22 Ιανουαρίου 2012

Οι Ιππείς Της Πύλου. Full Movie . Ολόκληρη η τανία.


!Όσοι δεν νιώθουν και δεν σκέφτονται ελληνικά ή δεν έχουν «κύτταρο Ελληνικό», καλύτερα να μη δουν την ταινία. Χαμένος χρόνος....
Ο Νίκος Καλογερόπουλος είναι ο καλλιτέχνης έξω από τα κυκλώματα και το life style. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι το έργο του τόσο γνωστό, ένα έργο που μόνο αμελητέο δεν είναι. Βαθιά Ελληνικό, φιλοσοφημένο και έντονα σημερινό.

Οι Ιππείς Της Πύλου:

Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες.

Ο τουρκικός φασισμός ξανά στην επικαιρότητα


Οι Τούρκοι βγήκαν ξανά στους δρόμους του Παρισιού

Τουλάχιστον 15.000 "Ευρωπαίοι" τουρκική καταγωγής, στην πλειοψηφία τους Τούρκοι που ζουν στη Γαλλία, διαδήλωσαν χτες στο Παρίσι για να καταγγείλουν το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Οθωμανούς το 1915. Δείτε για άλλη μια φορά τι κάνει, τι έκανε το καθεστώς του ισλαμιστή πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και τι λέει παθιασμένα ο ίδιος:

.
Ας μη ξεχνάμε και το γεγονός ότι πάνω από 100 δημοσιογράφοι έχουν συλληφθεί στην Τουρκία την τελευταία «δημοκρατική» διετία υπό το καθεστώς του ισλαμιστή πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.
Τι θα πουν αύριο Δήμας & Μαρκουλλή στον Νταβούτογλου της Τουρκίας των φυλακισμένων δημοσιογράφων;


‘Transition to Christianity’ or Crime against Hellenism.ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ή ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ:
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ή ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Η έκθεση στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Υόρκης με τίτλο «Η μετάβαση στον Χριστιανισμό», ουδεμία έκπληξη επεφύλασσε σε όσους γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργεί το υπόδουλο στους θεοκράτες νεο-Ελληνικό κράτος και τα ελεγχόμενα από αυτό πολιτιστικά κέντρα όπως το Βυζαντινό Μουσείο που διοργάνωσε την έκθεση. Και λεμε ουδεμία έκπληξη αφού τόσο στον πολυτελή κατάλογο της έκθεσης όσο και στα επεξηγηματικά πινακίδια των εκθεμάτων αναγράφονται τα γνωστά παραμύθια των νικητών χριστιανών περί της δήθεν ομαλής μετάβασης από την Ελληνική υποτιθέμενη «ειδωλολατρία» στο «αληθές φως εξ' ανατολών».

Ο περίλαμπρος Ελληνικός Πολιτισμός χαρακτηρίζεται «παγανιστικός». Οι καταστροφές αγαλμάτων και Ναών περνάνε στα ψιλά, σαν δήθεν έργο κάποιων ολιγάριθμων φανατικών. Η επί αιώνες απαξίωση της Ελληνικής σκέψης και Φιλοσοφίας και κατά συνέπεια η τελμάτωση της ανθρώπινης διανόησης, παρουσιάζονται σαν ένα πέρασμα σε έναν καινούργιο κόσμο που απλώς άλλαξε ενδιαφέροντα. Τίποτα το καινούργιο, αφού το ίδιο παραμύθι μεταδίδουν από την δημιουργία του νεο-Ελληνικού κρατιδίου έως και σήμερα. Ακριβώς γι' αυτό αρχικά θεωρήσαμε πως δεν