03 Μαρτίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις προς εκλογές;

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ… 
18 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Όλα αυτό δείχνουν, ιδιαίτερα μετά την πρόσκληση για τον Σαμαρά για συνάντηση την Τρίτη (όπως και των άλλων πολιτικών αρχηγών).
Φαίνεται ότι η 25η Μαρτίου είναι καταλύτης των εξελίξεων οι οποίες βέβαια δεν θα είναι καλές. Αλλιώς δεν θα υπήρχε καν αυτή η συζήτηση....

Το σενάριο λοιπόν είναι: Ζητάει ο ΓΑΠ συναίνεση από τον Σαμαρά γιατί “προβλέπει” άσχημες εξελίξεις, τρώει πόρτα και για “αντίποινα” κάνει εκλογές με πρόσχημα “ύψιστης σημασίας Εθνικό θέμα” που δεν θα είναι άλλο από την απειλή της επερχόμενη πτώχευσης.
Το λεπτό σημείο: Είναι τα σενάρια ανοιχτά ακόμα και για λίστα. Εάν οι εκλογές γίνουν με λίστα, το ΠΑΣΟΚ θα χάσει μεγάλο κομμάτι από την δύναμη του, αφού για να βολέψει όλο αυτό το συφερτό των μη εκλεγμένων που έχει μαζέψει, θα αφήσει πολλούς εκτός εκλόγιμων θέσεων. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσει σαμποτάζ εκ των έσω. Άρα, απόφαση για λίστα θα παρθεί μόνο στην περίπτωση που διαβλέπει συγκυβέρνηση μετεκλογικά, ώστε να γίνει και επιλογή των “προθύμων” βουλευτών για τέτοια σενάρια και να παραγκωνιστούν οι αντάρτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ http://olympia.gr

Δείτε σχετικές ειδήσεις...

ΒΟΜΒΑ! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ για τους μετανάστες!

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Πρωθυπουργό Παπανδρέου προτείνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Τι ετοιμάζει το πολιτικό σύστημα την Τρίτη;

Δείτε σε παγκόσμιο χάρτη το χρέος κάθε χώρας!

Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Παγκόσμιο Ρολόι Χρέος - Αρχική | Economist Conferences

Ο ρόλος του "υπερπράκτορα" της CIA Γκας Αβρακότου(Μίστερ Βρόμικος) και άλλες αναλύσεις στην εκπομπή "Αντιθέσεις" του Κρήτη Tv.



2010/02/07


Ο Μίστερ Βρόμικος και ο Μπιν Λάντεν.

 

 

Αντιθέσεις: Μ. Ιγνατίου, Μ. Ευρυβιάδης & Θ. Καρυώτης

O κ. Γεώργιος Σαχίνης συζήτησε με τους Θ. Καρυώτη, Μ. Ιγνατίου και Μ. Ευρυβιάδη στην εκπομπή "Αντιθέσεις" στις...
 14 Ιανουαρίου του 2011 στο κανάλι Κρήτη Τv.
Ο κ. Καρυώτης με τον κ. Ιγνατίου και τον κ. Ευρυβιάδη, αποκαλύπτουν για πρώτη, ίσως, φορά ότι με βάση την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη νοτίως της Κρήτης, η Γαύδος αυτή τη φορά προδήλως δεν αμφισβητείται από την Τουρκία αλλά από την Λιβύη.  Σχολιάζουν αναλυτικά το ρόλο του «κορυφαίου» έλληνα αρχι-πράκτορα της CIA του Γκάς Αβρακότου μιλάνε επίσης για τις διαρροές από την Αμερική, την υπόθεση wikileaks και για τον ορυκτό φυσικό πλούτο στην ανατολική Μεσόγειο.

"Αναρχικοί" "Τυνήσιοι" "κοπρίτες",έξω από το σπίτι του Σημίτη!Πριν μέρες ήταν στου Τσοχατζόπουλου!

Αυτό είχε προηγηθεί και είχε εξαγγελθεί το σημερινό...στο σπίτι του Σημίτη...

Χρονοκάψουλες του 19ου αι. στα ερείπια της Νέας Ζηλανδίας (vid)

Το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης τράβηξε η είδηση της ανακάλυψης δύο χρονοκάψουλων στα χαλάσματα του καθεδρικού ναού της Christchurch όπου σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες ο φονικός εγκέλαδος των 6,3 Ρίχτερ.


Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως θαύμα την εύρεση των αντικειμένων κάτω από από το άγαλμα του ιδρυτή της Christchurch, John Robert Godley.

Σάλος στην κατεχόμενη Κύπρο από τις αντιδράσεις κατά της Τουρκίας.


Μέχρι αργά χθες το απόγευμα η εφημερίδα «Αφρίκα» και ο εκδότης της, δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ αντιστέκονταν στις πιέσεις να αποκαθηλώσουν