19 Απριλίου 2014

Ενημέρωση για το Δημόσιο Χρέος από την Ομάδα EI END στο Δημοτκό Άλσος Ηλ...


"Ηράκλειτος" (544 - 484 π.Χ.) ϡ εἰ πάντα τὰ ὄντα καπνὸς γένοιτο, ῥῖνες ἂν διαγνοῖεν. Αν όλα τα όντα γίνονταν καπνός, θα το γνωρίζαμε με τα ρουθούνια.


"Ηράκλειτος" (544 - 484 π.Χ.)
ϡ εἰ πάντα τὰ ὄντα καπνὸς γένοιτο, ῥῖνες ἂν διαγνοῖεν.
Αν όλα τα όντα γίνονταν καπνός, θα το γνωρίζαμε με τα ρουθούνια.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ! Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΚΑΙ ΕΙ-END.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η !

Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΚΑΙ ΕΙ-END.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ E.I.END, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ FACEBOOK:https://www.facebook.com/marina.xardaloupa?fref=ts

Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο!

Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο!

Το μυστικό που έκρυψε ο Όμηρος στο νησί της Κίρκης ! ! !

182330_207883822680988_1005234734_nΣτη ραψωδία της «Οδύσσειας», όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.

ΕΙ-END ΜΥΚΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 28/03/2014 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ...EI-END ΜΥΚΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 28/03/2014 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΕΙ-END ΜΥΚΟΝΟΥ

ΟΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ…

19/4/2898/Ω:21.00 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ena tv

ΣΗΜΕΡΑ 19\4\2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21,00, «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ», ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ·END, Δρ. ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ–ΓΙΑΝΝΟ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΟwww.artfmradio.com.

ΣΗΜΕΡΑ 19\4\2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21,00, «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ», ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ·END, Δρ. ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ–ΓΙΑΝΝΟ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΟwww.artfmradio.com. ΜΑΖΙ ΜΑΣ: ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗΣhttp://greekradiogionis.blogspot.gr/, ΤΟ ΡΑΔΙΟΝΙΟhttp://dionios.listen2myradio.com/, ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΙΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, -ΤΟ ΣΩΡΡΑΣΦΜhttp://www.sorrasfm.com/ ΚΑΙ TO ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑhttp://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=322. ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ», ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ·END, Δρ. ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ

Νίκος Τανάλιας Το νιώθεις ή όχι;


Νίκος Τανάλιας

Το νιώθεις ή όχι;

Νίκος Τανάλιας ΓΑΛΛΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Νίκος Τανάλιας

ΓΑΛΛΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Μην εμπιστεύεστε την ηγεσία των συνδικάτων, που αποτελούν μέρος της κυβέρνησης και είναι οι εχθροί μας, όπως και τα αφεντικά. Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να αυτο-οργανώσουμε κίνημα διαμαρτυρίας μας, σε συντονισμό με την πρώτη σημαντική πράξη-έκκληση προς τη γενική απεργία!


Πηγή: http://www.alterinfo.net/FRANCE-APPEL-A-LA-GREVE-GENERALE-SAUVAGE-TOTALE-ET-ILLIMITEE-_a101765.html


ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 4 ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ...


ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 5 ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ - ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓ...ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 6 ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΕΙ END ΣΥΡΟΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014


EI - E.N.D. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13.4.2014, ζωντανή αναμετάδοση artFM Radio Cy


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: CAFR ΚΑΦΡΟΙ COLLATERAL ACCOUNTS ΦΟΡΟΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: CAFR ΚΑΦΡΟΙ COLLATERAL ACCOUNTS ΦΟΡΟΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αρτεμης Σωρρας CAFR ΚΑΦΡΟΙ COLLATERAL ACCOUNTS ΦΟΡΟΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

«ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!