04 Νοεμβρίου 2008

Μαγνητικές πύλες που ανοιγοκλείνουν συνδέουν τη Γη με τον Ήλιο.

ΥΜΝΟΣ ΟΡΦΕΩΣ προς τον ΗΛΙΟΝ


Κλύθι μάκαρ,πανδερκές έχων αιώνιον όμμα,
Τιτάν χρυσαυγής,υπερίων,ουράνιον φως,
αυτοφυής,ακάμας,ζώων ηδεία πρόσοψι'
δεξιέ μεν γενέτωρ ηούς,ευώνυμε νυκτός'
κράσιν έχων ωρών,τετραβάμοσι ποσσί χορεύων,
εύδρομε,ροιζήτωρ,πυρόεις,φαιδρωπέ,διφρευτά,
ρόμβου απειρεσίου δινεύμασιν οίμον ελαύνων'

ευσεβέσιν καθοδηγέ καλών,ζαμενής ασεβούσιν,
χρησολύρη,κόσμου τον εναρμόνιον δρόμον έλκων'
έργων σημάντωρ αγαθών,ωροτρόφε κούρε,
κοσμοκράτωρ,συρικτά,πυρίδρομε,κυκλοέλικτε,
φωσφόρος,αιολόδεικτα,φερέσβιε,
κάρπιμε,Παιάν'
α'ι'θαλής,αμίαντε,χρόνου πάτερ,
αθάνατε Ζεύ,
εύδιε,πασιφαής,κόσμου το περίδρομον όμμα,
σβεννύμενον λάμπον τε καλαίς ακτίσι φαειναίς'
δείκτα δικαιοσύνης,φιλονάματε,δέσποτα κόσμου
πιστοφύλαξ,αιεί πανυπέρτατε,πάσιν αρωγέ'
όμμα δικαιοσύνης,ζωής φως'
ώ ελάσιππε,
μάστιγι λιγυρή τετράορον άρμα διώκων,
κλύθι λόγων,ηδύν δε βίον
μύστησι πρόφαινε.




Αυτά πολλές χιλιάδες χρόνια πριν!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα ενεργοποιείται ξανά ο ΘΥΜΟΣ ΑΔΗΝ των Ελλήνων!!!!!!!!!
Και επειδή αν τα...ξαναπούν Έλληνες,θα κατηγορηθούν ως...ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ο θεός ΖΕΥΣ ΗΛΙΟΣ,επιβάλλει στους...ξένους να τα πουν!!!!!!!!!
Ο ΦΑΕΣΦΟΡΟΣ ,ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΖΕΥΣ ΗΛΙΟΣ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!
ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΒΗΝΕΙ!!!!!!
ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ.

Πλάτων Πισατίδης
______________________________________________________________
http://pyrisporos.blogspot.com/

Μαγνητικές πύλες που ανοιγοκλείνουν συνδέουν τη Γη με τον Ήλιο.



Κάθε οκτώ λεπτά, ένα φαινόμενο το οποίο οι περισσότεροι επιστήμονες δεν πίστευαν ότι συμβαίνει εκτυλίσσεται βίαια ψηλά στον ουρανό. Μια μαγνητική πύλη μήκους 150 εκατομμυρίων χιλιομέτρων ανοίγει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη και αφήνει να περάσουν τόνοι ηλιακών σωματιδίων υψηλής ενέργειας.


Το φαινόμενο ονομάζεται 'συμβάν μεταβίβασης μαγνητικής ροής' (Flux Transfer Event - FTE), εξηγεί ο φυσικός Ντέιβιντ Σίμπεκ του Κέντρου Διαστημικής Πτήσης Goddard της NASA. «Πριν από δέκα χρόνια ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει, τώρα όμως τα πειστήρια είναι αδιάσειστα» δηλώνει.
Η ομάδα του Σίμπεκ ανέφερε την Κυριακή σε συνέδριο φυσικής πλάσματος στην Αλαμπάμα ότι τα FTE όχι μόνο συμβαίνουν αλλά είναι και δύο φορές συχνότερα από ό,τι υποψιάζονταν οι αστροφυσικοί.

Οι επιστήμονες γνώριζαν εδώ και καιρό ότι η Γη και ο Ήλιος πρέπει να συνδέονται με κάποιον τρόπο. Η μαγνητόσφαιρα της Γης (η μαγνητική 'φούσκα' που περιβάλλει τον πλανήτη μας) είναι γεμάτη με σωματίδια του ηλιακού ανέμου τα οποία διαπερνούν τις μαγνητικές «ασπίδες» της Γης. Εισέρχονται ακολουθώντας τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου, οι οποίες μπορούν να ανιχνευθούν από την επιφάνεια του πλανήτη μας μέχρι πίσω στην ατμόσφαιρα του ήλιου.

Οι επιστήμονες πίστευαν ότι η σύνδεση Γης-Ήλιου ήταν μόνιμη, αλλά τώρα πια, σύμφωνα με τον Σίμπεκ, γίνεται αντιληπτό ότι η αλληλεπίδραση συχνά είναι σύντομη και πολύ δυναμική.

Ποιος όμως είναι ο μηχανισμός των FTE; Η πλευρά της Γης που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένη στον ήλιο πιέζει το μαγνητικό της πεδίο πάνω στο μαγνητικό πεδίο του άστρου. Κάθε οκτώ περίπου λεπτά, τα δύο πεδία για λίγο χρόνο συγχωνεύονται ή «επανασυνδέονται», σχηματίζοντας ένα είδος πύλης μέσω της οποίας είναι δυνατή η ροή των σωματιδίων.
Η πύλη έχει τη μορφή ενός νοητού κύλινδρου με πλάτος περίπου όσο η Γη.

Τα τέσσερα διαστημικά σκάφη Cluster του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και τα πέντε σκάφη Themis της NASA έχουν πετάξει μέσα και γύρω από αυτούς τους κυλίνδρους, μετρώντας τις διαστάσεις τους και ανιχνεύοντας τη ροή των σωματιδίων που κυλάνε στο εσωτερικό τους.
Σύμφωνα με τις έρευνες, οι κυλινδρικές μαγνητικές πύλες τείνουν να σχηματίζονται πάνω από τον ισημερινό της Γης και μετά να μετακινούνται προς τους πόλους (στο Βόρειο Πόλο το Δεκέμβριο και στο Νότιο τον Ιούλιο).
ΠΗΓΗ: in.gr


Y.Γ. Οι "Ολυμπιάδες Ώρες" τών Αρχαίων, που "φρουρούν" τις "Πύλες τού Ηλίου" ή "Πύλες των Λεόντων", επιβεβαιώνονται και από την σημερινή χθόνια Επιστήμη. Διαφέρει απλώς ο τρόπος αντίληψης και η περιγραφή!

Ο Κύπριος φοιτητής στο...εδώλιο αν και ξυλοδαρμένος!!!

Διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις!!!!!!
______________________________________________________________
http://kourdistoportocali.blogspot.com

Kαθίζουν στο σκαμνί τον δύστυχο φοιτητή που σάπισαν στο ξύλο κι οχι τον Χριστοφοράκο> Μπράβο κε Χατζηγάκη και εις ανώτερα...

www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=87607360

Και δαρμένος και εδώλιο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπεται να δικαστεί με τις κατηγορίες της «στάσης» και της «διατάραξης κοινής ειρήνης» ο Κύπριος σπουδαστής Αυγουστίνος Δημητρίου, ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζεται να καταθέσει ως μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό του, στη δίκη των οκτώ αστυνομικών-κατηγορούμενων, στη γνωστή υπόθεση της «ζαρντινιέρας».

Αυγουστίνος Δημητρίου
Σε βάρος του συντάσσεται κατηγορητήριο για τη συμμετοχή του στα επεισόδια της 33ης επετείου του Πολυτεχνείου, μετά την ποινική δίωξη του εισαγγελέα και τις δύο προανακρίσεις που διεξήγαγε πταισματοδίκης. Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία της δίκης του.

Η δικογραφία στηρίζεται κυρίως σε μαρτυρίες αστυνομικών που κατέθεσαν μετά βεβαιότητας ότι τον είδαν (και με τεχνικά μέσα) να εξέρχεται από τον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2006. Η προβολή σε ζωντανή σύνδεση από τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας του ξυλοδαρμού του προκάλεσε τη γενική κατακραυγή και κατέστησε κατηγορούμενους τους αστυνομικούς που τον «φιλοδώρησαν» με μπουνιές και κλοτσιές, καθώς επίσης και τους προϊσταμένους τους που δεν απέτρεψαν τη βιαιοπραγία.

Αγνοια για τη δίωξη σε βάρος του γιου του δήλωσε ο πατέρας του Αυγουστίνου, Φίλιππος Δημητρίου. «Αν έχει κάνει κάτι, και το αποδείξουν, να τιμωρηθεί. Ο Αυγουστίνος ήταν 1,5 μήνα στη Θεσσαλονίκη. Τους δρόμους δεν γνώριζε καλά καλά και μας λένε ότι πήγε και ανακατεύτηκε στα επεισόδια και ότι τον είδαν να πετάει πέτρες; Αντε και να έριξε μια-δυο πέτρες, έπρεπε να τον δείρουν; Με πνίγει το παράπονο».

«Τον παραπέμπουν για να ικανοποιήσουν το αίσθημα εκδίκησης των αστυνομικών οι οποίοι κατηγορούνται για "απρόκλητη σωματική βλάβη", που σημαίνει ότι δεν τους προκάλεσε ο Αυγουστίνος. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αστυνομικοί παραπέμφθηκαν αμέσως και πήραν δύο αναβολές από το δικαστήριο, ενώ στον Αυγουστίνο δεν κοινοποίησαν ακόμη ούτε το κατηγορητήριο», σημείωσε ο δικηγόρος του Παναγιώτης Μανόλης.

Στο μεταξύ η υπόθεση των οκτώ αστυνομικών, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές λόγω παρελεύσεως του ωραρίου (29/11/2007) και λόγω αποχής των δικηγόρων (2/4/2008), θεωρείται βέβαιο ότι θα εκδικαστεί αύριο. Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν, εκτός απροόπτου, δύο αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πέντε αστυφύλακες κι ένας αρχιφύλακας. Οι επτά αστυνομικοί κατηγορούνται για «απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, η οποία τελέστηκε από δύο και περισσότερα άτομα». *