14 Μαρτίου 2011

Επιστολή ΥΣΕΕ προς ΚΑΣ για τον Βωμό των Δώδεκα Θεών.

Επιστολή ΥΣΕΕ προς ΚΑΣ 
για τον Βωμό των Δώδεκα ΘεώνΠρος το
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μπουμπουλίνας 20 - 22
ΤΚ 106 82, Αθήνα,
grkas@culture.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ; protocol@grkas.culture.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κύριοι,
Μετά από την σημερινή ογκωδέστατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών, έπειτα από κάλεσμα πρωτοβουλίας ευαισθητοποιημένων πολιτών για την σωτηρία και την ανάδειξη του Βωμού των 12 Θεών, καθίσταται πασιφανές ότι η επιλεγείσα από τον ΗΣΑΠ εσπευσμένη κατάχωσή του δεν είναι πια δυνατή, αφού στρέφεται βάναυσα ενάντια στα ηθικά κριτήρια του υγιούς τμήματος του ελληνικού λαού, το οποίο αντέχει να διατηρεί ακόμα μέσα του πνευματικές αξίες και σεβασμό για ιερά σημαίνοντα και σημαινόμενα.

Αυθαίρετα και αδήλωτη πισίνα έχει ο Πετσάλνικος.

Ακούσατε καμμιά παραίτηση;;Δεν νομίζω... όπως λένε και στο χωριό μου...Τα δικά σας ειν' καρύδια και βροντάνε. Τα δικά μας είναι σύκα και δεν ακούγονται....Συγκρίνετε με την προηγούμενη κυβέρνηση και θυμηθείτε τι γινόταν με το παραμικρό σκανδαλάκι.