03 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΛΘΕ !

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ
Το πρωινό της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της μεγαλύτερης προδοσίας στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού (Λαθρονομοσχέδιο), η παρέα των παιδιών που αγωνιούσε και αγωνιζόταν νομικά για την Ελλάδα, μαζί με τους δύο δικηγόρους νοιώθανε πολύ μόνοι. 
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τις τεράστιες επιδοτήσεις, τα μεγάλα νομικά μυαλά και τον πατριώτη Σαμαρά ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ.
 Το ΛΑΟΣ με το κανάλι του, τις συλλογές υπογραφών, τους φοβερούς του δικηγόρους και τους πατριώτες μεταφορείς καφέδων των βουλευτικών γραφείων ΑΦΑΝΤΟ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΩΠΗΛΗ κι ΑΔΙΑΦΟΡΗ.
Οι διάφοροι παρεπιδημούντες ΣΤΟΚΟΙ καλούσαν τον κόσμο να πάει στην Σχολή Ευελπίδων για ένα δικαστήριο που δεν έγινε. Κι αυτοί σε ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ με τους κολλητούς τους του Αντωνάκη παίζανε το παιχνίδι του συστήματος.
Έξω από το Δικαστήριο 30 όλοι κι όλοι υποψιασμένοι μαζεύτηκαν μέσω του facebook, η Ελληνική Γροθιά και μερικοί ξώφαλτσοι που δεν πιστεύανε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί. ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΛΘΕ !
Όλοι οι συστημικοί πατριώτες κατακρεουργήθησαν μαζί

Αποφάσισε την κατασκευή ρωσικού οχήματος στην φόρμουλα 1 ο Πούτιν!

Προς το παρών έδειξε τις ικανότητες του με ένα Reunault

"Για την τεράστια περιουσία ΔΩΡΕΑ στο Νοσ/μείο Πύργου: Ένοχη σιωπή ή σκανδαλώδης συγκάλυψη; "


Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ.Ανδρέα Λοβέρδο :


Για την τεράστια περιουσία ΔΩΡΕΑ στο Νοσ/μείο Πύργου:
Ένοχη σιωπή ή σκανδαλώδης συγκάλυψη;
Αξιότιμε Κε Υπουργέ
Όπως σας ενημερώσαμε με την από 23-1-2011 επιστολή μας, η αείμνηστη Πυργιώτισσα Ξανθή Γιαννοπούλου (το γένος Κ. Ψυχαλίνου) σύζυγος του αείμνηστου Ηλείου πολιτικού Γιάννη Γιαννόπουλου, Υπουργού του

Η Σοσιαλιστική Διεθνής διαγράφει τα μέλη της κατόπιν...ταραχής!

ΤυνησίαSI statement on Tunisia SI δήλωση σχετικά με την Τυνησία13 January 2011 13 Ιαν 2011

[...Η κατάσταση στην Τυνησία πρέπει επειγόντως να αντιμετωπιστεί, ξεκινώντας από ένα τέλος στη βία κατά των διαδηλωτών, την απελευθέρωση όλων των κρατουμένων, καθώς και την άμεση έναρξη το δρόμο για την αλλαγή, την εξασφάλιση της πολιτικής συμμετοχής όλων των πολιτών να μπορούν να συνδεθούν με τα κοινοτικά όργανα από ένα πολύ αναγκαίο ανοιχτό, δημοκρατικό και σύγχρονο κράτος...]
SI decision on Tunisia SI απόφαση σχετικά με την Τυνησία
17 January 2011 17 Ιαν 2011

Η ΕΡΤ απαγορεύει τις αναδημοσιεύσεις!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ news.ert.gr !!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ news.ert.gr :
"Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία της ΕΡΤ Α.Ε. και απαγορεύεται η

Υεμένη: Διαδηλώσεις από οπαδούς της αντιπολίτευσης και υποστηρικτές του προέδρου Σάλεχ


03/02/2011 10:17
Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης στην Υεμένη διαδήλωσαν σήμερα την "Ημέρα της Οργής" στην πρωτεύουσα Σαναά ζητώντας δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, λίγες εκατοντάδες μέτρα από ανάλογη συγκέντρωση των υποστηρικτών του καθεστώτος, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
Οι δύο διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σε ήρεμη ατμόσφαιρα με τα δύο στρατόπεδα να κινούνται σε διαφορετικά σημεία: στην πλατεία Αλ-Ταχρίρ για τους οπαδούς της κυβέρνησης και κοντά στο Πανεπιστήμιο της Σαναά για την αντιπολίτευση.
"Ο λαός ζητεί αλλαγή" 
του καθεστώτος, φώναζαν οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές, ενώ οι υποστηρικτές του προέδρου Αλι Αμπντάλα Σάλεχ κρατούσαν πανό με το σύνθημα: 
"όχι στην καταστροφή, όχι στην στάση".
Ο Σάλεχ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι θα εγκαταλείψει την εξουσία όταν λήξει η θητεία του το 2013 και ότι ο γιος του δεν θα αναλάβει την προεδρία, ανάμεσα σε άλλες πολιτικές παραχωρήσεις.
Ο Ουαέλ Μανσούρ, ένας από τους οργανωτές της πορείας κατά του καθεστώτος δήλωσε πως οι Υεμενίτες δεν ικανοποιήθηκαν από τις παραχωρήσεις του Σάλεχ.
"Σήμερα θα ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στον πρόεδρο Σάλεχ που θα πρέπει να κάνει και άλλες παραχωρήσεις"
τόνισε, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Με ένδοξο παρελθόν, αλλά χωρίς μέλλον.

Από τη Μελίνα των μάρμαρων στη Μελίνα της νομικής Αθηνών...

Σήμερα αυτό που έζησα μαζί με άλλους 300 συμφοιτητές μου στη Νομική Αθηνών που σπουδάζω με έκανε να φύγω με δάκρυα ντροπής και αγανάκτησης…

Είμαι 20 ετών όσο ο παππούς μου όταν πολεμούσε στο Αλβανικό μέτωπο αλλά εγώ σήμερα το 2011 έμεινα απλά...1,80 μέτρα από μάρμαρο!

Σήμερα το πρωί γράφαμε εξεταστική στο εμπορικό δίκαιο στον 5ο όροφο. Ξαφνικά κάπου μετά τις 11 γινότανε χαμός από φωνές και δυνατή μουσική από τα τραπεζάκια των αριστερών φοιτητικών παρατάξεων.

Οι επιτηρητές πληροφορούνται πως ομάδα με άγριες διαθέσεις παρεμποδίζουν την εξεταστική βρίζοντας όσους φοιτητές γράφουν ως φασίστες και ακροδεξιούς ενάντια στους 300 λαθρομετανάστες