23 Ιουλίου 2008

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.

Τεράστια είδηση!!.Η Ρώσικη αρκούδα(ο Μεντβέντεφ στα Ελληνικά μεταφράζεται Αρκούδος),πατάει το πόδι της στην Αμερικάνικη Ήπειρο!!!!!.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Τσάβες έκανε ένα τεράστιο βήμα.Συμφώνησε με τον Ρώσο πρόεδρο,να δεχτεί στο έδαφος της χώρας του Ρώσικες στρατιωτικές βάσεις!!!.
Είναι η πρώτη φορά που οι Η.Π.Α. αισθάνονται την ανάσα της Ρώσικης αρκούδας στην αυλή τους!!!.Μέχρι τώρα έπαιζαν μόνες τους στη στρατιωτική σκακιέρα παγκοσμίως,τώρα μάλλον τα πράγματα θα είναι διαφορετικά,έχοντας στην πόρτα τους τον "αντίπαλο"!!
Αρχίζουν τα όργανα και έπεται συνέχεια!!.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.


Από το PRESS-GR

Η ενεργειακή γεωδαισία...

.
...του ελληνικού χώρου
.
Από τον Φ. Αργυρίου
.
Το 1969 ο Θ. ΜΑΝΙΑΣ, ανακαλύπτει και ανασυστήνει τον προϋπάρχοντα γεωδαιτικό τριγωνισμό του Ελληνικού χώρου, βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι: Υπάρχουν αρκετά αποσπάσματα αρχαίων κειμένων που υποδηλώνουν ότι όχι μόνο η θέση των ιερών αλλά και η θέση των πόλεων δεν ήταν τυχαία (βλ. ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ: ΑΤΤΙΚΑ, Κεφ. 31-2).
Ο γεωδαιτικός τριγωνισμός του ελληνικού χώρου συγκλίνει προς την Πυραμίδα του Χέοπος (βλ: Κ. ΜΑΡΚΑΤΟΣ: ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΣΤΡΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΩΝ).Άραγε γιατί συγκλίνει προς την Πυραμίδα του Χέοπος;Ο Χέοψ μας παραπέμπει στον Υπερίωνα. Στο αξιόλογο βιβλίο του Νικολάου Αργυρίου: "ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ", Εκδ.: "ΠΑΥΛΟΣ", ΑΘΗΝΑ, 2007, δίδεται η παρακάτω σημαντική συναριθμηκή ισότητα: Ο ΧΕΟΨ = ΥΠΕΡΙΩΝ = 1445.Αν κοιτάξετε σε οποιοδήποτε ουράνιο άτλαντα προς την κατεύθυνση του Ταύρου και του Ωρίωνα, στην απόσταση 9 έτη φωτός, θα πέσετε πάνω στο άστρο του Σειρίου, που σχετίζεται με τον θεό Όσιρη του κάτω κόσμου, κατά τους Αιγυπτίους.Το συγκεκριμένο άστρο φιλοξενεί τις Πλειάδες, που συγχέονται με το άστρο του Σειρίου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ωρίωνα, που τον βρίσκουμε κοντά στις Παραδόσεις του Σειρίου.Βέβαια, ο Πλούταρχος μας πληροφορεί ότι όλα τα ιερά είναι προσανατολισμένα προς το άστρο του Σειρίου.
Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από την προαναφερθείσα συναριθμηκή ισότητα: Ο ΧΕΟΨ = ΥΠΕΡΙΩΝ = 1445, διότι από το ΕΝΑ παράγεται η πολλαπλότητα. Έτσι, ο Ήλιος - Υπερίωνας (Σείριος), από την ουσία του Πατρός του, ονομάζεται Απόλλων (ΟΜΟΠΟΛΩΝ), γιατί αποκρούει την πολλαπλότητα και δεν παραδέχεται το πλήθος. "Ιήλιος", γιατί είναι ένας "Φοίβος".Η γεωδαισία λοιπόν δημιουργεί τις διαιρέσεις κατά λόγους και αναλογίες, διότι στην ουσία δημιουργείται έτσι, ένα καλοοργανωμένο ενεργειακό δίκτυο.
Ένα δίκτυο διπλό ή τριπλό, όπως το αναπαριστά ο Ομφαλός των Δελφών με τις σκαλισμένες δίνες πάνω του.Η δυνατότητα αυτή στην αρχαιότητα υπήρχε κυρίως μέσω των Ιερών, των Θεάτρων κλπ. Για το λόγο αυτό η θέση των ιερών ορίζετο από τον Ισχύοντα Νόμο ή την εντολή των Δελφών (βλ.: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ).
Πρόκειται για ένα οργανωμένο Γεωδαιτικό σύστημα, όπου οι ναοί, οι Πυραμίδες, και όλα τα μεγαλιθικά στήθηκαν σε κατάλληλα σημεία, ώστε να δεσμεύουν τον γήινο και τον Ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό με σκοπό την πραγματική μύηση, αλλά και την ελεύθερη παραγωγή ενέργειας.Ολόκληρο αυτό το σύστημα αποτελούσε ένα παγκόσμιο λαβύρινθο. Όλα αυτά τα γεωδαιτικά κέντρα τα χρησιμοποίησαν οι πρόγονοί μας με τη σοφία τους για να ενώσουν την Γη με τον αόρατο κόσμο…