09 Δεκεμβρίου 2008

Είπαμε ότι πρέπει να ξυπνήσει ο Έλληνας!!!!!

Είπαμε ότι πρέπει να ξυπνήσει ο Έλληνας!!!!!
Και έγινε η..."αντεπανάσταση" των "μενσεβίκων" εναντίον των..."μπολσεβίκων"!!!!!!!
Στη Πάτρα,στη Θεσσαλονίκη,στη Λάρισα και θα μάθουμε που αλλού!!!!!

Και τώρα....ρωτάμε όλους τους αιθεροβάμμονες...πορτοκαλί "επαναστάτες",ωτοχαϊδευτές των "εργατών" του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,τι έχουν να πουν για τους Έλληνες πολίτες που κάνουν αντίσταση;;;;;
Πλάκα θα έχει να τους χρωματίσουν ως "ακροδεξιούς","φασίστες",κλπ.
Θα είναι η μεγαλύτερη φτυσιά εναντίον των Ελλήνων,από τους υπερασπιστές των καταπιεζόμενων "αλλοδαπών εργατών" του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

Της τελευταίας στιγμής:Στο Ηράκλειο της Κρήτης,οι πολίτες πιάσανε 4 "παιδιά",από τα οποία τα τρία είναι αλλοδαποί! ! !!!!! !
Pourkoua,perke,varoum,way και γιατί;;;;;

Που είσαι Αλαβάνε!!!!!!!!Τα "παιδιά",οι..."ψηφοφόροι σου",οι..."έλληνες εργαζόμενοι",αυτοί που τους....ωτοχαϊδεύεις,σε εκθέσανε!!!!!

Έπρεπε να πάνε να κάψουν το ξενοδοχείο σου,για να έχεις άλλοθι!!!!!!!

__________________________________________________________
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Τρίτη, 9 Δεκέμβριος 2008

3.000 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!


ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ".... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.... ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ....... ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ VERSUS

Πηγή:Στόχος

Σχόλιο: 3.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Έφαγαν τα λυσσακά τους στο ραδιόφωνο του Alpha να βγάζουν φήμες στον αέρα ότι ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ. Την είδηση την μετέφερε ένας "ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ" κατά τον δημοσιογράφο και ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Οι κάτοικοι της Πάτρας πήραν φαλάγγι τους κουκουλοφόρους μέχρι την θάλασσα και αυτό πόνεσε ΠΟΛΥ φαίνεται για να τους δίνουν βήμα στον αέρα και να τους ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ παράλληλα!

Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ!

Και πού είστε. Μην ιεροσυλείτε πάνω στο τραγούδι School των Supertramp παίζοντάς το κάθε τρείς και λίγο.

Δεν γράφτηκε για πλιατσικολόγους ούτε για πυρπολούντες το βιος των μεροκαματιάρηδων.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Μια φωνή από το Τορόντο για την αναρχία!!!!!



_____________________________________________________
http://www.nikos63.blogspot.com/
Περίοδος αναρχίας πλέον;


Κοιτάζαμε ειδήσεις αποσβολωμένοι από το πρωί εδώ στο Τορόντο, μην μπορώντας να πιστέψουμε όλα όσα βλέπαμε.
Μια αναρχία απ' άκρη σ' άκρη, ένα απόλυτο χάος, μια ανικανότητα των αρχών και μια εικόνα ενός κράτους σε αποσύνθεση.
Καταδικαστέα η πράξη του αστυνομικού που πυροβόλησε τον νεαρό, και κάθε μαλάκα κωλόμπατσου που τρελαίνεται από ηδονή χτυπώντας, βασανίζοντας και πυροβολώντας, εκτονώνοντας έτσι τα αρρωστημένα σαδιστικά του ένστικτα.
Δεν δικαιολογεί όμως με τίποτε και τα έκτροπα που έγιναν εν ονόματι αυτής της πράξης, και που συνεχίζουν να συμβαίνουν ακόμη, μέχρι κι αυτή τη στιγμή που γράφω.
Νομίζω πως κάποιοι καπηλεύτηκαν τον (καθ' όλα άδικο) θάνατο του παιδιού για να δημιουργήσουν το χάος, στο οποίο βύθισαν τη χώρα, και να αμαυρώσουν για ακόμη μία φορά την εικόνα της διεθνώς.
Θα λυπηθώ πολύ αν διαβάσω σχόλια υπέρ τους. Δεν δικαιολογεί η βία τίποτε, κανέναν και κανένα σκοπό, αντιθέτως φέρνει περισσότερη βία.
Ευχόμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες της διασποράς, να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του νέου παιδιού, και να ηρεμήσει επιτέλους ατή η χώρα.
Καταστάσεις σαν αυτές δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα σε κανέναν, και περισσότερο στους αθώους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτε, και μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουν, και μέσα στην κρίση που τους μαστίζει, να βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.
Και κάτι ακόμη πρίν κλείσω..Γιωργάκη Παπανδρέου, κάνε μας τη χάρη και ρούφα το αυγό σου, γιατί αν αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη, εσύ είσαι ακόμη πιο ανίκανος.
Άντε με την πάρτη σου γιατί μου έσπασες τα @@, καραγκιόζη. Εδώ η χώρα καίγεται, κι εσύ ψάχνεις τρόπους να βγάλεις καμία ψήφο..
Παραθέτω εδώ τα λόγια σου, από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
«Τα δάκρυά μας δεν φτάνουν να ξεπλύνουμε τη ντροπή. Αγανακτούμε όλοι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να αντιδράσουν στη δολοφονία του μαθητή από τον ειδικό φρουρό το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια. Δηλαδή; τι είδους κάλεσμα ήταν αυτό...μήπως οι κουκουλοφόροι...;; λέω εγώ ο αδαής τώρα...
Μας περνάς για τόσο μαλάκες Γιώργο Παπανδρέου, όπως και οι υπόλοιποι τριακόσιοι; Πιστεύεις πραγματικά πως είμαστε τόσο πια καθυστερημένα πλάσματα; εσύ θα μας πεις τι θα κάνουμε, που δεν έχεις ο ίδιος γνώμη για τον εαυτό σου; και από πότε κλαις ρε Γιώργο, για την κατάντια και τη φτώχεια του λαού; όταν ο μπαμπάς σου με τους δορυφόρους του την κατακρεουργούσαν επί εικοσαετίας, πού ήσουν; γιατί δεν έκλαιγες και τότε; τώρα σε πήραν τα δάκρυα και η ψυχοπόνεση; δεν πας λέω εγώ να... ε;
Πάρτο χαμπάρι, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι μπροστά σε σφυγμομετρήσεις, μα με σένα για αρχηγό, ποτέ δεν θα είναι άξιο εμπιστοσύνης σαν κόμμα. Μας πέφτεις λίγος, πώς να το κάνουμε. Άσε που το φάγαμε στη μούρη για είκοσι χρόνια, και ξέρουμε πολύ καλά πως αν ξαναβγεί, τα ίδια και χειρότερα σκατά θα μας ταΐσετε κι εσείς, φτάνει πια το χόρτο, καιρός να μασήσετε λίγο κι εσείς, εμείς μπουκώσαμε και μπουχτίσαμε..
Άντε στα τσακίδια με τον κάθε μαλάκα καρεκλοκένταυρο επιτέλους.

Αν και κατασυγχυσμένος, την καλησπέρα μου.

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ....

______________________________________


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ



του Υποστρατήγου ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη

Το άρθρο τούτο δημοσιεύθηκε με αφορμή: την εγκληματική επίθεση του Παρακράτους στο Α. Π. Αθηνών στις 27/11/2008. Τότε καταδικάσαμε τον τραυματισμό με σιδηρογροθιές της διακεκριμένης καθηγήτριας κ. Μαρίας Τζάνη, του καθηγητού κ. Παπαδάτου, αλλά και των φοιτητών. Σήμερα (5/12/2008) είχαμε τον θάνατο του 16χρονου νεαρού αναρχικού στα Εξάρχεια από πυρά της Αστυνομίας.

Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο, πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Από την λήξη του Β! ΠΠ ώς το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ, το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα. Μετά την 21ην Απριλίου 1967 το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία. Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά- δειλά ένα νέο με την μορφή:

α/ Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν . Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ώς την αυτοδιάλυσή της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.

β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας. Κατ’ ουσίαν έγινε μετάλλαξη του Παρακράτους εκείνου σε νέο προσαρμοσμένο στους καιρούς της Μεταπολίτευσης και της διάλυσης της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος, φόβο, αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας, όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών τάξεων, (όπως λ.χ. απεργών, εργαζομένων, φοιτητών, ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις κ.α.)

Οι αναρχικοί κουκουλοφόροι στόχο τους είχαν:

συνέχεια:

http://pyrisporos.blogspot.com/

Ο φόβος του συστήματος από τις αμυντικές αντιδράσεις των πολιτών!!!!



Δε συμφέρει στο σύστημα,να αισθανθεί ο κόσμος ότι δεν είναι ανίκητο!!!!!!!!

_____________________________________________________________
http://www.greekalert.com/

Τόσες ώρες τα κανάλια έκαναν συνέχεια ζωντανές συνδέσεις...τώρα;;;

Τόσες ώρες τα κανάλια έκαναν συνέχεια ζωντανές συνδέσεις...τώρα;;;
τόσες ώρες ...μία πέτρα να έπεφτε και έκαναν αμέσως ζωντανή σύνδεση
τώρα που σε κάποια πόλη ξεσηκώθηκαν οι πολίτες....έπεσε ο διακόπτης!!!!

3000 και πλέον πολίτες έχουν κλείσει τους αναρχικούς και τους κλέφτες στο πανεπιστήμιο της Πατρας...
και τα κανάλια το βούλωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της
και προστατεύει τους κλέφτες "εξεγερθέντες" που καπηλεύονται την αγωνία και το πόνο των μαθητών.....από την ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ των κατοίκων*


Greek Alert

Τι περιμένεις από το γόνο του..."Εθνάρχη";;;;;

Τι περιμένεις από το γόνο του..."Εθνάρχη";;;;;
Ποιός ξεχνά τη δολοφονία του Λαμπράκη;;;;;
Η Δεξιά είναι σαν τη Λερναία Ύδρα!!!!!!Κόβεις ένα κεφάλι,φυτρώνουν εκατό!!!!!!!
Και εκείνη η ηλιθιότητα που σπέρνουν,ότι τάχα,του κάνει...πόλεμο η Αμερική,γιατί πήγε...με τον Πούτιν!!!!!!!!!Τέτοια παπάρα!!!!!!!!!!!!!
________________________________________________________________
http://atsarantos.blogspot.com/

Στο έλεος του αρχικουκουλοφόρου η χώρα.


Δεν πέρασαν λίγες ώρες, από το υποκριτικό ρεσιτάλ του αχρηστότερου και τα κροκοδείλια δάκρυα του Πάκη (που τόλμησε να προφέρει το όνομα του αμούστακου παιδιού που κάποιος πραίτορας -για να θυμηθούμε ακόμη έναν ηθικό αυτουργό της σημερινής κατάστασης- δολοφόνησε εν ψυχρώ) και κατάφεραν να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. Αφού άφησαν χθες τη νύχτα την Αθήνα να γίνει έρμαιο στα χέρια κάποιων δήθεν αντιεξουσιαστών, παρακρατικών και λούμπεν, με στόχο να ...συγκινήσουν τους «νοικοκυραίους», αφήνοντας χωρίς φύλαξη την Εθνική Βιβλιοθήκη, την στιγμή που όλη η αστυνομική δύναμη φύλαγε την Βουλή, σήμερα ξυλοκόπησαν ανηλεώς τους μαθητές και πέταξαν χημικά και δακρυγόνα αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, στο κοιμητήριο του Φαλήρου.
Υ.Γ. Ρε μπας και ο γνωστός κάτοικος Ραφήνας, που παριστάνει τον πρωθυπουργό, είναι ...αναρχοκομμούνι; Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά όλο αυτό που έχει προκαλέσει, αυτός και η παρέα του εδώ και μια πενταετία.

Clopy:anarxokommouni.blogspot

ΡΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!!!!

ΡΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!!!!
ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ:
"Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 1999"!!!
ΡΕ,ΠΟΥ ΖΕΙΣ;;;;;;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....,ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΜΑ(ΥΠΟΥΡΓΕ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ),ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;;;;;;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ,ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!
ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!!!!!!!
ΚΟΨΟΧΕΡΗ!!!!!ΧΤΕΣΙΝΕ....ΚΟΨΟΧΕΡΗ.....ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΕ ΚΟΨΟΧΕΡΗ!!!!!!!

ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!!!!!

_______________________________________________________________
http://mnodaros.blogspot.com/

Τρίτη, 9 Δεκέμβριος 2008

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ


Στην φωτογραφια μπατσος των ματ,κατα την διαρκεια της πορειας της κυριακης στη γαδα, βγαζει το οπλο του το σηκωνει και σημαδευει τους διαδηλωτες ενω και ο διπλα του σχηματιζει με το χερι ενα οπλο σε στυκ εαν ειναι το βγαζω.Η φωτογραφια απο διεθνη πρακτορεια.ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ
Προκλητική ατιμωρησία
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Στοιχεία που σοκάρουν, για την προκλητική ατιμωρησία των αστυνομικών με βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, παρουσίασε χθες το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι με αφορμή την πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή στα Εξάρχεια από ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ.
«Με βάση τα επίσημα στοιχεία της Πολιτείας, που έχουν δημοσιοποιηθεί μόνο σε πρόσφατη έκθεση στον ΟΗΕ, έπειτα από αίτημα οργάνων του Οργανισμού, κατά την περίοδο 2003-2007, ερευνήθηκαν πειθαρχικά 238 καταγγελίες κατά αστυνομικών για κακομεταχείριση και αποτάχθηκε μόνο 1, ενώ για μόνο 127 από αυτές σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες και μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο 2 πρωτόδικες καταδίκες που εκκρεμούν ενώπιον Εφετείων.
Οι υποθέσεις αυτές αφορούσαν 180 καταγγέλλοντα άτομα, από τα οποία 11 είναι Ρομά, 122 αλλοδαποί και 47 λοιποί Ελληνες πολίτες», δήλωσε στην «Ε» ο εκπρόσωπος του ΕΠΣΕ Παναγιώτης Δημητράς και πρόσθεσε:«Παράλληλα, κατά την ίδια περίοδο, υπήρξαν 99 υποθέσεις χρήσης όπλων από αστυνομικούς κατά 20 Ρομά, 37 αλλοδαπών και 75 λοιπών Ελλήνων πολιτών. Ενας αστυνομικός αποτάχθηκε, ένας καταδικάστηκε από Εφετείο, ενώ 4 καταδικάστηκαν πρωτόδικα και εκκρεμεί η εκδίκαση των εφέσεων. Από τη χρήση όπλων 12 άτομα σκοτώθηκαν (2 Ρομά, 4 αλλοδαποί και 6 λοιποί Ελληνες) και άλλα 27 τραυματίστηκαν (11 αλλοδαποί και 16 λοιποί Ελληνες)». Με βάση τα στοιχεία του ΕΠΣΕ την ίδια χρονικό περίοδο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου καταδίκασε την Ελλάδα τέσσερις φορές για κακοποίηση πολιτών από αστυνομικούς.Υπάρχουν και τρεις καταδίκες της Ελλάδας από το ΕΔΔΑ για παραβίαση του Αρθρου 2 σε υπόθεση πυροβολισμού από αστυνομικό με όπλο. *
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/12/2008

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.!!!!!!ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;;;

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ TV,ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!!!

ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ;;;;
ΠΟΙΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;;;;;
ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ;;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΥΡ,;;;;
ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ, ;;;;;
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ;;;;;
ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;
ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ;;;;;;


ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!

Τώρα!!!!!
Από το ΜΕΓΚΑ!!!
"Πυροβολισμοί στο Παλαιό Φάληρο",από αναφορές κατοίκων!!!!
Η Αστυνομία το αρνείται!!!!!


Λίγο πριν,μια περίεργη είδηση,για κάποιους με πολιτικά που πλησίαζαν τους κουκουλοφόρους μέσα στο Πολυτεχνείο και φώναζαν ονόματα(μάλλον έκαναν προσκλητήριο)!!!!!!!!!!!Π.χ.-Ρε Τάκη είσαι εδώ;,-Μάκη;,-Λάκη;...........!!!!!!!!!

"θέλουν να δημιουργήσουν αναρχία".....!!!

Ανταπόκριση στις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ.
"Αντιεξουσιαστές" από αλλού(από που;)έχουν μεταφερθεί στη Πάτρα,για να...συντονίσουν τους ντόπιους "αγανακτισμένους" πολίτες!!!!!!!!!!!!!
Πάτρα.-καταστηματάρχης,τώρα,δηλώνει στο ΜΕΓΚΑ,ότι με σχέδιο θέλουν να δημιουργήσουν αναρχία και να κάψουν όλη την Πάτρα,αλλά και όλη την Ελλάδα!!!!!
Ότι οι "αγανακτισμένοι αντιεξουσιαστές"!!!!,λοιδωρούν και χτυπούν όποιον δε συμμετέχει μαζί τους στα έκτροπα!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΥΠΝΑΤΕ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΜΑΘΗΤΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!!!!!

ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ!!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΡΟΥΜΑΝΟΙ,ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΑ!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!
ΑΛ.ΑΛ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ..."ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Πάμε για τη μαύρη νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου!!!!!!

Αυτά που γράψαμε!!!Πάμε για νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου....με σχέδιο.....με συνεργάτες τους ανθρώπους με τις κουκούλες.....πάμε,μήπως και σώσουμε από τη φυλακή τους λωποδύτες,τους κλέφτες,τους τράγους ρασοφόρους,όλο τον υπόκοσμο που κυβερνά την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια!!!!!!!!

________________________________________________________________
http://parapolitiki.blogspot.com/2008/

Σώμα με σώμα οι μάχες

Εδώ και μια ώρα το γράφουμε...

Οι αστυνομικοί σήμερα είναι πάρα πολύ σκληροί και επιθετικοί...

Είναι όμως επιθετικοί ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές , δασκάλους κτλ...

Οι αστυνομικοί φώναζαν στους διαδηλωτές :

"Να δείτε τι έχετε να πάθετε σήμερα μετά τα χθεσινά"...

Μυρίζει και πάλι μπαρούτι...

Περίεργες συμπτώσεις!!!!

Πολύ περίεργες συμπτώσεις.......με τα γεγονότα!!!!!!!!!!
_______________________________________________________
[Πρωτόκολλο 9.
9.5-Από εμάς προέρχεται ο τρόμος που έχει κατακυριεύσει το παν.Στην υπηρεσία μας βρίσκονται άνθρωποι όλων των αρχών και όλων των δογμάτων.Επανορθωτές της μοναρχίας,δημαγωγοί κοινωνιστές,επαναστάτες και ουτοπιστές.Σε όλους έχουμε αναθέσει και από μια εργασία.Καθένας τους έχει αναλάβει να υποσκάψει και τα τελευταία λείψανα της εξουσίας,ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε έχει μείνει ακόμη όρθιο.Όλα τα κράτη που υποφέρουν από τέτοιες ραδιουργίες,αναζητούν γαλήνη,και είναι έτοιμα να θυσιάσουν τα πάντα για την ειρήνη.Αλλά δεν θα τους δώσουμε ειρήνη,παρά μόνο αν αναγνωρίσουν φανερά και ταπεινά την υπέρτατη κυβέρνησή μας.]
"ΤΑΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ",Δ.Δ.Λιακόπουλος.

Τα ΜΑΤ προκαλούν στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου!!!!!!Πάνε να δημιουργήσουν μαζί με τους κουκουλοφόρους νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου!!!!

Τι είναι αυτά ρε!!!!
Τώρα ζωντανά στο MEGA,μεταδίδεται η εικόνα μιας ομάδας των ΜΑΤ,σε ένα δρόμο γύρω από το νεκροταφείο.Κάποιοι τους πετούν πέτρες.Κι αυτοί τι κάνουν;;;;;
Μαζεύουν τις πέτρες από κάτω και τις ξαναπετούν εναντίον τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα προβοκατόρικο σχέδιο της Αστυνομίας!!!!!!!
Τι δουλειά έχουν εκεί τα ΜΑΤ;;;;;
Παυλόπουλε και Χηνοφώτη,ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ώρα 17.25.-Τι γίνεται ρεεεε!!!
Έχουν συλλάβει! ένα 14χρονο και τον περιφέρουν ως λάφυρο,γύρω-γύρω στα στενά προσπαθώντας να παρασύρουν τον κόσμο σε σύγκρουση μαζί τους!!!!!!
Ο κόσμος τους βρίζει,τους φωνάζει να αφήσουν το παιδί ελεύθερο,δηλαδή προσπαθούν να φέρουν τον κόσμο σε αγανάκτηση και να γίνει η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου!!!!!!!!!
Καραμανλή,Παυλόπουλε,Χηνοφώτη,είσαστε οι ηθικοί αυτουργοί!!!!!!!

Στη μνήμη του Αλέξη...........

___________________________________________________
http://greece-salonika.blogspot.com/

Επανάσταση ή πλιάτσικο;

Επαναστάτες-πλιατσικολόγοι..

Το βίντεο ,που προβλήθηκε στην εκπομπή Ζούγκλα του Αλτερ,δίνει μερικές απαντήσεις για το ποιοί είναι αυτοί που "συγκλονισμένοι" από τον άδικο χαμό του 15χρονου Αλέξη,ρημάξανε χθες τη χώρα..

Για το πλήρες δημοσίευμα πατήστε εδώ.

Η Παπαρήγα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

PRESS-GR

Παπαρήγα: Υπάρχει διέξοδος...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ να μην χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων"
..
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, τα πράγματα έχουν διέξοδο", δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό και κάλεσε τους εργαζόμενους να οργανωθούν, "ώστε να δημιουργηθεί ένα μαζικό κίνημα".
"Πρέπει να γεμίσει η Ελλάδα από αγωνιζόμενους εργαζόμενους γιατί έρχεται μεγάλη μπόρα εξαιτίας της κρίσης και με πρόσχημα την κρίση", τόνισε προσθέτοντας ότι διαφωνεί με τη διενέργεια εκλογών "μέσα σε κλίμα καταστολής".
Η κ. Παπαρήγα επιτέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από την οποία ζήτησε "να σταματήσει να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων".

Αίτημα του Αλ.Αλ. για δημιουργία..."χώρων αναψυχής"-πάρκων!!!!

Είπαμε μήπως ακούσαμε λάθος,αυτό το αίτημα του Αλ. Αλ.!!!
Τονίσαμε στο άρθρο του Πιστοφίδη,τη φράση γιατί τέθηκε ως ένα από τα αιτήματα,δηλαδή η...δημιουργία πάρκων(χώρων) αναψυχής της νεολαίας!!!!

________________________________________________________________
PRESS-GR

Κάψτε επιτέλους και τα Μουσεία...

... το αξίζουμε

Από τον Αλέξανδρο Πιστοφίδη

«Στο επιστημονικής φαντασίας διήγημα «Fahrenheit 451» του Bradbury (1953), το οποίο ο Φ. Τριφό γύρισε σε φιλμ, η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου η κατοχή και η ανάγνωση βιβλίων αποτελεί έγκλημα. Οι πολίτες κρατούνται σε μια κατάσταση τεχνητής ψυχικής ευφορίας (αποβλάκωσης), με ναρκωτικά και τεράστιες οθόνες τηλεόρασης ολόγυρά τους, ώστε να αποσπάται η προσοχή τους από σημαντικά θέματα που αφορούν άμεσα στη ζωή τους. Τεράστια «πάρκα αναψυχής» ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αδιαφορία για αυτά που τους αφορούν άμεσα. Ανθρωποι που σκέπτονται ελεύθερα και ανεξάρτητα θεωρούνται επικίνδυνοι για τη διατήρηση του συστήματος και τα βιβλία θεωρούνται η κύρια αιτία αυτής της «αντικοινωνικής δράσης». Η πυροσβεστική υπηρεσία είναι υπεύθυνη για την ανακάλυψη και καταστροφή των βιβλίων. Ένα μηχανικό σκυλί την βοηθάει να ανιχνεύσει τα κρυμμένα βιβλία και να τα κάψει, συλλαμβάνοντας τους κατόχους των. Ο αριθμός 451 που φέρουν τα κράνη των πυροσβεστών είναι ο βαθμός της κλίμακας Φαρενάϊτ στον οποίο καίγεται το χαρτί. Το πιο τρομαχτικό όμως είναι, πως αυτή η κοινωνική οργάνωση δεν έχει επιβληθεί από έναν δικτάτορα αλλά δημιουργήθηκε σιγά-σιγά και ανεπαίσθητα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Οι άνθρωποι πείσθηκαν δημοκρατικά να επιλέξουν αυτόν τον τρόπο αυτοοργάνωσης, αφού είχαν ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά μέσα από τη διαφήμιση της τηλεόρασης και την καταναλωτική υστερία του shopping therapy.

Αν αυτή η ιστορία σας φαίνεται πολύ φανταστική για να γίνει κάποτε πραγματικότητα, σας υπενθυμίζω πως το ίδιο λέγανε και για το «1984» του Οργουελ. Σήμερα, ζούμε ήδη μέρος του φανταστικού κόσμου του, μόνο που οι περισσότεροι το αγνοούν. Αν η ιστορία σας φαίνεται πολύ φανταστική, ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα δείτε πόσοι ζουν ήδη στον φανταστικό κόσμο του Bradbury και πόσοι άλλοι θα προτιμούσαν μια ξέγνοιαστη ζωή με χαπάκια «ευτυχίας» (μαστουρωμένοι) καθηλωμένοι μονίμως μπροστά στην τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο, πως σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ, που έγινε σε 33 χώρες, οι 15χρονοι μαθητές μας βγήκαν τελευταίοι στην ανάγνωση εξωσχολικών βιβλίων και οι 15χρονες μαθήτριές μας προ-τελευταίες.

Δεν είναι τυχαίο, που οι μοναδικοί μαθητές στον κόσμο, που στο τέλος της χρονιάς καίνε τα βιβλία τους επιδεικτικά, είναι οι έλληνες και αυτό γιατί αντί να μαθαίνουν πράγματα διασκεδάζοντας, υποχρεούνται να παπαγαλίζουν και να αποστηθίζουν βασανιστικά, ανοησίες, 15 ώρες το 24ωρο, τρέχοντας από το σχολείο στο φροντιστήριο. Δεν είναι τυχαία η άνεση, με την οποία ακόμη και διευθυντές ελληνικών εφημερίδων μιλούν σήμερα δημοσίως και υποτιμητικά για τους λεγόμενους «κουλτουριάρηδες», υπονοώντας ότι είναι κάποιοι επικίνδυνοι αντικομφορμιστές βιβλιοφάγοι που στοχάζονται αντί να διαβάζουν μόνο τις αθλητικές και κοσμικές στήλες των φυλλάδων τους».( τα παραπάνω είναι από άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Metro πριν 2 χρόνια)Αν κρίνει κανείς από τους ελάχιστους έλληνες επισκέπτες των δανειστικών βιβλιοθηκών μας και των μουσείων μας και από τα πλήθη των νέων που συρρέουν στο Athens Mall και στο Golden Hall, τότε, αν είναι ειλικρινής, θα πρέπει να παραδεχτεί ότι, η δήθεν αγανάκτηση για την πυρκαγιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη είναι υποκριτική. Όπως υποκριτική είναι και η πανελλήνια απαίτηση για επιστροφή των μαρμάρων από τους μισούς αθηναίους, που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην Ακρόπολη και από τους άλλους μισούς, δυνάμει, αρχαιοκάπηλους. Ακόμη και τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας έλληνες την πρωτοέκαψαν και μάλιστα χριστιανοί και όχι άραβες, όπως ψευδώς μαθαίνουμε στα άχρηστα σχολεία μας. Ας κάψουμε επιτέλους και τα μουσεία μας και ας επιστρέψουμε στις πραγματικές-αρχέγονες ρίζες μας, κάπου εκεί στις σαβάνες της Αιθιοπίας.

Λέμε ότι είμαστε κληρονόμοι των αρχαίων ελλήνων, δίχως διαθήκη όμως. Διότι αν οι Πλάτων, Αριστοτέλης κ.α. είχαν αυτήν τη δυνατότητα, θα μας είχαν αποκληρώσει, ως ανάξιους απογόνους. Ετσι όπως καταντήσαμε σαν λαός, δεν χρειαζόμαστε ούτε βιβλιοθήκες ούτε μουσεία. Ένα ισχυρό σοκ χρειαζόμαστε για να ξυπνήσουμε.

8 Δεκεμβρίου :Tο Συναξάρι της Ημέρας: Η τιμητική στον δολοφόνο!

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=7978&catid=5#7978

8 Δεκεμβρίου :Tο Συναξάρι της Ημέρας: Η τιμητική στον δολοφόνο!

8 Δεκεμβρίου

Παταπίου οσίου, των Αγίων Αποστόλων Σωσθένη, Κήφα, Απόλλω, Τυχικού, Καίσαρα και Επαφρόδιτου( σημείωση:είναι ο δολοφόνος που έκοψε τον λαιμό του Νέρωνα), Σωφρονίου και Δαμιανού Επισκόπων, Αέρου Αρχιεπισκόπου
Ο Όσιος Πατάπιος
Γεννήθηκε στην Αίγυπτο και από μικρό παιδί είχε "πνεύμα αγάπης και σωφρονισμού . Δηλαδή, πνεύμα αγάπης και πνεύμα που σωφρονίζει, ώστε φρόνιμα και συνετά να κυβερνά τον εαυτό του, αποφεύγοντας κάθε ηθική παρεκτροπή, διατηρώντας την αγνότητα, αλλά συγχρόνως παραδειγμάτιζε και τους συνανθρώπους του. Και αυτό το απέδειξε ακόμα περισσότερο, όταν μεγάλωσε. Αφού διαμοίρασε την κληρονομιά του στους φτωχούς, αποσύρθηκε στην έρημο. Εκεί γέμιζε το χρόνο του με προσευχή, μελέτη και αγαθοεργίες. Σε κάθε κουρασμένο οδοιπόρο που περνούσε από το κελί του, πρόσφερε ανάπαυση και φιλοξενία. Αλλά εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία του παρείχε με διάκριση και πνευματικές οδηγίες και συμβουλές, χρήσιμες για τη σωτηρία της ψυχής του. Έτσι, η φήμη του Παταπίου εξαπλώθηκε γρήγορα και κάθε μέρα πολλοί έφθαναν στο κελί του για να ακούσουν από τα χείλη του επωφελή διδασκαλία. Μετά από καιρό, ο Πατάπιος πήγε στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, θέλοντας να μείνει άγνωστος, εξέλεξε ένα ησυχαστήριο στις Βλαχερνές. Όμως, η ταπεινή και καθαρή ζωή του Παταπίου, τον αξίωσε να θαυματουργεί. Έτσι και πάλι έγινε γνωστός και πέθανε θεραπεύοντας αρρώστους.

Απολυτίκιον. Ήχος γ . Θείας πίστεως.
Θείας κλήσεως, ιχνηλατήσας, εκ νεότητας, τας επιδόσεις, δι' ασκήσεως τω κόσμω εξέλαμψας, και δοξασθείς απάθειας ταις χάρισι, πάθη ποικίλα ίασαι Πατάπιε, Πάτερ Όσιε, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος.

Κοντάκιον. Ήχος γ . Η Παρθένος σήμερον.
Τον ναόν σου Άγιε, πνευματικόν ιατρείον, οι λαοί ευράμενοι, μετά σπουδής προσιόντες, ίασιν των νοσημάτων λαβείν αιτούνται, λύσιν τε των εν τω βίω πλημμελημάτων, συ γάρ πάντων των εν ανάγκαις, προστάτης ώφθης, Πατάπιε Όσιε.

Οι Άγιοι Σωσθένης, Κήφας, Απολλώς, Τυχικός, Καίσαρ και Επαφρόδιτος οι Απόστολοι εκ των 70

Ο Σωσθένης αναδείχτηκε επίσκοπος της πόλεως Κολοφώνος στην Ιωνία, και διακρίθηκε για την διδακτικότητα και την αυταπάρνηση του. Υπήρξε συνεργάτης του αποστόλου Παύλου και χαρακτηριστικό της αγάπης του Παύλου που έτρεφε προς τον Σωσθένη είναι, ότι στην Α προς Κορινθίους επιστολήν του, ονομάζει αυτόν συστρατιώτη του. Ο Απολλώς ήταν λόγιος άνδρας της Αλεξάνδρειας και προικισμένος με πολλή δύναμη λόγου και γνώση των Γραφών. Στην αρχή γνώριζε μόνο το βάπτισμα του Ιωάννη, κατόπιν όμως πληροφορήθηκε ακριβέστερα σχετικά με την ανθρώπινη σωτηρία δια του Ιησού Χριστού, από τον Ακύλα και τη σύζυγο του Πρίσκιλλα. Ο Απολλώς κήρυξε θαρραλέα μέσα στη συναγωγή της Εφέσου και ύστερα πήγε στην Κόρινθο και την υπόλοιπη Αχαΐα. Τέλος έκανε επίσκοπος Καισαρείας. Τον Τυχικό αποκαλεί ο απόστολος Παύλος αγαπητό αδελφό και διάκονον εν Κυρίω Τον οποίο έστειλε στους χριστιανούς της Εφέσου, για να τον κάνει γνωστό σ' αυτούς και να παρηγορήσει τις καρδιές τους. Ο Επαφρόδιτος ονομάζεται από τον απόστολο Παύλο αδελφός και συνεργός και συστρατιώτης του και επετέλεσε τα αποστολικά του καθήκοντα στους Φιλιππησίους. Αυτός μετά τον Σωσθένη, ανέλαβε την επισκοπή Κολοφώνος. Ο δε Καίσαρας, αναφέρεται με την οικογένειά του στην προς Φιλιππησίους επιστολή του αποστόλου Παύλου και φέρεται ότι χρημάτισε επίσκοπος Κορώνης στην Πελοπόννησο. Για τον Κηφά δεν διασώζονται βιογραφικά του στοιχεία.

Οι Όσιοι Σωφρόνιος και Δαμιανός επίσκοποι Κύπρου

Ο Σωφρόνιος καταγόταν από τη μεγαλόνησο Κύπρο και ήταν γιος ευλαβών γονέων χριστιανών. Διακρινόταν για την πολυμάθειά του και την ευφυΐα του. Έγινε τόσο ευλαβής και ενάρετος, ώστε τον αξίωσε ο Θεός με πολλά χαρίσματα και ιδιαίτερα να θαυματουργεί. Μετά τον θάνατο του επισκόπου Κύπρου Δαμιανού, με ομόφωνη γνώμη κλήρου και λαού, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου έγινε ο Σωφρόνιος. Μετά τη χειροτονία του, έλαβε μεγάλη πρόνοια για τους φτωχούς, τα ορφανά, τους αναπήρους και τους γέροντες. Έτσι θεάρεστα αφού διάνυσε τη ζωή του, απεβίωσε ειρηνικά.
Για τον Όσιο Δαμιανό δεν έχουμε λεπτομέρειες περί του Βίου του.
Ο Άγιος Αέρος ο αρχιεπίσκοπος (εορτή Αέρος)

Άγνωστος στους Συναξαριστές. Η μνήμη του αναφέρεται στο Ιεροσολυμιτικό Κανονάριο του Αρχιμανδρίτου Καλλίστου ως εξής: "Μνήμη του αρχιεπισκόπου Αέρου". Ανήκει πάντως στους αγίους της Σιωνίτιδος (δηλ. Ιεροσολύμων) εκκλησίας, που έχει γραμμένη τη μνήμη του στις 8 Δεκεμβρίου. Σημειώσεις:Αυτό το γεγονός κατατέθηκε απο1 Έτος(η).
Πηγή: http://athos.edo.gr/modules.php?name=GCalendar&file=viewday&y=2008&m=12&d=8&printable=1
Δείτε επίσης τα σχετικά _link_s: http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&Itemid=32&catid=42&id=7279#7279 http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&Itemid=32&catid=5&id=7911#7911

Στην πυρά η Βιβλιοθήκη των Αθηνών,όπως και της Βαγδάτης!Παραλληλισμοί.

Όταν οι Αμερικάνοι εισέβαλαν στη Βαγδάτη,μέσα στο γενικό χαμό που επικρατούσε,έγιναν κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις στη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο της Βαγδάτης!!!!
Συγκεκριμένα,περίπου έξι άτομα(δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων στις τηλεοράσεις),έχοντας μαζί τους μπετόνια βενζίνης,εισήλθαν στη Βιβλιοθήκη νύκτα και αφού αφαίρεσαν βιβλία που μάλλον τους ενδιέφεραν,περιέχυσαν το κτίριο με βενζίνη και το παρέδωσαν στις φλόγες!!!!!
Στα τηλεοπτικά κανάλια είδαμε,τότε,κάποιους "άγνωστους" πάλι, να έχουν εισέλθει στο Μουσείο της Βαγδάτης και να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους,αλλά να ρίχνουν το βάρος τους σε συγκεκριμένα μοναδικά ευρήματα της ιστορίας της Μεσοποταμίας!!!!!!!!
_______________________________

Πάμε τώρα να ρωτήσουμε τους αγανακτισμένους πυρομανείς "μαθητές-φοιτητές":
Τι σας έφταιγε η Βιβλιοθήκη της Αθήνας;
Γιατί αν είσαστε μαθητές-φοιτητές,που λογικά θα έπρεπε να διαφυλάξετε τη γνώση η οποία θα σας ήταν χρήσιμη για τη μόρφωσή σας,εσείς την κάψατε;;;;;;;

______________________________________________

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=7992&catid=90#7992

Δίας, προστάτης των ικετών.
Διαδηλώσεις, Εκκλησίες και αρχαία Ελλάδα!
Γιατί οι διαδηλωτές ζητούν άσυλο σε πανεπιστήμια, ενώ άλλες φορές βεβηλώνουν τα πανεπιστήμια, πολυτεχνεία, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να ζητήσουν άσυλο στην Μητρόπολη; Γιατί ουδέποτε έγιναν ζημιές σε εκκλησίες αλλά συνήθως σε χώρους Γνώσης;
Σε ανάλογα περιστατικά στην αρχαία Ελλάδα, οι ικέτες ζητούσαν άσυλο στους ναούς.
Ικέτης καλούνταν αυτός που έρχονταν προς κάποιον επειδή κινδύνευε, και ζητούσε ασφάλεια και βοήθεια. Oι ικέτες εύρισκαν ασυλία στα ιερά των θεών και τελούσαν υπό την προστασία του ικεσίου Διός και της ικεσίας Θέμιδος.
Τι κάνει σήμερα ο Θεός;