15 Ιουλίου 2009

Αεροσκάφος της Caspian Airlines με δρομολόγιο Ιράν-Αρμενία,έσκασε στον αέρα!153 επιβάτες και 15 μέλη πλήρωμα...

Και η ομάδα Ελληνορωμαϊκής πάλης του Ιράν,ταξίδευε για αγώνες στην Αρμενία...

Τρομοκράτες η μυστικές υπηρεσίες χτύπησαν το Τουπόλεφ;


Αεροσκάφος τύπου Τουπόλεφ, της εταιρείας Caspian Airlines, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Τεχεράνη προς την πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν και μετέφερε 153 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος, συνετρίβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τεχεράνης, κοντά στην πόλη Καζβίν.

“Το αεροπλάνο της Caspian Airlines, που εκτελούσε την πτήση 7908, συνετρίβη 16 λεπτά, μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμ Χομεϊνί”, δήλωσε στους δημοσιογράφους εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΙΡΝΑ αναφέρουν πως το αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες Ιρανών αξιωματικών, δεν υπάρχουν επιζώντες.

Πηγή...

Οι Οι-κωλόγοι δεν θέλουν την προτομή του Αλέξανδρου,γιατί θα ξεριζωθούν μερικά πουρνάρια!

Του κώλου τα εννιάμερα!Οι-κωλόγοι!Και σίγουρα μεταξύ των κορόϊδων που τους ψήφισαν θα είναι και κάποιοι από τη Μακεδονία,που τώρα θα αισθάνονται να τους λείπει το χέρι!

Ανθελληνοικολογικές παπαροπαρεμβάσεις στην Ασπροβάλτα!

http://visaltis.blogspot.com/2009/07/blog-post_15.html


Πως μια χούφτα κατσαπλιάδες "φρενάρουν την κατασκευή ενός απο τα μεγαλύτερα σύγχρονα μνημεία στην Μακεδονία.Διαβάζουμε στον blogakia:

Όχι στην προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους Οικολόγους γιατί τάχα θα χαλάσει το περιβάλλον του βουνού... Αυτό βγήκε από ρεπορτάζ του Αθέατου Κόσμου, με αφορμή την προσπάθεια να γίνει πάνω σε ένα ξερό βράχο, η μορφή του Αλεξάνδρου... Τα χρήματα υπάρχουν αλλά το έργο σκοντάφτει στην αντίδραση των Οικολόγων... Έξαλλος ο Χαρδαβέλας:"γαμώ τα πουρνάρια μου" είπε όταν άκουσε το λόγο που δεν έγινε το έργο...

Είναι πραγματικά περίεργο αυτό που γίνετε με τους Οικολόγους, αλλά αφού υπάρχουν "χαχόλια" που τους έδωσαν τις ψήφους τους, έχουμε να ακούσουμε και χειρότερα...

Στη φωτογραφία φαίνεται το σημείο που θέλαν να γίνει η προτομή. Μόνο πέτρα και λίγα πουρνάρια υπάρχουν, αλλά θα ήταν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό... Κάτι σαν το Rushmore...

ΛΕΩΝΙΔΑΣ.Ο Λέων που προδόθηκε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ...ΑΠΟΓΟΝΟΙ!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΑΣ...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ!
ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ!
ΕΔΩΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ...
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΜΟΥ...
ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ...ΕΒΡΑΙΟΥ!
ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ
ΕΒΡΑΙΟ..."ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"!!!
ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ...
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΛΛΑΝΩΝ ΑΡΓΑΓΟΣ ΕΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟΝ ΩΛΕΣΕ ΜΗΔΩΝ,

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣ,ΨΥΧΗΝ ΕΔΩΣΕΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ.

Κυκλοφόρησε το νέο ΙΧΩΡ.

Κυκλοφόρησε το νέο ΙΧΩΡ

τεύχος 96

SMALLixorweb

Πληροφορίες: ΙΧΩΡ Κοσμος ΙΧΩΡ τ.96, Ατλαντίδα και Πλάτων


Απο τη θεματολογία του τεύχους


…………………………………………………………………………………………………………………………….

SMALLixor3webΗ “ΕΣΘΗΡ” είναι ένα απο τα εκπληκτικότερα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γιατί αναφέρεται σε γεγονότα που άπτονται των ιστορικών χρόνων. Πώς κατόρθωσαν οι Ιουδαίοι να κατασφάξουν μέσα σε δύο ημέρες δεκάδες χιλιάδες κατοίκων της περσικής αυτοκρατορίας;

“Και οι άλλοι Ιουδαίοι, που ήσαν στις επαρχίες τού βασιλιά, συγκεντρώθηκαν… και φόνευσαν απ’ αυτούς που τους μισούσαν 75.000 ” (Εσθήρ Θ:16, μτφρ. Φίλου).

“Και ο βασιλιάς είπε στη βασίλισσα Εσθήρ: Στα Σούσα, τη βασιλική πόλη, οι Ιουδαίοι φόνευσαν και εξολόθρευσαν 500 άνδρες… στις υπόλοιπες επαρχίες τού βασιλιά τι έκαναν; Τώρα, ποιο είναι το ζήτημά σου; Και θα σου δοθεί· και ποιο είναι ακόμα το αίτημά σου; Και θα γίνει ” (Εσθήρ Θ:11, μτφρ. Φίλου).

Ποια ήταν η Εσθήρ, η «ηρωίδα» των Εβραίων που εκπαιδευμένη σε ικανότατες σεξουαλικές επιδόσεις, κατάφερε να πείσει τον Πέρση βασιλέα να επιτρέψει στους ομοεθνείς της να προβούν σε εκτεταμένες σφαγές μέσα στην αυτοκρατορία και να αρπάξουν τις περιουσίες των θυμάτων τους; Ποιοι ήταν οι «εκπαιδευτές» και οι εντολείς της Εσθήρ, των οποίων τυφλά υπάκουγε τις υποδείξεις; Γιατί από τις βίβλους που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν αφαιρεθεί σημαντικά εδάφια που βρίσκονται στη μτφρ. των Εβδομήκοντα (Ο΄); Για ποιο λόγο το όνομα «Αρταξέρξης» που αναφέρει η μτφρ. των Ο΄ το έχουν αλλάξει στο περίεργο «Ασουήρης»; Ποια σχέση έχει ο «Αρταξέρξης» του βιβλίου της Εσθήρ με τον Ξέρξη, τον βασιλέα που επιτέθηκε στην Ελλάδα το 480 π.Χ. (προ Χατζήδων) και ποια σχέση υπάρχει μεταξύ της Εσθήρ, των εντολέων της και της επίθεσης του Ξέρξη κατά της Ελλάδος;

Ο Μιχάλης Καλόπουλος, χωρίς να απομακρύνεται καθόλου από το γράμμα και το πνεύμα του βιβλίου της Εσθήρ, προβαίνει σε μια εκπληκτική ερμηνευτική αναφορά ξεσκεπάζοντας το δόλο που το βιβλίο αυτό εμπεριέχει καθ’ όλη την έκτασή του.