03 Οκτωβρίου 2008

Ο επιλέξας και οι...εκλεκτοί του ελληνικού...λαού!!!


Αυτός στο κέντρο της φωτογραφίας επέλεξε τον εξ αριστερών του να κυβερνά,συνεπικουρούντος του εκ...δεξιών του!!!
ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.Μη παραπονιέστε!!!Σας αξίζουν!!

______________________________________________________
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Ο Σανιδάς και η δήθεν ακύρωση της κυβέρνησης των απατεώνων θα κλείσει το μεγαλύτερο μεταπολεμικό σκάνδαλο στη χώρα

Η στοά Βατοπεδίου σε συνεργασία με τα πνευματικά της τέκνα και τις οικογένειες της κυβέρνησης, που πλούτισαν κλέβοντας την περιουσία του ελληνικού λαού, κλείνουν το ζήτημα.
Οι ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τεράστιες. Οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί να μην πάει στις 5 Οκτώβρη να διαδηλώσει μαζί με τον Αλαβάνο έξω από το άγιο όρος;

0 σχόλια

Χρέος το πράττειν υπέρ Πατρίδος.


Ένας Έλλην,όταν έχει αρχή δια το πράττειν υπέρ Πατρίδος,να το θεωρεί χρέος,δεν επιζητεί επιβράβευση!!!!!

___________________________________________________
http://www.greekalert.com/
Μαθήματα ηθικής και μεγαλείου για τους πολιτικάντηδες και τους προσκυνημένους που γέμισαν αυτόν τον τόπο

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εκτιμώντας την προσφορά και την στάση του κ. Τάσσου Παπαδόπουλου στο εθνικό θέμα της Κύπρου έκανε μία προσπάθεια και επικοινώνησε μαζί του ώστε να τον τιμήσει σε ειδική εκδήλωση. Ο Τάσσος απάντησε και απέδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν είναι σαν τους περισσότερους πολιτικούς που έχουν γεμίσει αυτόν τόπο...αλλά ένας από αυτούς τους πολιτικούς που η ιστορία θα μπορεί να τους καταγράψει ως ηγέτες...

απόσπασμα από την επιστολή του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου

Αξιότιμε πρόεδρε της Κύπρου μας, κύριε Τάσσο Παπαδόπουλε,

Για εμάς τα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου ήσουν , είσαι και θα είσαι ο πρόεδρος της Κύπρου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ εκείνο το συγκινητικό διάγγελμα προς τον λαό της Κύπρου σχετικά με το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν και το μεγάλο «ΟΧΙ» που βγήκε από τα χείλη σου.
Μόνος και χωρίς την στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης, με το μεγάλο «ΟΧΙ» στο σχέδιο Ανάν έδωσες ένα ισχυρό χτύπημα στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Μιας νέας τάξης που δεν θέλει αντιστάσεις και θέλει όλους τους λαούς υποταγμένη σε αυτή.
Εμείς οι Έλληνες είχαμε πολλά χρόνια να νιώσουμε τέτοια περηφάνια και σε ευχαριστούμε για αυτό. Κύριε πρόεδρε με την παρούσα επιστολή ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θέλει να σας ενημερώσει ότι ύστερα από την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, επιθυμεί να σας καλέσει στην Λάρισα προκειμένου να σας τιμήσει και να σας βραβεύσει μαζί με άλλους φορείς και συλλόγους για την ηρωική αυτή σας πράξη.
Δυστυχώς σήμερα στο τιμόνι της Κύπρου μας βρίσκεται άλλος πρόεδρος και οι συνέπειες ίσως να είναι δυσάρεστες, πράγμα που το απευχόμαστε. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, το μεγάλο εμπόδιο έφυγε από την μέση και πρέπει να ξεχαστεί. Η ικανοποίηση των Αμερικανών, Άγγλων, Τούρκων αλλά και των Ελλήνων πολιτικών πολύ μεγάλη. Οι Έλληνες πατριώτες όμως δεν ξεχνούν. Δεν ξεχνούν την Κύπρο μας, δεν ξεχνούν τον μεγάλο ηγέτη Τάσσο Παπαδόπουλο, ανυπομονούν και περιμένουν να έρθει στην Λάρισα, προκειμένου να τον τιμήσουν, να τον αγκαλιάσουν και να του σφίξουν το χέρι.


διαβάστε και την απάντηση του προέδρου

Κύριο Αστέριο Χάμο,
Πρόεδρο
Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου
Ελληνοκρατείν,
Λάρισα – Ελλάδα

Ευχαριστώ θερμά για την ημερομηνίας 21 Ιουλίου επιστολή σας και για την προς το πρόσωπό μου εκφραζόμενη εκτίμησή σας.
Αισθάνομαι ότι, ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ως ηγέτης του Κυπριακού Ελληνισμού, έπραξα το καθήκον μου, όπως το υπαγόρευε η ελληνική συνείδησή μου και το ιστορικό προς την πατρίδα χρέος μου.
Με συγκινεί η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου σας να με τιμήσει, σε ειδική εκδήλωση. Λυπούμαι, όμως, γιατί αδυνατώ να ανταποκριθώ θετικά στην απόφασή σας. Παρακαλώ να κατανοήσετε την αδυναμία μου να δεχθώ τιμές και επιβραβεύσεις για την εκτέλεση ενός καθήκοντος και την εκπλήρωση ενός χρέους. Μου αρκούν τα ειλικρινή αισθήματά σας. Μου αρκεί η εκτίμηση του κόσμου για όσα έπραξα, προασπιζόμενος τα δίκαια του νησιού μου και την αξιοπρέπεια του έθνους μου.
Ελπίζοντας στην κατανόησή σας, σας ευχαριστώ, σας συγχαίρω και εύχομαι σε όλους σας κάθε καλό.

Τάσσος Παπαδόπουλος

τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ


Greek Alert

ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΟΦΩΝ: ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ TAXALIA ΣΤΟ ΥΠΕΞ


Ο Γκρούεφσκι φτύνει,η κυβέρνηση...ψιχαλίζεται!!!!
_____________________________________________________
http://taxalia.blogspot.com/
ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΟΦΩΝ: ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ TAXALIA ΣΤΟ ΥΠΕΞ


Με τη συνταγματική αναθεώρηση, που κυρώθηκε την 7-12-2005 από την Εθνοσυνέλευση της Π.Γ.Δ.Μ. τροποποιήθηκε το άρθρο 49 του συντάγματος, που είχε ως εξής:
Article 49
The Republic cares for the status and rights of those persons belonging to the Macedonian people in neighbouring countries, as well as Macedonian ex-patriates, assists their cultural development and promotes links with them.The Republic cares for the cultural, economic and social rights of the citizens of the Republic abroad.
με την προσθήκη ΙΙ, η οποία ισχύει αναδρομικά, από την 6-1-1992 και τέθηκε στο πλαίσιο ανηλλημμένης υποχρέωσης της Π.Γ.Δ.Μ. έναντι του Ο.Η.Ε. και αναφέρει:
AMENDMENT II
1. In the exercise of this concern the Republic will not interfere in the sovereign rights of other states or in their internal affairs.
2. This Amendment is an Addendum to Paragraph 1 of Article 49 of the Constitution of the Republic of Macedonia.These Amendments are an integral part of the Constitution of the Republic of Macedonia and came into force on the day they were promulgated, on January 6th, 1992.
Το επίσημο κείμενο του συντάγματος, εδώ: http://www.sobranie.mk/en/default.asp?vidi=ustav
Το σύνταγμα λοιπόν της Π.Γ.Δ.Μ. προβλέπει ότι η Π.Γ.Δ.Μ. :
"έχει την υποχρέωση να φροντίζει για τα δικαιώματα του Μακεδονικού λαού στις γειτονικές χώρες, όπως και των εκπατρισθέντων, υποβοηθώντας την πολιτιστική τους ανάπτυξη και τη σύσφιξη των δεσμών με αυτούς."
Με την προσθήκη ΙΙ, που τροποποιεί το άρθρο 49, ορίζεται ότι:
"κατά την ενάσκηση αυτής της μέριμνας, η δημοκρατία δεν θα επεμβαίνει στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων κρατών ή στις εσωτερικές τους υποθέσεις"

Χθες, σε δήλωση που εξέδωσε η κυβέρνηση και υπογράφεται από τον ίδιο τον Γκρούεσκι, αναφέρεται:
За случувањата вчера реагираа и од кабинетот на премиерот Никола Груевски.„Со огромна загриженост ги следиме овие настани и се надеваме дека грчката држава ќе ги земе предвид реакциите на граѓаните на овој дел на Грција и дека тие вежби не се во функција на демонстрација на сила“, се вели во соопштението од кабинетот на Груевски. Здружението „Виножито“ веќе побара од меѓународната заедница поенергично да ги заштити правата на Македонците, бидејќи, како што истакнуваат неговите членови, Грција не ги почитува меѓународните стандарди кога станува збор за нивните права.
δηλαδή :
"We are very worried about the protests and are hopeful Greece will take into considerations the reactions of citizens in that particular part of Greece. We hope the training of the Greek Army is not a demonstration of force."

Ο κ.Γκρούεσκι είναι "πολύ ανήσυχος" λοιπόν, για μια διαδήλωση, που έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής των κατοίκων ενός ελληνικού νομού και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Έτσι δεν μας λένε οι "κάτοικοι" και οι ..Ιοί;

Να τα πούμε πολύ απλά τώρα:
Απέναντι από το χωριό Μαράσια του Έβρου, κοντά στην Αδριανούπολη / Edirne, υπάρχει παρόμοιο πεδίο βολής του τουρκικού στρατού. Σε βολή του τουρκικού πυροβολικού σκοτώθηκε πέρυσι ένας βοσκός. Επίσης τα τουρκικά άρματα, διέρχονται από τον περιφερειακό της Αδριανούπολης, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθιζήσεις. Η τοπική κοινωνία έχει ξεσηκωθεί και ζητά την απομάκρυνση του πεδίου βολής. Ακριβώς όπως στους Λόφους!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Έχετε ξαναδεί τέτοια ωμή, απροκάλυπτη, εχθρική παρέμβαση στα εσωτερικά μιας γειτονικής χώρας;
Επαναλαμβάνουμε, ότι σύμφωνα με τις αιτιάσεις όλων των "σχετικών", το πρόβλημα δεν έχει καμιά εθνική χρειά. Είναι μόνο θέμα περιβάλλοντος. Αν κάποιος από την περιοχή ισχυριστεί το αντίθετο, τότε σύμφωνα με τον Π.Κ. τον περιμένουν ισόβια! (αν προσπαθήσει δηλαδή δια θετικών ενεργειών, να εμποδίσει την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων και να υπονομεύσει το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων).
ΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ:
«Οι χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Gruevski στερούνται για άλλη μια φορά σοβαρότητας. Η συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η καλλιέργεια της μισαλλοδοξίας με ανυπόστατους ισχυρισμούς και εθνικιστικές κορώνες , αποκαλύπτουν σε όλη τη διεθνή κοινότητα τις πραγματικές προθέσεις του κυρίου Gruevski και υπονομεύουν την προσπάθεια για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να τον παρακολουθήσει στον ολισθηρό δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει.»

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ; (επιεικέστατη η φρασεολογία μας!)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ; ΕΣΕΙΣ "ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ..", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ !

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Π.Γ.Δ.Μ.;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΣΚΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, "ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ";

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΗΡΘΕ Η GAY MCDOUGALL, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΩ: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΛΙΑΡΟΙ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ;

Ο τζάπα "μάγκας",που..."κοντράρισε" τον Καραμανλή!!!!


Τζάπα μάγκας μπορεί να είναι ο κάθε ένας,αλλά τζάπα "νταής" δε γίνεται!!!!

Ε,Ντα'ι'λάκη;;;;

________________________________________________________________

Επιστροφή ή παραίτηση
Επιστολή συγγνώμης στον πρωθυπουργό έστειλε ο Σταύρος Δαϊλάκης

Eurokinissi
Ο βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 17:00
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, απέστειλε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κ. Καραμανλή.

Στην επιστολή αναφέρει πως «οι όποιες πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και για το αν με αυτές θίγεστε εσείς ή πρόσωπα που ανέφερα, θέλω να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα στο οποίο ανήκα, ανήκω και θα ανήκω».

Ο διαγραφείς βουλευτής ζητά συγγνώμη, ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, και αν δεν συμβεί αυτό -όπως λέει- θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.


___περισσότερα
______________________________________________
__________________________________________________
http://politis-gr.blogspot.com/
Τετάρτη, 1 Οκτώβριος 2008

Υπάλληλος ....της Αμερικανικής Πρεσβείας !


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο κ. Σ. Δαϊλάκης μετά από τις δηλώσεις του προχθές στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του extra 3 .

Ότι κάτι συμβαίνει « εντός, εκτός και επί τα αυτά» του πολιτικού μας συστήματος , είναι πλέον πασιφανές και πέρα από κάθε αμφισβήτηση .

Τα γράφω , τα φωνάζω εδώ και εννέα μήνες ότι η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και προσωπικά ο ίδιος , έχει μπει στο στόχο της κυβέρνησης Μπους λόγω των ενεργειακών αγωγών.

Τα στοιχεία που έχω παραθέσει κατά καιρούς με πολλά άρθρα μου αποδεικνύουν το πλέον πασιφανές , το οποίο μόνο η «εθισμένη κομματοκρατία» ή οι πλήρως εξαρτημένοι εκ των διαφόρων συμφερόντων αρνούνται να το αποδεχτούν.

Ουδόλως με ενδιαφέρει προσωπικά ο κ. Καραμανλής. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι τα Εθνικά μας Θέματα που διακυβεύονται και ότι κάποιοι αποφασίζουν για εμάς …χωρίς εμάς.

Σε εποχές λοιπόν που το παγκόσμιο τραπεζικό κραχ κρέμεται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας , ένα μόλις χρόνο μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση , κάποιοι υπηρετώντας ξένα προς την χώρα μας συμφέροντα, προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τη βούληση του ελληνικού λαού και να μας ρίξουν στο κανάλι της … «ιταλοποϊησης» και της εξάρτησης !

Ας επανέλθουμε όμως από εκεί που ξεκινήσαμε το άρθρο. Στον ανεξάρτητο πλέον κ. Σ. Δαϊλάκη ο οποίος πήγε για τις περιβόητες δηλώσεις του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του extra3 συνοδευμένος από μια κυρία .

Τι το σπουδαίο θα μου πείτε ! Ας μην είσαστε βιαστικοί καθώς θα εκτεθείτε ! Στο συγκεκριμένο δελτίο του οποίου συντονιστής είναι ο κ. Γ. Παπαγιάννης , μετέχει και ο δημοσιογράφος κ. Άρης Σπίνος , ο οποίος εχθές το βράδυ έκανε την εξής αποκάλυψη και ..έβαλε «μπουρλότο» στον δημόσιο βίο !.

Τι είπε ο δημοσιογράφος ; « Η συγκεκριμένη κυρία Χριστίνα Δελ.......(σ.σ Ανέφερε το πλήρες ονοματεπώνυμο της) είναι υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα .

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, εδώ μπροστά μας , χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του κ. Δαϊλάκη, το οποίο κρατούσε εκείνη εκτός του πλάτο, απάντησε η ίδια και κατόπιν του έκανε διάφορα νοήματα.

Ο κ. Δαϊλάκης (σ.σ ακριβής απομαγνητοφώνηση) συνέχισε απορροφημένος….. στην εξέταση που έδινε, στην…. διαταγή που είχε πάρει από αυτούς που… τον άκουγαν και προχώρησε σε απρεπείς χαρακτηρισμούς του Πρωθυπουργού της χώρας.»

Στη συνέχεια εν μέσω του διαλόγου των δημοσιογράφων του δελτίου ειδήσεων , ο κ.Άρης Σπίνος αποκάλυψε ότι : « πολύ νωρίς (?) το πρωί της επόμενης ημέρας που επικοινώνησε ο κ. Αγγέλου στο κινητό του κ. Δαϊλάκη , στο τηλέφωνο απάντησε πάλι η συγκεκριμένη κυρία υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας και του είπε να επικοινωνήσουν σε μισή ώρα.

Όταν τελικά ο κ. Αγγέλου επικοινώνησε με τον κ. Δαϊλάκη και του ανακοίνωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού , αυτός δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτηση του από βουλευτής και την θέση του ήταν έτοιμος να την καταλάβει ο κ. Παπαδόπουλος.

Όμως μετά από ηλεκτρονική (email) επικοινωνία του κ. Δαϊλάκη με τον κ. Τατούλη , ανακάλεσε την παραίτηση του και αρνήθηκε να παραιτηθεί κατόπιν….. καθοδήγησης του κ. Τατούλη»

Θυμηθείτε τι έγραφα από τις 16 Φεβρουάριος 2008 για τον συγκεκριμένο βουλευτή : «Πέτρος Τατούλης . Δήθενστην πραγματικότητα όμως …..; Ξεκίνησε στα νιάτα του ως αριστερός Μαοϊστής, μεταπήδησε στην νεολαία της ΔHΑΝΑ και κατέληξε στην ΝΔ.

Δεν είναι όμως ο ....τελευταίος του σταθμός. Θυμηθείτε με !

Ο κ. Τατούλης είναι το κλασσικό παράδειγμα πολιτικών που θέλουν να μας …προωθήσουν οι πέραν του Ατλαντικού και τα εδώ φερέφωνα τους οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ.

Θέλουν πολιτικούς … «τρένα» ,από τον ένα σταθμό στον άλλο . Τόσο σε κομματικό επίπεδο ,όσο και σε ιδεολογικό.

Πολιτικούς με απόψεις σαν του κ.Τατούλη που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους (δεν είναι τυχαία η δεδομένη χρονική στιγμή που διακυβεύονται τεράστια Εθνικά θέματα ).

Από την μια λοιπόν ο κ.Τατούλης και από την άλλη ο κ. Σημίτης προσπαθούν να μας …πείσουν ότι το ιταλικό μοντέλο με τις ανά 3μηνο εκλογές είναι το …ιδανικότερο .

Ιδανικό σίγουρα γι` αυτούς και για τους εξωθεσμικούς κύκλους που κρύβονται από πίσω τους , ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ για τον Ελληνικό λαό .

Δεν είναι λοιπόν ιδεολογικός αντάρτης ο κ.Τατούλης . Είναι ΕΝΑΣ από τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ !»

Αυτά έγραφα τον Φεβρουάριο όταν τα ΜΜΕ….. «περί άλλων τύρβαζαν» και επέμενα να φωνάζω για τον κίνδυνο των πέραν του Ατλαντικού ορμόμενων … «εντός εκτός και επί τα αυτά», στους οποίους αναφερόμουν συνεχώς από την στιγμή δημιουργίας του blog , τον Ιανουάριο του 2008 .

Και δυστυχώς ….δικαιώνομαι πλήρως!

86 σχόλια

Κουτσαβάκι το...Ντα'ι'λάκι!!!!!


Αντί για..."μάγκας",μας βγήκε κουτσαβάκι το...Δαιλάκι!!!!
Ρε,για κοίτα κάτι κουραμπιέδες που σερβίρει το μαγαζί!!!Δήθεν "αντάρτες",εργαλεία στα χέρια του Ρουσόπουλου,για να ασχολείται η κοινωνία,ξεχνώντας τα Βατοπέδια και τη πείνα της!!!
Καλά,αφού "είσαι εκτός",άρα "ανεξάρτητος",γιατί "παρακαλάς" τον Καραμανλή για να παραιτηθείς;;;;Ούτε σε αυτό έχεις δική σου γνώμη;;;;
Ε,"ντα'ι'λάκι";;;
_______________________________________________________
PRESS-GR
Δαϊλάκης: Παραιτούμαι από βουλευτής, αν... ,
Ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης με επιστολή του στον Κ. Καραμανλή. Στην επιστολή αναφέρει πως οι δηλώσεις του είχαν στόχο να προσφέρουν στήριξη στον πρωθυπουργό και όχι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη. Και καταλήγει ότι αν το αίτημά του δεν γίνει αποδεκτό η παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα είναι στη διάθεση του κ. Καραμανλή.
Στην επιστολή γράφει:
«Οι πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας, ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα όπου ανήκα, ανήκω και θα ανήκω. Με την επιστολή μου αυτή και πέρα από την έκφραση συγνώμης μου, θεωρώ ότι δεν μπορώ να υπάρξω πολιτικά έξω από τη ΝΔ. Παρακαλώ να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή μου σε αυτή και συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Υπό διαφορετικούς όρους η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας».
-------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 13:46 225 comments

Χωρίς προδότες κάστρο δεν πέφτει!!!

Ρε,πως θέλουν με μια βρεγμένη σανίδα ή μάλλον με ένα καλάμι!!!!!
Ξέρετε,το καλάμι είναι το καλύτερο όπλο για τα...φίδια!!!!
_______________________________________________________

http://www.kalami.net/

Συνάντηση της ηγεσίας της ΠανΜακεδονικής Ένωσης Αμερικής με την ΥΠ.ΕΞ. κ. Μπακογιάννη


Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Θέματα:
•Δράσεις στην Ελλάδα που υποσκάπτουν τις ελληνικές θέσεις
•Ο Μάθιου Νίμιτς εμφανίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος φιλοσκοπιανού Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα
•Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα μέσα από το ΕΛΙΑΜΕΠ
•Αμερικανικές εκλογές και πιέσεις στην Ελλάδα

Τους προβληματισμούς και τις αταλάντευτες θέσεις της οργάνωσης που εκφράζει την πλειοψηφία της ομογένειας έθεσε η πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής Νίνα Γκατζούλη στην Υπουργό των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σε ιδιαίτερη συνάντησή τους στο πλαίσιο της δεξίωσης που παρέθεσε την περασμένη Παρασκευή για την ομογένεια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.
Η κ. Γκατζούλη κατέθεσε υπόμνημα της Οργάνωσης στην υπουργό και επεσήμανε το γεγονός ότι όπως προκύπτει από επανηλλημένες δημοσκοπήσεις η αποδοχή σύνθετης ονομασίας βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων του εξωτερικού. Επεσήμανε επίσης ότι ένας γεωγραφικός προσδιορισμός στην ονομασία της π.Γ.Δ.Μ. ενέχει τον κίνδυνο για μελλοντικές διεκδικήσεις εκ μέρους της και ουσιαστικά νομιμοποιεί τους κατοίκους της ως «Μακεδόνες».
Εξέφρασε την ικανοποίηση της ομογένειας για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των επαφών της υπουργού στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του Ο.Η.Ε. δεν συζητήθηκε το πακέτο Νίμιτζ περί «Μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας των Σκοπιανών.
Κατέθεσε γραπτώς στην υπουργό στοιχεία που υποσκάπτουν τις ελληνικές θέσεις ζητώντας σχετικές απαντήσεις. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη δράση του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης»; Ο εν λόγω οργανισμός διατηρεί γραφείο και στεγάζεται σε κτίριο στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη εργασία του CDRSEE ήταν να παράγει ένα τετράτομο έργο Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας. Ο Κώστας Καρράς ένα από τα στελέχη του CDRSEE, μεταξύ άλλων ευχαριστεί στα βιβλία το State Department για τη βοήθειά του στην έκδοση τους. (Επισημαίνεται ότι το State Department το 2000 χρηματοδότησε με $100.000 μελέτη για την «Σχετικοποίηση της Καταστροφής της Σμύρνης»).
Ως χορηγός του έργου Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας εμφανίζεται το ίδρυμα του George Soros «Ανοιχτές Κοινωνίες» ενώ έχει χρηματοδοτηθεί εν μέρει από την εταιρεία Coca-Cola και από αυτήν ακόμη την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος!
Αναφορικά με το περιεχόμενο των προαναφερθέντων βιβλίων, τα οποία φιλοδοξούν σύμφωνα με τους εκδότες τους «να συμβάλλουν στην ισορροπία, αντικειμενικότητα και συμφιλίωση στα
Βαλκάνια» διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια και εξυπηρετούν τις διεκδικήσεις της π.Γ.Δ.Μ. Αμφισβητούν δε ανοιχτά την ελληνική εθνοπολιτιστική διάσταση και ιστορική συνέχεια της Μακεδονίας και προπαγανδίζουν την ύπαρξη ξεχωριστής δήθεν, μακεδονικής εθνικής οντότητας. Τα βιβλία μεταφράστηκαν και στην ελληνική γλώσσα http://www.cdsee.org/jhp/download_gre.html δεδομένου ότι προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από Έλληνες μαθητές καθώς και από μαθητές άλλων Βαλκανικών χωρών στο πλαίσιο αναθεωρημένων σχολικών προγραμμάτων.
«Αυτό που μας εκπλήττει ιδιαιτέρως, επεσήμανε η κυρία Γκατζούλη, «είναι το γεγονός ότι ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς εμφανίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος του εν λόγω ΜΚΟ. Η φιλοσκοπιανή στάση του Μ. Νίμιτζ είναι δεδομένη, ιδιαίτερα με το τελευταίο πακέτο του ειδικού μεσολαβητή το οποίο περιλαμβάνει δήθεν «Μακεδονική» εθνότητα και «Μακεδονική» γλώσσα. Γιατί η Ελληνική διπλωματία αποδέχεται έναν μεσολαβητή ο οποίος υπηρετεί συμφέροντα και την αντζέντα της μίας πλευράς;»

Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα μέσα από το ΕΛΙΑΜΕΠ
Στο υπόμνημα αναφέρεται επίσης ότι πρωτεργάτης στην έκδοση των τεσσάρων τόμων είναι ο καθηγητής Αθανάσιος Βερέμης. Επισημαίνεται ότι ο κ. Βερέμης εμφανίζεται ως ιδρυτικό μέλος και τέως πρόεδρος του ημικρατικού «Ελληνικού Ίδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), το οποίο επίσης χρηματοδοτείται από τις Ανοιχτές Κοινωνίες του George Soros και διατελεί Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ), Πρόεδρος Συμβουλίου Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και Καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. http://www.cdsee.org/pdf/b_horiz8.pdf (Horizons-περιοδικό του CDRSEE), http://www.cdsee.org/jhp/news_131106.html (Υπενθυμίζεται δε ότι ο κ. Βερέμης δημόσια έχει αρνηθεί την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.)
Οι ερευνήτριες Τριανταφυλλίδου, (μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ) και Καλλονή και Μικράκη αναφέρουν στην ακόλουθη ιστοσελίδα http://www.socresonline.org.uk/2/1/7.html σε άρθρο με τίτλο: «Νεοελληνικός Εθνικισμός» μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «… στα Βαλκάνια, όπου τα έθνη γίνονται αντιληπτά με εθνικούς όρους, τα κράτη που σχηματίστηκαν κατόπιν της πτώσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έπασχαν από μεγάλες παραισθήσεις, δηλαδή ότι αντιπροσώπευαν εθνικά ομοιογενείς κοινωνίες... Οι μειονότητες στην Ελλάδα δοκιμάστηκαν με πάμπολλα μέτρα καταπιέσεων που ποικίλλουν από την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ακραίες καταστάσεις όπως συλλογική αποβολή και γενοκτονία.»
«Με άλλα λόγια οι συγκεκριμένες ερευνήτριες όχι μόνον αναπαράγουν τις θέσεις εχθρικών προς την Ελλάδα χωρών, αλλά προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα καταγγέλλοντας τη χώρα μας για γενοκτονία! Είναι δυνατόν κυρία υπουργέ ένα ίδρυμα ‘ταγμένο’ στην προάσπιση των ελληνικών εθνικών συμφερόντων να εξυπηρετεί σκοπιμότητες που βλάπτουν την Ελλάδα;» ρώτησε η κα Γκατζούλη.
Ο Dennis MacShane μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου, ο οποίος ποτέ δεν έλειψε από καμιά συνεδρίαση του ΕΛΙΑΜΕΠ, στις 12 Ιουνίου 2008, στη Βρετανική Βουλή αναφέρει: “There is huge Greek investment in both Macedonia and Kosovo. Greek businessmen are there, helpfully making money and growing the two economies. Yet Athens cannot, for its own reasons, find its way to a peaceful relationship with Macedonia over the name issue or even give Kosovo diplomatic recognition, as we have and as France, Germany, the Nordic countries and the United States have." «Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ι. Βαλινάκης μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν προσπάθησε ποτέ να ενημερώσει τον κ. MacShane για τους λανθασμένους αυτούς ισχυρισμούς;» διερωτάται η κα Γκατζούλη στο υπόμνημα της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής, προσθέτοντας ότι «Το παρελθόν έχει καταδείξει ότι η διαρκής υποχωρητικότητά της Ελλάδας δημιουργεί προηγούμενα και ενθαρρύνει παράλογες απαιτήσεις από τις γειτονικές χώρες. Είμαστε πραγματικά σε τόσο ανίσχυρη θέση; Πώς θα αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητα εβδομήντα πέντε εκατομμυρίων Τούρκων, εάν η Ελλάδα δεν είναι ικανή να αντικρούσει την επιθετικότητα ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων Σκοπιανών, ιδιαίτερα όταν διαθέτουμε όλα τα ιστορικά επιχειρήματα και έχουμε ισχυρότατο σύμμαχο την αλήθεια;».
Αναφερόμενη στην προπαγάνδρα της π.Γ.Δ.Μ. η κυρία Γκατζούλη είπε: «Ο Υπουργός Εξωτερικών της π.Γ.Δ.Μ. Αντόνιο Μιλοσόσκι, γνωρίζοντας την αδυναμία της χώρας του σε σοβαρές επιστημονικές αποδείξεις της συγγένειας των συμπατριωτών του με τους αρχαίους Μακεδόνες, συνέστησε πως ‘πρέπει να αφήσουμε την ιστορία στους ιστορικούς’. Αλλά αυτοί οι ίδιοι χρησιμοποιούν διαστρεβλωμένα ιστορικά και αναληθή επιχειρήματα για να προωθήσουν τον αλυτρωτισμό τους προς την Ελλάδα. Αναρωτιόμαστε εάν ποτέ οι δικοί μας μεσολαβητές κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, αντί να προσπαθούν να αποδείξουν την αυταπόδεικτη δική μας συγγένεια με τους αρχαίους Μακεδόνες, έχουν αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς των Σκοπιανών για τη δήθεν συγγένειά τους με τους αρχαίους Μακεδόνες.»

Αμερικανικές εκλογές και πιέσεις
«Ο πρώτος που αναφέρθηκε σε ‘Μακεδονική’ μειονότητα στη Μακεδονία στη διακυβέρνηση του George Bush ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Nicholas Burns και ακολούθησε ο ομόλογός του Daniel Fried ο οποίος τους υπεραμύνθηκε λέγοντας πως ''αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν''. Η Αμερικανίδα εμπειρογνώμονας του Ο.Η.Ε. για θέματα Μειονοτήτων Gay McDougall, κατέφτασε πρόσφατα στην Ελλάδα ...με σοβαρή αποστολή ‘να ανακαλύψει’ μειονότητες και συναντήθηκε με εκπροσώπους της αυτοαποκαλούμενης ‘Μακεδονικής μειονότητας’ στη Φλώρινα και Έδεσσα. Γιατί δεν έχουμε προβάλλει το πολύ συγκεκριμένο στοιχείο της υπάρξεως 2.500.000 Μακεδόνων της Ελλάδας; Σε ποια μειονότητα αναφέρονται;».
Οι πιέσεις και οι προθέσεις της παρούσης διακυβέρνησης των Η.Π.Α. είναι σαφέστατες» υπογράμμισε η κυρία Γκατζούλη: «Τον ερχόμενο μήνα θα διεξαχθούν οι Αμερικανικές εκλογές. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα οι ισορροπίες θα έχουν ανατραπεί. Και οι δύο υποψήφιοι υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στις πολιτικές τους. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Τζον Μακ Κέιν αν και φειδωλός στα θέματα που αφορούν στην Ελλάδα δεν θα φέρει τουλάχιστον το στίγμα της αποτυχίας στο Βουκουρέστι ενώ στο πλευρό του βρίκεται μερίδα Ελληνο-Αμερικανών. Από την άλλη, οι φιλελληνικές θέσεις του Μπαράκ Ομπάμα και του υποψήφιου αντιπροέδρου Τζον Μπάιντεν στρέφουν την πλειοψηφία της ομογένειας προς τους δημοκράτες. Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. και στην Ε.Ε. έχουμε σημαντικούς συμμάχους. Γιατί βιαζόμαστε να κλείσουμε το θέμα της ονομασίας της π.Γ.Δ.Μ. με μία διακυβέρνηση που βρίσκεται στο τέλος της και που οι προθέσεις της είναι σαφείς; Επίσης, μήπως απ’ εδώ και στο εξής, εκμεταλλευόμενοι την αδιαλλαξία των Σκοπιανών, την ευμένεια των φίλων και αλλαγών στο πολιτικό πλαίσιο της υπερδύναμης, θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε τις δικές μας θέσεις και να ξαναγυρίσουμε στην αρχική απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1993; Είναι δυνατόν στο βωμό των σχέσεων ‘καλής φιλίας και γειτονίας’ κυρία Υπουργέ να δεχθούμε το αρχαίο Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας να εκχωρηθεί σε ένα σλαβοαλβανικό κρατίδιο με ιστορία μόλις δεκαεφτά χρονών;» κατέληξε η κυρία Γκατζούλη.
Η Υπουργός των Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη από την πλευρά της ενημέρωσε την ηγεσία της Παμμακεδονικής για τον διπλωματικό αγώνα της Ελλάδας, τις πρόσφατες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις. Η συζήτηση διήρκησε 45’ και διεξήχθη σε φιλικό και εμπιστευτικό κλίμα.
Η ηγεσία της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει τα ερωτήματα που κατέθεσε για την ενημέρωση του ελληνικού λαού και δηλώνει για μία ακόμη φορά πως βασισμένη στα ψηφίσματα των Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά την υφήλιο οι οποίες εκφράζουν την πλειοψηφία των εκατομμυρίων Ελλήνων του εξωτερικού εμμένει στην αταλάντευτη θέση ότι δεν θα αποδεχθεί τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του στην ονομασία της π.Γ.Δ.Μ.
Το υπόμνημα που παραδόθηκε στην Υπουργό των Εξωτερικών κοινοποιήθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κώστα Καραμανλή και στον Συντονιστή Σ.Α.Ε. Η.Π.Α. κ. Θ. Σπυρόπουλο. Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, η Γενικής Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κυρία Αγνή Μπαλτά, πρώην πρόεδροι και στελέχη της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής και του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών, και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Adelphi της Νέας Υόρκης, Αναγνώστης Αγελαράκης.
«Δεν πρέπει οι πιέσεις και η βιασύνη της παρούσης Αμερικανικής διακυβέρνησης η οποία εκφράζεται τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό των Η.Π.Α. όσο και στην εξωτερική της πολιτική να επηρεάσει την Ελληνική στάση. Η ευθύνη της υπουργού των Εξωτερικών και της παρούσης Ελληνικής κυβέρνησης είναι τεράστια καθώς ο χειρισμός τoυς στο ζήτημα της π.Γ.Δ.Μ. θα διαμορφώσει ένα σημαντικότατο μέρος της ιστορικής μας πορείας η οποία θα επηρεάσει και τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων» δηλώνει ο καθηγητής κ. Αγελαράκης.

Συνιστούμε: Οι ομογενειακές Οργανώσεις του χτες και η...''προώθηση'' τoυ Ελληνισμού στις ΗΠΑ

"αγάλι,αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι"!!!


Άλλη μια λαική παροιμία,σχετική με το παρακάτω.
"αγάλι,αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι"!!!
Σιγά-σιγά προετοιμάζουν το έδαφος για την παγκόσμια κυβέρνηση!!!!
Τι τον νοιάζει τον κάτοικο του...Μαλί,για το πόσο πάει το...μαλλί στις ΗΠΑ;
Κι όμως αυτοί,τεχνιέντως ρίχνουν το δηλητήριο της παγκοσμιοποίησης,της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης!!!!!Παγκόσμια τράπεζα,παγκόσμια οικονομία,παγκόσμια κυβέρνηση,και μετά έρχεται η παγκόσμια "θρησκεία"!!!Σιγά-σιγά!!!Δε βιάζονται...

_______________________________________________________
http://greece-salonika.blogspot.com/
Ο πλανήτης προτιμά τον Μπ. Ομπάμα με ποσοστό 87%.(Εξαίρεση η ΠΓΔΜ..!)

Η ιστοσελίδα "if the world could vote" (μτφρ."αν ο Κόσμος μπορούσε να ψηφίσει) πραγματοποιεί παγκόσμιο δημοψήφισμα καλώντας χρήστες του ίντερνετ απ΄ όλες τις χώρες του κόσμου-εκτός Ηνωμένων Πολιτειών- να επιλέξουν ανάμεσα στους 2 αμερικανούς υποψηφίους για το χρίσμα των προεδρικών εκλογών. Στις εκλογές του 2004 περισσότεροι από 122 εκατομμύρια άνθρωποι απ'όλο τον κόσμο (για την ακρίβεια 122.267.553) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενώ φέτος αναμένεται πολύ μεγαλύτερος αριθμός χρηστών.
Το ενδιαφέρον είναι πως από τους πολίτες των 176 χωρών που έχουν εώς τώρα ψηφίσει -και ενώ συνολικά ο Μπ.Ομπάμα προηγείται με 87% έναντι 13% του αντιπάλου του- ο Τζον Μακέιν αποσπά τα μεγαλύτερα ποσοστά του-παγκοσμίως- στην ΠΓΔΜ* με το..καθεστωτικό ποσοστό του 92,3%!!
Ποσοστά άνω του 80% είναι συνηθισμένα για τον Μπ.Ομπάμα σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου ενώ ελάχιστες είναι αυτές που στηρίζουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο..
Η αλήθεια είναι πως δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων στα Σκόπια αναφέρονται πολύ συχνά στις σχέσεις του Μπ.Ομπάμα με την Ελληνική Ομογένεια ενώ αίσθηση είχε κάνει και η αποκάλυψη πως ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει επίσης μακρά σχέση με το Ελληνικό λόμπυ καθώς ως γερουσιαστής ήταν αυτός που μπλόκαρε τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία μετά την επέμβασή της στην Κύπρο το 1974.
  • Για μεταφορά στη σελίδα των εώς τώρα αποτελεσμάτων πατήστε εδώ .
  • Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο δημοψήφισμα πατήστε εδώ .


.**Μόνο η Μπουρκίνα Φάσο"βγάζει"100% Μακέιν αλλά το δείγμα των 2 μόλις ψηφοφόρων δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό..

**Ευχαριστούμε το sundaycircus.blog για το ενημερωτικό email.

"Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν"!!!!!!!


Ο λαός έχει μια πολύ ταιριαστή παροιμία για...τους χοίρους!!!
"Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν"!!!!!!!

____________________________________________________
http://kourdistoportocali.blogspot.com
κηφήνες, αρπακτικά, παρτάκηδες

press-gr.blogspot.com/

Νέα πρόκληση! Οι βουλευτές εξαίρεσαν...

.
...τον εαυτό τους από την κατάργηση των "Ειδικών Λογαριασμών"!
.
Από τον Θάνο Τάκη
.
Ψηφίστηκε ο ΝΟΜΟΣ 3697/2008 (Φ.Ε.Κ. 194/τ.Α'/25.09.2008). Στο άρθρο 3 «Εξαιρέσεις» στο εδάφιο ορίζεται ότι εξαιρείται:
«στ. Ο ειδικός λογαριασμός της Βουλής που τηρείται στο Υποκατάστημα Βουλής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.»
Τι είναι όμως αυτός ο ειδικός λογαριασμός που παραμένει;
Ο Ειδικός Λογαριασμός της Βουλής προσδιορίζεται στο ΦΕΚ 85/18 Απρ. 2006 όπου δημοσιεύεται ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που αναφέρει:
«Τροποποίηση στον Κανονισμό της Βουλής (Μέρος Β΄)
Άρθρο 1
Το υπό τον τίτλο «Σύσταση Ειδικού Λογαριασμού» άρθρο 92 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄ − ΦΕΚ 51Α΄/10.4.1997), που προστέθηκε με το άρθρο 14 περίπτωση Ε1 της αποφάσεως της Ολομέλειας της Βουλής, που ελήφθη κατά τη ΜΘ΄ Συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου 2001 (ΦΕΚ 284Α΄/18.12.2001), αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 92Α Σύσταση Ειδικού Λογαριασμού
Συνιστάται Ειδικός Λογαριασμός στη Βουλή των Ελλήνων. Σκοπός του λογαριασμού είναι η κάλυψη γενικά δαπανών που αφορούν στην αρτιότερη λειτουργία του Κοινοβουλίου και στην αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της αποστολής των Βουλευτών εν γένει, καθώς και η διαχείριση των χρηματοδοτήσεων από τη συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων και των Ανεξάρτητων Αρχών στα επιχειρησιακά προγράμματα του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και σε λοιπά προγράμματα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Με αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής καθορίζονται: α) τα έσοδα, ο τρόπος και η διαδικασία τήρησης του Ειδικού Λογαριασμού, ο έλεγχος αυτού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια και β) το αρμόδιο όργανο της Βουλής για τη διοίκηση και διαχείριση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού των χρηματοδοτήσεων από το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης ή από άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα. Οι ειδικοί κανόνες λειτουργίας του οργάνου αυτού ρυθμίζονται με Ειδικό Κανονισμό, κατά το άρθρο 94 του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄), ο οποίος καθορίζει το αντικείμενο, την εσωτερική λειτουργία, τους κλάδους και ειδικότητες, τις θέσεις, τα προσόντα, τη διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης προσωπικού και κάθε άλλη λεπτομέρεια».

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι (ΟΛΟΙ- καθότι το ψήφισε η Ολομέλεια) οι βουλευτές φροντίζουν μια χαρά, για το εαυτό τους…

Στις 5/10/2008 η Ιερά Πομπή των Ελευσινίων Μυστηρίων.

Για όσους αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ,σε όσους σκυρτά η ψυχή να ενωθεί και να ενδυναμωθεί με την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ των Ελευσινίων Μυστηρίων,τους δίνεται η ευκαιρία να νοιώσουν,να ριγήσουν,εφάπτοντας το πνεύμα τους στην ίδια πορεία που ακολουθούσαν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μέσω της ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.
Ώ,των ΠΡΟΓΟΝΩΝ τα κάλλιστα,επανέρχονται!!!!!
Ο ΚΥΚΛΟΣ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ,ΕΚΛΕΙΣΕ!!!
Ο νέος Γαλαξιακός ΧΡΟΝΟΣ των 26000 ετών ΑΡΧΙΣΕ!!!
Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟ!!!
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΕΙΤΕ!!!

http://www.schizas.com/site3/

Εκδήλωση των ΕυμολπιδώνΣτις 5 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Κυριακή θα γίνει η πορεία προς τιμήν της Ιεράς Πομπής και των Ελευσινίων Μυστηρίων.
Η διάρκεια της πομπής μετά διαλειμμάτων είναι περίπου 6 ώρες.
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα είναι ελευθέρα.
Όσοι δεν επιθυμείτε να διανύσετε την Ιερά Οδό, μπορείτε να έλθετε στα Προπύλαια του αρχαιολογικού χώρου της Ελευσίνος (περίπου 13.30), και να παραστείτε στην λήξη της πομπής.
Μην φέρετε μαζί σας περιττά αντικείμενα (κοσμήματα, ρολόγια). Φορέστε σανδάλια ή άλλα άνετα υποδήματα, ενδυμασία πλήρη και ανοικτόχρωμη, χωρίς γραφήματα, σύμβολα, λέξεις...

Τηλ. επικοινωνίας: 210-3305168

Ιστοχώρος: Ευμολπίδες