11 Σεπτεμβρίου 2010

Πάπας: Το Διαδίκτυο είναι του Θεού και το είχε προφητεύσει και η Παλαιά Διαθήκη...


Στο Διαδίκτυο συμβούλεψε ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος να καταφεύγουν οι κληρικοί, έτσι ώστε να επικοινωνούν με το ποίμνιό τους.

Σε μήνυμά του, ο πάπας είπε ότι «ο λόγος του Ιησού μπορεί να διαβεί τα πολλά σταυροδρόμια που δημιουργούνται στις διαφορετικές λεωφόρους, οι οποίες συνθέτουν τον κυβερνοχώρο και δείχνουν ότι ο Θεός έχει τη σωστή θέση του σε κάθε εποχή, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας».

Από τότε που ο 82χρονος Βενέδικτος εξελέγη, το 2005, το Βατικανό έχει αυξήσει την παρουσία του στο internet και έχει δημιουργήσει μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στον Ποντίφικα ,Pope2you στο Youtube και στο Facebook.

Πάνω από δύο εκατομμύρια «χτυπήματα» καταγράφηκαν από επισκέπτες στο
Pope2you κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για τις Κοινωνικές Σχέσεις του Βατικανού.
Πηγή: Express.gr 23/01/10

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ...Αλήθεια αύριο 12/9/2010 θα είναι και οι παπάδες εκεί;ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΟΥΝ ΕΜΕ ΠΑΝΑ,
ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΑ,
ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΜΗΔΩΝ,
ΤΟΝ ΜΕΤ' ΑΘΗΝΑΙΩΝ,
ΣΤΗΣΑΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ.
Οι Μαραθώνιοι,τότε,ετίμησαν με ετήσιες τελετές τη μνήμη των Αθανάτων Ηρώων,ενώ οι Αθηναίοι εκτός των άλλων,ώρισαν βραβείο σε όποιον ποιήση το κάλλιστο του άθλου εγκώμιον.Διαγωνίστηκαν και ο Αισχύλος(ο αδελφός του Κυνέγειρου) με τον Σιμωνίδη.Η ελεγεία του δεύτερου...
Εί δ' άρα τιμήσαι,
θύγατερ Διός,
όστις άριστος δήμος Αθηναίων εξετέλεσσα μόνος. 
κέρδισε το βραβείο...
 
Ο Μιλτιάδης και οι Αθηναίοι με τους Πλαταιείς,αλλά και οι άλλοι Έλληνες,αυτοί που σήμερα κατηγορούνται ως "ειδωλολάτρες",έκαναν...Τάματα,Μνημεία,και Εορτές για τις μάχες στο Μαραθώνα και στις Θερμοπύλες ,όπως και στις Πλαταιές ...

 

  (Τύμβος Μαραθωνομάχων)
ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!

Σήμερα όμως παρακολουθεί άναυδος ο κάθε απομείνας Έλλην,τους νεοέλληνες δούλους του Γιαχβέ να παραπαίουν τραγελαφικά...!
 
Αφού βεβήλωσαν οι δούλοι,πέρυσι,τη μνήμη του ΛΕΩΝΙΔΑ και όλων των ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,καλώντας τον εκπρόσωπο των κατακτητών και απογόνων του Αλλάριχου,με μόνη σκέψη στο μυαλό τους,το...(Τι θα φάμε;)

Αφού... Οι δούλοι "τοπικοί άρχοντες"(Νομάρχης Πειραιά και λοιποί),βεβήλωσαν τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων!

'' να αναπαυθούν οι ψυχές των κεκοιμημένων δούλων του θεού - των χριστιανών , Ιεχωβά , Γιαχβέ , Σαβαώθ , Κύριο - στους κόλπους του Αβραάμ και Ιακώβ ... κτλ ''.

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
Παραβρέθηκαν ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας nomarhis@nomarhiapeiraia.gr Διαβάστε  περισσότερα

Κι αφού οι...ΑΣΧΕΤΟΙ! βεβήλωσαν το ΦΩΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ,με την αφή της Φλόγας για τους...Special Olympics και το κιτς των χριστιανοελλαδεμπόρων!

Συνεχίζοντας αύριο(12/9/2010) τις εκδηλώσεις Μνήμης,η... Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού!,σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος,διαμορφώνει μια σειρά πολιτιστικών διαδρόμων για πεζούς και ποδηλάτες.
ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη  

Για πρώτη φορά ο επισκέπτης  με την βοήθεια σηματοδοτημένων διαδρομών θα μπορεί να περιπλανηθεί στον χώρο, σε διαδρομές που ενώνουν μνημεία του πολιτισμού, τον Τύμβο, το Τρόπαιο, τα Αρχαία Λατομεία, τον Πευκώνα, την εκκλησία Μεσοσπορίτισσα, το Ιερό των Αιγυπτίων θεών, τη Μακαρία Πηγή, κλπ. Σύμβουλοί μας στο σχέδιο αυτό οι διακεκριμένοι αρχαιολόγοι: ο Ακαδημαϊκός, κ. Βασίλειος Πετράκος και ο κ. Γιώργος Σταινχάουερ. Προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία με την αρμόδια εφορία αρχαιοτήτων, Β' ΕΠΚΑ του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι διαδρομές αυτές θα γίνουν διαθέσιμες σε διαδικτυακούς τόπους διεθνώς, και θα εγκαινιάσουν έναν πολιτιστικό τουρισμό, που στα πλαίσια της ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ θα μπορεί να καταστεί ευεργετικός για τους κατοίκους της περιοχής.]
Το ΤΡΟΠΑΙΟ όμως κατά δυστυχή συγκυρία στήθηκε από τους "ειδωλολάτρες" Έλληνες,τότε,μέσα στον...περίβολο της..."προϋπάρχουσας" παναγίας...μεσοσπορίτισσας!!Δια ταύτα απευθύνουμε μια ερώτηση στους νεοέλληνες ...Εσείς σε ποια Παναγία πιστεύετε;

911Ρίξτε μια ματιά μαζί μας στο μουσείο της Porsche εδώ