08 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ...

Κάθε τόσο μας κάνουν να...ξυνόμαστε με τους Γλύξμπουργκ,οι...γλύφτες!
Να τους δείτε σε περίπτωση που τα...τινάξει,τι μαύρες πλερέζες θα βάλουν και τι κλάμα θα ρίξουν!Οι νοσταλγοί!

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ...

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΤΑΡ, ΑΠΟΨΕ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Α, ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ...ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ !
Πηγή...
Παρατηρήσεις:
1.-Στην προσφώνηση του "Οικουμενικού",τον αποκαλεί "Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως-Νέας Ρώμης"!Υπ' όψιν ότι η Νέα Ρώμη είναι κτισμένη πάνω στην αποικία των Μεγαρέων,η οποία ονομάστηκε Βυζάντιο,από τον Βύζαντα τον Μεγαρέα!
Οι κατακτητές όμως γκρέμισαν το Βυζάντιο και στα ερείπια έχτισαν την πόλη τους που ο εκ Δαρδανίας και αγνώστου φυλής και τόπου γέννησης Κωνσταντίνος,την ονόμασε Κωνσταντινούπολη-Νέα Ρώμη!Καμιά αναφορά στο κατακτημένο και γκρεμισμένο Βυζάντιο.
Γιατί κόπτονται λοιπόν και επιμένουν κάποιοι στον όρο "Βυζαντινή αυτοκρατορία";Ακόμα και σήμερα Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία την αναφέρουν οι ίδιοι!Και τον πατριάρχη τους Νέας Ρώμης!
2.-Οποία προσβολή!Μετά την προσφώνηση του πρωθυπουργού,αντί να προσφωνήσει τους τέως Προέδρους,προσφωνεί πρώτον τον..."τέως βασιλέα"!!!!!Άλλαι αι βουλαί του Λαού,άλλαι του παπαδαριού!
3.-Αφού προσφώνησε πρώτα μέχρι και τον τελευταίο ρασοφόρο,τότε ακολούθησαν οι πολιτειακοί παράγοντες!Δικό τους το κράτος,πρώτα οι αρχηγοί.Έπονται οι...υπάλληλοι!

Περιμένουν...ονειρεύονται...και απεργάζονται!Αναπολούν τα περασμένα,τα διηγούνται και...κλάμα που πέφτει!Κολοβές οχιές...!

ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ).Ολόκληρο το έργο...

εδώ (ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ)

ΛΥΚΑΙΑ 2009.Αύριο 9/8/2009 η κορυφαία ημέρα στο Στάδιο των Λυκαίων Αγώνων.

Κυριακή 9/8/2009

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΙΩΝ

Στην Ιερή Κορυφή του Λυκαίου Όρους - Ώρα 7.00 το πρωί

· Τελετουργικό αφής της φλόγας των Λυκαίων στο Αρχαίο Τέμενος του Λύκαιου Δία.

Στο Στάδιο των Λυκαίων Αγώνων - Ώρα 8.00 το πρωί

· Τελετουργικό άφιξης της φλόγας, τελετή έναρξης των Λυκαίων του 2009.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

· Διεξαγωγή των 26 αθλητικών αγωνισμάτων.

· Απονομές επάθλων στους Λυκαιονίκες και τιμητικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές.

· Τελετή λήξεως των Λυκαίων 2009Ε Κ Τ Ο Σ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Ε Ν Ε Σ Σ Τ Α Λ Υ Κ Α Ι Α 2 0 0 9

Στον Δήμο Γόρτυνος, στην Κεντρική Πλατεία Καρύταινας

την Κυριακή 9 Αυγούστου, ώρα 8.30 μ.μ.

· Θεατρική Παράσταση ΄΄ Η Δίκη του Κολοκοτρώνη΄΄ αφιερωμένη στα Λύκαια 2009.

Στον Δήμο Ανδρίτσαινας

την Τετάρτη 12 Αυγούστου, από 10.00 π.μ.

Μετά τους "σημίτες" Μινωίτες-Κρήτες,τώρα κι άλλο κρούσμα με τους Θράκες!

Μετά την αρχαιολόγο-υπάλληλο του ΥΠ.ΠΟ και τον καθηγητή...σερβιτόρων,που προσπάθησαν να..."σημαδέψουν" τους Μινωίτες Κρήτες,τώρα εμφανίστηκαν κι άλλοι δούρειοι ίπποι!Τελικά τι ρόλο παίζουν οι..."αρχαιολόγοι";Με τι κριτήρια εισάγονται στις σχολές για σπουδές;Και το κυριότερο:ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΡΑΚΑ ΟΡΦΕΑ;
Από που κι ως που,αποφαίνονται ως ιστορικοί και μάλιστα με το..."αλάθητο του πάπα";
Ή μήπως που μάλλον είναι "αλλογενείς";

Οι Θράκες δεν ήσαν… Έλληνες!

Μετά τους Σκοπιανούς με τη «Μακεδονία» τους, υπάρχει κίνδυνος να έχουμε κάποιους άλλους με τη «Θράκη» τους, καθώς η ελληνική αρχαιολογική σκαπάνη ανακάλυψε ότι οι αρχαίοι Θράκες δεν ήσαν… Έλληνες, αλλά εξελληνίστηκαν!

06

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε από δελτίο Τύπου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, το Ι.Μ.Ε. στο πλαίσιο των οραμάτων του για διάσωση και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, πραγματοποίησε ανασκαφικές έρευνες στη θέση Χάλκα Μπουνάρ (Ηalka Bunar) στην Κεντρική Βουλγαρία (excavations.ime.gr).

Η ανασκαφή πραγματοποιήθηκε κατόπιν σύναψης πενταετούς συμφωνίας με την Ακαδημία Επιστημών της Σόφιας και ειδικότερα με το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της (ΝΑΙΜ-BAS) και είχε στόχο τη μελέτη της περιοχής στην οποία κατά την αρχαιότητα εξαπλώνονταν οι Οδρύσαι Θράκες.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «οι έρευνες και οι ανασκαφικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν από αποστολή του Ι.Μ.Ε. με επικεφαλής τον προϊστάμενο του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας δρ. Αθανάσιο Σίδερη και διήρκησαν από τις 15 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου» και σημειώνεται:

«Τα πορίσματα των ερευνών φώτισαν μια ακόμα πλευρά των σχέσεων των αρχαίων Ελλήνων και των Οδρυσών Θρακών, τον πλέον εξελληνισμένο από τους γειτονικούς λαούς των Ελλήνων, πέρα από τις ήδη γνωστές αποικίες στα παράλια του Εύξεινου Πόντου».

Δηλαδή, για να έχουν σχέσεις οι Οδρύσαι Θράκες με τους αρχαίους Έλληνες, άρα δεν ήσαν Έλληνες! Πόσο μάλλον αν θεωρούνται και εξελληνισμένο φύλο…

Άξιο το έργο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και μεγάλη η προσφορά του στο Έθνος, αλλά αυτό το περί Θράκης, σε μία εποχή που έχουμε τα περί Μακεδονίας, ίσως δημιουργήσει κάποιες κακοήθεις και ανιστόρητες αμφισβητήσεις…

ΠΗΓΗ

ΕΛΛΑΣ

Το κόλπο των..."χοίρων".Μήνυση από δημοσιογράφο στην Αυστρία!

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

http://diaelefsis.pblogs.gr/2009/08/enhmerwsh.html

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 5ο:

Α. Περίληψη των σημείων καταγγελείας και αιτιολόγηση τους

(συνέχεια από προηγούμενες αναρτήσεις )

Μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας συναντιούνται μυστικά για να συζητήσουν για τα σχέδια τους και εμφανίζονται και στις ετήσιες συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg. Αυτή τη φορά (2009) στη Βουλιαγμένη, στην Ελλάδα πήραν μέρος -μεταξύ άλλων- ο Καγκελάριος Werner Feymann και ο διευθυντής (CEO) της Novartis Daniel Vassella. Φαίνεται πως στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε η τακτική και η διαδικασία επίτευξης των στόχων τους, αυτών της μαζικής δολοφονίας ανθρώπων στην Αυστρία και άλλες χώρες, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, που θα επέλθει αυτό το φθινόπωρο με προκάλυμμα την πώληση μιάς ουσίας εμβολίου -που είναι δηλητηριώδης- ως «προληπτικό μέτρο».

(Πέρα από το γεγονός πως η συνάντηση έγινε στη χώρα μας και μας είχε απασχολήσει και εδώ στο "Τοξότης", ας σημειώσουμε- ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις, πως και ο δικός μας πρωθυπουργός, μέλη της κυβέρνησης, όπως και μέλη της αντιπολίτευσης κ.α., φέρεται πως ήταν παρόντες στη συνάντηση της Bilderberg!... σημ. μτφ.)

Μοιάζει επίσης πως το συνδικάτο άσκησε ανεπίτρεπτη επιρροή στον ανώτερο όλων των εισαγγελέων, Harald Eisenmenger, ο οποίος παραμέλησε να διενεργήσει έρευνα ενάντια στις ενέργειες της Baxter και προφανώς αποδέχτηκε το τρικ παράκαμψης της Baxter, που διαμορφώθηκε με το τέχνασμα μίας μήνυση κατά του εαυτού της, ώστε να προληφθεί η περίπτωση μια έρευνας, για το πως μπόρεσαν να παρακαμφτούν οι κανονισμοί βιο-ασφάλειας.

Εκτός αυτού φαίνεται πως ο πρόεδρος και το συνταγματικό δικαστήριο ήταν αυτοί που άνοιξαν το δρόμο ατιμωρησίας, για τη διενέργεια των εγκληματικών δράσεων, αυτής της ομάδας συμπεριλαμβανομένης της μεταβίβασης της εθνικής κυριαρχίας της Αυστρίας στην ΠΟΥ και την ΕΕ, στα πλαίσια του αυστριακού σχεδίου πανδημίας Influenza του 2005.

Φαίνεται πως αυτοί οι πράκτορες που εργάζονται για την εγκληματική συμμορία, το πράττουν αυτό με ανταλλάγματα που έχουν τη μορφή δωροδοκίας, χρημάτων και offshore χαρτονομισμάτων. Για την Novartis για παράδειγμα,...συνέχεια