05 Σεπτεμβρίου 2008

Ο...χαιδεμένος κι ο...κλέφτης που κυκλοφορεί τη νύκτα!

Μη...χαιδεύεις το μάτι Γιώργο!!!Αφού είσαι ολόκληρος....χαιδεμένος!!!!!!Η...hai..δεμένος με τη Ναυ..αρχίδα της Νέας Δούλας και μάλλον το σκαφάκι σου θα γίνει μπουρλότο κι έτσι θα βυθιστείτε αύτανδροι!!! Γιώργηδες,Κωστάκηδες και λοιποί φωστήρες,τα μεταξωτά...βρακιά θέλουν και μεταξωτούς...κώλους!!!Πάει,δεν σας ξεπλένει ούτε ο...Αλφειός!!!!!

_____________________________________________________________
http://kourdistoportocali.blogspot.com/
-Ακου Γιώργο...



(σημείωση> με μια μυστική πτήση -θρίλερ σαν κι αυτές του Μπούς στο Ιράκ, ο Καραμανλής απο χθές βράδι στη Θεσσαλονίκη!)









απο τον Βασίλη Μπόνιο

Αθόρυβα-όσο πατάει η γάτα- έφτασε μέσα στα σκοτάδια ο Ελληνας πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ. Ενα ταξίδι -θρίλερ σαν κι αυτά του Τζόρτζ Μπούς στο φλεγόμενο Ιράκ! Ηδη ρεπόρτερς εφημερίδων και καναλιών αναζητούν λεπτομέρειες για την πρωθυπουργική πτήση-μυστήριο!
Ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι θα έφτανε στο σημείο να επισκέπτεται σχεδόν καμουφλαρισμένος-under cover- τη συμπρωτεύουσα. Εδώ όπου ανδρώθηκε πολιτικά και συναισθηματικά κόβοντας βόλτες με τη γλυκιά Νατάσσα στη προκυμαία.
Κι αυτό παρότι οι καλοπληρωμένοι γκαλλοπατζήδες, εξακολουθούν να τον επιβάλλουν ως "καταλληλότερο" για να κυβερνάει τη χώρα.
Είχε προηγηθεί μια νύχτα γεμάτη μελαγχολία και Βουλγαράκη, με διαλλείματα αισθαντικής Μάρας Ζαχαρέα.

Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας σε συνδυασμό με την μυστηριακή φιλοσοφία των Σαολίν, ανάμεσα στους οποίους μεγάλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης έζησαν την Πέμπτη το βράδι οι τηλεθεατές την ώρα που τα Βόρεια Προάστεια, βούρκωναν για τις κακουχίες του.
Πως να εξηγήσεις διαφορετικά πως ένας άνθρωπος βρισκόταν ταυτόχρονα σε μισή ντουζίνα χαζοκάναλα-την ίδια στιγμή σε διαφορετικά σημεία της πόλης- και απαντούσε σε ερωτήσεις καμια δεκαριά τηλεδημοσιογράφων. Μια γηραιά κυρία απο τη Φιλοθέη, τηλεφώνησε έντρομη στον γιατρό της, φοβούμενη οτι της ανέβηκε η πίεση κι έβλεπε παντού Βουλγαράκη.
Κάποιοι συμπολίτες μας θεώρησαν οτι επεβλήθη δικτατορία στη χώρα απο τους σκαφάτους κι οτι ο Γιώργος εξήγγειλε το διάγγελμα της νέα διακυβέρνησης.

Πέρα απο τη πλάκα αγαπητέ Γεώργιε, πιστεύω οτι με την διακαναλική παρουσία σου δεν διέπραξες κάποιο έγκλημα. Εκανες όμως κάτι πολύ χειρότερο-έκανες λάθος.
Δεν είχες κανένα λόγο να δώσεις δικαίωμα στους κλόουν της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας να σε ανακρίνουν. Θα ήτο προτιμότερο ν απαντήσεις μέσα στο Κοινοβούλιο-τιμώντας το-στον Μιχ. Καρχιμάκη και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτό απαιτεί η σωστή λειτουργία της Δημοκρατίας μας.
Δεν είναι δυνατόν να υποκύπτεις στους εκβιασμούς των χαζοκάναλων και να στήνεσαι με τις ώρες απέναντι απο τις κάμερες απαγγέλωντας το ίδιο ποίημα. Απο μόνη της η εικόνα σε καταβαράθρωσε. Δεν χρειαζόταν να υπάρχει ήχος στις τηλεοράσεις. Ο καθείς σκεφτόταν οτι για να έχει ανάγκη ο υπουργός να στήνεται στα έδρανα του κάθε καναλιού, η φωλιά του είναι λερωμένη. Τραγική εικόνα, πίστεψέ με.
Το ότι δεν βούρκωσες, όπως ο εξάδελφος Μισέλ μπρος στις κάμερες, έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία σας. Εσυ είσαι του λιμανιού και του σαλονιού, ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται και τα σχετικά, ενω ο εξάδελφος Μισέλ είναι ιδανική παρέα για το tea time νεαρών κυριών που ζητούν ένα ζευγάρι ρομαντικούς ώμους ν ακουμπήσουν, ν αφεθούν.

Εδω που φθάσαν τα πράγματα αγαπητέ Γεώργιε, σκέψου μήπως θα ήταν καλύτερα να τα βροντήξεις και ν απολαύσεις τις χαρές της ζωής δίχως να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.
Είσαι νέος, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να ξεκινήσεις ένα καινούριο επάγγελμα. Να χτίσεις ένα ξενοδοχείο στη Κρήτη, τη Πάρο η τη Σαντορίνη για παράδειγμα. Ν ασχοληθείς μ ότι τραβάει η ψυχή σου πέρα απο τη πολιτική.
Δεν είστε όλοι φτιαγμένοι γι αυτό το σπόρ.
Αλήθεια τι νόημα έχει να καταφέρεις ακόμη και πρωθυπουργός να γίνεις, άμα βρεθείς στη θέση του Καραμανλή; Πες μου οτι ζηλεύεις την ιλιγγιώδη απομύθοποίηση του Αρχηγού σου και πρωθυπουργού.
Η πολιτική απαιτεί πυγμή, όραμα αλλά και θυσίες.
Οι πολίτες έχουμε αηδιάσει με τους νάνους της πολιτικής όπως επίσης και με τ αρπάχτικά της. Δεν μας ενδιαφέρει αν κλέβουν και σ άλλες χώρες, αν παίρνουν κι αλλού μίζες, αν ξεσπούν παντού σκάνδαλα.
Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε μιμητές του κακού, του σάπιου. Δεν έχουμε ανάγκη απο πολιτικούς -αχυρανθρώπους του κάθε Χριστοφοράκου και παει λέγοντας. Δεν έχουμε ανάγκη πολιτικούς-πεκινουά συγκεκριμένων συμφερόντων. Ο τόπος χρειάζεται ηγέτες οι οποίοι να εμπνέουν, μα πάνω απ όλα να φιλοδοξούν ν αφήσουν το σημάδι τους στην Ιστορία, για τη προσφορά τους στη πατρίδα κι όχι για την ξεφτίλα τους.
Εσυ για παράδειγμα, έβαλες φέτος το καλοκαίρι την οικογένειά σου στο σκάφος και ταξίδεψες στο Ιόνιο. Αυτό πέρα απο τη διασκέδαση του ταξιδιού, ήταν και μια πράξη ευθύνης. Θα μπορούσε στη θάλασσα να προκύψει οτιδήποτε-άρα ήσουν έτοιμος να το αντιμετωπίσεις.
Αυτό συμβαίνει και με τη διακυβέρνηση μιας χώρας και ειδικά της Ελλάδας, μια κι εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε.
Η πατρίδα μας έχει ανάγκη απο έναν ηγέτη, ο οποίος δεν θα είναι έρμαιο εμπόρων όπλων, εταιρειών σαν τη Ζίμενς, τσιράκι των αμερικανών, των ρώσων η των κινέζων. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη απο έναν ηγέτη ο οποίος να μπορεί να επιβληθεί στους υπουργούς του, αφου πρώτα επιλέξει του πλέον κατάλληλους για την κάθε δουλειά κι οχι τους πιο λιγούρηδες.
Η πατρίδα μας έχει ανάγκη απο ηγέτες που να γνωρίζουν Ιστορία και να μπορούν να την υπερασπισθούν. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη απο ηγέτες που δεν είναι έρμαια των προσωπικών τους παθών.
Αν πιστεύεις οτι μπορείς να φέρεις σε πέρας ένα τέτοιο φορτίο μείνε στη θέση σου και αποδειξέ το- πρώτα στον εαυτό σου. Διαφορετικά μη χάνεις στιγμή-που λέει και η διαφήμιση.
Σήκω φύγε και ζήσε τη ζωή σου, δίχως να δίνεις λογαριασμό στη κάθε λινάτσα.
Διάλεξε...

Σημείωση: Ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε την απάντηση-σχόλιο σου, στην ανάρτησή μας...

Η Λαίλαπα της...σάπιας "Κεντροδεξιάς" των ρουφιάνων,των δοσιλόγων και των προδοτών!!!

Η Ελλάδα στα χιλιάδες χρόνια Ιστορίας της,έχει γράψει χρυσές σελίδες ανδρείας σε πολεμικές αναμετρήσεις,όταν είχε ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,αλλά έχει περάσει και τα πάνδεινα σε περιόδους που ατύχησε να βρίσκεται υπό κατοχή και να κυβερνείται από δοσίλογους προδότες!!! Οι συνεχείς και ηλίθιοι αλληλοσπαραγμοί μεταξύ των πόλεων-κρατών την έφτασαν σε τέτοια κατάντια που οι Ρωμαίοι ουσιαστικά την κατέλαβαν σχεδόν αναίμακτα!!Από τότε άρχισε ο κατατρεγμός και το ξεπουντούλωμα των ΕΘΝΙΚΩΝ,δηλ.,των Ελλήνων με κάθε τρόπο.Ειδικά από τότε που οι "χριστιανοί"κατάφεραν να επιβληθούν στη Νέα Ρώμη(μέχρι σήμερα Πατριάρχης Νέας Ρώμης αποκαλείται),με διατάγματα,με κώδικες,με έδικτα και με όλα τα μέσα,το κυνηγητό κάθε ΕΛΛΗΝΑ θερούνταν "Θεάρεστο" έργο το οποίο επιδοτείτο με θέσεις στον κρατικό μηχανισμό,αλλά και με κατασχέσεις των περιουσιών και απόδοσή τους ως νικητήρια λάφυρα στους μαυροφορεμένους αργόσχολους-έγκλειστους στα "μοναστήρια"!!!!!
Ξεθεμελίωσαν,έκαψαν,έσφαξαν,βίασαν,έκλεψαν,καταπάτησαν,κρέμασαν,
αποκεφάλισαν,σταύρωσαν,δίωσαν
,παιδομάζεψαν,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ,
μέχρι του σημείου τεράστιες περιοχές της Ελλάδας να ερημώσουν!!!!!!!!!!!
(Σε παλαιότερη ανάρτηση διαβάστε τα "διατάγματα" των Νεορωμαίων εναντίον των ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,αλλά και τι έλεγαν στάζοντας δηλητήριο οι "χριστιανοί")!
Αυτό το κακό καρκίνωμα,αυτή η μαυρίλα,αυτή η λαίλαπα,αυτά τα βδελυρά υπάνθρωπα υποκείμενα,από τότε έχοντας συγκεντρώσει όλο τον πλούτο της Ελλάδας,έχοντας κατακλέψει τα πάντα συνεχίζουν να κατέχουν ολόκληρη την σκλαβωμένη Ελλάδα συνεργαζόμενοι με τους Νεορωμαίους κατακτητές,μετά με τους Μογγόλους,φτάνοντας στο σημείο να ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ τους ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ του '21 ως πλανεμένους από αντίχριστες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ,αργότερα με τους Γερμανούς(είναι γνωστή η επιστολή των καλογέρων του Άθω προς τον Χίτλερ,με την οποία του πρόσφεραν τη συνεργασία τους)!!!!!!!
Ως κατακτητές και αφού θεωρούν τον μηχανισμό τους και τις εταιρίες τους ως "ιδιοκτήτες" και αφεντικά πάνω στο κουφάρι της Ελλάδας αλωνίζουν ανεβάζοντας και κατεβάζοντας κυβερνήσεις και τοποθετούν "δικά τους πνευματικά παιδιά" σε όλο τον κρατικό μηχανισμό,έτσι ώστε να ρυθμίζουν τις υποθέσεις τους γρήγορα και εύκολα,χρησιμοποιώντας μάλιστα κατά κόρον την τεχνολογία(τηλεόραση,ράδιο,διαδίκτυο,δορυφόρους και άλλα μέσα ώστε να έχουν άμεση επαφή με τον....Μαμμωνά θεό τους)!!!!!!
Αλλά τέτοια λαίλαπα,τέτοια αφαίμαξη,τόσο ξεδιάντροπη χρήση όλων των ρουφιάνων,των προδοτών της καλώς εννοούμενης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,των δοσιλόγων του ΟΡΚΟΥ που υποτίθεται έδωσαν προς υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού,δεν έχει ξαναγίνει!!!!!Και δεν έχει ξαναγίνει,τουλάχιστον από τότε που υπήρχε κάποια υποτιθέμενη "αντίσταση" στα σχέδιά τους να υφαρπάξουν και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ,όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας ΕΛΛΗΝΕΣ,αντισταθείτε με κάθε τρόπο!!!
Έλληνες Βουλευτές,όσοι θεωρείτε ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ και έχετε τσίπα,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!!
Κύριοι της Νέας Δούλας,όσοι θεωρείτε ή νομίζετε ότι είστε Έλληνες,ότι σας έχει γεννήσει Ελληνίδα Μάνα,ότι στις φλέβες σας τρέχει αίμα του Ελληνικού Έθνους,ότι δεν είστε σκλάβοι ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!

Ωιμέ!!!ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!!!!!!!!!!!!