12 Οκτωβρίου 2009

Μπακογιάννη για αρχηγός της Ν.Δ.Η καλλίτερη λύση!Μόνο αυτή μπορεί να τη διαλύσει!


Αυτός...ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ

διέλυσε την Ένωση Κέντρου,πριν 44 χρόνια!



















Η κόρη του ΑΠΟΣΤΑΤΗ που θέλει να γίνει αρχηγός ή πρόεδρος της Νέας Δούλας,είναι η καλλίτερη λύση!

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!!!



Ο Καραμανλής είναι ακόμα Πρωθυπουργός!Αυτό λέει η πρεσβεία μας στο Πακιστάν!

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πακιστάν.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δηλώσεις ΥΠΕΞ κας Ντόρας Μπακογιάννη μετά την υιοθέτηση των Συμπερασμάτων από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια προς τους Απόδημους Έλληνες με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου

ΜΗΝΥΜΑ Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Ανακοίνωση

http://www.grembpak.mfa.gr/greek_info.htm

----------------

Από τις 04/10/2009 εμείς οι Έλληνες ψηφίσαμε!Η πλειοψηφία των Ελλήνων ψήφισε και ανέδειξε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!

Σήμερα,12/10/2009 η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Πακιστάν,έχει αυτή την εμφάνιση...!!!

Αλλά θα μας πείτε,εδώ ήταν ανύπαρκτη ολόκληρη η κυβέρνηση,περιμέναμε να λειτουργούν οι Πρεσβείες;

Αλήθεια ποιό Υπουργείο ήταν και είναι υπεύθυνο για τις Πρεσβείες;

Το ΥΠ.ΕΞ.

Ποιά ήταν...υπουργός εξωτερικών; Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΑ!

Παρεπιπτόντως αυτή η υπουργός υπήρχε;Και θέλει να γίνει και αρχηγός στη Νέα Δούλα!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!

Λερούνης.Δραματική έκκληση προς την κυβέρνηση του Πακιστάν,μέσα από τη φυλακή του!Επιτέλους τι θα κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση;

Η χειρόγραφη επιστολή του Αθανάσιου Λερούνη

Κραυγή αγωνίας μέσα από το κελί από τον Αθ. Λερούνη

Δραματική έκκληση προς την κυβέρνηση του Πακιστάν, να καταβάλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του και να επιστρέψει ασφαλής στην Ελλάδα, απευθύνει, με χειρόγραφη επιστολή του, ο Ελληνας εθελοντής στις κοιλάδες των Καλάς, Αθανάσιος Λερούνης, ο οποίος απήχθη, στις 8 Σεπτεμβρίου, από κουκουλοφόρους Ταλιμπάν, ύστερα από επίθεση στο σπίτι όπου διέμενε, στο χωριό Μπρουν.

Στην επιστολή του, που είναι γραμμένη στις 2 Οκτωβρίου, στην αγγλική γλώσσα και φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή του, αναφέρει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και ζητά να γίνουν δεκτοί οι όροι που θέτουν οι απαγωγείς για την απελευθέρωσή του, δηλαδή η καταβολή λύτρων 20.000 δολαρίων και η απελευθέρωση τριών ηγετικών στελεχών των Ταλιμπάν από τις πακιστανικές αρχές.

«Εάν τα παραπάνω αιτήματα δεν υλοποιηθούν, με ενημέρωσε (ο διοικητής των Ταλιμπάν) ότι θα έχω μεγάλα προβλήματα και ότι η ζωή μου θα τεθεί σε κίνδυνο», γράφει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Chitral Times", η αντιπροσωπεία με εξέχοντες μουσουλμάνους τοπικούς ηγέτες της κοιλάδας Μπουμπουρέτ, που είχε μεταβεί για δεύτερη φορά στο Νουριστάν, προκειμένου να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση του Αθανάσιου Λερούνη με τους Ταλιμπάν, γύρισε με «άδεια χέρια».

Ωστόσο, μετέφερε τρία γράμματα του Έλληνα εθελοντή: ένα προς την πακιστανική κυβέρνηση, ένα προς τον Έλληνα πρεσβευτή στο Πακιστάν κι ένα προς τη μη κυβερνητική οργάνωση «Έλληνες Εθελοντές», με την οποία συνεργαζόταν ο Λερούνης, έως την απαγωγή του.

Η αποστολή είχε αναχωρήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά δεν κατάφερε να συναντήσει τελικά τους διοικητές των Ταλιμπάν, καθώς δεν βρισκόταν στην περιοχή Νουριστάν (του Αφγανιστάν), όπου κρατείται όμηρος ο Έλληνας εθελοντής. Ωστόσο, αναμένεται να επιχειρήσει να επισκεφτεί την περιοχή για τρίτη φορά, προκειμένου να επιδιώξει νέα συνάντηση με τους απαγωγείς, αλλά παραμένει άγνωστο το πότε.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, στις επιστολές του προς την οργάνωση των «Ελλήνων Εθελοντών» και προς την ελληνική πρεσβεία, ο Αθανάσιος Λερούνης, αναφέρει ότι είναι καλά στην υγεία του (σ.σ. τουλάχιστον έως την ημέρα που έγραψε το γράμμα) και ότι παραμένει με τους Ταλιμπάν, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τους όρους που θέτουν για την απελευθέρωσή του.

«Εργάστηκα ως εθελοντής στις κοιλάδες των Καλάς της περιοχής του Τσιτράλ, από το 1995, συμμετέχοντας σε εργασίες προς όφελος φτωχών Πακιστανών πολιτών, όπως κατασκευές σχολείων, συστημάτων ύδρευσης, κέντρων υποστήριξης μητέρων κ.α.» γράφει ο Αθανάσιος Λερούνης στην επιστολή του και συμπληρώνει ότι η πρεσβεία του Πακιστάν στην Ελλάδα είναι καλά ενημερωμένη για τις δραστηριότητες της οργάνωσης των «Ελλήνων Εθελοντών» στο Πακιστάν.

Kαι Βέλγοι επιστήμονες προσπαθούν να ακούσουν φωνές από αγγείο 6.500 ετών!!Επιστημονικά απεδεδειγμένη η όλη θεωρία.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον!Έχουν να "τρελλαθούν" πολλοί,αν πράγματι καταφέρουν και ακούσουν τα αγγεία και όχι μόνο!


Πηγή...