23 Νοεμβρίου 2009

"Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν...γύφτοι,εβραίοι,αράπηδες,πασάδες..."


…ενώ η αρρώστια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι.

Δημοσιεύθηκε από Βισάλτης
(κλίκ στην εικόνα)

“-Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν

-Με βιολιά και με ζουρνάδες

-Γύφτοι,εβραίοι,αράπηδες,πασάδες

-Και τα γόνατα τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου

-Και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες”

(Κωστής Παλαμάς)

…η συνέχεια επί του βίντεο.

Πηγή...



Γιατί δεν πλήρωσε η Θεοδώρα για την ιδιωτική χρήση του κλειστού σταδίου "ΛΙΝΤΟ";


Όχι,μη!Λυπηθείτε την!Ενα φτωχό κορίτσι είναι!Δεν έχει που την κεφαλήν κλείναι...πλέον!Άφήστε που οικογενειακώς θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι απλά...ιδιοκτησία τους!!!Αλλά και σεις!Πέρασαν ήδη σαράντα μέρες από τις εκατό κι ακόμα βρίσκεστε καβάλα σε πράσινα άλογα!Όπως και η καλή,έτσι και η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται!Η αχρηστία,που μάλλον σαν ηθελημένη προδοσία εμφαίνεται,σας κάνει από νωρίς να φοράτε τα ρούχα του αποδιοπομπαίου τράγου...Ανασυγκρότηση της Ηλείας με κόψιμο των αποζημιώσεων,πράσινη ανάπτυξη με ανανεώσιμες ενέργειες(κάρβουνο,πετρέλαιο),προστασία του περιβάλλοντος με χαρτικό κυκεώνα ΜΗ πληρωμής όσων απέσυραν τα αυτοκίνητά τους!
Και πάει λέγοντας...

...ας "αποκεφαλιστούν" ΤΩΡΑ τα "γαλάζια παιδιά" της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Τελικώς, ο υπουργός Πολιτισμού επέλεξε για γενικό γραμματέα Αθλητισμού τον Παναγιώτη Μπιτσαξή! Τώρα αναμένουμε από τον νέο Γενικό Γραμματέα, να πάρει ΑΜΕΣΑ τα κεφάλια των "γαλάζιων παιδιών" της Γραμματείας του, που παραχώρησαν με σκανδαλώδεις διευκολύνσεις το κλειστό γυμναστήριο "Λίντο", στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη Ντόρα Μπακογιάννη, για την προεκλογική της ομιλία στην κούρσα διαδοχής της Ν.Δ.
Μάλιστα, για να μη ψάχνει ο Γραμματέας να βρει ποιος της το "χάρισε", ας ξεκινήσει από τον διευθυντή του Γυμναστηρίου Μάξιμο Σενετάκη, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":
"...επειδή ανήκουμε πολιτικά στον ίδιο χώρο, είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το κλειστό γήπεδο στην κυρία Μπακογιάννη για να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της".
Να επισημάνουμε, ότι το "Λίντο" προσφέρθηκε χωρίς χρηματικό αντίτιμο, πράγμα που δεν ισχύει για όλους τους άλλους πολίτες που θα ήθελαν να κάνουν χρήση του! Άρα, το κόστος λειτουργίας του για τη φιέστα της Ντόρας, ΠΛΗΡΩΣΕ ο ελληνικός λαός!Εδώ, θα ήταν μια καλή αρχή, όσοι υπέγραψαν την παραχώρηση του Γυμναστηρίου να "πληρώσουν" από την τσέπη τους τα χρήματα που χρεώθηκε ο ελληνικός λαός για τα εσωκομματικά της Ν.Δ., ή να στείλει το Υπουργείο Πολιτισμού το λογαριασμό στην κυρία Μπακογιάννη!
Και γρήγορα παρακαλώ, γιατί η βάση του ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει και φορτώνει... νεράτζια!

Πηγή...


Απίστευτη αθλιότητα!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ

Παιδική πορνεία, παιδεραστία, αιμομιξίες και βιασμοί

από τον απλό λαό, μέχρι...

τον ανώτερο κλήρο και τους αυτοκράτορες.

Από την έρευνα πρωτότυπων κειμένων Βυζαντινών ιστορικών και χρονικογράφων προκύπτει, ότι στη μεσαιωνική συντηρητική θεοσεβή βυζαντινή κοινωνία με τις νηστείες, τις θρησκευτικές τελετές της κ.λπ. άνθισε το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με τις μορφές της παιδεραστίας, της παιδικής πορνείας, της αιμομιξίας και του βιασμού υπό την κάλυψη των πρόωρων γάμων, από τον απλό λαό, έως τον ανώτατο κλήρο και τους αυτοκράτορες.

Για το κοινωνικό αυτό φαινόμενο στο Βυζάντιο μίλησε στην «Ελεύθερη Έρευνα» η επίκουρη καθηγήτρια της Ιστορίας της Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Έφη Ρεμπελάκου, η οποία έχει εκπονήσει τη διδακτορική της διατριβή στην Παιδιατρική στο Βυζάντιο.

περισσότερα...