19 Σεπτεμβρίου 2014

Πλάτων Πισατίδης Ταράξιππος ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;.... ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ! ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΜΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!!!


Πλάτων Πισατίδης Ταράξιππος
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;....
ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ! ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ! 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ !!! 
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΜΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ SORRAS FM-SORRAS TV


ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 19,45 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΣ 21,00 ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ www.artfmradio.comΑπόψε Παρασκευή στης 8 στο αναψυκτήριο green park στην Γιαννουλη Λαρισας ανοιχτή ομιλία κ παρουσίαση των οικονομικών εργαλείων που έχουμε επίσημα στα χέρια μας όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ για την μεγάλη μάχη με τα σιονιστακια του καθεστώτος...ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις γνώσεις και ιδέες...ελεύθερα οποίος επιθυμεί θα έχει μικρόφωνο να διατύπωση την οποία ερώτηση ή τοποθέτηση του.

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ «ΕΜΕΙΣ», ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΤΟ 1916…

Γιατί οι έντιμοι και ικανοί δεν επιδιώκουν ανάληψη εξουσίας

Ν. ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ 19/9/2014 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΤΗΝ Ω:21.00 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ 19\9\2014 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΣ 21,00 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟ www.artfmradio.com

1620868_681104581939835_730511860_n

ΣΗΜΕΡΑ 19\9\2014 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΣ 21,00 ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟ www.artfmradio.com

Βίκυ Χαραλάμπους: Δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤτΕ για την, όπως την ονόμασαν…, » οικονομική «εξυγίανση» των Τραπεζών.

19/9/2898/Ω:21.00 ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ Sorrasfm

Viky Charalambous Στο συνημμένο έγγραφο, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤΤΕ για την, όπως την ονόμασαν...., " οικονομική "εξυγίανση" των Τραπεζών.

800.000 αγρότες πρέπει να επιστρέψουν αποζημιώσεις!

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΛΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ 18/9/2898

ΚΥΠΡΟΣ… Βάστα Τούρκο να γεμίσω – Αφαιρούν τoυς επικρουστήρες από τα G3 των Εφέδρων στην Κύπρο…

ΚΥΠΡΟΣ… Βάστα Τούρκο να γεμίσω – Αφαιρούν τoυς επικρουστήρες από τα G3 των Εφέδρων στην Κύπρο…

kethΝέα μέτρα λαμβάνονται για την φύλαξη των όπλων G3 που έχουν στην κατοχή τους οι έφεδροι δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Χρ. Φωκαϊδης μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής και την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας. Αφορμή τα απανωτά κρούσματα ένοπλης βίας με την χρήση του στρατιωτικού οπλισμού που παραχωρεί και εμπιστεύεται η πολιτεία στους εφέδρους
Ο κ. Φωκαϊδης είπε ότι παραμένει αναλείωτη η θέση μας ότι «ο ατομικός οπλισμός θα πρέπει να παραμείνει στα χέρια των εφέδρων γιατί αυτό επιβάλλει η διατήρηση της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς για αντιμετώπιση της οποιασδήποτε απειλής».

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ Νεραίδες & Γίγαντες Αδριανός Μπεζούγλωφ artfmradio cy