06 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑΤΡΩΝ > ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΩΝΕ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ!

Και λέγαμε όταν τους είδαμε στα κανάλια,να πλένουν τα δόντια τους όρθιοι εκεί στο κτίριο ΥΠΑΤΙΑ...μα είναι δυνατόν μετά από τόσες ημέρες πείνας να μπορούν να στέκουν όρθιοι;;!!!
Κι επειδή κάποιοι φίλοι κατηγορούν τον Αλφειό ότι δεν τιμά τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ,υπενθυμίζουμε ότι,ο ξένος ή οι ξένοι είναι καλοδεχούμενοι όταν και εφ'όσον σέβονται και τιμούν τους οικοδεσπότες,Άλλωστε η φιλοξενία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την εισβολή και καταπάτηση της οικίας ή της χώρας.Ή μήπως οι λαθρο300 δεν έκαναν εισβολή και καταπάτηση ξένου γι'αυτούς εδάφους;Ήρθαν μήπως ως επισκέπτες φέροντες δώρα ώστε να τους ανταποδοθούν τα δώρα της φιλοξενίας;
Όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν στη θύρα και δεν παρουσιάστηκαν καθώς πρέπει,αλλά απεναντίας απαιτούν ως κατακτητές...γην και ύδωρ. 

Οι ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιος Σπαντιδέας,η Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς, ο Άρης Μουσιώνης Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Θεόδωρος Γιάνναρος Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην εφημερίδα Realnews τα εξής:
1.«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθησαν οι ετοιμοθάνατοι απεργοί πείνας δείχνουν σε όλες τις παραμέτρους τιμές εντός των φυσιολογικών ορίων...» (Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας)

2.«Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα...» (Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς κα Βασιλικη Παπαλιμναίου)

Συνελήφθησαν κομάντο της SAS στη Λιβύη.

Οι αντικαθεστωτικοί φέρονται να κρατούν τους οκτώ βρετανούς 
κομάντο στη Βεγγάζη, από όπου και η φωτογραφία.

Η παρέμβαση της Δύσης στην εξέγερση κατά του Καντάφι επιβεβαιώνεται από δημοσίευμα των λοδρέζικων Sunday Times, στο οποίο αναφέρεται ότι οκτώ επίλεκτοι καταδρομείς της SAS έχουν αιχμαλωτιστεί από τους αντικαθεστωτικούς.

Οι αντικαθεστωτικοί φέρονται να κρατούν τους οκτώ βρετανούς κομάντο στη Βεγγάζη, από όπου και η φωτογραφία.
Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής το CNN μετέδωσε την πληροφορία ότι η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ-Ο ΕΥΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΘΕΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ.



Εγώ το Πέος, υποβάλω αίτημα μισθολογικής αύξησης, για τους παρακάτω λόγους:
1. Εργάζομαι σωματικά
2. Εργάζομαι σε μεγάλα βάθη
3. Πέφτω στη δουλειά με το κεφάλι
4. Δεν έχω ελεύθερα Σαββατοκύριακα και αργίες
5. Εργάζομαι σε υγρό περιβάλλον
6. Δεν πληρώνομαι υπερωρίες
7. Εργάζομαι σε σκοτεινό εργασιακό χώρο που δεν αερίζεται σχεδόν
καθόλου
8. Εργάζομαι σε υψηλές θερμοκρασίες
9. Η εργασία μου με εκθέτει σε κινδύνους μόλυνσης από ασθένειες


ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ

Περιμένοντας την Δημοκρατία στην Αίγυπτο....

Saudi Arabia Revolution: Oil Back to 2007 Highs?



Hose(Χώσε)Ασεμπίγιο άλλο ένα αγγούρι από...πίσω(όπως έλεγε η διαφήμιση...από Μίσκο)!Τελικά τους περιμένουμε όλους με...ανοικτούς τους κώλους!

Στις 2009/10/14 είχαμε αναρτήσει από τον Βισάλτη,που είχε αναρτήσει από τον Μπαρμπανίκο ότι... ο Γιόζεφ Ασεμπίγιο έχει απέχθεια με οτιδήποτε κλασικό και προπάντων αρχαιοελληνικό!

Από τότε πέρασε πολύς καιρός!Δεν φανταζόμασταν ότι θα περιμέναμε...ξεβράκωτοι τοοόσον καιρό!Και ότι τώρα θα μαθαίναμε από τον...μπούκη-Παμπούκη τα...ξενοπηδήματα του..."αθετήσαντος" καβαλάρη μας,του...Γιόζεφ Αθεμπίγιο!

Κάνουν πως δεν βλέπουν...

+

Η αυθάδεια της αφόρητης κοροϊδίας...του GAPανου.

Αποτελεί δεινή ύβρη του ελληνικού λαού και αβυσσαλέα προσβολή της νοημοσύνης του, να αυτό-αναγορεύεται, κομπάζων, ο κατοχικός πρωθυπουργός, αυτή η κακοήθη νεοπλασία του δωσιλογισμού, ως προστάτης της Ελλάδας, ως φύλακας των «ιερών και οσίων» και ως Κέρβερος της αλήθειας!!! Στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ακούσαμε τα εξής ευτράπελα τής προκλητικά κακοήθους ανεκδοτολογίας του: