15 Σεπτεμβρίου 2010

O Όρκος θυσιαστικού αίματος των Αθηναίων Ιερέων λίγο πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνος.

Η αλήθεια είναι κοντά σε αυτόν που την αναζητεί. Το πέπλο του σκότους σκίζεται χύνοντας ολόλαμπρες αχτίδες να πλημμυρίζουν τον μακάριο νου. Το νοητικό δώρο της Αληθείας, αποδιδόμενο σε μια εκλεκτή ατομικότητα αποτελεί την ανταμοιβή του μόχθου και του έργου που οι Θεοί δικαιώνουν. Όταν αυτό μοιράζεται απλόχερα στους λαούς, τότε η Θεία Βούληση σηματοδοτεί την επικείμενη έλευσή της. Οι άνθρωποι τότε πρέπει να γνωρίσουν ώστε να επιλέξουν την σύννομη με τους φυσικούς Νόμους στάση και την ευτυχία ή την ανίερη παρεκτροπή και την τιμωρία.
Με την αρωγή της Θεάς Αθηνάς, βρέθηκε μια αδιάψευστη μαρτυρία μίας αληθείας καλά κρυμμένης από τους ανθρώπους για 2.500 χρόνια. Το 1930 ένας απλός χωρικός στην Τροιζήνα ανακάλυψε μια μαρμάρινη ενεπίγραφη πλάκα, οργώνοντας το ίδιο χωράφι που όργωναν και οι παππούδες του επί γενεές.
Η βούληση της Θεάς ενέπνευσε στον αγράμματο χωρικό να την κρατήσει για 29 χρόνια ως κατώφλι στο σπίτι του! Την προστάτευσε από την μανία του ναζωραίου παπά και την δεισιδαιμονία του ποιμνίου, μέχρι...συνεχείστε...

Σχετικό θέμα: 
ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.Αναφωνούμε ΟΧΙ στη λήθη.Τα ονόματα των τριήρων της εν Σαλαμίνι ναυμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου