30 Δεκεμβρίου 2011

Ραδιουργίες του Εφραίμ‏


Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΕΚΗΒΟΛΟΣ
ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ρασπούτιν ήταν ένας καλόγερος σαν τον Εφραίμ,  πονηρός, σατανικός, που είχε μια φυσική ροπή προς το έγκλημα, που μοίραζε ευχές και ευλογημένα από τον Γιαχβέ γιατροσόφια σαν τον Εφραίμ που μοιράζει άγιες ζώνες.
Επειδή  ο Τσάρεβιτς Αλεξέι (ο γιος του Τσάρου Πασών των Ρωσιών Νικολάου) έπασχε από αιμορροφιλία, η Τσαρίνα Αλεξάνδρα, η μάνα του Τσάρεβιτς μέσα στην σκοτεινή άγνοια που είχε επιβάλει ο χριστιανισμός από τον μεσαίωνα και επικρατούσε ακόμα στην Ρωσία, όπως επικρατεί μέχρι και σήμερα στην χριστιανοκρατούμενη Ελλάδα, πίστευε ότι θα σώσει τον μικρο πρίγκιπα με τις μαγικές ευλογίες του Ρασπούτιν όπως τώρα πολλοί χριστιανοί πιστεύουν ότι θα σωθούν με την άγια ζώνη του Εφραίμ!

Ποιος προσπάθησε να επηρεάσει και σε ποιες υποθέσεις τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς;


Χτες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τους λόγους παραίτησης των δύο οικονομικών εισαγγελέων και τη φράση που περιέχεται στην επιστολή τους, ότι δεν είναι «υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση». Επίσης, θα ρωτηθούν για το ποιος προσπάθησε να τους επηρεάσει και σε ποιες υποθέσεις.
Λίγο αργότερα οι παραιτηθέντες συναντήθηκαν με τον Ι. Τέντε και τον εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον αντεισαγγελέα Φ. Μακρή, ο οποίος ερευνά την υπόθεση και τους ζήτησε να καταθέσουν με γραπτό υπόμνημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς εμμένουν στις καταγγελίες τους και φέρονται έτοιμοι να κατονομάσουν όσους έκαναν παρεμβάσεις στο έργο τους. «Αν μας ζητήσουν ονόματα, θα τα πούμε», φέρεται να είπαν.
Στην υπόθεση παρενέβη χτες ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, ο οποίος συναντήθηκε με τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτ. Παπαϊωάννου. Από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρεόταν ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης «να τελειώσει ακόμα και σήμερα (σ.σ. χτες)» το θέμα της προκαταρκτικής εξέτασης, ανησυχώντας προφανώς για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η όλη υπόθεση στο πολιτικό σύστημα, που απαξιώνεται ραγδαία στις λαϊκές συνειδήσεις.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες για το Ιράν


Καλό είναι να γνωρίζουν οι Έλληνες, ότι στο Ιράν -όπως και στην Ελλάδα- δεν υπάρχει διαχωρισμός Κράτους –Εκκλησίας.  Στο Ιράν οι κυβερνώντες μαζί με τους μουλάδες είναι κατακτητές και εντολοδόχοι ξένων, σκοτεινών δυνάμεων. Η πρόσφατη απειλή «μαϊμού»(Το Ιράν απειλεί να κλείσει τα στενά του Ορμούζ | Κόσμος | Η ...) του Ιράν (καθώς δεν θα την εφαρμόσουν) ήταν το πρόσχημα για ράλι στην τιμή του πετρελαίου μετά την απειλή του Ιράν και  κυρίως και για

να χορηγήσουν οι ΗΠΑ πάνω από 150 πολεμικά αεροσκάφη στη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας που ανέρχεται σε 29,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σπέρνουν οι ΗΠΑ καρκίνο στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;


Τελικά, μήπως έχει δίκιο ο Ούγκο Τσάβες;
Γεγονός είναι ότι ο Φερνάντο Λούγο πρόεδρος της Παραγουάης, η Ντίλμα Ρούσεφ της Βραζιλίας καθώς και ο προκάτοχός της Ινάσιο Λούλα διαγνώστηκαν όλοι στο πρόσφατο παρελθόν με καρκίνο.
Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση ότι η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ πάσχει από καρκίνο, ο Ούγκο Τσάβες διερωτάται μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία με την οποία προκαλούν την επάρατη νόσο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής...