21 Σεπτεμβρίου 2010

Θαυμάστε τον Δία

τώρα που βρίσκεται στην πιο κοντινή απόσταση με τη Γη από το 1963

Αυτή την εβδομάδα οι λάτρεις του Ουρανού θα πρέπει θαυμάσουν ένα λαμπρό Δία, γιατί αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν έως το 2022 για να δουν μια τόσο εντυπωσιακή εικόνα του 2ου πλανήτη από άποψη λαμπρότητας (πρώτη ασφαλώς είναι η Σελήνη και μετά η Αφροδίτη) και βεβαίως του πιο μεγάλου πλανήτη. Ο Δίας πλησιάζει τη Γη σε ασυνήθιστα μικρή απόσταση και τότε θα γίνει το λαμπρότερο ουράνιο σώμα μετά τη Σελήνη.

Σκυλάκι...λόγω...έργω,ο Σκυλακάκης.

Κι άλλο εξαπτέρυγο εκτός Ν.Δ : ο Αντώνης Σαμαράς διέγραψε τον Σκυλακάκη

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με έγγραφό του προς...
τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γιάννη Τραγάκη, παρέπεμψε στην Επιτροπή τον κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί με τις δηλώσεις του επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός Κόμματος».
Ο ευρωβουλευτής το πρωί μιλώντας στον BHMA 99,5, δήλωσε πως θα είναι αυτοπυροβολισμός αν ανακοπεί η προσπάθεια του μνημονίου!!!

Ο υποχθόνιος...γέλως..

ΛΕΜΟΝΙ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΛΕΜΟΝΙ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥΤΟ ΛΕΜΟΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;
ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ.
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΧΥΜΟ, ΖΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ;
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, Η ΛΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ. ΤΟ ΦΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ 12 ΤΥΠΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΚΟΛΟΝ, ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ...ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΡΑ 10000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ADRIAMYCIN, ΕΝΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΑ ΥΓΙΗ ΤΟΙΑΥΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, LLC 819N, CHARLES STREET, ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ, MD 1201


ΙΧΩΡ

Υ.Γ.Ο Αλφειός σας προσφέρει μια συνταγή που βοηθά όσους έχουν ηπατικά προβλήματα.

Υλικά: 1)Βούτυρο γιδίσιο,από γνωστό σας τσοπάνη για σιγουριά.2)Λεμόνια.3)Αγνό μέλι από γνωστό σας μελισσοκόμο.4)Άρτος ολικής αλέσεως από ζειά (σίκαλη).Κάθε πρωί,τρώμε μια φέτα άρτου ολικής αλέσεως,αφού την αλείψουμε καλά με βούτυρο και βάλουμε πάνω μπόλικο μέλι.Κατόπιν στίβουμε ένα λεμόνι και το πίνουμε,διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό,για δέκα ημέρες.Μια εβδομάδα μετά επαναλαμ-βάνουμε για άλλες δέκα ημέρες.Συνεχίζουμε αυτή τη διατροφή με τον ίδιο ρυθμό για τρεις μήνες.
Κάνουμε ένα διάλειμμα ενός μηνός και συνεχίζουμε.Έρρωσθε.

Ευσεβέστατες μηχανές αναζήτησης


Απο σήμερα και στο εξής οι μουσουλμάνοι θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο μέσω της μηχανής αναζήτησης http://www.imhalal.com/beta/ στην οποία δεν θα υπάρχουν ασεβή θέματα, ενώ οι χριστιανοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν (σε λίγο χρονικό διάστημα) το SeekFind.org
όπου η αναζήτηση θα γίνεται μόνο σε λέξεις που υπάρχουν στην βίβλο και στέκουν θεολογικά και οι ιουδαίοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το http://jewogle.com/
χωρίς βέβαια να παραλείψουν οι τελευταίοι να ανακοινώσουν ότι πρόκειται έτσι να γιορτάσουν την ιουδαϊκή προσφορά στον πολιτισμό.
Τελικά, μήπως η ελληνική προσφορά στον πολιτισμό είναι λίγο καλύτερη;
[Κάθε λαός είναι υπερήφανος για την πνευματική του κτήση. Αλλά η ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη, διότι έχει τούτο το προσόν, να είναι η μητέρα παντός πολιτισμού.](U. Wilamowitz)