15 Οκτωβρίου 2008

Ένα ερώτημα προς τα "τσιριζάκια"!!!


Ένα ερώτημα προς τους ιθύνοντες νόες του...συνεργάτη των Σκοπίων ΣΥΡΙΖΑ.
Αν αύριο,λέμε τώρα,σχηματίσει κυβέρνηση,τι θα κάνει με τα πεδία ασκήσεων και βολών,στα οποία εκπαιδεύεται ο Ελληνικός Στρατός;Θα τα καταργήσει;
Κι αν τα καταργήσει,που θα στείλει το Στρατό για εκπαίδευση;Μήπως έχει συμφωνήσει από τώρα με τα Σκόπια,να νοικιάσει το έδαφος τους για αυτό το σκοπό;
Εκτός κι αν έχει πρόγραμμα να καταργήσει τον Στρατό,γιατί ενοχλεί τους...Έλληνες!!!!!!!!!Οπότε σε αυτή την περίπτωση,μάλλον έχει συμφωνήσει,να φέρει τους Σκοπιανούς να φυλάττουν εμάς τους Έλληνες από επιθέσεις,και οι οποίοι δεν θα ενοχλούν τους...Έλληνες,μιας και τα πεδία βολής για την εκπαίδευσή τους θα είναι στα Σκόπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Κολοκοτρώνης το είχε πει:"φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους".
Μπορείτε να φανταστείτε,"τσιριζάκια",ότι δε θα είχατε την ελευθερία να λέτε μαλακίες σήμερα,αν δεν υπήρχαν κάποιοι άλλοι να πολεμάνε για σας;;;;;;
Πόσο μάλλον ότι μπορεί και να μην υπήρχατε!!!!!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
________________________________________________________________
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ



Αναδημοσιεύουμε από τον Νυχτερινό Επισκέπτη

Η Ν.Ε. Φλώρινας του Συνασπισμού θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατοίκους των Λόφων αλλά και των άλλων όμορων χωριών στον αγώνα που κάνουν για να μην επαναλειτουργήσει το πεδίο βολής στην περιοχή τους. Είναι γνωστό πως η λειτουργία του εν λόγω πεδίου βολής δημιουργεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία και την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή των κατοίκων, και για αυτό ακριβώς το Γ.Ε.Σ. και το Υπουργείο Άμυνας είχε (ανεπισήμως) σταματήσει τη χρήση του εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο οι Δήμοι Μελίτης και Αμυνταίου και τα Τοπικά Συμβούλια των χωριών έχουν πάρει σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις για το κλείσιμο του πεδίου βολής, τις οποίες και στηρίζουμε.Επίσης, είναι γνωστό πως εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι στρατιωτικές ασκήσεις με άρματα μάχης λάβαιναν χώρα στο πεδίο βολής του Μεσόβουνου και όχι των Λόφων. Αναρωτιέται κανείς τί άλλαξε και ξαφνικά αποφασίστηκε να έρθουν στρατιωτικές μονάδες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και να ξαναχρησιμοποιήσουν το ανενεργό πεδίο βολής των Λόφων. Βέβαια, ακόμα μεγαλύτερες απορίες δημιουργεί η μη-ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τις συγκεκριμένες ασκήσεις, καθώς η ανακοίνωση του στρατού έφτασε στους Λόφους την 1η Οκτωβρίου, δηλαδή δύο μέρες μετά την ημερομηνία έναρξης της άσκησης. Είναι αλήθεια πως ο στρατός έχει το δικό του προγραμματισμό, ωστόσο, δεν μπορεί να αγνοεί τις τοπικές κοινωνίες και τους κινδύνους που μπορεί να τους προκαλεί.Ο Συνασπισμός Φλώρινας θέλει να κάνει σαφές σε όλους τους τόνους ότι οι Φλωρινιώτες δε χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες από οποιονδήποτε ακραίο εθνικισμό και αν προέρχονται. Θα ήταν γελοίες αν δεν ήταν επικίνδυνες οι αντιδράσεις του ΛΑΟΣ και του βουλευτή του κ. Βελόπουλου που κραυγάζουν στα Αθηναϊκά ΜΜΕ για εθνικού χαρακτήρα συγκρούσεις στη Φλώρινα. Αυτές οι αντιδράσεις είναι βέβαιο πως θα μας ξαναφέρουν εισαγόμενους φασίστες και θα μας οδηγήσουν σε γεγονότα όπως αυτά του Ξυνού Νερού πρόσφατα. Πάλι σε αυτόν το μύλο ρίχνουν νερό Αθηναϊκά ΜΜΕ που για να ανεβάσουν ακροαματικότητα κάνουν επιθετικές, εκβιαστικές και προβοκατόρικες ερωτήσεις ανακριτικού στυλ σε κατοίκους της περιοχής. Πρέπει, επιτέλους, όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν θέση. Ο Συνασπισμός Φλώρινας έχει σκοπό να πάρει πρωτοβουλίες για το θέμα στο αμέσως προσεχές διάστημα τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην τοπική κοινωνία, ώστε νε βρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση.


Νυκτερινός Επισκέπτης

Οι Τυποι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι Άρρωστοι δεν εξηγήται τελικά......
Φυσικά ξέρω ότι θα μπω στο στόχαστρο πολλών(..) που γενικά κυκλοφορούν και επιδιώκουν να κολλήσουν χαρακτηρισμούς τύπου “εθνικιστή” κτλ…όπως ο Πρετεντέρης, που Αποκάλεσε όσους αντιδρούν στην αμερικανική κακουργία, δηλαδή το 95% των Ελλήνων, «βαρεμένους», «ανόητους», «καραγκιόζηδες» και άλλα τέτοια «ευγενή» κοσμητικά επίθετα .

Να γιατί εχθές τα κανάλια και γενικά τα ΜΜΕ το Κατάπιαν

Tα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…

Τσιμουδιά στην Φλώρινα στο
Florina Blogs οπου είναι καταχωρημένα "

Όλα τα μπλογκ του νομού Φλώρινας με μια ματιά"


0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Η τεχνητή κρίση και το χρήμα που...δεν χάθηκε!!!!


http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2008

Η Κρίση δεν είναι οικονομική αλλά νομισματική

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Σαν μια κινηματογραφική ταινία τρόμου μας πρόβαλαν πιεστικά την κρίση. Για να μας τρομάξουν και να διασωθούν. Επειδή κρίση δεν υφίσταται. θα υπήρχε μόνον αν ο απέναντι φούρνος δεν κάπνιζε. Αλλά ο φούρνος εξακολουθεί να καπνίζει κι εμείς καιρό τώρα πάψαμε να καπνίζουμε φούμαρα. Τινάξαμε την στάχτη από τα μάτια μας για να δούμε ξεκάθαρα πως η κρίση δεν ήταν οικονομική αλλά νομισματική.. Το χρήμα εξαφανίστηκε και όχι τα προϊόντα.. Και μαζί του όλοι εκείνοι οι γιάπηδες που το διαχειρίστηκαν ληστρικά και φυσικά προς όφελός τους. Πρόκειται για έγκλημα και μάλιστα στυγερό που πάντως ίχνη έχει αφήσει. Αρκεί να αναζητηθούν. Και το χρήμα και οι δράστες. Μόνον έτσι θα γραφεί η Αριστοτέλεια κάθαρση στο σενάριο που τόσο τα παγκόσμια όσο και τα ντόπια λαμόγια μας πρόβαλαν ως αντιπερισπασμό για να μην σταθούν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή. (δεν εννοώ τον Σανιδά αλλά τον λαό)..

Αυτό ωστόσο προϋποθέτει την δική μας πολιτική συμβολή Δηλαδή. Την αυστηρή διΰλιση των όσων ακούμε από τα ηχεία του γνωστού πολιτικού θιάσου. Για παράδειγμα. Αντιστοιχώντας τις δηλώσεις προσώπων, όπως της Πετραλιά ή του Αλογοσκούφη (και άλλων πολλών), προς το «γεγονός» της κρίσης που επικαλούνται, γελάς. Γιατί αν πράγματι το γεγονός είναι υπαρκτό, τότε είναι σοβαρό και δεν θα υπήρχε έστω και ένας νουνεχής Έλληνας που να εγκατέλειπε την διαχείρισή του στα χέρια τους. Γιατί θα ήξερε πως Θα έμοιαζαν με Ευρωπαίο που τον υποχρέωσαν να ακούσει Κινέζικη όπερα!! Ιδιαίτερα η Πετραλιά..

Εκείνο που ξενίζει όμως είναι η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης.. Τόσο τα στελέχη της όσο και πρόσφατα ο πρόεδρός της μιλούν γι αυτή σαν να ήταν κάτι αναπόφευκτο. Μοιραίο. Εκ θεού. Δεν άκουσα κανέναν να αποκαλύπτει τους δράστες. Δεν τους είδα να δακτυλοδείχνουν τις τράπεζες ως ενόχους για την δια μέσου των επιτοκίων ληστεία του λαού. Δεν αντιλήφθηκα ούτε έναν να διερωτάται για το από ποιες τσέπες θα βυζαχτούν αυτά τα αμύθητα ποσά που θα τα μεταγγίσουν νύχτα στα ταμεία των τραπεζών και μάλιστα την ίδια στιγμή που ο λαός στενάζει στην πρέσα της ανέχειας.. Μα ούτε και ένιωσα κάποιον δίπλα μου να διαμαρτύρεται επειδή ως μη όφειλαν θα πληρώσουν οι σημερινοί υποψήφιοι άστεγοι την λυπητερή. Δεν άκουσα τέλος κάποιον από τα χλιδάτα μέλη του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει τις θανατηφόρες για τις λαϊκές μάζες συνέπειες της υπερχρέωσης των νοικοκυριών μόνο και μόνο για να τονωθεί με αυταπάτες η αγορά που από χρόνια βρίσκεται σε ύφεση. Αντιθέτως. Διαπίστωσα την αγωνιώδη προσπάθειά τους να συντηρήσουν τον νεοφιλελευθερισμό εξωραΐζοντάς τον!! Φυσικό είναι. Αυτοί τον υιοθέτησαν ως εξώγαμο του Λούλη ή του Αλογοσκούφη. Στα χρόνια τους γιγαντώθηκε. Αυτοί δια του Σημίτη τον επέβαλαν εξοβελίζοντας τον πυρήνα του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ για να αλώνουν σήμερα το χώρο του λαμόγια γραφειοκράτες των Κοινοτικών Προγραμμάτων και να το καταντήσουν από κίνημα σε κόμμα. Κόμμα σοσιαλ(η)στρικό. Που πια η πολιτική του ταυτότητα είναι πλαστή.. Πιθανόν και τα πρόσωπα των μελών του. Για παραλλαγή. Τους μυρίζουμε όμως. Γιατί αποπνέουν την δυσοσμία του χρήματος..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr

Οι δέκα εντολές του...ΜΩΥΣΗ ή Μ-(Π)-ΟΥΣ-(Η)!!!!


Απο-φασίζομεν και διαττάσομεν!!!!!!!
__________________________________________________
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/
Τα δέκα αιτήματα της Ουάσιγκτον προς την ελληνική κυβέρνηση

Σύμφωνα με τον "Eλεύθερο Τύπο", τα αιτήματα της απερχόμενης κυβέρνησης Μπους προς την ελληνική κυβέρνηση έχουν ως εξής:
• Να αρθούν οι εθνικοί περιορισμοί στο Αφγανιστάν. Δηλαδή, να βγει η ελληνική δύναμη που υπηρετεί εκεί εκτός Καμπούλ και να συμμετέχει κανονικά στις επιχειρήσεις υπό τη διοίκηση του αρμόδιου ΝΑΤΟϊκού διοικητή. Αυτή τη στιγμή η ελληνική δύναμη έχει δικαίωμα να ανοίξει πυρ μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας και μπορεί να κινείται μόνο εντός της Καμπούλ και των κοντινών περιχώρων της.
• Συμμετοχή στις κάλυψη των δαπανών των ΝΑΤΟϊκών αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης (AWACS).
• Συμμετοχή στη χρηματοδότηση του ειδικού ταμείου κάλυψης των αναγκών της Συμμαχίας σε ελικόπτερα (κυρίως επιθετικά αλλά και μεταφορικά). Από το 2003 υπάρχει αίτημα του ΝΑΤΟ για χορήγηση επιθετικών ελικοπτέρων AH-64 Apache. Ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής ανταποκρίθηκε θετικά στη σχετική γαλλογερμανική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Το Δεκέμβριο στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ θα οριστικοποιηθεί το κόστος για όλα τα κράτη-μέλη που θα συμμετάσχουν οικονομικά και όχι επιχειρησιακά, συνεπώς και για την Ελλάδα.
• Αμεση ενεργοποίηση της απόφασης του ΚΥΣΕΑ (αρχές 2008) για προμήθεια αμερικανικών πυρομαχικών 120 mm για τα άρματα μάχης Leopard 2HEL και όχι πραγματοποίηση διαγωνισμού, όπως φαίνεται να είναι η τελική απόφαση του Πενταγώνου.
• Αξιοποίηση της ελληνικής προεδρίας του ΟΑΣΕ από 1ης Ιανουαρίου του 2009 για την προώθηση της ΝΑΤΟϊκής γραμμής στην κρίση της Γεωργίας. Το θέμα αυτό ενδιαφέρει εντονότατα την Ουάσιγκτον γιατί αγγίζει το σκληρό πυρήνα της αμερικανορωσικής αντιπαράθεσης για την παγκόσμια κυριαρχία.
• Αναβάθμιση των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot από PAC-2 στο επίπεδο PAC-3 για μεγαλύτερη κάλυψη, συγκριτικά με τις σημερινές δυνατότητες των 170 χλμ. της εμβέλειας του ραντάρ και των 150 χλμ. του βεληνεκούς βλήματος. Επειδή η Ελλάδα δεν εντάσσεται ευθέως στο πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας αλλά ζητείται να συνεργαστεί, προτείνεται αυτή η αναβάθμιση. Η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει αποφασίσει μέχρι τις αρχές του 2009.
• Απεξάρτηση από το φυσικό αέριο της Gazprom. Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τον αγωγό Ελλάδας-Τουρκίας-Ιταλίας που θα μεταφέρει αζερικό αέριο και δεν διανοούνται ότι μπορεί να διοχετευθεί εκεί ρωσικό αέριο. Ενίστανται επίσης στην ελληνορωσική συμφωνία για τον αγωγό South Stream.
• Αποδοχή του «πακέτου Νίμιτς» και αναθεώρηση της θέσης του Κ. Καραμανλή για «μία ονομασία έναντι όλων», προκειμένου να αρθεί το ελληνικό βέτο για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
• Αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Ως πρώτο βήμα ζητείται η σφράγιση των διαβατηρίων του Κοσσυφοπεδίου αντί της τακτικής σφράγισης επισυναπτόμενου λευκού χαρτιού.
• Σταθερότητα στη θέση υπέρ της πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και απόρριψη των ιδεών του Γάλλου προέδρου Ν. Σαρκοζί για ειδική σχέση Τουρκίας-Ε.Ε., που δεν αποκλείεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε. στα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα γεγονότα στη Φλώρινα και οι..."φλώροι" των ΜουΜουΕ.



http://greece-salonika.blogspot.com/

Για τα γεγονότα στη Φλώρινα.

Aπό το resaltomag.gr .

"ΦΛΩΡΙΝΑ: μια πρώτη δοκιμή
Και οι γνωστοί αχρείοι…

Τα γεγονότα είναι καταιγιστικά. Μέσα στις ψυχώσεις πανικού του κατεστημένου από την χρηματοπιστωτική κρίση και τις ψυχώσεις της διατεταγμένης, αντικυβερνητικής σκανδαλολογίας, τα εθνικά θέματα παρασιωπούνται παντελώς. Και ας φωνάζουν κάποιοι για τις μεθοδευμένες «κινήσεις» εναντίον της Ελλάδας,.
Και ας κραυγάζει ο Μίκης για τους μεγάλους εθνικούς κινδύνους. Και ας αποκαλύπτουν πολλά μπλογκ γεγονότα οργανωμένων και διατεταγμένων επεισοδίων στη Φλώρινα.
Τα ΜΜΕ ασχολούνται με την μικροπολιτική των επιλεγμένων σκανδάλων, με το πώς θα στρώσουν το έδαφος για την τελική έφοδο των αρπακτικών εναντίον της Εκκλησίας, με το πώς θα προωθήσουν τα μακάβρια σχέδια των υπερατλαντικών αφεντικών.
Βλέπετε η οικονομική κρίση ωθεί τα μονοπώλια σε νέες ληστείες εναντίον των κοινωνιών και του ελληνικού λαού, συνακόλουθα και εναντίον της εκκλησιαστικής περιουσίας και του Ορθόδοξου δόγματος: Αυτού του εναπομείναντος ισχυρού συνεκτικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας.
Κάποιες επιδοτούμενες, δωσιλογικές εστίες, όπως οι «Ιοί» ή τα «Ουράνια Τόξα» δεν αρκούνται στον υπόγειο και βρώμικο ρόλο τους. Μόλις ξεμυτίσει καμιά αποκάλυψη εναντίον των «σπονσόρων» τους, ωρύονται ι σαν ύαινες και ρίχνονται εναντίον αυτών που αποκαλύπτουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που οργανωμένα στρέφονται εναντίον της Ελλάδας, στις «πονηρές» αυτές μέρες των πολιτικών και παραπολιτικών ψυχώσεων. Επετέθησαν λοιπόν, οι ύαινες εναντίον των Μπλογκ που αποκάλυψαν και ανέδειξαν τα δόλια και ύποπτα γεγονότα της Φλώρινας:
Στα ανωτέρω μπλογκ θα πληροφορηθείτε όλες τις λεπτομέρειες των «πονηρών» και κατευθυνόμενων εξελίξεων.
Εδώ απλώς θα πούμε το εξής: Στα γεγονότα της Φλώρινας, σε μια αγροτική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις καταστροφές των καλλιεργειών τους, προκλήθηκαν επεισόδια και συνελήφθηκαν άτομα-δημοσιογράφοι καναλιών των Σκοπίων!!! Οι κάτωθι: 1. Goran Momiroski (Горан Момироски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
2. Gorazd Comovski (Горазд Чомовски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Α2
3. Igor Jankovski (Игор Јанковски), ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
4. Mary Jordanovska (Мери Јордановска), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ NOVA MAKEDONJIA. Η παρουσία και η πρόκληση αυτή των δημοσιογράφων σε ελληνικό έδαφος δεν είναι απλώς σκανδαλώδης, αλλά σηματοδοτεί, αυτά που κατά κόρον, εδώ και πολύ καιρό, έχουν επισημανθεί: Επιχειρείται η πρόκληση επεισοδίων που να «εμφανίζουν» την πλασματική, προπαγανδιστική εικόνα ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

Τα ξένα κέντρα προωθούν τέτοιου είδους «προκλήσεις», και μάλιστα σε περιόδους κρίσεων, επιλεγμένων σκανδάλων, και μικροκομματικής, παραφιλολογικής οξύτητας, για να «σπείρουν» το σπόρο των «μειονοτήτων» και όλων των μακάβριων σχεδίων εναντίον της Ελλάδας, της ιστορίας της και της εθνικής της υπόστασης.
Και οι προπαγανδιστικοί θύλακες της Νέας Τάξης, τα ιδεολογικά Μαντεία των «Ιών» και οι λοιποί γενίτσαροι ροπαλοφόροι σπεύδουν να στηρίξουν αυτούς τους αμερικανικούς σχεδιασμούς και να στιγματίσουν, ως «εθνικιστή» και «ρατσιστή» τον κάθε ένα που θα αντιστέκεται και θα αποκαλύπτει τους έμμισθους λακέδες και εγκάθετους. Για άλλη μια φορά:
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
Περισσότερα στα μπλογκ που αναφέραμε."

Η επιστολή παραίτησης των Δικαστικών και οι..."Υφυπουργοί"!!!

Τι να είναι γραμμένο κάτω από το...μπλάνκο;

_______________________________________________
http://kourdistoportocali.blogspot.com

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

OI EΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ www.zougla.gr/news.php?id=10368

Δηλαδή,τα σύνορα της Ελλάδας επεκτείνονται και επί της ιδιοκτησίας της χριστιανικής εκκλησίας όπου γης;;;;

Για να μη τρελαθούμε,οι περιουσίες που ανήκουν στα χριστιανικά μοναστήρια,που βρίσκονται στην Αίγυπτο,στο Ισραήλ,στο Λίβανο,στη Συρία,και όπου αλλού τέλος πάντων,και στα οποία έχουν αναρτημένη την Ελληνική Σημαία,είναι Ελληνική επικράτεια;;;;
Δηλαδή,τα σύνορα της Ελλάδας επεκτείνονται και επί της ιδιοκτησίας της χριστιανικής εκκλησίας όπου γης;;;;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο,τότε πρέπει άμεσα η Ελλάδα να στείλει στρατό να φυλάξει τα νέα σύνορα!!!!!!!!!!!
Κάτι τέτοιο ειπώθηκε στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα!!!!!!!
Δηλαδή,τώρα που θα χτιστεί τζαμί στην Αττική,αν σηκώσει σημαία της Σαουδικής Αραβίας,θα βρεθεί αυτομάτως εντός της επικράτειάς της!!!!!!!
Δεν θα είναι Ελληνικό έδαφος,αλλά Σαουδαραβικό!!!!!!!!!!!
Ποιός Ελληνισμός θα χαθεί,αν καταργηθούν τα χρυσόβουλα;;;;
Ρε,θα μας τρελάνεται εντελώς πια;