17 Ιουνίου 2011

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.


Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή

 
από symmaxiaellada
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.
Σε δημοψήφισμα με κάλπες στην πλατεία Συντάγματος, με έναρξη την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί, καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τόσο του Λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ανοιχτή σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα αλλά και σε όλον τον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διεύρυνση της αντιμνημονιακής, αντινεοταξίτικης συμπαράταξης όλων των Ελλήνων πολιτών, προχωρά στην πρόταση αυτή, με στόχο την κλιμάκωση της δράσης των εξεγερμένων Ελλήνων, που κατακλύζουν καθημερινά την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τις πλατείες των ελληνικών πόλεων.

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Δεδομένου ότι, η κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:
-       Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.
-       Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.
-       Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος.
-       Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.
-       Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων,
κρίνεται ως εντελώς αναγκαία, η προσφυγή του ελληνικού Λαού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος υποχρεούται βάσει του θεσμικού του ρόλου, να ζητήσει την διάλυση της σημερινής Βουλής. Με παράλληλη διενέργεια Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης όλου του ελληνικού Λαού στη Βουλή, όπου ο Λαός θα συναποφασίσει για την αλλαγή του Συντάγματος και το μέλλον της Δημοκρατίας μας.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες:
-       Να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το δημοψήφισμα της Κυριακής, 26ηςΙουνίου στο Σύνταγμα.
-       Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνουν προσπάθεια καταστροφής ή κλοπής ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας, χρήση βίας προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά σε περιπτώσεις ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.
-       Να μην προβάλλονται οργανώσεις ή σύμβολα που εκφράζουν τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές μας ιδιαιτερότητες ή διαφορές, παρά μόνον όσα προβάλουν την ανάγκη ενότητας του Πατριωτικού-Δημοκρατικού χώρου, της συντριπτικής δηλαδή πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.
-       Οφείλουμε να δίνουμε έμφαση στα συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η ελληνική σημαία, κοινό σύμβολο όλων των Ελλήνων, σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, είναι το διαχρονικό εκείνο σύμβολο, που συνενώνει όλους τους Έλληνες και συμπυκνώνει το αληθινό πνεύμα των κινητοποιήσεων.
-       Να ενισχύσουν σε κάθε περίπτωση την κεντρική λογική που υπάρχει από την αρχή των κινητοποιήσεων, πως η περιφρούρηση της Πλατείας Συντάγματος και των πλατειών των ελληνικών Πόλεων, είναι υπόθεση όλων μας.
-       Να προωθήσουν σε όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, Τύπο και Διαδίκτυο μπορούν, την διενέργεια του δημοψηφίσματος.
-       Να ενισχύσουν την Περιφρούρηση με εθελοντική παρουσία.
-       Να δηλώσουν ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών του Δημοψηφίσματος.
-       Να έλθουν σε επικοινωνία με την Επιτροπή Περιφρούρησης της Πλατείας Συντάγματος την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στη Νίκης 33.
Παράλληλα, καλούνται όλες οι Πατριωτικές Οργανώσεις, τα Κινήματα και οι Επιτροπές Περιφρούρησης  των αντιμνημονιακών αντινεοταξίτικων κινητοποιήσεων των ελληνικών Πόλεων, να έλθουν σε επαφή με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, symmaxiaellada@gmail.com έτσι ώστε να συγκροτηθεί Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Κινητοποιήσεων, πάντα φυσικά ανοιχτό σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Πού οφείλονται οι παλινωδίες του ΓΑΠ (Γκάπ-γκούπ)...



Ένα καθεστώς που αποσυντίθεται και καταρρέει, σαν σκουληκιασμένος καρπός, δίχως να υπάρχει εναλλακτική πολιτική λύση ανατροπής του, γεννάει πλήθος νοσηρών παθολογικών καταστάσεων και κύματα αφόρητων πνιγηρών αναθυμιάσεων.
Όλα αυτά τα δηλητηριώδη νοσήματα παίρνουν πρωτοφανείς και καταιγιστικές διαστάσεις αν στην κυβερνητική κορυφή του καθεστώτος βρίσκεται ένα ατόφιο ανδρείκελο, όπως ο ΓΑΠ.
Ο ΓΑΠ έχει «σπάσει το κοντέρ», έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ της ψευτιάς, του δωσιλογισμού, της πολιτικής ασημαντότητας και του κακόγουστου θεατρινισμού.
Είναι ένας πρωθυπουργός ανδρείκελο χωρίς ιστορικό προηγούμενο…
Το άκρον άωτον αυτής της ιστορικής «μοναδικότητας» είναι η σημερινή του συμπεριφορά, ανέκδοτο της υφηλίου: Να δηλώνει παραίτηση από τη θέση του Πρωθυπουργού για χάρη της «συναίνεσης» και μετά από κάποιες ώρες να επανέρχεται ως Πρωθυπουργός: Αυτοαναιρείται ο ίδιος ως Πρωθυπουργός και λίγες ώρες μετά αναιρεί την αυτοαναίρεσή του!!!!
Πρωτάκουστη ιστορική «πρωτοτυπία»…
Όσο αλλόκοτα, όμως, αστεία και σκανδαλωδώς παράδοξα και παράλογα είναι κάποια πράγματα, έχουν βαθύτερα πολιτικά «ελατήρια» και δεν οφείλονται σε ψυχολογικές ανωμαλίες.
Το ανέκδοτο αυτό του ΓΑΠ, το κορυφαίο και μοναδικό στην παγκόσμια πολιτική ιστορία, έχει βαθύτερες «ρίζες» πολιτικής ερμηνείας.
Πρώτα και κύρια δείχνει την «ασυμφωνία» μεταξύ των «νταβάδων» (διεθνών, Ευρωπαϊκών και εγχώριων): Τον άγριο πόλεμο μεταξύ τους σχετικά με το ποιος θα λεηλατήσει περισσότερο τον ελληνικό λαό, και θα αποκομίσει τα μεγαλύτερα υπερκέρδη από την πώληση της Ελλάδας.
Όταν υπάρχει μια οξύτατη οικονομική κρίση οι πολυεδρικοί «νταβάδες» μαλώνουν άγρια μεταξύ τους στο μοίρασμα των κερδών και στη σμίκρυνση των «ζημιών»…
Ο πόλεμος αυτός γίνεται ανεξέλεγκτος όταν Δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική και οργανωτική λύση ανατροπής τους, όταν δηλαδή δεν κινδυνεύουν από καμία επαναστατική πολιτική δύναμη..
Ο σφοδρός αυτός ανταγωνιστικός πόλεμος αντανακλάται και στο πολιτικό οικοδόμημα, στο σάπιο καθεστώς τους.
Γύρω από αυτό το σάπιο καθεστώς που έχει προκαλέσει την οργή και την αηδία του ελληνικού λαού και το οποίον όλοι οι «νταβάδες», θέλουν να αναπαλαιώσουν και να μακιγιάρουν με νέα χρώματα και «άφθαρτα» πρόσωπα, έχουν προκύψει μεγάλες διαφωνίες στο ποιος θα έχει πιο προνομιακή και «ηγετική» θέση στις «πρωτοβουλίες».
Εδώ γίνεται χαμός!
Όλα τα πολιτικά κόμματα είναι σταθερά πιασμένα στα αγκίστρια των ποικίλων και πολύχρωμων «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι η πλέον διαπλεκόμενη με τα κέντρα εξουσίας και τις «μαφίες» του χρήματος.
Η λύση να αυτό-αναιρεθεί ο πρωθυπουργός και να αναζητήσει και το τυπικό (το ουσιαστικό υπάρχει) της συναίνεσης με την αξιωματική αντιπολίτευση και με άλλες δορυφορικές δυνάμεις υπαγορεύτηκε και επιβλήθηκε από κάποια οικονομικά κέντρα, προφανώς διεθνή και ευρωπαϊκά.
Κάποια άλλα, όμως, κέντρα εξουσίας, ιδιαίτερα οι Έλληνες «νταβάδες» δεν συμφωνούν με μια τέτοια λύση.
Θέλουν κι αυτά τα κέντρα συναινετικό σχήμα έκτακτης ανάγκης και «εθνικής σωτηρίας» με άλλους, όμως, πολιτικούς όρους: ίσως πιο έξυπνους πολιτικά και αποτελεσματικούς, αλλά να προπαντός να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «ανατροπή» του πολιτικού σκηνικού…
Αιφνιδιάστηκαν, λοιπόν, οι «νταβάδες» αυτοί από το «πραξικόπημα» των άλλων «νταβάδων» που πήγαινε να προχωρήσει με τον ΓΑΠ και το Σαμαρά…
Αυτό φάνηκε καθαρά στο Μεγάλο κανάλι των Ελλήνων «νταβάδων», το mega: Για «προσωπική» και «παράλογη» πρωτοβουλία του Γιωργάκη μιλούσαν, για «πρωτοβουλία» που δεν γνώριζαν οι υπουργοί και οι στενότατοι συνεργάτες του: Μάλιστα προεξοφλούσαν, μετά βεβαιότητας την αποτυχία της. Ακόμα έλεγαν ότι ούτε καν θα εκδηλωθεί στο διάγγελμα…
Το Κανάλι των Ελλήνων «νταβάδων» Δικαιώθηκε: Ο ΓΑΠ έβαλε την ουρά στα σκέλια και …Επέστρεψε στην Πρωθυπουργία…
Δεν φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος των επεισοδίων του σήριαλ της «εθνικής σωτηρίας» μας. Έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια κακόγουστα και πιο εμετικά από τα τηλεοπτικά σήριαλ, να παρακολουθήσουμε Από όλους τους πολιτικούς ταχυδακτυλουργούς και αυτούς των «αριστερών» κλόουν που ανάγουν το όλο πρόβλημα στην προσφυγή στις κάλπες για να αυξήσουν τις κοινοβουλευτικές τους εδρούλες…
Μάλλον τώρα γίνεται μονόδρομος το εκλογικό πανηγύρι, εκτός και αν ακόμα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι «άσσοι» στα χέρια των μηχανισμών τρομοκρατίας και προβοκάτσιας: Μην ξεχνάμε ότι CIA έχει «προβλέψει» αιματοχυσίες…
Αυτά, βεβαίως τα συνεχή ρεζιλίκια των πολιτικών αγυρτών (κυβερνητικών και μη) είναι χρήσιμα: Ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί όλο και πιο πολύ το θέατρο των πολιτικών καραγκιόζηδων και θα αρχίσει να διακρίνει και αυτούς που βρίσκονται πίσω από το μπερντέ: Τους «νταβάδες» και τα «νέα» κατασκευάσματά τους που το παίζουν και «αγανακτισμένοι». Ποιοι, οι «νταβάδες» και οι «πόρνες» τους;
Θύμιος Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27385#27385

DEBTOCRACY...(ντοκυμαντέρ)

Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να χτίσουν νέα παγκόσμια τάξη!

Στην τελική ευθεία η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από την ΣΙΝ-ΣΙΩΝ

Η Ρωσία και η Κίνα μπορεί να χτίσει νέα παγκόσμια τάξη - πολιτικός επιστήμονας

As the leaders of two of the world's biggest and fastest-growing emerging economies meet in Moscow, political analysts predict the strategic co-operation between the two nations could shift the balance of power in the world.