15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ αναπληρών ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

συνέχεια...

Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

Αυτή δεν είναι χούντα!Οι χουντικοί είχαν και λίγη τσίπα!Αυτοί δεν είναι διεφθαρμένοι πολιτικοί!Τουλάχιστον εκείνοι έκλεβαν και κλέβουν με κάποια προκάλυψη!
Τούτοι είναι ψυχροί εκτελεστές!Διότι πως αλλιώς μπορεί να τους χαρακτηρίσει κάποιος,όταν χωρίς αιδώ καταχρώνται τα χρήματα που δώρισε ο κόσμος ως βοήθεια στους πυρόπληκτους;Αυτοί είναι κοινοί κλέφτες και μάλιστα από εκείνους που κλέβουν του φτωχού το αρνί...
 (απόσπασμα από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Πύργου)

Αναδημοσιεύουμε μια σχετική ανάρτηση του 2009... 

Το 2007 άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά!Ήταν Σαββατοκύριακο 25/26 Αυγούστου,όταν δεν έμεινε κολυμπιθρόξυλο και τη Δευτέρα πρωί-πρωί,άνοιξαν ειδικό τραπεζικό λογαριασμό,τάχα υπέρ των πυροπλήκτων!Απαγόρευσαν μάλιστα αυστηρά σε Δήμους ή Νομαρχίες ή συλλόγους ή σε οποιονδήποτε,να ανοίξουν κι αυτοί λογαριασμό!
Κι αυτό για να συγκεντρώσουν οι ίδιοι όλο το χρήμα!Από όλη τη γη ο κόσμος έστειλε χρήματα.Συγκεντρώθηκαν τότε κάπου 180.000.000 ευρώ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ;...εδώ παπάς,εκεί παπάς...πάνε τα λεφτά!!!
Τέτοιο κόλπο ούτε η Μαφία δεν θα σκεφτόταν!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ!
Αν ανοίξουν,που θα ανοίξουν,λογαριασμό υπέρ πυροπλήκτων Αττικής,τάχα,ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!!!
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ!!!

Φέρτε τα λεφτά πίσω!!!.Σεισμόπληκτοι και...πυρόπληκτοι!!!!.

Και "καμένοι και δαρμένοι"!!!!!!!Οι πυρόπληκτοι της Ηλείας!!!!

Με μαύρες σημαίες οι πυρόπληκτοι στον Πύργο!!!

Η ΗΛΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!

ΕΙΣ...ΜΝΗΜΗΝ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
(Μας χτύπησαν τις φωτογραφίες;Λες και κάτι έκαναν!)


AMBER ALERT.Εξαφάνιση Μολυβιάτη!Χάθηκαν 200.000.000 ευρώ!Καταζητείται!Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009


Τώρα σχετικά με τα λεφτά,αυτά έλεγε ο Μολυβιάτης στις 27/1/2010...
Απαντήσεις στο "που πήγαν τα λεφτά" του Ταμείου Αρωγής Πυροπλήκτων της Ηλείας, έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου, Πέτρος Μολυβιάτης.
Συγκεκριμένα ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 189.118.545,099 ευρώ, που με τους τόκους έφτασαν τα 208.314.427,007 ευρώ, μεγάλο μέρος εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστούν 1158 σπίτια.
Ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν στους πυρόπληκτους ιδιοκτήτες και όχι σε κάποιον εργολάβο, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία, ενώ είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν με τη μορφή δωρεάς και όχι με τη μορφή δανείου.
Είπε ακόμα, ότι τα χρήματα δε χρησιμοποιήθηκαν για τη λειτουργία του Ταμείου, ενώ επεσήμανε ότι ακόμα δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης του.
Τέλος, τόνισε ότι το Ταμείο σήμερα διαθέτει περίπου 131 εκατομμύρια ευρώ.
27 Ιαν. 2010 ...Ο Π. Μολυβιάτης για το Ταμείο Αρωγής Πυροπλήκτων : ΣΚΑΪ - www.skai.gr 


Η σελίδα του Ταμείου...εξαφανιζόλ!
(λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr)
Εκεί θα βλέπατε ότι τα περισσότερα χρήματα κλέφτηκαν μέσω επιχορηγήσεων διαφόρων έργων σε...αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα!Όπως είπαμε πιο πάνω,τουλάχιστον τα...δικαιολογούσαν!
Τούτοι είναι χειρότεροι και από τους χειρότερους κατακτητές που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα!Θυμίζουν τη λαίλαπα του Ξέρξη και τις ορδές του Αλάριχου...
Υπάρχει κανένας Έλληνας εισαγγελέας,να έχει τα κότσια;Διότι αυτοί διέπραξαν αδίκημα του κοινού ποινικού κώδικα!Είναι κοινοί εγκληματίες γιατί σκότωσαν για δεύτερη φορά τους καμμένους...

Απειλούν με κατάληψη των αρχαιολογικών χώρων της Ολυμπίας οι παράγοντες του "Α.Ο.Ολυμπιονίκης"!Εκπνέει σήμερα το..."τελεσίγραφο"!

Τον κάλλιστο τόπο της Ελλάδος διάλεξαν οι Θεοί για να αγωνιστούν.Εκεί το χρυσούν γένος των ανθρώπων ποίησε Ναόν στη Μνήμη του Θεοβασιλιά ΚΡΟΝΟΥ.Εκεί γεννήθηκε ο ΖΕΥΣ.Εκεί έφτασαν από την Κρήτη οι Ιδαίοι Δάκτυλοι.Εκεί ο Ηρακλής Α', έβαλε τα αδέλφια του να τρέξουν.Εκεί στεφάνωσε το νικητή με κότινο(ελιά),που είχε φέρει στους Έλληνες από τους Υπερβορείους!
Κι αυτός ο τόπος σήμερα,τη μόνη αθλητική εγκατάσταση που της επέτρεψαν οι κατακτητές,είναι ένα κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάστηκε πριν μερικούς μήνες!Κι αυτό το κλειστό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!Έτσι οι παράγοντες του Αθλητικού Ομίλου "Ολυμπιονίκης",απειλούν με κατάληψη των αρχαιολογικών χώρων...!

Η βιομηχανία του κλίματος

του TΑΣΟΥ KΑΦΑΝΤΑΡΗ

«Καιρός να ψύξουμε τον πλανήτη». Το εξώφυλλο του ειδικού αφιερώματος της «Wall Street Journal», που ενημέρωσε τους οικονομικά ισχυρούς για την επερχόμενη εποχή της γεωμηχανικής

Πώς έγινε και ο «ρωσικός χειμώνας» έδωσε τη θέση του στον «ρωσικό καύσωνα»; Ποιος ο ρόλος των κυβερνήσεων στις προσπάθειες για τον έλεγχο του κλίματος; Και πώς εκμεταλλεύονται οι ιδιωτικές βιομηχανίες την αγωνία κρατικών φορέων και ιδιωτών για την κλιματική μεταβολή πουλώντας ένα αγαθό που δεν τους ανήκει;

Tις ημέρες ακριβώς όπου οι Ρώσοι πάλευαν να σβήσουν τη φωτιά προτού φτάσει στις αποθήκες πυρηνικών, πρωτοφανείς καταγγελίες έκαναν τον γύρο της χώρας. Πήγαζαν από ένα άρθρο του Αντρέι Αρέσεφ, υποδιευθυντή του Ιδρύματος Στρατηγικής Κουλτούρας (Strategic Culture Foundation), που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και παρουσιάστηκε από το κρατικό κανάλι ειδήσεων RΙΑ Νovosti.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβαμε το μήνυμα....

Η αξιοπρέπεια στην εντατική

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Και το μήνυμα-σύνθημα των εορτών για τον Μαραθώνα:
«Η Ελλάδα της κρίσης, που θα ξεπεράσει όπως πάντα τον εαυτό της»
που βέβαια το χρησιμοποιείτε για προπαγανδιστικούς λόγους. Στον Μαραθώνα να αποδίδετε τιμές στους νεκρούς δεν σας είδαμε....αλλά αλλού...
Κάποτε ο πατέρας σας είχε πει το περιβόητο
«Εμείς προτιμούμε να ανήκουμε στους Έλληνες».
Και εσείς κύριε Πρωθυπουργέ;

Βέβαια εμείς δεν προτιμάμε να ανήκουμε στους Έλληνες, εμείς ανήκουμε και είμεθα Έλληνες. Όσο και εάν αυτό πειράζει μερικούς που ποτέ δεν θα αποκτήσουν το του Μιλτιάδου τρόπαιον.

Έλληνας γιατρός "εξατμίζει" καρκινικούς όγκους στους πνεύμονες!

Το «λέιζερ των πνευμόνων»

Το «λέιζερ των πνευμόνων»

Ο Γιώργος Λαδάς (φωτό), θωρακοχειρουργός του Βασιλικού Νοσοκομείου Μπρόμπτον του Τσέλσι στο κεντρικό Λονδίνο, χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία μια συσκευή λέιζερ που... εξατμίζει τους καρκινικούς όγκους των πνευμόνων.
Το λεγόμενο «λέιζερ των πνευμόνων» είναι μια καινοτόμος συσκευή που μπορεί να καταστρέψει μεγάλους όγκους σε μέγεθος έως κι ενός γραμματόσημου, χρησιμοποιώντας ακτίνες φωτός που έχουν δύναμη ίση με 70 φούρνους μικροκυμάτων!
 Ο ιατρός Γιώργος Λαδάς, μετά την εκπαίδευσή του στην Ελλάδα, εντάχθηκε στο ιατρικό προσωπικό του βρετανικού νοσοκομείου το 1994 κι από το 1997 έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις.
Όσον αφορά τη συσκευή του λέιζερ, εκπέμπει ενέργεια 70.000 Watt ανά τετραγωνικό εκατοστό, παράγοντας θερμοκρασία μέχρι 7.000 βαθμούς Κελσίου (όσο 70 φούρνοι μικροκυμάτων μαζί), με αποτέλεσμα ο όγκος να εξατμίζεται τελικά και να εξαφανίζεται τελείως. Στη διάρκεια της επέμβασης, όλοι πρέπει να φορούν ειδικά προστατευτικά γυαλιά για να αποφύγουν τυχόν βλάβη στα μάτια τους από το λέιζερ.
Το λέιζερ επίσης μπορεί να «σφραγίσει» αμέσως τον περιβάλλοντα ιστό γύρω από τον όγκο, με συνέπεια να αποφεύγεται η αιμορραγία που συμβαίνει με τη συμβατική μέθοδο. Έτσι, μειώνεται στο μισό περίπου κι ο χρόνος που ο ασθενής παραμένει σε γενική αναισθησία (σε δύο ή τρεις ώρες κατά μέσο όρο).
Μέχρι τώρα ο κ. Λαδάς έχει κάνει πάνω από 45 αφαιρέσεις όγκων των πνευμόνων με λέιζερ, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο Έλληνας γιατρός εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και στην Αυστρία στη νέα τεχνική, ενώ, πριν προχωρήσει στην εφαρμογή της μεθόδου, πήρε σχετική άδεια από την αρμόδια επιτροπή του βρετανικού νοσοκομείου, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια των ασθενών.

Πηγή...

O Όρκος θυσιαστικού αίματος των Αθηναίων Ιερέων λίγο πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνος.

Η αλήθεια είναι κοντά σε αυτόν που την αναζητεί. Το πέπλο του σκότους σκίζεται χύνοντας ολόλαμπρες αχτίδες να πλημμυρίζουν τον μακάριο νου. Το νοητικό δώρο της Αληθείας, αποδιδόμενο σε μια εκλεκτή ατομικότητα αποτελεί την ανταμοιβή του μόχθου και του έργου που οι Θεοί δικαιώνουν. Όταν αυτό μοιράζεται απλόχερα στους λαούς, τότε η Θεία Βούληση σηματοδοτεί την επικείμενη έλευσή της. Οι άνθρωποι τότε πρέπει να γνωρίσουν ώστε να επιλέξουν την σύννομη με τους φυσικούς Νόμους στάση και την ευτυχία ή την ανίερη παρεκτροπή και την τιμωρία.
Με την αρωγή της Θεάς Αθηνάς, βρέθηκε μια αδιάψευστη μαρτυρία μίας αληθείας καλά κρυμμένης από τους ανθρώπους για 2.500 χρόνια. Το 1930 ένας απλός χωρικός στην Τροιζήνα ανακάλυψε μια μαρμάρινη ενεπίγραφη πλάκα, οργώνοντας το ίδιο χωράφι που όργωναν και οι παππούδες του επί γενεές.
Η βούληση της Θεάς ενέπνευσε στον αγράμματο χωρικό να την κρατήσει για 29 χρόνια ως κατώφλι στο σπίτι του! Την προστάτευσε από την μανία του ναζωραίου παπά και την δεισιδαιμονία του ποιμνίου, μέχρι...συνεχείστε...

Σχετικό θέμα: 
ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.Αναφωνούμε ΟΧΙ στη λήθη.Τα ονόματα των τριήρων της εν Σαλαμίνι ναυμαχίας.

Έψαλλαν...τρισάγιο στον Τύμβο του Μαραθώνα!Δεν κάνουν ούτε για φτύσιμο...γιατί θα πάει χαμένο το σάλιο!Έτριξαν τα κόκκαλα μέσα στο χώμα...

Το περιμέναμε!Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση!Θα ξαφνιαζόμασταν αν συνέβαινε να μην υπήρχαν εκεί οι κατακτητές!
Έτσι πλήρης απογοητεύσεως μας έστειλε το μήνυμα ο φίλος μας...!
[ετραβηξα ενα βιντεακι απο τον μαραθωνα αλλα το κουφο....το πρωι της κυριακης...εψαλλαν τρισαγιο στο τυμβο του μαραθωνα....
δεν ειπαν ουτε τον εθνικο υμνο για τα ιερα κοκαλα]
 

Φταίμε εμείς τώρα που τους λέμε ιουδαιοχριστιανούς,δούλους,χριστιανοταλιμπάν;Γι αυτό τους ρωτούσαμε από πριν.Φυσικά δεν περιμέναμε να μας απαντήσει κανείς από τους εβραιόπληκτους νεοέλληνες δούλους των ιουδαιοχριστιανών ταλιμπάν!Περιμένουμε όμως με...λαχτάρα,να παρουσιάσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις "εκδηλώσεις"...!!

Μέχρι στιγμής(περασμένα μεσάνυκτα του...Τιμίου Σταυρού) ψάχνουμε στο διαδίκτυο,αλλά πουθενά κάποια είδηση για το πως εκδηλώθηκαν τα συναισθήματα των πανηγυρισάντων στις 12/9/2010 για τα 2500 χρόνια της Μάχης που έδωσαν οι..."ειδωλολάτρες" πρόγονοι κάποιων Ελλήνων!Μια φωτογραφία ή κάποιο βίντεο;

 

Αυτό λέτε;Είναι από την εκδήλωση στις 11/9/2010,καμία σχέση!Και το βίντεο είναι ερασιτεχνικό(καλά έκανε ο φίλος και αντικατέστησε όλο το κράτος...ποιό κράτος!),που ήταν όμως ολόκληρη ΕΡΤ,που έχει μόνιμα στημένες τις κάμερες και κάθε ημέρα του...Κυρίου(Κυριακή),εκπέμπει απευθείας,λες και είναι το επίσημο κανάλι της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.,ή μήπως είναι; 

Γράφει,λοιπόν,ο χριστιανός ιστορικός Παπαρρηγόπουλος,τι έκανε ο Μιλτιάδης πριν δώσει τις τελευταίες εντολές και το σύνθημα της επίθεσης...

[...Κατά το θρησκευτικόν των Ελλήνων έθος,ο πολέμαρχος προσήνεγκε προ πάντων θυσίαν ευλαβή εις τους Θεούς του πολέμου' τα δ' ιερά απέβησαν αίσια.Τότε ο Μιλτιάδης ηγόρευσε προς τους οπλίτας και παρήγγειλέν εις αυτούς το πολλάκις βεβαίως και πρότερον εξηγηθέν,ότι δέον να επέλθωσι δρομαίοι επί την των πολεμίων παράταξιν,...](ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,Κων Παπαρρηγόπουλος,βιβλίον τρίτον,σελ.61,εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑΣ).

Γιατί ρε ιερόσυλοι προσβάλατε τα ιερά κόκκαλα των ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ;Μήπως σας το ζήτησε κάποιος συγγενής εκ των 192 ΗΡΩΩΝ;Κάποιος από τις δέκα φυλές των Αθηναίων;

Έτσι για το μόνο που πήγαν στις 12/9/2010 στον Τύμβο ήταν η βεβήλωση δια του...τρισαγίου!Δε φταίμε εμείς...ρεεεε!Είστε κατάπτυστοι!Και το προβλέψαμε...ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ...Αλήθεια αύριο 12/9/2010 θα είναι και οι παπάδες εκεί;

Παρεπιπτόντως,γνωρίζει κανείς που βρίσκονται οι άλλοι δύο Τύμβοι;Των Πλαταιαίων και εκείνος των δούλων;Διότι και τους δούλους που έπεσαν στη Μάχη τίμησαν οι Αθηναίοι!