14 Μαρτίου 2009

Το ζοφερό μέλλον,αν η ανθρωπότητα δεν αντιδράσει!!!


-------------------------------------------------

http://olympia.gr/

Ο νόμος - εφιάλτης του Καναδά, προ των πυλών

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 14, 2009

Ο απώτατος σχεδιασμός υποδούλωσης που συντάχθηκε στον Καναδά χωρίς όμως (ακόμα) να εγκριθεί, εισάγεται έντεχνα στις ΗΠΑ.

Φανταστείτε μια ειδυλλιακή εικόνα: Το παιδί είναι άρρωστο και η μητέρα του φέρνει μια κούπα χαμομήλι μαζεμένο από τον κήπο. Ξάφνου, ακούγονται εκρήξεις και πάνοπλοι στρατιώτες εισέρχονται στο σπίτι συλαμβάνοντας τη μητέρα!

Ζοφερό μέλλον. Δείτε όμως το διωγμό των αγροτών, τον εξαναγκασμό χρήσης χημικών στις καλλιέργειες, τη μετάλλαξη των σπόρων και εξαφάνιση της κληρονομικής χλωρίδας. Την συγκέντρωση των σημείων παροχής τροφίμων (super market), τις δημιουργίες κολοσσών παραγωγής (monsanto, Knorr), την ερήμωση της υπαίθρου και αποξένωση των ανθρώπων από τη φύση. Αγνωσία του σημερινού αστού σε οποιαδήποτε μορφή παραγωγής τροφής τον καθιστά έρμαιο στην εξουσία του τροφίμου. Ανίκανο να αντιδράσει.

Μάθετε τα παιδιά σας τα βασικά της καλλιέργειας. Φτιάξτε ένα μποστάνι κάπου, σε ένα προσβάσιμο χωριό. Θα σας κοστίσει λιγότερο από μια βραδιά στα μπουζούκια. Η μόνη αντίσταση είναι η αποκέντρωση και η δημιουργία μικρών, οικογενειακών εστιών διατροφής. Ξεκινήστε σήμερα!

Η αστυνομία τροφίμων στις ΗΠΑ, ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική-Ο νόμος HR 875

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να σκλαβώσει με κάθε μέσο την

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου