18 Δεκεμβρίου 2009

Εμβόλιο και ποδόσφαιρο


Οι ποδοσφαιριστές Demba Ba Timo Hildebrand και Marvin Compper της ομάδος 1899 Hoffenheim στην Γερμανία προβλήθηκαν από την νέα γρίπη Η1Ν1 . Προηγουμένως διαφήμιζαν το εμβόλιο.
Οι ίδιοι δεν έκαναν...

μήπως....καλύτερα γριπωμένοι παρά ανάπηροι;



100 Jews of Hollywood


περισσότερα ... με θέμα Το Εβραίοκρατούμενο Χόλυγουντ και τα ΜΜΕ

Σώσον Κύριε τις Παρθένες σου...

Αδαμαντινή, Καλλιρόη, Χαρίκλεια, Πηνελόπη, Κλειώ, Θάλεια, Μαριάνθη, Ευτέρπη, Τερψιχόρη, Ουρανία, Κλεονίκη, Σαπφώ, Ερατώ, Πολύμνια, Δωδώνη, Αθηνά, Τρωάδα, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Καλλίστη, Θεονόη, Θεανώ, Ασπασία, Πολυνίκη, Διόνη, Θεοφάνη, Ερασμία, Ερμηνεία, Αφροδίτη, Μαργαρίτα, Αντιγόνη, Πανδώρα, Χάιδω, Λάμπρω, Μόσχω, Αρηβοΐα, Θεονύμφη, Ακριβή, Μελπομένη και Ελπινίκη.



Αγιογραφία διαμάντι της ορθοδοξίας μας μιας και έχει ντουζίνες αγίες που μαρτυρησαν υπό το όνομα 40 παρθένες. Τώρα αν τα ονοματά τους σας θυμίζουν μούσες, χάριτες, ποιήτριες, ωκαιανίδες και άλλα ονόματα της ελληνικής αρχαιότητας ΑΠΑΤΑΣΘΑΙ!
Είναι ΟΛΕΣ χριστιανές παρθένες!
Μεγάλη τιμή νοιώθει δε το βρομιστεράκι που είναι μία από τις σαράντα και έχει ΚΑΙ χριστιανικήν εορτήν!
†Θαύμαν†



υπό Can - Vitamin C

Πηγή...

Ξέχασαν την πιο σεβάσμια...την ΑΡΤΕΜΙΝ.Τη θεά του κυνηγίου!!!Αλλά την ΑΡΤΕΜΙΝ την τρέμουν,γιατί και μόνο η αναφορά του ονόματός της θα προκαλούσε την οργή της και θα τους κατατόξευε!!!

Σπάστε τα βαριά δεσμά των 1700 χρόνων χριστιανικής σκλαβιάς!

email από τον διαδικτυακό φίλο Οδυσσέα Επικουρίδη...


Φίλη, φίλε χαίρε,

τα δυο παρακάτω κείμενα αφορούν κριτική στο θρησκευτικό φαινόμενο και τον χριστιανισμό από δύο Έλληνες καθηγητές Μαθηματικών σε αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Το πρώτο αφορά μια μελέτη-βιβλίο για το χριστιανικό φαινόμενο του κ. Νεοκλή Ρούσσου ( Iroussos@gw.hamline.edu ) καθηγητή Μαθηματικών στο πανεπιστήμιο Hamline της πολιτείας Minnesota. Από την εξαιρετική ιστοσελίδα του, http://www.roussos.hellasforever.gr/ μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το βιβλίο μελέτη του σε PDF (περίπου 5 MB από τον http://www.roussos.hellasforever.gr/biblio.pdf ) για το χριστιανικό φαινόμενο αλλά και να διαβάσεις πολλά ενδιαφέροντα κείμενα. Το βιβλίο του κρίθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και έχει αναρτηθεί και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες.

Επειδή ένα τέτοιο βιβλίο πρέπει να εκδοθεί και σε έντυπους τόμους, και επειδή υπήρξαν πολύ μεγάλες δυσκολίες στην ανεύρεση εκδότη, ο συγγραφέας προτείνει την προαγορά ενός ή περισσοτέρων αντιτύπων στην μικρή προκαταβολική τιμή των 12 ευρώ όλων όσων το επιθυμούν σε κανονικό τόμο. Όλοκληρη η σχετική ανακοίνωση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, αμέσως κάτω από το βιογραφικό σημείωμά του, με τίτλο: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. Διαβάστε την και απαντήσετε όπως επιθυμείτε.

Το δεύτερο κείμενο του κ. Μιχάλη Αριστείδου (aristidou75@yahoo.com) Καθηγητή Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Barry Miami της πολιτείας Φλόριντα, αφορά την επιστημονική ανάλυση της πλήρους αντίθεσης του επιστημονικού ορθολογισμού και της κάθε είδους θρησκείας.

Είναι αναρτημένο στην εξαιρετική ιστοσελίδα http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=912 του διαδικτυακού περιοδικού ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ στην http://www.sciencehumanity.blogspot.com/ (Επιστήμη ΄Ερευνα, και Πολιτισμός στην υπηρεσια της Ανθρωπότητας) και σε άλλες ιστοσελίδες.

Θέλω να ελπίζω ότι έχω την κατανόησή σου, με τα μηνύματα που κατά καιρούς σου στέλνω αν και πιθανότατα δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Το κάνω γιατί πιστεύω ότι στην κοινωνία και πολύ περισσότερο στην δημοκρατική κοινωνία, όλοι έχουν δικαίωμα αλλά κυρίως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, όταν κατά την γνώμη τους κάτι αφορά το ΚΟΙΝΟ συμφέρον, να απευθύνονται στους άλλους, ακόμη και σε όλους τους άλλους. Αυτό πιστεύω ότι ήταν κυρίως η αιτία που στα χρόνια της Ελληνοκλασσικής εποχής δημιούργησε, για πρώτη φορά στο πλανήτη, αυτόν τον πολιτισμό, τον ΕΛΛΗΝΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, στην πολιτική, την επιστήμη και σε όσους τομείς υπηρετούν πραγματικά το κοινό συμφέρον και όχι μόνο θαυμάζεται από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και έχει με τον ένα ή το άλλο τρόπο, λίγο ή πολύ ενσωματωθεί στον πολιτισμό και στους θεσμούς σε κάθε χώρα. Η μεγάλη πνευματική κρίση της ανθρωπότητας εμφανίστηκε όταν οι λαοί της περιοχής μας εξαναγκάστηκαν ή ανέχτηκαν να απομακρυνθούν από την άμεση δημοκρατία της Ελληνοκλασσικής εποχής, και άρχισε να ξεπερνιέται όταν επανεμφανίζεται ο δημοκρατικός διάλογος με την αναγέννηση .

Αντίθετα ο πολίτης ο αδιάφορος για τα κοινά δεν θεωρούνταν την Ελληνοκλασσική εποχή πρότυπο προς μίμηση. Απόηχος αυτής της αντιμετώπισης του "ιδιώτη" στην αρχαιότητα είναι και η ερμηνεία που παρέμεινε στα αγγλικά της ελληνικής προέλευσης λέξης idiot= βλάκας.

Αν παρ'ελπίδα σε ενοχλούν για οποιονδήποτε λόγο, τα μηνύματα, ζητώ συγνώμη, και αν στείλεις ένα μήνυμα περιλαμβάνοντας τουλάχιστον στο ΘΕΜΑ του μηνύματος το "ΔΙΑΓΡΑΦΗ", αφού σου στείλω ένα επιβεβαιωτικό, θα γίνει οριστική διαγραφή από την

λίστα των αποδεκτών.

Την ηλεκτρονική σου διεύθυνση αν δεν είναι κάπου δημόσια καταχωρημένη από όπου την αντέγραψα, πιθανότατα θα περιλαμβανόταν σε αποδέκτες κάποιου ομαδικού μηνύματος που έλαβα παλιότερα, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο προσωπικού χαρακτήρα.

Αν συμφωνείς με τα μηνύματα αυτά προωθείστε τα σε φίλους και γνωστούς ή στείλτε μας τα email τους για να τα στείλω εγώ. Και έτσι μπορεί να σπάσει η βαριά σιωπή των 1.700 χρόνων που τραυμάτισε βαριά τον Ελληνοκλασσικό πολιτισμό-ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ και μαζί με αυτόν και το κοινό συμφέρον των ανθρώπων.

Μια απλή ματιά στις διάφορες χώρες του κόσμου και ιδίως σε αυτές με παρόμοιες αντικειμενικές προϋποθέσεις (όπως φυσικό πλούτο, γεωγραφική θέση κλπ), και ειδικά της Ευρώπης, ακόμη και μέσα στο ίδιο κράτος από περιοχή σε περιοχή, δείχνει ότι όσο περισσότερο θρησκόληπτοι είναι οι κάτοικοι ενός κράτους, δηλαδή όσο πιο μακριά είναι από τον επιστημονικό ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, τόσο πιο καθυστερημένο είναι το κράτος αυτό κοινωνικά, πολιτισμικά, πολιτικά, οικονομικά κλπ, γιατί η θρησκοληψία που κατοχυρώνει και διαιωνίζει τα προνόμια του ιερατείου και που γιαυτό τα διάφορα ιερατεία την υποδαυλίζουν, παράγει ανθρώπους αδιάφορους ή και εχθρικούς προς την επιστημονική γνώση και την πρόοδο. Παράγει ακόμη ανασφαλή άτομα που ένα σημαντικό μέρος της συνείδησής τους απασχολείται μόνιμα από την επιθυμία τους να κερδίσουν την εύνοια του προστάτη θεού, μέσω φυσικά του ιδιοτελούς ιερατείου που υποδαυλίζει αυτόν τον φόβο, για να έχουν μόνιμα ανάγκη την "μεσολάβησή" του. Με την ταύτιση κράτους εκκλησίας, οδηγεί σε ένα μεγάλο τμήμα της, από τα παιδικά ακόμη χρόνια του να υποκρίνεται ότι πιστεύει, ώστε να αποφύγει τις όποιες συνέπειες, αλλά έτσι διαπαιδαγωγείται στην ιδιοτέλεια, που ανοίγει και την λεωφόρο της διαφθοράς.

Τα αποστελλόμενα μηνύματα κατά καιρούς υπηρετούν και αυτόν τον σκοπό, κριτικάροντας τον θρησκευτικό παραλογισμό .

Παραμένω πάντα προσηλωμένος στο "ενδέχεται και άλλως έχειν"(=μπορεί να έχουν τα πράγματα και διαφορετικά από ότι νομίζω), γιαυτό κάθε σοβαρή κριτική για τα μήνυμα μου, είναι καλοδεχούμενη.

Οδυσσέας Επικουρίδης

epikouros2000@freemail.gr, epikouros2004@gmail.com

Μαθηματικός- εκπαιδευτικός


Το βιβλίο του Νεοκλή Ρούσσου κατεβαίνει σε αρχείο pdf από τον σύνδεσμο: http://www.roussos.hellasforever.gr/biblio.pdf

Το άρθρο του κ. Μιχάλη Αριστείδου http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=912


Καλημέρα με αντίδοτο


για αυτόν που έγραψε:

„.ΜΕΤΑ ... ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ... ΧΑΒΑ ΝΑΓΚΙΛΑ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΟΥ!!!“



ΒΙΟΛΑΡΑ!

Μεταξύ „Θεού“ και ανθρώπου


Άραγε υπάρχει ηθική που δικαιολογεί έστω και εξωσωματική γονιμοποίηση σε ανήλικα κορίτσια;


Religulous με Ελληνικούς υπότιτλους!


Religulous δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντερ με τον Bill Maher με Ελληνικούς υπότιτλους.

Religulous 1 [Ελληνικοί υπότιτλοι]

Religulous 2 [Ελληνικοί υπότιτλοι]

Religulous 3 [Ελληνικοί υπότιτλοι]

Religulous 4 [Ελληνικοί υπότιτλοι]

Religulous 5 [Ελληνικοί υπότιτλοι]

Religulous 6 [Eλληνικοί υπότιτλοι]
Religulous 7 [Ελληνικοί υπότιτλοι]
Religulous 8 [Ελληνικοί υπότιτλοι]

Religulous 9 [Ελληνικοί υπότιτλοι]



Religulous 10[Ελληνικοί υπότιτλοι]


Religulous 11 [Ελληνικοί υπότιτλοι]



Ενεργοποίηση υπότιτλων: Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το βίντεο και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC.

Πηγή: hellinis



Πανεπιστήμιον Ανωτάτου Βλακείας δια της...τηλε-κολάσεως!!!

Περί βλακείας 1


Περί βλακείας 2

Τα βίντεο από εδώ...

Σχετικό θέμα:
2012...Η συντέλεια και η...βλακεία!