12 Ιουνίου 2009

Τα παπαγαλάκια έγιναν...ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!Ανακάλυψαν τους...εισβολείς!

Γράφαμε

εδώ πριν λίγες μέρες για τους "αντιρατσιστές" υποστηρικτές των εισβολέων ασιατών.Μεταξύ αυτών ήταν και τα παπαγαλάκια των καναλιών,οι οποίοι όποιον μιλούσε εναντίον των λαθρομεταναστών τον κατηγορούσαν ως...εθνικιστή!

Και ξαφνικά γύρισε η γη ανάποδα!Εν μία νυκτί,όλοι εν χορώ ανακάλυψαν ότι είναι και αυτοί...ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Η φάβα έχει λάκκο.Επειδή μάλλον ο "ακατάλληλος",πάει τη χώ
ρα σε εκλογές κάπου μεταξύ τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου,έριξε το σύνθημα στα παπαγαλάκια,να αρχίσουν τα περί "επιχείρησης σκούπα",του...καθαρισμού της Αθήνας,των στρατοπέδων ανά την Ελλάδα,κλπ.!
Τέτοια αλλαγή ρότας και παπαγαλίας,μόνο από τέτοιους παπαγάλους βλέπει κανείς!

Όλη η ΝΔ τρέμοντας:"Μπράβο του,ηρωϊκή πράξη η...εγκατάλειψη"!;!

Στις κηδείες,λένε όλοι για τον πεθαμένο:"Τι καλό παιδί,τι καλός άνθρωπος,τι ήθος,πέθανε σαν..."ήρωας" ο μακαρίτης"!Εν χορώ όλη η ΝΔ,γλύφει τον Ρουσόπουλο,τρέμοντας μην ανοίξει ποτέ το στόμα του!

Από τους τρεις καμπαλέρος του Βατοπεδίου,έμεινε ένας!Για πόσο;

Ο άνδρας που σ’ έβγαλε στον δρόμο της πολιτικής και σου έμαθε τα κόλπα, την έκανε… εσύ καταλληλότερε πότε θα προσφέρεις αυτή την υπηρεσία στο λαό;http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Γιατί να πληρώσει τέτοιο βαρύ τίμημα μόνον ο αδελφός;
Ψυχοπαίδια κι οι δύο σας του ίδιου πνευματικού πατέρα…

Οι επιδοτήσεις,τα πρόστιμα και οι παρανομίες των κυβερνήσεων.

Δείτε εδώ τι γράφαμε την ημέρα των εκλογών για τους παπαγάλους της ΝΕΤ,οι οποίοι μεσημεριάτικα προσπαθούσαν να "υπενθυμίσουν" στους αγρότες ότι ζουν με λεφτά της Ε.Ε.,στην προσπάθειά τους να αγρεύσουν ψήφους...επιδοτούμενους!Τώρα τι έχουν να πουν;Μάλλον δεν βγάζουν άχνα...Μπορεί και να ακουστεί κανένα ευτράπελο περί...κλεπτών αγροτών!

Πρόστιμο από Ε.Ε. για τις αγροτικές επιδοτήσεις
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100006_12/06/2009_318300

Του ανταποκριτή μας στις Βρυξελλες Κωνσταντινου Kαλλεργη

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Ελλάδας να ακυρώσει δικαστικά το βαρύτατο πρόστιμο ύψους σχεδόν 250 εκατομμυρίων ευρώ που της επέβαλε τον Δεκέμβριο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις... συνήθεις παρανομίες, κομπίνες και κάθε είδους λάθη στην επιδότηση των αγροτών, αυτή τη φορά για την περίοδο 1999-2004.

Με χθεσινή του απόφαση το Πρωτοδικείο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει η Αθήνα, απέρριψε την προσφυγή της χώρας, επιβαρύνοντάς την επιπλέον με τα δικαστικά έξοδα και ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό «λογαριασμό» στα 244,2 εκατομμύρια ευρώ. Το «πρόστιμο» είναι στην πραγματικότητα παρακράτηση των αντιστοίχων κονδυλίων από τις τρέχουσες τακτικές επιδοτήσεις της Ενωσης, το δε συγκεκριμένο ποσό των 244,2 εκατομμυρίων δεν είναι παρά ένα από πολλά που έχει κληθεί και, όσο δεν αλλάζουν τα πράγματα, θα συνεχίσει να καλείται να επιστρέψει η Ελλάδα στο κοινοτικό ταμείο Η απόφαση αφορά κυρίως κομπίνες και αδυναμία ελέγχου στους τομείς του ελαιολάδου, του βάμβακος και των οπωροκηπευτικών, με την απόφαση της Επιτροπής να βρίθει... κοσμητικών σχολίων όπως «βασικοί έλεγχοι δεν εφαρμόζονται ή εφαρμόζονται ελλιπώς ή με περιορισμένη συχνότητα ώστε να μην επαρκούν», ή «εφαρμόζονται όλοι οι βασικοί έλεγχοι, αλλά όχι στον αριθμό, συχνότητα ή βάθος που απαιτείται».

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μη γνωρίζει σχεδόν κανείς τι παράγει ποιος και, κυρίως, σε τι ποσότητα και από τι μεγέθους καλλιεργούμενη έκταση, παράμετροι που είναι κρίσιμες για τη σωστή και νόμιμη απόδοση των επιδοτήσεων, χωρίς τις διαβόητες πολυώροφες καλλιέργειες ή χωρίς να ζυγίζει το βαμβάκι όσο το ατσάλι...

Για παράδειγμα, στους «ελέγχους» που υποτίθεται ότι πραγματοποιούσε το κράτος στους βαμβακοπαραγωγούς δεν γινόταν συγκεκριμένος γεωγραφικός εντοπισμός των αγροτεμαχίων, συχνά δε «οι έλεγχοι γίνονταν μετά τη συγκομιδή», ενώ στα αμπέλια υπήρχε περίπου θεσμοθετημένη υπερεκτίμηση κατά περίπου 20% της καλλιεργούμενης έκτασης.

Ετσι, όπως το θέτει το Δικαστήριο «κατόπιν όλων των ανωτέρω σκέψεων, η προσφυγή είναι απορριπτέα στο σύνολό της» κι έρχεται να προστεθεί στα πολλά άλλα πρόστιμα για παρανομίες στις επιδοτήσεις που ήδη επιβαρύνουν την Ελλάδα, με πολύ πρόσφατα παραδείγματα πρόστιμο 130 εκατομμυρίων μόνο για ορισμένες καλλιέργειες και μόνο για τη διετία 2005-2006 και άλλων 150 εκατομμυρίων τον Δεκέμβριο, πάλι για αμαρτίες στο βαμβάκι και το ελαιόλαδο.

Ντανιέλ Κον Μπεν-τίτ.Ο καπιταλιστής και σαδιστής πρόεδρος των "Οικολόγων-Πράσινων" της Ευρωβουλής!

Αυτός ο...Ντανιέλ Κον Μπεν-τίτ,δεν ήταν που μερικά χρόνια μετά το Μάη του '68,είχε δηλώσει ότι είναι ο μεγαλύτερος καπιταλιστής;Αυτός δεν είναι που είχε δηλώσει ότι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα των φοιτητών για να αναρριχηθεί;Αυτόν θα έχουν για "αρχηγό τους",οι μαλθακοί...Έλληνες που ψήφισαν τον Τρεμό-πουλο.Ας στείλουν τα παιδιά τους στον Μπεν-τίτ,για..."εκπαίδευση"!...Να τους χαίρονται τους "οικολόγους-πράσινούς τους" και να προσέχουν τους πισινούς τους!Δεν σας λέει κάτι το..."Μπεν";Υ.Γ.Διαβάζουμε για τον...κύριο στη Βικιπαίδεια:

Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ (Daniel Cohn-Bendit, 4 Απριλίου 1945) είναι γαλλογερμανός πολιτικός και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαΐκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68.

Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντομπαν στη νότια Γαλλία από πατέρα γερμανοεβραίο και μητέρα γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την Γερμανική Υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Αρχικά μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας την οποία θα εγκαταλείψει με μια ομάδα συμφοιτητών του στη πανεπιστήμιο της Ναντέρ για να ενταχθεί στο Μαύρο και Κόκκινο. Από τους πρωταγώνιστές των γεγονότων του Μάη θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978. Τη δεκαετία του 70 θα δραστηριοποιηθεί στο εναλλακτικό κίνημα.

Το 1984 θα ενταχθεί στους Γερμανούς Πράσινους. Το 1989 θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φραγκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των Γάλλων Πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στην Γερμανία. Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο.]

Πράσινα σαδιστικά κτήνη

http://olympia.gr/





Θα βάλουμε απλά το αφιέρωμα από τους αδιάβροχους για τον “Σερβοφάγο”, Άρειο Μακεδονολάτρη, “αντεξουσιαστή” και πράσινο οικολόγο. Σε λίγο θα σοβαρευτούμε και θα αναλύσουμε το απεχθές πρόσωπο των βιαστών και βασανιστών παιδιών. Ιδεολογία, θρησκευτική τελετουργία, μικρόβια επί της Γης.

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ είναι ο “Κόκκινος Ντάνι” της φοιτητικής εξέγερσης του γαλλικού Μάη του 1968. Είναι ο πρόεδρος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των “Πράσινων”. Είναι ένας από τους κερδισμένους των γαλλικών ευρωεκλογών. Το κόμμα του “Οι Πράσινοι” ήρθε τρίτο με ποσοστό που ξεπέρασε το 16%. Μια μονάδα πίσω από τους σοσιαλιστές.
Ο “οικολόγος” Ντανιέλ υποστήριξε λυσσωδώς τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Σερβία. Είναι το αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ. Από καιρού εις καιρός αλλάζει πατρίδα. Τη μια πολιτεύεται στη Γερμανία και την άλλη στη Γαλλία.
Άραγε του αρέσει να τον ξεβρακώνουν 5χρονα και 6χρονα κοριτσάκια; Τον εξάπτει ερωτικά; Τι έκανε στα παιδιά του όταν ήταν δύο ετών;
Το κόμμα του, οι Πράσινοι, είχαν πάρει ποτέ θέση υπέρ της αποποινικοποίησης της παιδοφιλίας;
Η απάντηση περί της υποστήριξης της αποποινικοποίησης της παιδοφιλίας από το κόμμα του βρίσκεται εδώ.
Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του στο βίντεο.
Πράσινος εμετός!