14 Μαρτίου 2009

Το ζοφερό μέλλον,αν η ανθρωπότητα δεν αντιδράσει!!!


-------------------------------------------------

http://olympia.gr/

Ο νόμος - εφιάλτης του Καναδά, προ των πυλών

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 14, 2009

Ο απώτατος σχεδιασμός υποδούλωσης που συντάχθηκε στον Καναδά χωρίς όμως (ακόμα) να εγκριθεί, εισάγεται έντεχνα στις ΗΠΑ.

Φανταστείτε μια ειδυλλιακή εικόνα: Το παιδί είναι άρρωστο και η μητέρα του φέρνει μια κούπα χαμομήλι μαζεμένο από τον κήπο. Ξάφνου, ακούγονται εκρήξεις και πάνοπλοι στρατιώτες εισέρχονται στο σπίτι συλαμβάνοντας τη μητέρα!

Ζοφερό μέλλον. Δείτε όμως το διωγμό των αγροτών, τον εξαναγκασμό χρήσης χημικών στις καλλιέργειες, τη μετάλλαξη των σπόρων και εξαφάνιση της κληρονομικής χλωρίδας. Την συγκέντρωση των σημείων παροχής τροφίμων (super market), τις δημιουργίες κολοσσών παραγωγής (monsanto, Knorr), την ερήμωση της υπαίθρου και αποξένωση των ανθρώπων από τη φύση. Αγνωσία του σημερινού αστού σε οποιαδήποτε μορφή παραγωγής τροφής τον καθιστά έρμαιο στην εξουσία του τροφίμου. Ανίκανο να αντιδράσει.

Μάθετε τα παιδιά σας τα βασικά της καλλιέργειας. Φτιάξτε ένα μποστάνι κάπου, σε ένα προσβάσιμο χωριό. Θα σας κοστίσει λιγότερο από μια βραδιά στα μπουζούκια. Η μόνη αντίσταση είναι η αποκέντρωση και η δημιουργία μικρών, οικογενειακών εστιών διατροφής. Ξεκινήστε σήμερα!

Η αστυνομία τροφίμων στις ΗΠΑ, ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική-Ο νόμος HR 875

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να σκλαβώσει με κάθε μέσο την

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Φωτιές και περιβάλλον

Εφεύρεση:Πυροσβεστήρας, Κτησίβιος ο Αλεξανδρεύς 250 π.Χ.!
Από την αρχή:Η φωτιά ήταν από την αρχή της ανθρωπότητας χαρά και πρόβλημα μαζί. Χαρά γιατί βοηθούσε στην θέρμανση, στο μαγείρεμα, στην κατασκευή εργαλείων, στην εξέλιξη της τεχνολογίας κ.λ.π.
Πυρολατρεία:Πολλοί λαοί λάτρεψαν την φωτιά όπως οι Πέρσες Πυρολάτρες οι οποίοι ισχυρίζονται ότι από τα 4 βασικά στοιχεία της φύσεως είναι το πιο ιερό καθώς έχει την ιδιότητα να νικάει την βαρύτητα. Επίσης οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την Θεά Εστία, μέχρι σήμερα η Ολυμπιάδα ξεκινάει με την Ιερή Φλόγα. Ας μην ξεχνάμε και το „Άγιο Φως“ της Ιερουσαλήμ... Παρενέργειες:Σύντομα κατάλαβε ο άνθρωπος ότι εκτός από τα καλά της η φωτιά είναι όταν δεν ελέγχεται επικίνδυνη. Η καταπολέμηση των πυρκαγιών έχει μακρά παράδοση. Είδη από το 250 π. Χ. ο Κτησίβιος από την Αλεξάνδρεια ανακάλυψε τον πυροσβεστήρα (κατά της πυρκαγιάς μία „ένεση“ νερού:σιφόν)!Κάποιος Egnatius Rufus στην Ρώμη το 26 π.Χ, θέλοντας να κάνει πολιτική καριέρα αγόρασε σκλάβους οι οποίοι έσβηναν φωτιές! Ο λαός έμεινε τόσο ευχαριστημένος πού εθελοντικά τον πλήρωνε!Το έτος 64 ο Νέρων (!) νομοθέτησε αυστηρές προδιαγραφές κατά των πυρκαγιών και έκανε υποχρεωτική την τοποθέτηση πυροσβεστικών μέσων στην είσοδο κάθε κατοικίας. Κατά την εποχή του Καίσαρος Τραγιανού ο praefectus vigilum ( κάτι όπως ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος, πυροφυλάκων) είχε την προεδρία στις δίκες εμπρηστών...Το φυσικό περιβάλλον ήταν υψίστης σημασίας και η προστασία του απαραίτητη. Και στις μέρες μας;Το φυσικό περιβάλλονEίδαμε ζωντανά ρεπορτάζ από τόπους όπου θρηνήσαμε και αδικοχαμένες ανθρώπινες ζωές, εφιαλτικές καταστροφές και είναι πλέον καιρός να αναζητήσουμε τα αίτια, ανεξάρτητα από ποια κυβέρνηση είναι στην εξουσία. Ο μεγάλος καταστρεπτικός παράγων είναι η ασέβεια απέναντι στον άνθρωπο και την φύση, το περιβάλλον.
Η σχέση Φύση-Κοινωνία έχει χάσει πλέον την ισορροπία της και οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται. Οι πρόγονοι μας θεωρούσαν το περιβάλλον ιερό και κάθε ασέβεια κατά της φύσεως ήταν καταδικαστέα. Στο έργο Βάκχες του Ευριπίδη διαβάζουμε: ... η Θεά Δήμητρα που είναι η γη, μα αποκάλεσε την και με όποιο άλλο όνομα πιστεύεις. Με στέρεα τροφή αυτή ταΐζει τους θνητούς... Εδώ βλέπουμε πόσο αγάπη και εκτίμηση είχαν οι πρόγονοι μας στην φύση την οποία την έβλεπαν σαν ενσάρκωση της Αρμονίας και της Τελειότητας.Σήμερα στην χώρα μας μείωσαν σταδιακά την τις πιστώσεις για τα δάση σε 0.03 εκ. Ευρώ ανά Δασαρχείο, μετατρέποντας έτσι τα δάση σε πυριτιδαποθήκη. Ασφαλώς θα προσέξατε ότι υπεύθυνος για τα δάση και το περιβάλλον είναι ο Υπουργός Χωροταξίας και Δημοσίων έργων!(. Βέβαια δεν είναι έξυπνο αυτό, αλλά αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία...κυρίες και κύριοι καταλάβετε, το περιβάλλον κάηκε, όχι όμως και η νοημοσύνη μας!Η ΕΕ και πυροπαθείς Μεσογειακές ΧώρεςΗ ΕΕ εξέδωσε ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από τις φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά όλη την περιοχή και όχι μόνο κάθε χώρα ξεχωριστά. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των μεσογειακών χωρών (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ελλάδα) και όλων των πολιτικών παρατάξεων. Εκτός μίας, της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Ρουσόπουλος αναφερόμενος στο θέμα είπε ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της χώρας! Εάν η Κυβέρνηση το υπέγραψε μέχρι σήμερα θα χαρούμε πολύ να το γνωστοποιήσει. Μία τελευταία ερώτηση: Οι άλλες χώρες δεν έχουν Σύνταγμα; Ακούστηκε ότι στην Ελλάδα έχουμε σπουδαίους και περισπούδαστους καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου. Ας κάνουν κάτι. Με έργα, όχι μόνο με λόγια.
Ερωτήσεις στις οποίες καλούνται να απαντήσουν όλα τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων:Γιατί δεν γίνεται η επικύρωση των δασικών χαρτών με νόμο, αφού είναι έτοιμοι από το 1979;Γιατί δεν γίνεται σύνταξη και επικύρωση με Νόμο του δασικού κτηματολογίου;Γιατί δεν γίνεται σύνταξη και επικύρωση με Νόμο του εθνικού κτηματολογίου;Πότε θα γίνει καλύτερη η οργάνωση και ο εξοπλισμός της Δασικής Υπηρεσίας και Πυροσβεστικής;Γιατί δεν είναι υποχρεωτική η πυρασφάλιση ιδιοκτησίας όπως σε άλλες χώρες της ΕΕ;
Αρθρογραφία: Ι. Κακαράς Διδάκτωρ Δασολογίας, Καθηγητής ΤΕΙ http://www.the greatlie.com , „ΙΧΩΡ“ Π.Κοντογιάννης, http://www.imperium-romanum.com/ Bertelsmann-Enzyklopädie, http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=32&func=view&id=2758&catid=2