04 Νοεμβρίου 2011

Οι Ισραηλινοί συνέλαβαν τα πληρώματα των ελληνικών πλοίων για τις αποστολές αλληλεγγύης


ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ;ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ!

Ο ψευτόμαγκας – φταίει ο Καραμανλής – Χατζημαρκάκης, αναγνώρισε “Μακεδονική” γλώσσα!

Αποκάλυψη από το Ταχάλια

Description
ακούστε τι είπε ο άθλιος ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής σήμερα στα Σκόπια !!!!!!!!!!!!
“είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που μπορώ να πω λίγα λόγια στα Μακεδονικά”
Δείτε την ιστορία και το βίντεο:
MEP Chatzimarkakis addresses press conference in Macedonian
Δείτε το βίντεο εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_9560.html

Ο Βωμός των 12 Θεών. Το Ιστορικό των Αγώνων.


Μια ταινία για τους αγώνες που δόθηκαν
για τη διάσωση και ανάδειξη
του Βωμού των Δώδεκα Θεών και του Ελέους

Η επισκόπηση του ιστορικού των αγώνων μέσα από βίντεο αγωνιστών και ευαισθητοποιημένων πολιτών, αυθεντικές συνεντεύξεις και βιντεοσκοπήσεις καθώς και αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.
Μια ταινία για τους αγώνες που δόθηκαν για τη διάσωση και ανάδειξη του Βωμού των Δώδεκα Θεών και του Ελέους. Το ιστορικό της πορείας ενός αγωνα που αποτελεί πλέον ορόσημο.
Τίτλος: "Λέαγρος ανέθεκε δώδεκα θεοίσιν"
Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού -- Ι.Μ.Ε. (http://www.ime.gr/fhw/) για την εξαίρετη τρισδιάστατη αναπαράσταση του Βωμού που παρουσιάζουμε στην ταινία, καθώς και όλους τους βιντεολήπτες και τις ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο, το υλικό της εργασίας των οποίων αξιοποιήθηκε για την δημιουργία αυτής της ταινίας.
Ζητούμε την κατανόηση εάν κάποιοι εκ των δημιουργών, λόγω της άγνοιάς μας για την ταυτότητά τους ή την αρχική προέλευση των βίντεο, τυγχάνει να παραλείπονται από την κάτωθι μνημόνευση των πηγών μας:
ΠΛΑΝΑ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ:
HellenesThyrsos
maiandros1 http://www.youtube.com/user/maiandros1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΝΩΝ:
georgeopp http://www.youtube.com/user/georgeopp
ΠΛΑΝΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ:
IxorPeriodiko http://w... περισσότεροι

"ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ":Επείγουσα συγκέντρωση και ανοιχτή συνέλευση του κόμματος της Νέας Ελλάδας.Μετά από τις μέχρι σήμερα πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και τις αποφάσεις των Βρυξελλών, έχει πλέον καταστεί σαφές πως η χώρα τελεί υπό κατοχή, το κόμμα της «Νέας Ελλάδας» καλεί τους φίλους και τα μέλη από όλη την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου, στις 5.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια» των Αθηνών (Πανεπιστημίου 52, κοντά στην Ομόνοια) προκειμένου να ανακοινωθούν σειρά αποφάσεων – για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Επίσης, υπό την εποπτεία του Συντονιστικού Οργάνου του κόμματος, ο Οργανωτικός Τομέας θα δημιουργήσει ομάδες δράσης – ενημέρωσης και αντίστασης στον διαφαινόμενο διαμελισμό και την κατακρεούργηση της οικονομίας της χώρας.
Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με την παρουσία τους, να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Κόμματος επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. 
Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, παρακαλούνται να το πράξουν γραπτώς (με ένα κείμενο περίληψης των θέσεών τους) έως τις 12 Νοεμβρίου 2011.

Επικοινωνία:
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2106457566
Fax: 2106457561
E-mail: neaellada.gr@gmail.com

Από την Συντονιστική Επιτροπή της Νέας Ελλάδας

Επικίνδυνα παιχνίδια με το Ιράν με σκοπο την αναφλεξη του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου!!!


Ενώ στο παράλληλο σύμπαν της Βουλής Αβουλίας των Ανθελλήνων, τα κυνάρια αναλώνονται σε ανούσιους και συμπαιγνιακούς διαξιφισμούς, το Ισραήλ, η Αγγλία και οι ΗΠΑ προετοιμάζονται τάχιστα, εάν πιστέψουμε τις "έγκριτες" διεθνείς εφημερίδες, για προληπτικό χτύπημα στο Ιράν, λόγω όπως λένε πληροφοριών περί επιτάχυνσης του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν... Με άλλα λόγια ρίχνουν λάδι στην φωτιά του Γ' Π.Π.

Βέβαια, δεν γίνεται κουβέντα από τα συμπαιγνιακά ΜΜΑ. Το ενδιαφέρον άλλωστε επικεντρώνεται στην ...Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης(ξεπουλήματος της Ελλάδος), στην 6η δόση του πρεζάκια, στο ...κούρεμα, στις γόβες της κινεζόδουλης Λαγκάρντ και σε άλλα θέματα "ζωτικής σημασίας". Έτσι ακριβώς όπως "έπαψε να υπάρχει" η ραδιενέργεια στην Ιαπωνία. Την ξέχασαν τα ΜΜΑ και η ραδιενέργεια είπε να φύγει ρε παιδί μου...

H χρηματοδότηση των κομμάτων (γ΄ τρίμηνο του 2011)

Δείτε τα δικαιούχα κόμματα και τα χρήματα που πήραν για το γ΄ τρίμηνο του 2011

Ο..."αξιόπουστας" και οι "αναξιόπουστες"


Που θα κρυφτούν όσοι επιτρέψουν στον κύριο Παπανδρέου να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο;

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Το έγραψα χθες, το επαναλαμβάνω και σήμερα προς εμπέδωση!
Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου, που όπως αποκάλυψε η Άννα Διαμαντοπούλου, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου να συμφωνεί άλλα και μετά από λίγες ώρες στην ΚΟ του κόμματός του να λέει άλλα , να τηρήσει το λόγο του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι η πολλοστή.
Για αυτό οι συνομιλητές του από την αντιπολίτευση θα πρέπει να επιδείξουν εξαιρετικά ιδιαίτερη προσοχή.
Δεν έχει νόημα να συζητάς με κάποιον που εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι μάλλον είναι αναξιόπιστος. Όσο για αυτό που είπε χθες ότι δεν είναι γαντζωμένος στη καρέκλα της εξουσίας, μάλλον θα πρέπει να διαβάζεται χωρίς το ΔΕΝ.
Ακόμη και την ακύρωση του προαναγγελθέντος πανηγυρικά επικείμενου δημοψηφίσματος, που κατέληξε όπως κατέληξε στον κάδο των αχρήστων κάποιου γραφείου του μεγάρου Μαξίμου, δεν την ανακοίνωσε ο ίδιος στους βουλευτές του, αλλά ο κύριος Βενιζέλος.
Μετά δε από λίγο, ο ίδιος στη Βουλή, προσπάθησε να πει ότι κάτι σαν να μπλόφαρε για να πείσει τους πολιτικούς του αντιπάλους να ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση, και τα κατάφερε.
Γι αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι άλλα σκέπτεται, άλλα θέλει να πει και άλλα τελικά κάνει.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός, είναι και αρκετοί από τους βουλευτές του που αντιδρούν στα τηλεοπτικά κανάλια με δηλώσεις ότι θα καταψηφίσουν το ένα ή το άλλο , αλλά τελικά κάνοντας μια στροφή 180 μοιρών ή τούμπα , ψηφίζουν αυτό που θέλει ο ηγεμών !!!
Για να δούμε λοιπόν. Θα αποδειχθεί για μια έστω φορά ο κ. πρωθυπουργός συνεπής ή θα επαναληφθεί το ίδιο έργο, στο οποίο είμαστε μέχρι τώρα απαθείς θεατές ;