠΟΤΑ! Φυσικά, ούτε η Μονή γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ! Νομίζουν ότι μπορούν να ποιούν τη νήσσα; Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!"
Το θέμα είναι μεγάλο, το παρασκήνιο πλούσιο και το χρήμα ...πολύ. Ερχονται αποκαλύψεις κι άλλες!

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Έξω ρε αλιταράδες, κλεφταράδες όξω από την Ελλάδα ρεεεεεεεεεεεεεεεε. Έχετε μετατρέψει αυτήν την χώρα που γέννησε Φιλοσόφους, Ήρωες, Ποιητές, Επιστήμονες, Μεγάλους Στρατηλάτες την Χώρα που Γεννήθηκε η Δημοκρατία την έχετε μετατρέψει σε μία χώρα της αρπαχτής της πουστιάς της αναξιοκρατίας και της ρεμούλας. Τι είναι αυτά που ακούμε συνέχεια στα κανάλια Ραδιοφωνικά και Τηλεοπτικά και τι είναι αυτά που διαβάζουμε στον Τύπο. Τα λεφτά που έδωσαν οι Αυστραλοί για τους Πυρόπληκτους τα τσέπωσαν οι κλέφτες για να φτιάξουν Δημαρχιακό μέγαρο που σημειωτέον το παλιό δεν είχε καεί. Έξω ρε ΑΛΥΤΕΣ Αμ εκείνο το ελεεινό και σιχαμένο παπαδαριό που μέσω αυτού αποχαρακτηρίζονται τεράστιες εκτάσεις ( αφού πρώτα έχουν καεί ) για να περιέλθουν αργότερα σε περίεργες ιδιοκτησίες. Ήξω ρε ΑΛΥΤΕΣ ήσαστε ανάξιοι να έχετε την Ελληνική Ιθαγένεια. Δεν έχετε ρε τον στοιχειώδη ανδρισμό και την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθείτε ρε. Αλά τι λέω αν είχατε αξιοπρέπεια δεν θα κάνατε όλα αυτά που κάνετε. Τον έναν τον σκότωσε ο άνδρας της γκόμενας του, ο άλλος φουντάρισε από τον τέταρτο αλά ήταν τυχερός και την σκαπουλάρισε, ο άλλος τα έπαιρνε από τους πλοιοκτήτες και δεν λέει να κουνηθεί από την καρέκλα με τίποτα, οι άλλοι με συνενόχους το παπαδαριό πλουτίζουν, οι άλλοι με μίζες από την πολυεθνική, και οι άλλοι και οι άλλοι και οι άλλοι και πάει λέγοντας. Ο άλλος από δημοσιογράφος έγινε υπουργός και έχει κατακλέψει τον κόσμο. Το καλό είναι ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο και θα γίνει ΕΔΕ έχουμε καταθέσει επερώτηση στην Βουλή και άλλα σύντομα ανέκδοτα. Ξυπνάτε ρε Έλληνες ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεε Πώς γίνεται μέχρι και ο τελευταίος βουλευτής να είναι πάμπλουτος μέχρι και οι γενικοί διευθυντές, γραμματείς κλπ και ο λαός να πληρώνει τα πρόστιμα από την ΕΟΚ από κακοδιαχειρίσεις κλπ, τις παράνομες αυξήσεις των μισθών τους, τα δάνεια που παίρνουν γιατί τα χρήματα του λαού τα έχουν κάνει κότερα, βίλες, επιχειρήσεις, ομόλογα και άλλες επικερδείς επενδύσεις για να εξασφαλίσουν τις επόμενες γενεές τους. πότε θα ξυπνήσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε Γιώργος
27 Αύγουστος 2008 9:55 μμ