06 Οκτωβρίου 2010

Εμπλέκουν σε καταγγελίες για παιδεραστία Ορθόδοξο Μητροπολίτη στον Καναδά!...



 Aπό το "Παπατζήδες"
  

Ο αρχιεπίσκοπος της Ορθόδοξης Εκλησίας παραιτήθηκε εν μέσω ισχυρισμών σεξουαλικής κακοποίησης προ-εφήβων αγοριών. Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αμερική (OCA), λέει σε ένα δελτίο τύπου οτι ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ της Οττάβα, ο επικεφαλής της καναδικής αρχιεπισκοπής της εκκλησίας, ζήτησε και έγινε δεκτή τρίμηνη άδεια από την περασμένη Παρασκευή.
Η 64-year-old δεν έχει κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα, αλλά η αστυνομία ερευνά τους ισχυρισμούς κακοποίησης. Οι ισχυρισμοί που προέρχονται από μια περίοδο πάνω από 20 χρόνια, όταν Σεραφείμ ήταν ιερέας στο Γουίνιπεγκ.
Ο αρχιεπίσκοπος δημοσίευσε μια...
 επιστολή στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής, την περασμένη εβδομάδα και προτάσει ως λόγο για την άδειά του τα θέματα υγείας.
"Έχοντας επίσης δει ο γιατρός μου, πληροφορήθηκα ότι η εν λόγω άδεια μάλλον θα καθυστερήσει», έγραψε. "Πρόθεσή μου και ελπίζω να διατηρηθεί όσο μοναξιάς και της σιωπής του δυνατού".
O Μητροπολίτης Ιωνάς Paffhausen, μιλώντας εξ ονόματος της εκκλησίας, ανέφερε σε δήλωσή του αυτή την εβδομάδα ότι η εκκλησία θα συμμορφώνεται με τις διαδικασίες της αστυνομίας », προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για να επιτευχθεί η σωστή ανάλυση."
"Προσφέρουμε θερμά τις προσευχές μας προς τον Μεγάλο Ποιμένα και θεραπευτή, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σε αυτή θα είναι ευλογημένος με την ειρήνη, την αγάπη και τη θεραπεία του Θεού", πρόσθεσε.

Πηγή...

Αμ,δεν είναι ο μόνος,ούτε ο πρώτος!Είναι μεγάλη η σχολή των "Σοδομιστών"!Κι αυτό θα συνεχίζεται,όσο οι χριστιανοί θα στέλνουν τα παιδιά τους στα άντρα ακολασίας,που τα λένε..."κατηχητικά" και..."οίκους του θεού"!Όσο δεν ξαστραβώνονται να καθίσουν να αναγνώσουν το πορνογράφημα που λέγεται...ΒΙΒΛΟΣ

Δείτε...!Παιδεραστία στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Οι ρασοφόροι και η φλόγα

Η ανατολή δεν θα περάσει!

Η σύντομη ομιλία του γενικού γραμματέα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) πριν την ετήσια απόδοση τιμών στους Μαραθωνομάχους προγόνους μας, στις 19 Σεπτεμβρίου "2010" στο "Τρόπαιο" του Μαραθώνος.