09 Μαΐου 2013

Αρχαία Ελλάδα
Ποιός έφερε την Κύπρο σε αυτήν την οικονομική κατάσταση -Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Ελλάδα !!!

CHEMTRAILS HAARP ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙΡΟΥ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 106 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Νερό - Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Νερό - Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Τέσσερα UFO πάνω από την Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα!


Περιμένεις μια ζωή την ευκαιρία κι όταν τη βλέπεις μπροστά σου κάτι συμβαίνει και τη χάνεις! Αυτό ακριβώς μου συνέβη ανήμερα Κυριακής του Πάσχα ώρα 9 το βράδυ, όταν για κάποια άγνωστη αιτία –που μάλλον έχει να κάνει με την ταραχή μου και την… ανικανότητά μου στη χρήση των ηλεκτρονικών αξεσουάρ- δεν κατάφερα να καταγράψω ένα θέαμα που είχα πάψει να ελπίζω ότι θα έβλεπα!

Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα

Ορισμένα φυσικά φαινόμενα μπορούν να γίνουν πιο εντυπωσιακά ακόμη και από ταινίες με ψηφιακά εφέ τελευταίας τεχνολογίας.....

EndGame | Το σχέδιο των ελιτιστών για παγκόσμια σκλαβιά

Η Πολεμική Τεχνολογία στην Αρχαία Ελλάδα

Αρχαία Ελληνική Μουσική - Ο μουσικός πολιτισμός που συνοδεύει την αρχαία Ελληνική ιστορία
Αρχαία Ελληνική Μουσική - Ο μουσικός πολιτισμός που συνοδεύει την αρχαία Ελληνική ιστορία


Φρυγικός αυλός (έλυμος)

Οι αρχαίοι Έλληνες με τον εμφάνταστο στοχασμό τους έδιναν 


θεϊκή προέλευση στα πάντα και φυσικά και στη Μουσική.

Αποκάλυψη: πως από το ευρώ φτάσαμε στην πτώχευση
Αποκάλυψη: πως από το ευρώ φτάσαμε στην πτώχευση

O χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Πάνος Παναγιώτου διενήργησε μία μεγάλη έρευνα για τα γεγονότα και το παρασκήνιο που οδήγησαν την ελληνική οικονομία από την ένταξη στο Ευρώ στην σημερινή κατάσταση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μιλούν για τροποποίηση του καιρού απο το 1966! Τα πειράματα ξεκίνησαν από το 1946 πριν 67 χρόνια!!!

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ


cyprus

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ


ΓΙΑ 6 ΔΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
του Μάκη Βραχιολίδη

Ποιος θα διαλύσει το ευρώ; Η Ολλανδία

Ποιος θα διαλύσει το ευρώ; Η Ολλανδία


Ποια χώρα της ευρωζώνης είναι πιο βαθιά χωμένη στα χρέη; Οι άσωτοι Έλληνες με τις γενναιόδωρες συντάξεις; Οι Κύπριοι με τις, γεμάτες ρωσικά κεφάλαια, τράπεζες; Οι Ισπανοί της λιτότητας ή οι Ιρλανδοί της ακμής και παρακμής; 

ΚΥΠΡΟΣ-Δημητριάδης για επικοινωνία με ΥΠΟΙΚ: «Μα δεν μετρούν τα e-mail;»


Δημητριάδης για επικοινωνία με ΥΠΟΙΚ: «Μα δεν μετρούν τα e-mail;»

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα λέει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ"...Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ"...

Εἰσερχόμεθα στὴν ἐποχὴ ποὺ μερικοὶ ἀποκαλοῦν τοῦ Ὑδροχόου ἢ Νέα Ἐποχή. Ὀνομάστηκε ἐποχὴ τοῦ Ὑδροχόου ἀπὸ τὸν γάλλο συγγραφέα ἐσωτερισμοῦ Paul Le Cour (1871 – 1954), καὶ ἀπὸ τὸ βιβλίο 'L'Ere du Verseau' (The Age of Aquarius), «ἡ ἐποχὴ τοῦ Ὑδροχόυ» ποὺ δημοσίευσε τῷ 1937 καὶ θεωρεῖται ὁ πρόδρομος τῆς Νέας Ἐποχῆς (New Age). Ὁ πλανήτης γῆ βρισκόταν μέχρι τώρα στὴν ἐποχὴ τῶν Ἰχθύων γιὰ περίπου 2150 χρόνια καὶ τώρα εἰσέρχεται στὴν Ἐποχὴ τοῦ Ὑδροχόου γιὰ μία ἴδια χρονικὴ περίοδο ἔως ὅτου ὁλοκληρωθεῖ ὁ Μέγας Ἐνιαυτὸς τῶν ~25.800 ἐτῶν. 

Πόσοι από εμάς έχουμε διαβάσει ολόκληρο τον Εθνικό Ύμνο; Ιδού η ευκαιρία!

Ποδήλατα αξίας 3.867 ευρώ το ένα (!) αγοράζουν δήμοι για το καλοκαίρι


Ποδήλατα αξίας 3.867 ευρώ το ένα (!) αγοράζουν δήμοι για το καλοκαίρι

bicycl
   Προμήθεια ποδηλάτων αξίας… μερικών χιλιάδων ευρώ το καθένα από διαγωνισμούς στους οποίους φαίνεται να συμμετέχει παραδόξως μία (!) εταιρία και βρίσκεται πίσω από τη δράση του «Αυτοματοποιημένου Συστήματος Κοινοχρήστων Ποδηλάτων» στους δήμους Αιγιαλείας, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζακύνθου».

Αποκάλυψη Γερουσιαστή Mike Gravel: "Υπάρχει στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"


Αποκάλυψη Γερουσιαστή Mike Gravel: "Υπάρχει στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"


Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία:

ΚΥΠΡΟΣ-ΥΠΟΙΚ: Σύνθημα της "κακιάς ώρας", η επιστροφή στη λίραΥΠΟΙΚ: Σύνθημα της "κακιάς ώρας", η επιστροφή στη λίρα


Το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου παραμένει αβέβαιο, όπως άφησε να νοηθεί ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του χθες βράδυ, στην εκπομπή «60 Λεπτά» του Σίγμα. "Δεν είμαι σίγουρος αν σώθηκε η Τράπεζα Κύπρου, αλλά αυτός είναι ο κορυφαίος στόχος της Κυβέρνησης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Οικονομικών.
  • Aβέβαιο παραμένει το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου
  • Πετυχαίνουμε τα χρονοδιαγράμματα
  • Νέες περικοπές στην περίπτωση που δεν "βγαίνουν" οι αριθμοί
  • Δεν θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε τις τράπεζες με ενδιάμεσο δάνειο
  • Η Κύπρος θα απεγκλωβιστεί από τα δεσμά του Μνημονίου το 2016
  • Ο ΔΚΤ ανέμενε να τελειώσουν οι εκλογές και μετά ενημέρωσε για τον ELA
  • Δύσκολες, αλλά αναγκαίες οι αποφάσεις που θα ληφθούν για ΚΑ

Η Κύπρος, είπε, θα απεγκλωβιστεί από τα δεσμά του Μνημονίου το 2016. Παραδέχθηκε ότι θα υπάρξουν νέες περικοπές στα δημόσια έξοδα «στην περίπτωση που δεν βγαίνουν οι αριθμοί που επιβάλλει το Μνημόνιο».
Στην περίπτωση που δεν «βγαίνουν» οι αριθμοί, δεν έχουμε το δικαίωμα να βάλουμε το χέρι στη τσέπη του ιδιωτικού τομέα και θα πρέπει να γίνουν περικοπές, σημείωσε, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να περιορίσουμε τις δαπάνες μας. Οι δημόσιες δαπάνες θα καθορίζονται από τα δημόσια έσοδα και από όσο μας επιτρέπει το μνημόνιο, είπε.  Από τον Αύγουστο του 2011 φορολογείται ο πολίτης, είπε ο ΥΠΟΙΚ, προσθέτοντας ότι θα περικόψουμε δαπάνες αντί να φορολογήσουμε. Σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό τομέα, είπε ότι έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα.

Από τον Αύγουστο του 2011 φορολογούνται οι πολίτες, είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα περικόψει δαπάνες, αντί να επιβάλει φορολογίες.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την εφαρμογή του Μνημονίου.

Η επιστροφή στη λίρα, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών,  είναι σύνθημα της κακιάς ώρας.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών ο Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι θα ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες «θα είναι δύσκολες, αλλά αναγκαίες».
Σε σχέση με το θέμα της άντλησης ρευτότητας από τον ELA, ερωτηθείς ο ΥΠΟΙΚ αν ρώτησε ποτέ τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας γιατί καθυστέρησε να ενημερώσει την Κυβέρνηση για τον ELA, είπε ότι η απάντηση είναι καθαρή και δόθηκε από τον ίδιο, ότι  δηλαδή ανέμενε να τελειώσουν οι εκλογές. Παρέπεμψε δε στην Ερευνητική Επιτροπή.
Κοινό στοίχημα, στόχος της κυβέρνησης αλλά και ευθύνη όλων μας, είναι, με τη λήψη δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων, να διασφαλίσουμε ότι αυτή η δύσκολη περίοδος θα είναι όσο τα δυνατό πιο σύντομη γίνεται, είπε ο ΥΠΟΙΚ
Σημείωσε ότι πετυχαίνουμε τα χρονοδιαγράμματα και από βδομάδας θα έχουμε την πρώτη δόση. Έστεψε παράλληλα τα πυρά του εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης, λέγοντας ότι «εξαντλήθηκαν τα δημόσια ταμεία. Μέχρι εδώ έφθαναν τα αποθέματα που παραδόθηκαν σε αυτή την κυβέρνηση».
Σχολιάζοντας το ενδιάμεσο δάνειο στο οποίο είχε αναφερθεί στο παρελθόν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο ΥΠΟΙΚ είπε ότι «με το συγκεκριμένο δάνειο θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις αλλά δεν θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε τις τράπεζες». Πρόσθεσε ότι δεν το χρειαζόμασταν, αφού έκλεισε η συμφωνία με τους εταίρους, σημειώνοντας ότι «κανένα ενδιάμεσο προσωρινό δάνειο δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάρρευση της τράπεζας».
Σε ό,τι αφορά την επαναδιαπραγμάτευση του ρωσικού δανείου, ο Χ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «υπάρχει κατανόηση αλλά και δυσφορία από τους Ρώσους για την απόφαση του Eurogroup αλλά δεν τίθεται θέμα διατάραξης των καλών σχέσεων με τη Ρωσία».
Η Ρωσία, πρόσθεσε, μας προσφέρει μια σημαντικότατη διευκόλυνση, σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση του δανείου, σημειώνοντας ότι η αποπληρωμή αρχίζει από το 2018.
Εξάλλου, σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ, άρχισε η διαδικασία για τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2014, «ο οποίος πρέπει να γίνει με σοβαρότητα».

ΚΥΠΡΟΣ - «Είναι κήρυξη πολέμου...»


«Είναι κήρυξη πολέμου...»


«Είναι κήρυξη πολέμου...»«Είναι κήρυξη πολέμου», «Ο διοικητής έριξε το γάντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», «Είναι πολιτική επίθεση εναντίον του Νίκου Αναστασιάδη»... Έτσι σχολίασαν πολιτικοί κύκλοι την ενέργεια της Κεντρικής Τράπεζας να καταχωρήσει, κατόπιν οδηγιών του διοικητή της Πανίκου Δημητριάδη, προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο με την οποία ζητά να κηρυχθεί άκυρη η ενέργεια του Προέδρου της Δημοκρατίας να τερματίσει το διορισμό του Σπύρου Σταυρινάκη στη θέση του υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
Πέραν της νομικής αλλά και της πολιτικής της σημασίας η κίνηση αυτή του κ. Δημητριάδη δείχνει επίσης και το μέγεθος της σύγκρουσής του με τον πρόεδρο Αναστασιάδη. Μια σύγκρουση που όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια, πόσο μάλλον που η προσφυγή έγινε - και αυτό επίσης είναι σημαντικό - λίγες ώρες μετά τη «δημιουργική», όπως χαρακτηρίστηκε από τον κ. Δημητριάδη, συνάντησή του με τον κ. Αναστασιάδη στο Προεδρικό στις 25/4/2013. Αναλυτικά τα γεγονότα της υπόθεσης έχουν ως εξής:
Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.
Ο Δημήτρης Χριστόφιας λίγο πριν αποχωρήσει από την εξουσία διόρισε στις 4.2.2013 τον Σπύρο Σταυρινάκη στη θέση του υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Η θέση αυτή σύμφωνα με το σύνταγμα ανήκει στην τουρκοκυπριακή κοινότητα και παρέμεινε κενή από την τουρκοανταρσία του 1963 – 1964 μέχρι τις 4.2.2013. Ο κ. Χριστόφιας για να δικαιολογήσει το διορισμό του κ. Σταυρινάκη επικαλέστηκε το δίκαιο της ανάγκης, όμως τα άλλα κόμματα με εξαίρεση το ΑΚΕΛ αντέδρασαν χαρακτηρίζοντας το διορισμό σαν κομματικό βόλεμα.
ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
Ο Νίκος Αναστασιάδης λίγες μέρες μετά την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα και συγκεκριμένα στις 9.4.2013 προχώρησε στην ανάκληση της πράξης διορισμού του Σπύρου Σταυρινάκη στη θέση του υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και στον τερματισμό του διορισμού του. Και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Στυλιανίδη να εξηγεί την ίδια ημέρα: «Η βασική νομική άποψη που ουσιαστικά δεν δικαιολογεί την επίκληση του δικαίου της ανάγκης βασίζεται στο άρθρο 118 του Συντάγματος και θεωρεί ότι ο διορισμός, ο οποίος έγινε την 4η Φεβρουαρίου, δεν υφίσταται και μπορεί να ανακληθεί, διότι οι έκτακτες συνθήκες ή οι ανάγκες και τα δεδομένα εκείνα που θα δικαιολογούσαν την επίκληση του δικαίου της ανάγκης ουσιαστικά δεν υφίστανται».
Η ΔΙΑΜΑΧΗ.
Τις ημέρες εκείνες η κυβέρνηση ήταν σε έντονη διαμάχη με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, τον οποίο κατηγορούσε ότι με τις ενέργειές του και την αναποφασιστικότητά του ενέτεινε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τραπεζικός τομέας και γενικά η οικονομία στο σύνολό της. Μάλιστα, έμμεσα αλλά σαφώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε καλέσει τον Πανίκο Δημητριάδη να παραιτηθεί, χωρίς φυσικά ο τελευταίος να ανταποκριθεί.

ΚΥΠΡΟΣ-Οικολόγοι: Η Κ.Τ λειτουργεί ως κατοχική δύναμηΟικολόγοι: Η Κ.Τ λειτουργεί ως κατοχική δύναμη


Η ασυνεννοησία Κυβέρνησης – Κεντρικής Τράπεζας, συνεχίζεται, δηλώνουν οι οικολόγοι.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο  twitter

"Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών είχε υποδείξει σε χρόνο ανύποπτο στην Κυπριακή Κυβέρνηση ότι η ασυνεννοησία με την Κεντρική Τράπεζα, υποσκάπτει κάθε προσπάθεια σωτηρίας των τραπεζών και στήριξη της αιμάζουσας Κυπριακής οικονομίας" ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι.
"Η Κεντρική Τράπεζα λειτουργεί ως κατοχική δύναμη μέσα στην Κυπριακή οικονομία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Τρόικας, που αποδείχθηκαν εχθρικά για την Κύπρο και το λαό της. Η Κυβέρνηση και η Βουλή, έχουν ουσιαστικά με την ανοχή τους, τροφοδοτήσει τον αυταρχισμό που διακρίνει τις ενέργειες της Κεντρικής Τράπεζας" τόνισαν στην ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι.
Δεν δίστασαν να τοποθετηθούν όσον αφορά την θέση του κ.Δημητριάδη λέγοντας ότι "Όσο διατηρείται και συντηρείται αυτό το καθεστώς, όσο παραμένει στη θέση του ο Δημητριάδης, σωτηρία δεν βλέπουμε. Η Κυβέρνηση και η Βουλή οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους".
Πηγή: ΚΥΠΕ


ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

O αστροναύτης Edgar Mitchell ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! και μας παρακολουθούν.O αστροναύτης Edgar Mitchell λέει οτι τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! και μας παρακολουθούν.
Ένας ακόμα αστροναύτης της NASA λέει οτι τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!
Σε παλαιότερο άρθρο μας σας είχαμε αναφέρει για το τι πίστευε ο Neil Armstrong και Τι είδε στο φεγγάρι.

O αστροναύτης Edgar Mitchell ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! και μας παρακολουθούν.

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΗΣ
Φαίνεται κόκκινος και πήρε το όνομά του από τον θεό του πολέμου Άρη, ακριβώς λόγω χρώματος. Έχει αραιή ατμόσφαιρα και πρόσφατα ανακαλύφθηκαν στην επιφάνειά του τεράστιες ποσότητες νερού.

ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Μιχάλης Καλογεράκης: Ένας εφευρέτης που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)


Μιχάλης Καλογεράκης: Ένας εφευρέτης που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)