20 Μαΐου 2010

Οι Ντάλτον

Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να λέγεται Κυβέρνηση.

Είναι μια σπείρα τυχάρπαστων απατεώνων που ολοκληρώνει την 30χρονη καταλήστευση του Ελληνικού λαού που ξεκίνησε ο μπαμπάς.

Συμμορία ασύδοτων ληστών, με αρχηγό έναν κουτοπόνηρο βλάκα και στελέχη διαπλεκόμενα λαμόγια.

Ανθρωπάκια της πλάκας και πιόνια συμφερόντων

Με απύθμενο θράσσος και γκαγκστερικές μεθόδους “τελειώνουν” την Ελλάδα.

Διαλύουν ότι είχε απομείνει από τον κοινωνικό ιστό και καταδικάζουν γενιές ολόκληρες στην ανυπαρξία.

Πηγή...

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας;

Σε μια συνέντευξή του ο υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου διατύπωσε την εξής ενδιαφέρουσα άποψη: «Καμία χώρα με τόσο μεγάλες ανάγκες δανεισμού, με τόσο μεγάλη εξάρτηση από δανεικά κεφάλαια για να λειτουργήσει δεν είναι κατ’ ουσίαν ελεύθερη. Οι πιστωτές – είτε άμεσα είτε έμμεσα – ζητούν λογαριασμό για το τι κάνεις τα λεφτά που σε δανείζουν, όχι απαραίτητα γιατί θέλουν να επιβάλουν την οικονομική τους πολιτική, αλλά κυρίως για να εξασφαλίσουν ότι τα χρήματα που σου δανείζουν θα μπορέσουν να τα πάρουν πίσω, γιατί είναι χρήματα φορολογουμένων και ασφαλισμένων σε Ταμεία άλλων χωρών και μετόχων στους οποίους λογοδοτούν.» (Κόσμος του Επενδυτή, 15-16/5) Ας αφήσουμε κατά μέρος την αναφορά σε «φορολογούμενους και ασφαλισμένους σε Ταμεία άλλων χωρών», όπου υποτίθεται ότι λογοδοτούν οι πιστωτές της χώρας μας. Πρόκειται για τις συνήθεις ανοησίες με τις οποίες διανθίζει, τόσο ο κύριος υπουργός, όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας, τις λιγοστές αλήθειες που αναγκάζονται να ομολογήσουν. Άλλωστε δεν μπορεί να μην ξέρει κοτζάμ υπουργός οικονομικών ότι σε ασφαλιστικά ταμεία και ασφαλιστικές εταιρείες ανήκει μόλις το 15% των ελληνικών ομολόγων. Κι αυτοί που διαχειρίζονται τα λεφτά των «φορολογουμένων και ασφαλισμένων» λογοδοτούν σ’ αυτούς, όσο λογοδοτούν και οι διαχειριστές των δικών μας ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίοι καθ’ υπόδειξη των κυβερνήσεων, αλλά και γνωστών κερδοσκοπικών κυκλωμάτων, έχουν φορτώσει τα ταμεία με κάθε λογής ομόλογα και άλλες ανάλογου τύπου επενδύσεις χωρίς αντίκρισμα.
Η αλήθεια είναι ότι οι πιστωτές του κράτους δεν είναι κάποιοι έντιμοι διαχειριστές του υστερήματος των φορολογουμένων και των ασφαλισμένων άλλων χωρών, αλλά επενδυτικά κεφάλαια και τράπεζες που ειδικεύονται στην διεθνή τοκογλυφία και κερδοσκοπία. Και δανείζουν την Ελλάδα γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν να κερδίσουν πάρα πολλά. Πάντα με την αμέριστη βοήθεια των εκάστοτε κυβερνήσεων αυτής της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρη την περίοδο της μεταπολίτευσης, 1974-2009, η Ελλάδα έχει πληρώσει σε εξυπηρέτηση χρέους πάνω από 640 δις ευρώ για ένα κυλιόμενο δημόσιο χρέος των 300 δις ευρώ το 2009. Πρόκειται για μια μέση απόδοση της τάξης του 215%! Ποια άλλη επιχείρηση μπορεί να υπερηφανευτεί για τέτοιες αποδόσεις; Γιατί λοιπόν να μην φορτώσουν με δάνεια τη χώρα;
Ωστόσο, αυτό που...συνέχεια...στην πηγή...

Πρόεδρος Finansbank: "Ούτε μία λίρα για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας - Όλα τα κέρδη στην Τουρκία...


Κόλαφο για την "επενδυτική", υποτίθεται, πολιτική που ασκεί η Εθνική Τράπεζα και συνακόλουθα για όλα τα ψεύδη που μας αραδιάζουν τραπεζίτες και υπουργοί Οικονομίας που υπεραμύνονται των ελληνικών επενδύσεων στην Τουρκία: "Δεν έχει γίνει μεταφορά κερδών από την τουρκική τράπεζα Finansbank προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ούτε μία λίρα. Όλα τα κέρδη θα επανεπενδύονται στην Τουρκία", δηλώνει ο Ομέρ Αράς, πρόεδρος της τουρκικής τράπεζας που είναι θυγατρική της Εθνικής στην Τουρκία.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της τουρκικής εφημερίδας «Μιλιέτ», ο κ. Αράς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τη φημολογία περί μεταφοράς χρημάτων προς την Εθνική, για να πει ότι «εξαιτίας της.........
μείωσης των κερδών των τραπεζών στην Ελλάδα, τόσο της Εθνικής, όσο και των υπόλοιπων τραπεζών, εμφανίζεται μια εικόνα σχετικής αύξησης των κερδών της Finansbank εντός του ομίλου».

«Η Finansbank δεν έχει μοιράσει ούτε μία λίρα μέρισμα από τα κέρδη της και δεν σχεδιάζει να το κάνει. Το σύνολο του κέρδους προστίθεται στο κεφάλαιο της τράπεζας και σκοπός είναι η επέκταση της Finansbank στην Τουρκία. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα μεταφοράς κέρδους», επισημαίνει.
«Δεν λειτουργούμε ως υποκατάστημα της Εθνικής. Η Finansbank λειτουργεί στην Τουρκία ως τουρκική τράπεζα. Μας ελέγχει το Συμβούλιο Ελέγχου Τραπεζών και έχουμε έναν άκρως υγιή ισολογισμό. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε Οι στόχοι που θέσαμε με τον προϋπολογισμό του 2010 αφορούν ανάπτυξη πάνω από το μέσο όρο του τραπεζικού τομέα στην Τουρκία και τα δεδομένα του πρώτου τριμήνου μας επιβεβαιώνουν», καταλήγει ο Ομέρ Αράς.
Με πολύ απλά λόγια οι Έλληνες καταθέτες και μέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας, επένδυσαν τα χρήματά τους στην Τουρκία για να σώσουν την ... τουρκική οικονομία και μόνο, έχοντας βέβαια στο σβέρκο τους και όλες τις επισφάλειες της τουρκικής τράπεζας. Πότε θα έχουμε προανακριτική για τα εθνικά θέματα;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Πηγή...

Δείτε...τι έλεγαν τότε...
Η Εθνική Τράπεζα προχωρά στην εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank (3/4/2006)

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank (3/4/2006)
 Για δείτε ποιός είναι ο μεγαλομέτοχος στην ΕΘΝΙΚΗ...με τεμάχια(μετοχές)...9.000.000.Γιατί δεν αντέδρασαν οι μαυρορασοφόροι κατακτητές της Ελλάδας;Αυτοί που...κόπτονται τάχα για τα εθνικά θέματα,για τους εχθρούς που μας απειλούν,κλπ.,κλπ.;Μήπως θέλησαν να ενισχύσουν άλλη μια φορά τα συνεταιράκια τους;

Η ισχύς των φιρμανιών του Σουλτάνου στο Σουλτανάτο της...Ελλάδας!!

Η ουσία για την περιουσία της...Χ.ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.Ερώτημα:Πόθεν έσχον,από πότε και πως;

Ο ραγιάς και το..."ρεγιαδιλίκι"...Και η "Ι-ερή Μ-αφία" να πουλάει την Ελλάδα!

"...ουδενί εν γένει επιτρέπεται του λοιπού ν' αφιεροί γαίας εις μοναστήρια ή εκκλησίας"!!!!

 

Υπογράψτε να Φορολογηθεί κι η Εκκλησία.

Άλλη μια επιτυχία του Τζέφρυ.Τέλος ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη!

Image Άτυπο διάβημα για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη - Αλλαγή στάσης της Μόσχας
Αλλαγή της Ρωσίας στην μέχρι σήμερα στάση της έναντι της κοινών ελληνορωσικών αμυντικών και ενεργειακών προγραμμάτων καταγράφεται πλεόν με μεγάλη σαφήνεια, όπως έχει ήδη σημειώσει από την περασμένη εβδομάδα το defencenet.gr. To πρώτο άτυπο διάβημα και μάλιστα για ένα θέμα που ευθύνεται κυρίως η Βουλγαρία, τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, επιδόθηκε χθες από την Μόσχα και θα κριθεί από την πρόοδο του προγράμματος του ΤΟΜΑ BMP-3HEL τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, η τελική κατεύθυνση που θα λάβουν οι ελληνορωσικές σχέσεις. Χθες ο  Ρώσος πρεσβευτής Vladimir I. Chkhikvishivili επέδωσε άτυπο διάβημα στον Έλληνα υφυπουργό αρμόδιο για τα ελληνορωσικά ενεργειακά projects Γιάνη Μανιάτη υφυπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αναφερόμενος μάλιστα στον «υψηλό εκνευρισμό του Ρώσου πρωθυπουργού, τόσο για την στάση της Βουλγαρίας, όσο και την στάση ελληνικής κυβέρνησης που αποφεύγει να πιέσει την Βουλγαρία για το έργο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη».
Πρακτικά μετέφερε την οριστική απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης το έργο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη να λειτουργήσει ως συνοδευτικό στο έργο Σαμσούντα-Τσεϊχάν, ακόμα και αν η Βουλγαρία, σταματήσει να σαμποτάρει το έργο: Η βουλγαρική κυβέρνηση ζήτησε άλλους 6 μήνες παράταση για να εκπονήσει νέα περιβαλλοντική μελέτη για τον αγωγό! Η εναλλακτική περίπτωση είναι να ακυρωθεί το έργο, κάτι που πλέον η Μόσχα θεωρεί πιο πιθανό.
Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Σ. Σμάτκο είχε προαναγγείλει εμμέσως πλην σαφώς την ακύρωση του έργου. «Eξετάζεται η συγχώνευση των δύο ανταγωνιστικών αγωγών Σαμψούντα-Τσεϊχάν και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, καθώς ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ουσιαστικά έχει σταματήσει να εξελίσσεται ως πρόγραμμα με υπαιτιότητα της Βουλγαρίας».
Η δήλωση αυτή είχε γίνει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Ντ. Μεντβέντεφ στην Τουρκία και ο κ. Σμάτκο είχε επιρρίψει ευθύνες στη Βουλγαρία και την μετέδωσε πρώτη στην Eλλάδα το defencenet.gr.
Σε ότι αφορά την συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ε.Βενιζέλο, σίγουρα το κλίμα δεν ήταν τόσο βαρύ, ίσως γιατί τα όσα διαμείφθηκαν ήταν προς την θετική κατεύθυνση…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχετικό θέμα:ΓΑΠ:"Επαναδιαπραγμάτευση για τον αγωγό".Πούτιν:"Α,έτσι;Καλά,πάμε Τουρκία"!

Έτοιμες για πόλεμο οι Κορέες!Η Νότια κατηγορεί τη Βόρεια ότι της βύθισε πολεμικό πλοίο...

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες...
Τεταμένο το κλίμα μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας
Ο πρόεδρος Λι επιρρίπτει στη Βόρεια Κορέα την ευθύνη για το ναυάγιο πολεμικού πλοίου τον Μάρτιο και προαγγέλλει τη λήψη «σκληρών μέτρων» σε βάρος της.
Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Λι Μιουνγκ μπακ δήλωσε σήμερα Πέμπτη ότι η Σεούλ θα λάβει σκληρά μέτρα σε βάρος της Βόρειας Κορέας για την επίθεση με τορπίλη που υποστήριξε ότι εξαπέλυσε εναντίον κορβέτας του νοτιοκορεάτικου πολεμικού ναυτικού τον Μάρτιο, στην οποία απέδωσε την βύθισή της, η οποία παρέσυρε στο θάνατο 46 ναυτικούς.
«Θα λάβουμε αυστηρά, προσήκοντα μέτρα σε βάρος της Βόρειας Κορέας, και μέσω της διεθνούς συνεργασίας, θα πρέπει να πείσουμε τη Βόρεια Κορέα να παραδεχθεί την πράξη της και να ξαναγίνει υπεύθυνο μέλος της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Λι στον Αυστραλό πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ, αναφέρει ανακοίνωση της προεδρίας.
Με σκληρή απάντηση απειλεί η Β. Κορέα
Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ότι δε θα διστάσει να λάβει σκληρά μέτρα, ακόμα και να κηρύξει πόλεμο, εάν η Νότια Κορέα επιβάλει κυρώσεις.Η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας της Βόρειας Κορέας ανέφερε σε ανακοινωθέν της, που μεταδόθηκε από το κρατικό ραδιόφωνο -το οποίο παρακολουθεί το πρακτορείο Yonhap-, ότι το πόρισμα της έρευνας της Νότιας Κορέας που κατηγορεί την Πιονγκγιάνγκ για τη βύθιση του νοτιοκορεάτικου πολεμικού αποτελεί «μύθευμα».
Υποστηρίζει ο Λευκός Οίκος
Η μεικτή ομάδα πολιτικών και στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων, στην οποία συμμετείχαν ειδικοί από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Βρετανία και τη Σουηδία, συμπέρανε ότι Βορειοκορεάτικο υποβρύχιο εκτόξευσε τορπίλη η οποία βύθισε την κορβέτα Cheonan, στοιχίζοντας τη ζωή 46 ανδρών του νοτιοκορεάτικου πολεμικού ναυτικού.
«Δεν υπάρχει άλλη πιθανή εξήγηση», ανέφερε.
Στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει το συμπέρασμα της σχετικής έκθεσης, έκανε λόγο για «επιθετική ενέργεια» από μέρους της Βόρειας Κορέας, και τη χαρακτήρισε άλλο ένα δείγμα της «απαράδεκτης συμπεριφοράς» της Πιονγκγιάνγκ και «παραβίαση της εκεχειρίας». Δεσμεύτηκε εκ νέου να «συμβάλει» στην «υπεράσπιση» της Νότιας Κορέας έναντι «νέων επιθετικών ενεργειών».
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από το Πεκίνο
Η Κίνα κάλεσε σήμερα «όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και πρόσθεσε ότι το Πεκίνο θα προβεί στη «δική του αποτίμηση» της έρευνας.
«Όλες οι πλευρές πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Μα Ζαοξού, όταν ρωτήθηκε για το πόρισμα διεθνούς έρευνας, σύμφωνα με το οποίο η Βόρεια Κορέα ευθύνεται για την επίθεση που προκάλεσε το θάνατο 46 ανδρών του νοτιοκορεατικού πολεμικού ναυτικού.
«Η Κίνα κάνει τη δική της αποτίμηση» όσον αφορά την επίσημη έρευνα της Νότιας Κορέας, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος καλώντας τις «δύο πλευρές» να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.
Η Κίνα είναι ο μόνος μεγάλος πολιτικός και οικονομικός υποστηρικτής της Βόρειας Κορέας. Το Πεκίνο όχλησε τη Νότια Κορέα στις αρχές του μήνα, φιλοξενώντας τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ, σε ένα σπάνιο ταξίδι του στο εξωτερικό, παρά τη βύθιση του πλοίου ανοικτά των δυτικών ακτών της κορεατικής χερσονήσου.
Ανησυχία ΟΗΕ
Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι μουν ανέφερε σε ανακοινωθέν του ότι το πόρισμα του προκαλεί «προβληματισμό» και «βαθιά ανησυχία».
Ο πρόεδρος Λι Μιουνγκ μπακ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για αύριο Παρασκευή. Η κυβέρνησή του έχει ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε στρατιωτικά αντίποινα μονομερώς, αλλά θα πιέσει την διεθνή κοινότητα να αναλάβει δράση εναντίον της Βόρειας Κορέας.
Αναλυτές ανέφεραν ότι οι εξελίξεις δεν θα επηρεάσουν τις «αγορές», πλην της περίπτωσης που υπάρξει κλιμάκωση της «βίας».
Σύμφωνα με το πόρισμα, από το ναυάγιο ανασύρθηκαν τμήματα μιας τορπίλης παρόμοιας με μια κατασκευασμένη στη Βόρεια Κορέα που είχε ανασύρει η Σεούλ πριν επτά χρόνια.
Η Βόρεια Κορέα έχει κατηγορήσει τη συντηρητική κυβέρνηση στη Σεούλ ότι χρησιμοποιεί το ναυάγιο για να αποκομίσει πολιτικό όφελος και να υποβαθμίσει περαιτέρω τη σχέση ανάμεσα στις δύο Κορέες--οι οποίες ακόμη δεν έχουν συνάψει τυπική συμφωνία ειρήνης μετά τον πόλεμο της περιόδου 1950-53, ο οποίος τερματίστηκε με μια απλή εκεχειρία.
Το ζήτημα αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση και την Κίνα, την μόνη σύμμαχο της Βόρειας Κορέας. Η Σεούλ εξέφρασε ήδη την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ ιλ φιλοξενήθηκε στο Πεκίνο πριν ανακοινωθεί το πόρισμα της έρευνας.
Αρκετοί αναλυτές υποθέτουν ότι η Κίνα θέλει να αποτρέψει την κατάρρευση της δυναστείας των Κιμ στη Βόρεια Κορέα, που διαρκεί 60 χρόνια, και το ενδεχόμενο πολιτικό χάος στη χώρα - που θα μπορούσε να «διαχυθεί» και εντός των δικών της συνόρων.
Χατογιάμα: «Ασυγχώρητη» η ενέργεια της Β. Κορέας
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιουκίο Χατογιάμα έκρινε σήμερα «ασυγχώρητη» την ενέργεια της Βόρειας Κορέας.
«Η χώρα μας υποστηρίζει πλήρως τη Νότια Κορέα», είπε σε δήλωση που ανέγνωσε ο εκπρόσωπός του Χιροφούμι Χιράνο. «Η κίνηση της Βόρειας Κορέας είναι ασυγχώρητη και την καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο, όπως και η διεθνής κοινότητα».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιοί είναι οι πραγματικοί σφαγείς των Ποντίων και των Αρμενίων;

 Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι μέσα απο την αίρεση των Ντονμέδων κατάφεραν πολλαπλούς στόχους.

Υπονόμευσαν και κατέστρεψαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία καλλιεργώντας παράλληλα τον τουρκικό εθνικισμό στους Οθωμανούς, με αποτέλεσμα να φθάσουν στο σημερινό έθνος-κράτος αποποιούμενοι την ίδια τους την ταυτότητα και την Αυτοκρατορία.
Ταυτόχρονα κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της Παλαιστίνης μέσω της εγκατάστασης εβραϊκών πληθυσμών και την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Εβραίος ψευδοπροφήτης Σαμπατάϊ Σεβή
Στη συνέχεια με τις απίστευτα μεγάλες βοήθειες του Διεθνούς Σιωνισμού και των Εβραιομπολσεβίκων σε υλικό και διπλωματικό επίπεδο κατάφεραν να κατασφάξουν τους Χριστιανικούς πληθυσμούς στην περιοχή, διαλύοντας έτσι την κυριαρχία του ελληνισμού στην Μικρά Ασία και τον Πόντο.

Διαβάζοντας και ερευνώντας τις πληροφορίες αυτές καταλαβαίνουμε οτι η ιστορία έτσι όπως...
συνέχεια στην πηγή...

Σχετικά θέματα:

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΑΡΜΕΝΙΩΝ.Μια δίκη που δεν έγινε ποτέ.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

περισσότερα στην ενότητα   ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

Ο Νενέκος..."πρωθυπουργός" και η Ελλάδα στο γύψο!

Πάντως ο Πρωθυπουργός μας είναι μαχητικός! 


Δείτε τον με πόσο δυναμισμό συμμετείχε στις διαδηλώσεις εναντίον του ασφαλιστικού της "δεξιάς" !
τα υπόλοιπα εδώ
Γιώργο, στο ξανάπα:
Τι ωραία που ήταν στην αντιπολίτευση !!!

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_8524.html#ixzz0oS3hKLUC
Πηγή...

Σχόλιον...

Γαμώ το &@@** που σας πέταγε καθίκια...Ρε λαμόγιο,ρε που δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια σου,ρε μπινέ,ρε κασιδιάρη,ρε λεπρέ,ρε @@*% το σόι σου,εκείνο το ξενόφερτο,ρε που να βγάλεις τον καρκίνο σήμερα %@#(& τη %#@#& που σε γέννησε,εκείνη την ξενέρωτη την κασιδιάρα,ρε κερατά,που ήσουν σήμερα;

Μήπως ήσουν μαζί με αυτούς που τους έκοψες τη σύνταξη;Μήπως με αυτούς που τους μείωσες το μισθό;Μήπως με αυτούς που τους αύξησες τη φορολογία;Μήπως με αυτούς που τους απολύεις γιατί...περισσεύουν;Μήπως με τους κατοίκους των ελληνικών νησιών που παρέδωσες στην Τουρκία;Μήπως ρε #&@*(&^@$% οπισθοβληθέντα γνωρίζεις τι πάει να πει κίμινο;

Ετοίμασε ρε τα σώβρακά σου τα άπλυτα και τις κάλτσες σου τις βρώμικες και άντε μου στο διάολο,καθικλοκένταυρε,προδότη,αχαμνέ,χαζοχαρούμενε, 

 

 

 

 

 

 

 

νενέκο... 

 Σχετικά θέματα:  

1821.Ο ήρωας της Ηλείας Βιλαέτης και ο προδότης Νενέκος!

Ο G.A.P ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...Πως να κυβερνήσει ο Νενέκος;

 ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ.ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.

ΑΦΑΝΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Ελλάδα! - Έλληνες αντισταθείτε στην Οικονομική Τρομοκρατία!

Δείτε άλλο ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Μαξ Καισερ να λέει την ωμή αλήθεια, υποτιτλισμένο από τον φίλο OMADEON.
Οι πληροφορίες υπάρχουν. Ήδη γνωρίζουμε. Ώρα να αντισταθούμε στην πράξη!

Πηγή...