07 Οκτωβρίου 2011

Ουγγαρία:Ο πατριωτισμός είναι μια..."προκλητική και προσβλητική αναίδεια προς τους πιστωτές"!


«ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ “ΓΔΑΡΑΤΕ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!» αναφέρουν οι Ούγγροι και αψηφούν Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε.

Βρε ! για κοιτάχτε που οι Ούγγροι “δείχνουν” το δρόμο και χωρίς παπούτσια στα τσιράκια του Δ.Ν.Τ…  Ο Όρμπαν ,ο δικός τους “Ιπτάμενος Πρωθυπουργός” προτίμησε να πάει να δει ποδοσφαιρικά παπούτσια παρά να τα “φάει” κατακέφαλα……..τ’ ακούς  ΓΑΠ ??  ( mind the GAP beetwen h’is ear’s )
Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. 
από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».


Η επίσης γαλλική «Μοντ» δείχνει εξίσου σοκαρισμένη με τη στάση τόσο του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν όσο και των στελεχών της κυβέρνησής του απέναντι στη συμφωνία υποτέλειας της Ουγγαρίας προς το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. που είχε υπογράψει η προηγούμενη, σοσιαλιστική και εκεί, ουγγρική κυβέρνηση, η οποία συνετρίβη στις εκλογές το Μάιο, για να πάρει δάνειο 20 δισ. ευρώ.

«Η νέα ομάδα που βρίσκεται στην εξουσία στη Βουδαπέστη φαίνεται να θέλει να απαλλαγεί από τους όρους του δανείου. Αυτό είναι επικίνδυνο» γράφει η «Μοντ» και συνεχίζει: «Τα πάντα εξελίσσονται σαν να προτίθεται ο Βίκτορ Όρμπαν, ο νέος πρωθυπουργός, να αναιρέσει το λόγο που έχει δοθεί στην Ε.Ε. και στο Δ.Ν.Τ. Ο Όρμπαν επιδεικνύει ανοιχτά μια προκλητική και προσβλητική αναίδεια απέναντι στους πιστωτές του»!

Με ιερή αγανάκτηση η «Μοντ» πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι ο νέος Ούγγρος πρωθυπουργός «προκαλεί την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.». Απουσίαζε από τη Βουδαπέστη όταν μετέβη εκεί ειδική αντιπροσωπεία του Δ.Ν.Τ. γιατί προτίμησε να πάει στη Νότια Αφρική προκειμένου να

O GAP ως bufos...τιτίβισε για τον θάνατο του Steve Jobs και του την έπεσαν τα..."σπουργίτια" με κοτσιλιές!


Τιτίβισε ο ΓΑΠ για τον θάνατο του Steve Jobs, βρήκαν την ευκαιρία και του την έπεσαν οι twitters

 Ο Παπανδρέου παρά την Οικονομική κρίση και την Κυβερνητική επιτροπή που είχε έρριξε ένα τιτίβισμα για τον θάνατο Steve Jobs

Στο τιτίβισμα του, ο @PrimeMinisterGR έγραψε:

«Σκεφτόμενος διαφορετικά και εκτός πεπατημένης, άλλαξε με τόλμη τα πρότυπα γύρω του και μαζί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων». 

Βέβαια, το συλλυπητήριο tweet του δεν αφέθηκε στην τύχη του, γιατί η κοινότητα του Twitter του απάντησε:


@PrimeministerGR Και εσύ το ίδιο έκανες σε εκατομμύρια έλληνες προς το χειρότερο!