04 Απριλίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013


ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ1.png

Βρίσκεται στα Βαλκάνια, μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας και  ονομάζεται το Βασίλειο της Βόρειας Ηπείρου.

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ALVAREZ & MARSAL


Φοβερές αποκαλύψεις στην έκθεση της Alvarez & Marsal
από  stockwatch.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ



Δείτε τα νέα χαρτονομίσματα της δραχμής!



Εντυπωσιακά είναι τα νέα χαρτονομίσματα της… δραχμής, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μόνο θετικά σχόλια.

ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ An-24 ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ


ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ












Η κυβέρνηση Ν.Αναστασιάδη (προφανώς κατ'εντολή της τρόικα) ωθεί στα άκρα τις σχέσεις με την Ρωσία καθώς πριν λίγο μεταδόθηκε από την Ρωσία ότι αρνήθηκε την προσγείωση σε ρωσικό μεταφορικό αεροσκάφος, το οποίο έχρηζε ανάγκης άμεσου ανεφοδιασμού, αφού είχε απογειωθεί από το Σουδάν με προορισμό την Συρία και είχε προγραμματιστεί να ανεφοδιαστεί στην Λεμεσό.

BLACKWATER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Blackwater in Greece: Fears of Coup as Mercenaries Drafted for Guarding Govt, Overseeing Police


Blackwater in Greece: Fears of Coup as Mercenaries Drafted for Guarding Govt, Overseeing Police

 21st Century Wire
Blackwater mercenaries are currently overseeing the police in Greece as rumours of a coup abound. We understand the situation is extremely tense and that the mercenaries are there mainly to protect the Government and parliament should trouble break out either in the form of a revolution or counter-revolution. Already, a destabilisation plot involving the far-right and police has been uncovered. More below…

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣ Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ


«Αν δεν φύγουν από την Ε.Ε. οι χώρες του νότου θα χυθεί αίμα που θα λερώσει όλο τον κόσμο»


«Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣ Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ»

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ - ΤΡΟΙΚΑ


Ντοκουμέντο: Τι συμφωνήθηκε μεταξύ Χριστόφια -Τρόικα

Επιθυμία του Προέδρου Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης είναι η αποφυγή δημόσιων αντιπαραθέσεων και η τήρηση ήπιων τόνων που να καλλιεργούν το απαραίτητο για τις σημερινές συνθήκες κλίμα συναίνεσης και ενότητας, δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης .
"Φαίνεται, όμως, πως ηγεσία του ΑΚΕΛ εξέλαβε την καλή πρόθεσή μας ως αδυναμία ή ως απουσία επιχειρημάτων. Το ΑΚΕΛ δεν έχει αντιληφθεί ή προσποιείται ότι δεν έχει αντιληφθεί τι έχει συμφωνήσει με την Τρόικα στο Μνημόνιο της 23ης Νοεμβρίου" τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος, Χρήστος Στυλιανίδης .

ΚΙΝΕΖΟΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΛΟΓΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ


Κινέζος "φρενάρει" το κούρεμα λόγω κυπριακής υπηκοότητας

Μπλόκο στο κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου έβαλε δικαστήριο της Λευκωσίας δικαιώνοντας κινέζο επιχειρηματία, ο οποίος ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης. 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η BUNDESBANK ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ DEUTSCHE BANK


Τραπεζικό σκάνδαλο: Η Bundesbank διερευνά καταγγελίες για απόκρυψη ζημιών από την Deutsche Bank

Ποιες κατηγορίες διερευνώνται σχετικά με την απόκρυψη ζημιών ύψους 12 δισ. δολ. από την Deutsche Bank.

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Διάταγμα Putin: Κλείνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στο εξωτερικό

Διορία έως την 1η Ιουλίου για να κλείσουν τους λογαριασμούς που διατηρούν σε τράπεζες του εξωτερικού καθώς και τοποθετήσεις τους σε offshore εταιρείες, έδωσε στους δημοσίους υπαλλήλους με διάταγμά του ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin. 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ -ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
          
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΔΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!  !!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝΑΣ

Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΔΝΤ-ΗΠΑ


Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Η Ρωσία σε ευθεία σύγκρουση με ΔΝΤ-ΗΠΑ

Πολεμικά παιχνίδια μαρτυρούν οι κινήσεις των παγκόσμιων δυνάμεων το τελευταίο διάστημα, οι οποίες φαίνεται πως προετοιμάζονται για ένα νέο θερμό επεισόδιο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!!


Παγκόσμιο ΣΟΚ.Η Αποκάλυψη που ...κάποιοι προέβλεψαν.Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο!

Σάββατο, 30 Μαρτίου 20130 σχόλια


Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης"The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε ...μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!

Το δημοσίευμα μιλαει για κάποιον νεαρό, γύρω στα 32, ο οποίος προετοιμάζεται απο την... μυστική λέσχη Bilderberg ως ο... επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ! 

ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΜΑΡΦΙΝ ΛΑΙΚΗ



ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΡΙΣΚΑ
Τα δισ. που έδωσε η Μαρφίν Λαϊκή





Σε ανάληψη κινδύνων το ύψος και η φύση των οποίων προκαλεί τις ανησυχίες των εποπτικών αρχών αναφορικά με τη σωστή και επαρκή διαχείρισή τους είναι η βασική διαπίστωση της έρευνας που διεξήγαγε προ μερικών ετών η (Κεντρική) Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για τον τραπεζικό όμιλο Λαϊκής - Μαρφίν - Εγνατίας.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ <ΚΥΠΡΟΣ>



ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ALVAREZ & MARSAL;
Κατέστρεψαν στοιχεία για το τραπεζικό σκάνδαλο


Καταστροφή σημαντικού υλικού από άτομα τα οποία ενδεχομένως να υπέχουν ποινικές ευθύνες για το τραπεζικό σκάνδαλο, διαπιστώνει ο διεθνής οίκος «Alvarez & Marsal», σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε ψες το κρατικό κανάλι, επικαλούμενο αξιόπιστη πηγή. Το υλικό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν σε ηλεκτρονική μορφή. Του θέματος αναμένεται να επιληφθούν ποινικοί ανακριτές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ


Ποια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Ομάδα Έψιλον...



Ποια είναι λοιπόν η Ομάδα Ε; Τι είναι και πώς έχει βοηθήσει την Ελλάδα και όλους εμάς ξεχωριστά;

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ


Δείτε ποιος είναι ο Σόϊμπλε που μας κουνάει το δάκτυλο….> ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;


Σόιμπλε..ο μετρ των “λάθος συνταγών”…Φαίνεται πως Σόιμπλε εκτός από το πικρό-θανατηφόρο δηλητήριο…και τη λάθος συνταγή του μνημονίου, είναι και αλλού ειδικός…

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΠΕΡΚ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Λέσχη Μπίλντερμπερκ: Η "ελίτ" που ελέγχει τον κόσμο;Πάντα ακούμε ή διαβάζουμε θεωρίες συνωμοσίας κορυφαίων πολιτικών ανδρών, τραπεζιτών και επιχειρηματιών με στόχο τον έλεγχο του πλανήτη. Μια από τις "αόρατες οργανώσεις" που διεκδικούν τον τίτλο είναι η Ομάδα Μπίλντερμπερκ. Για πολλούς ο στόχος της ομάδας αυτής είναι η καθυπόταξη των λαών της γης, να πετύχει τον πλουτισμό των μελών της και να ικανοποιήσει την μεγάλη τους δίψα για εξουσία.

ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑΝ



Φλέγεται ουρανοξύστης στη Ρωσία (βίντεο & φωτογραφίες)


Φλέγεται ουρανοξύστης στη Ρωσία (βίντεο &amp; φωτογραφίες)

 
Ένας ουρανοξύστης τυλίχθηκε στις φλόγες απόψε στο Γκρόζνι, την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες απομάκρυναν από τα σπίτια τους δεκάδες ανθρώπους, ενώ η τεράστια πυρκαγιά μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα και δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε κοινωνικές ιστοσελίδες δείχνουν τη φωτιά να έχει επεκταθεί σε όλους τους ορόφους της μίας πλευράς του κτιρίου. Ορισμένες πηγές ανέφεραν ότι ο ουρανοξύστης αποτελείται από 35 ορόφους, άλλες όμως έκαναν λόγο για 47.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ιτάρ-Τας, στο κτίριο αυτό βρίσκεται το διαμέρισμα που πρόσφερε πρόσφατα ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ στον Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ.
Ο ουρανοξύστης αποτελεί τμήμα του συγκροτήματος Γκρόζνι-Σίτι που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια με χρήματα που παραχώρησε η Μόσχα για την ανοικοδόμηση της Τσετσενίας.

ΠΟΡΙΣΜΑ ALVAREZ&MARSAL Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ

Πόρισμα Alvarez&Marsal: Η ώρα των ευθυνών

Από: Πέτρα Αργυρού Ημερομηνία: Απρίλιος 03, 2013 19:49





Σκοτεινά σημεία και βαριές ευθύνες εντοπίζουν στην έρευνα τους για την κατάληξη της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής οι Alvarez & Marsal. Το ογκωδέστατο πόρισμα το οποίο παραδόθηκε την Τετάρτη στη Βουλή, ανοίγει το κουτί της Πανδώρας.

ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΧ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Πύρινη λάβα από τον αγωνιστή Μιχ. Ιγνατίου για τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Αθήνας



Μελετώντας τα κείμενα επιφανών δημοσιογράφων, που διακρίθηκαν και στο παρελθόν για τα «αντι-κυπριακά» τους αισθήματα, ένιωσα λύπη αλλά και οργή. Θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με τα ανθρωπάκια του αθηναϊκού δημοσιογραφικού και πολιτικού κατεστημένου, που χαίρονται όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Έλληνες της Κύπρου, αλλά μετά από μεγάλη σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απαιτείται απάντηση, και διόρθωση των λανθασμένων πληροφοριών που μετέδωσαν για να μειώσουν το «ΟΧΙ» της κυπριακής Βουλής και του κυπριακού λαού.