01 Φεβρουαρίου 2011

Σεβάσμιοι Ιεράρχες, δώστε την εκκλησιαστική περιουσία στο Λαό, για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κρίση.

Η Εκκλησία, επιτέλους, ας αρθεί στο ύψος των περιστάσεων !

Γράφει:  Ιωάννης (Ίων) Καρακώστας, συγγραφέας

Σεβάσμιοι Ιεράρχες, αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και,  αν αγαπάτε αληθινά τη  Μάνα  Ελλάδα,  δώστε την εκκλησιαστική περιουσία στο  Λαό, για  να αντιμετωπιστεί  η σημερινή κρίση. Ένα μεγάλο τμήμα του λαού βιώνει στη φτώχεια και  στη δυστυχία  και δη  η νεολαία μας, που μαστίζεται από την ανεργία. Εσείς δεν συγκινείστε μπροστά στην κρίση που βιώνει ο λαός μας;  Ανοίξτε, λοιπόν και εσείς  απλόχερα τις καρδιές σας και αγκαλιάστε το λαό, προσφέροντάς του λίγη στοργή  και ανακούφιση.
Εσείς ποιον θεό λατρεύετε; Το θεό  Αγάπη  ή το θεό Μαμμωνά; Διότι  «ο θεός δεν είναι αγάπη, αλλά η Αγάπη θεός».
Ας μας πει κάποιος που  να μας πείσει: Τι μας χρειάζονται οι εκκλησίες με τους παπάδες; Τι προσφέρει  στην κοινωνία μια κάστα ανθρώπων, που μονοπωλούν  το θεό, για προσωπικά τους οφέλη και για ίδια, της κάστας, συμφέροντα; Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε όλοι όσοι έχουμε άλλη άποψη για το παπαδαριό,  είναι:

Η πίστη σας θα σας σώσει!


Ο Πολέμαρχος του Θεού είναι ευσεβής "ελληνοχριστιανός" Νίντζα!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ     

Ο Μπεξής ξεφτιλίζει τους Ανθέλληνες Τρείς Ιεράρχες

Όταν η Χθών θα γυρίσει ανάποδα και θα κάνει τους μη αυτόχθονες,χθόνιους,καταχθόνιους...υποχθόνιους!

Τροπή του Σύμπαντος και ανατροπή των πόλων της Χθονός...Κάποτε τα γράφαμε και μάλλον μας έλεγαν γραφικούς...!

Ήρθε η ώρα για τον κάθε Έλληνα να σπάσει τα δεσμά του.Φτάνει πιά!!.
Είμαστε υπόδουλοι εδώ και 2180 χρόνια περίπου,δε πάει άλλο!!.
Ό,τι και να κάνουν οι διαχρονικοί κατακτητές και καταστροφείς της Ιερής Ελλάδος,έχουν αποτύχει παταγωδώς διότι λίγο πριν το τελικό χτύπημα εναντίον των Ελλήνων έρχεται η δική τους τελική εξαφάνιση. Οι δυνάμεις του ΔΙΟΣ βρίσκονται εντός των ΠΥΛΩΝ και το γνωρίζουν.Ο Μεγάλος Ενιαυτός έκλεισε το κύκλο των 26000 ετών περίπου,(η περιστροφή του Ηλιακού μας συστήματος γύρω από τον εαυτό του,υπό μορφήν σπείρας και το "πέρασμά" του από τους δώδεκα ζωδιακούς.
Η κατεύθυνση της πορείας του Ήλιου [λέγεται και άπηξ ή κόρυμβος] είναι ένα σημείο στον αστερισμό του Ηρακλή που βρίσκεται κοντά στο λαμπρό αστέρα Βέγα.Ο κύκλος αυτός διαρκεί 25.970 γήινα χρόνια.),η τροπή του Σύμπαντος και η ανατροπή των πόλων της Χθονός είναι φυσικά γεγονότα τα οποία υπακούοντας στους ΝΟΜΟΥΣ του Σύμπαντος θα συμβούν και βρέστε μας τότε όποιον θεό θέλετε να αλλάξει τα πράγματα!!.

Ο σκεπτόμενος Έλλην μπορεί να γίνει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με μια απλή κίνηση!!!!.
Να ξεπλύνει τον εγκέφαλό του δεχόμενος τη ροή της Συμπαντικής ενέργειας η οποία εντατικά και αυξανόμενη διαχέεται και διαπερνά ολόκληρο το Ηλιακό μας σύστημα,ενεργοποιώντας επί της Χθονός το DNA των Ελλήνων και ειδικά το Θύμο Αδένα των. Η Μνημοσύνη ανασύρει σε εικόνες όλη την Ιστορία μας μέσα από όνειρα,οράματα,ερωτήσεις,αναζητήσεις,αντιδράσεις και πολλές φορές αυτόματες κινήσεις και συμπτώσεις ανεξήγητες από τους πιο πολλούς.Ο Θύμος Αδήν του κάθε Έλληνα προσπαθεί να συντονιστεί και να αφυπνιστεί.Μια πρώτη προσπάθεια λοιπόν συντονισμού είναι και η επαφή μας με τα Ιερά και Όσια των προγόνων μας.
Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε.

Μια μελέτη για τη θέση της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ,που θα κάνει Παγκόσμιο πάταγο!

Φυσικές και άλλες καταστροφές.Μπορεί να επαναληφθούν;

Η Γη εκτός ελέγχου!!!

Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ποιες μπορεί να είναι οι γεωλογικές επιπτώσεις και ποιον ρόλο παίζει το κινεζικό «Φράγμα των Τριών Φαραγγιών»;

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι....